30 Ekim 2014, Perşembe 14:25:20

GREVİN MALİYETİ AÇIKLANDI

Almanya'da pilotlar ile Lufthansa arasındaki anlaşmazlığın maliyeti açıklandı.
  • Avrupanin gelecegi; Emeklilik yas yukselmesi ve maas dusuklugu Tabiki grev yaparlar Devlet e calisanlar hepsi hjrsiz
  • Yazik. Sergio'nun ne demek istedigini anlayamamissiniz ve paraya baglamissiniz. Sergio sizi tebrik ediyorum. Cok anlamli bir yorum. Mualesef herkes bunu anlama kapasitesinde degil.
  • Yasiklar ossun, gosgoca furtanzayi ne hale dusurduler, GILOBALI FOS.
  • Pilot sendikasi kurmamiz lazim
  • Yazık bosuna yasıyorsunuz, demek ki herşey para sizin gözünüzde
  • Kısa ve net, tebrikler. Gönül isterdi ki sayınız daha fazla olsun, ne yazık ki, yazdıklarınızı anlayabilecek insan sayısı bile kısıtlı :(
  • IYI OLMUS ALMANLARIN PARASIMI YOK.
  • Bu medeniyetin maliyetidir, Somaların, Ermeneklerin, asansörlerde ölüp giden işçilerin, sorgumuz sualsiz işinden edilen mağdurların, güçlünün karşısında dik durmanın hak aramanın maliyetidir, bu insanı insan yerine koymanın adam gibi çalışma şartlarında çalışıp insan gibi yaşamanın maliyedir, işçisine emeklisine memuruna nefes almaktan başka hak tanımayanlara. Hak arayanların sesini çıkaranların üzerine tomalarla biber gazlarıyla saldırmaktan başka alternatif çözüm geliştiremeyenlere selam olsun,

Almanya'da pilotlar ile Lufthansa arasındaki anlaşmazlığın maliyeti açıklandı. Lufthansa tarafından açıklanan rakamlara göre, nisan ayından bu yana Pilotlar Sendikası Cockpit tarafından gerçekleştirilen 9 grev nedeniyle, Lufthansa 170 milyon Euro zarar etti.

Lufthansa, Lufthansa Cargo ve Lufthansa'nın yan kuruluşu Germanwings'in grevler nedeniyle 5 bin 900 uçuşu iptal etmek zorunda kaldığı kaydedilirken, grevden 660 bin yolcunun etkilendiği açıklandı.

Grevlere rağmen Lufthansa'nın 2014 yılı içerisinde şu ana kadar 849 milyon kâr elde ettiği duyurulurken, yeni grevler olmaması durumunda kârın yıl sonuna kadar 1 milyar Euro'yu bulmasının beklendiği bildirildi. Lufthansa'nın 2015 yılı hedefinin 2 milyar Euro kazanç olduğu duyuruldu.

Lufthansa ile  Alman Pilot Sendikası Cockpit arasında  5 bin 400 pilotun erken emeklilik hakkı konusunda anlaşmazlık bulunuyor. Sendika 55 yaşında emekliliğin geri getirilmesini talep ederken, Lufthansa 59 yaş, yeni göreve başlayan pilotlarda ise 61 yaşında emeklilik öngörüyor. (Zaman)

GREVİN MALİYETİ AÇIKLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

German dame ~ 9 yıl önce
Avrupanin gelecegi; Emeklilik yas yukselmesi ve maas dusuklugu Tabiki grev yaparlar Devlet e calisanlar hepsi hjrsiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazik ~ 9 yıl önce
Yazik. Sergio'nun ne demek istedigini anlayamamissiniz ve paraya baglamissiniz. Sergio sizi tebrik ediyorum. Cok anlamli bir yorum. Mualesef herkes bunu anlama kapasitesinde degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ay-Fon Uygulamasi ~ 9 yıl önce
Yasiklar ossun, gosgoca furtanzayi ne hale dusurduler, GILOBALI FOS.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ay Pon ~ 9 yıl önce
Ay-fon değil bilader Ay-Pon
Pilot sendikasi ~ 9 yıl önce
Pilot sendikasi kurmamiz lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sergio ~ 9 yıl önce
Yazık bosuna yasıyorsunuz, demek ki herşey para sizin gözünüzde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sergio'ya ~ 9 yıl önce
Kısa ve net, tebrikler. Gönül isterdi ki sayınız daha fazla olsun, ne yazık ki, yazdıklarınızı anlayabilecek insan sayısı bile kısıtlı :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leone ~ 9 yıl önce
ver coşkuyu.. Bir kaç kişi yutar belki.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
IYI OLMUS ALMANLARIN PARASIMI YOK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sergio ~ 9 yıl önce
Bu medeniyetin maliyetidir, Somaların, Ermeneklerin, asansörlerde ölüp giden işçilerin, sorgumuz sualsiz işinden edilen mağdurların, güçlünün karşısında dik durmanın hak aramanın maliyetidir, bu insanı insan yerine koymanın adam gibi çalışma şartlarında çalışıp insan gibi yaşamanın maliyedir, işçisine emeklisine memuruna nefes almaktan başka hak tanımayanlara. Hak arayanların sesini çıkaranların üzerine tomalarla biber gazlarıyla saldırmaktan başka alternatif çözüm geliştiremeyenlere selam olsun,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000