27 Ekim 2016, Perşembe 15:20:52

Grev 380 seferi iptal ettirdi

Alman Havayolları Lufthansa'nın ucuz yolcu taşıyan şirketleri Eurowing ve Germanwings 24 saatlik greve gitti.
  • 380 Sefer iptal edilmiş.. Manidar.. :)
  • hakkını her daim birlik olarak arayan emekçi insanlara helal olsun, hakkını aramayan,neme lazımcı,biatçı,şükürcü ve emeğini sömürtenlere de yazıklar olsun !
  • Turkiye camur atan almanya, avrupada bahar geldi. beter olsunlar insallah
  • 24 saatlik grewden ne olurki uzun suresiz grew yapin sirket daha cok zarar eder yani erken iflas eder sizlerde calismaktan kurtulursunuz
  • Motto su : gec geliris veya hic

Alman Havayolları Lufthansa'nın ucuz yolcu taşıyan şirketleri Eurowing ve Germanwings 24 saatlik greve gitti. Grev nedeniyle yedi havaalanından 130 havaalanına yapılması planlanan 380 uçak seferi iptal edilirken, iptal edilen uçuk seferlerinde Türkiye uçuşları da bulunuyor.

Kabin personeli sendikası UFO ile işveren arasındaki ücret artışı ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi konusunda anlaşma sağlanamayınca Eurowings ile Germanwings çalışanları bir günlük greve gitti. Grev nedeniyle Düsseldorf, Köln, Dortmund, Hannover, Stuttgart, Berlin ve Hamburg havaalanlarından Avrupa geneline 130 havalimanına planlanan yapılan 380 uçak seferi iptal edildi. İptallerin yanı sıra bazı seferlerde ise gecikmeler yaşanacağı açıklandı. İptal edilen uçuşların arasında Türkiye uçuşları da bulunuyor. Uzun menzilli uçuş yapan personelim greve gitmediği bildirildi.

UFO sendikasından yapılan açıklamada ise, kabin personeli için kısmi süreli çalışma kuralları konusunda işveren ile yapılan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin başarısızlığa uğradığını açıkladı. Sendika, işverenin sunduğu kısmî süreli çalışma önerisinin çalışanlara işlerinde ve aile hayatlarında rahatlama sağlamadığını bu nedenle son çare olarak greve gitme kararı aldığını bildirdi.

Grev 380 seferi iptal ettirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

380 ~ 7 yıl önce
380 Sefer iptal edilmiş.. Manidar.. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grev ~ 7 yıl önce
hakkını her daim birlik olarak arayan emekçi insanlara helal olsun, hakkını aramayan,neme lazımcı,biatçı,şükürcü ve emeğini sömürtenlere de yazıklar olsun !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
u ~ 7 yıl önce
Turkiye camur atan almanya, avrupada bahar geldi. beter olsunlar insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
u ~ 7 yıl önce
24 saatlik grewden ne olurki uzun suresiz grew yapin sirket daha cok zarar eder yani erken iflas eder sizlerde calismaktan kurtulursunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eurowings in ~ 7 yıl önce
Motto su : gec geliris veya hic

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000