20 Temmuz 2011, Çarşamba 08:18:32

GERMANWINGS'TEN YENİ İŞBİRLİĞİ

Alman havayolu şirketi Germanwings, seyahat acenteleri ile yaptığı yeni işbirlikleriyle Global Distribution Systems (GDS)’de varlığını genişletmeye devam ediyor.
Ocak ayında Amadeus ile anlaşma yapan Germanwings şimdi de Travel Port ile işbirliğine girerek yolcularına daha geniş kapsamda uçuş rezervasyonu yapabilme olanağı tanıyor. Travel Port şu an Galileo, Worldspan ve Apollo’nun tüm dünya üzerindeki rezervasyonlarını yürütüyor.

Yapılan anlaşma ile ilgili olarak açıklama yapan Germanwings e-ticaret ve Satış Başkan Yardımcısı Ognjen Zeric “Son günlerde yaptığımız anlaşmalarla bilet satışlarımızı yükseltmiş bulunuyoruz. Seyahat acentelerinin ve tur operatörlerinin yolcular için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ve bu nedenle yaptığımız anlaşmadan dolayı oldukça mutluyuz.” dedi.

Ocak ayından beri Amadeus kullanan tüm seyahat acenteleri internet üzerinden Germanwings'e rezervasyon yapabiliyor, Lufthansa üzerinden biletlerini kesebiliyor ve satış sonrası hizmet verebiliyorken şimdi aynı uygulama Travel Port ile işbirliği içinde olan tüm acenteler tarafından da yapılabilecek.
GERMANWINGS'TEN YENİ İŞBİRLİĞİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000