24 Mart 2015, Salı 16:25:56

GERMANWINGS'TEN BİR AÇIKLAMA DAHA; "ÇELİŞKİLER VAR"

Fransa'nın güneyindeki Alp Dağları yakınlarında düşen Germanwings uçağıyla ilgili şirketten yeni bir açıklama daha geldi; "İmdat çağrısı konusunda çelişkili bilgiler var"...
  • Neden pistten cikma olayinda pilotlarin tecrubelerini paylasmadi ?
  • En az bir MH370 kadar merak ettiren bir kaza oldu.Velev ki emergency bildirmedi 38.000 den 6800'e inerken sen nereye ? diye soran olmadı mı ?? Ani bir basınç arızası mıydı ? Tartışılır.Kaza raporu ve FDR&CVR kayıtlarını merakla bekliyoruz.
  • 6000. Saat tecrübeli yoksa yeni kaptan mı.Allah rahmet eylesin.
  • Arkadaş uçak 30000 feet alçalmış kule ile pilot hiç bişey konuşmamışlarmı ya.
  • Çok kötü ve ğzüvü bir olay
  • 38.000 ft den 3000-4000 v/s ile iniyor. Side-stick arızası olabilir.
  • Dün teknik bakımdan çıkması bana bir an Helios 2006'yı hatırlattı, Pressurization ile ilgili bir durum olabilir mi, flight radar daki rapid descent'de bu olasılığı doğrular gibi. Tüm Havacılık camiasının başı sağolsun. Havacılık tarihinin en SON kazası olarak tarihe geçmesi dileklerimle, emniyetli uçuşlar dilerim.
  • Uçuş esnasında, ani çıkan doğal felaket yok ise havacılıkta teknik veya pilotaj hatası felakettir, insan kaybıdır, maddi kayıptır! Havacılıkta her uçuş sıfır hata içinde olmalıdır. Ölenlerin yakınlarının, insanlığın ve havacılık camiasının başı sağ olsun !! Acınız acımızdır!

Germanwings yetkilileri şu açıklamayı yaptı;

"Uçak dün teknik bakımdan geçmişti. Neden düştüğünü çabucak bulmak için çalışıyoruz. Yolcuların isimlerini paylaşacağız.Germanwings: İmdat çağrısı konusunda tam bilgi veremiyoruz, çelişkili bilgiler var.

Hava kontrol mü uçak mı gönderdi çağrıyı, bilmiyoruz. Germanwings: Uçakta 67 Alman vatandaşı olduğunu düşünüyoruz. Yolcu listesini şu an paylaşamıyoruz".


Uçağın kaptan pilotunun 10 yıldır Lufthansa ve Germanwings'te çalıştığı ve Airbus'la 6 bin saatten fazla uçuş deneyimi olduğu bildirildi.

Öte yandan Almanya'nın Haltern am See kasabasındaki Joseph-König lisesi 16 öğrencilerinin uçakta olduğunu, aralarında Türk olmadığını açıkladı.

GERMANWINGS'TEN BİR AÇIKLAMA DAHA; "ÇELİŞKİLER VAR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

TK ~ 9 yıl önce
Neden pistten cikma olayinda pilotlarin tecrubelerini paylasmadi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçuş ~ 9 yıl önce
En az bir MH370 kadar merak ettiren bir kaza oldu.Velev ki emergency bildirmedi 38.000 den 6800'e inerken sen nereye ? diye soran olmadı mı ?? Ani bir basınç arızası mıydı ? Tartışılır.Kaza raporu ve FDR&CVR kayıtlarını merakla bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airport v5 ~ 9 yıl önce
test test
Kaptan ~ 9 yıl önce
6000. Saat tecrübeli yoksa yeni kaptan mı.Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tuhaf ~ 9 yıl önce
Arkadaş uçak 30000 feet alçalmış kule ile pilot hiç bişey konuşmamışlarmı ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çok kötü ve ğzüvü bir olay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arzy ~ 9 yıl önce
38.000 ft den 3000-4000 v/s ile iniyor. Side-stick arızası olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helios 2006 ~ 9 yıl önce
Dün teknik bakımdan çıkması bana bir an Helios 2006'yı hatırlattı, Pressurization ile ilgili bir durum olabilir mi, flight radar daki rapid descent'de bu olasılığı doğrular gibi. Tüm Havacılık camiasının başı sağolsun. Havacılık tarihinin en SON kazası olarak tarihe geçmesi dileklerimle, emniyetli uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acınız acımız! ~ 9 yıl önce
Uçuş esnasında, ani çıkan doğal felaket yok ise havacılıkta teknik veya pilotaj hatası felakettir, insan kaybıdır, maddi kayıptır! Havacılıkta her uçuş sıfır hata içinde olmalıdır. Ölenlerin yakınlarının, insanlığın ve havacılık camiasının başı sağ olsun !! Acınız acımızdır!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000