19 Ocak 2011, Çarşamba 12:35:18

GERMANWINGS'E BÜYÜK ORTAK

Germanwings ve Lufthansa Miles&More Programından sonra önemli bir ortaklığa daha imza atıyor.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Germanwings ve Lufthansa yeni bir ortaklığa daha adım atıyor. 20 Ocak 2011 itibariyle Germanwings ve Lufthansa’nın uçuş rezervasyonları ortak noktalardan gerçekleştirebilecek. Bu anlaşma sayesinde yolcular seyahat acenteleri ve Lufthansa bilet satış ofislerinden Germanwings ve Lufthansa uçuşları için ortak rezervasyon yaptırabilecek. Örneğin; Lufthansa’dan gidiş biletini satın alan bir yolcu, dönüş biletini Germanwings’ten satın alabilecek.

Yolcular bu anlaşma ile hem daha fazla uçuş ve bağlantı imkanından hem de uygun fiyatlardan yararlanabilecek. Germanwings ise bu işbirliği ile merkezi rezervasyon sistemleri içinde daha güçlü bir varlığa sahip olarak, uluslararası satışlarını önemli ölçüde genişletecek.

Bu işbirliği Lufthansa ile düşük tarifeli alt şirketi Germanwings arasındaki ikinci önemli adım. Bundan önce, 2010 Eylül ayında Germanwings, Lufthansa’nın başarılı mil programı Miles and More’a ortak olduğunu duyurmuştu. Bu sayede Germanwings yolcuları da Lufthansa’nın Miles&More kartı ile mil toplamaya başlamıştı.

Avrupa’nın en başarılı low-cost havayollarından biri olan Germanwings, merkezleri Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hannover ve Dortmund’dan Avrupa’nın 75’ten fazla noktasına uçuyor. Düşük maliyetli havayolu şirketi Germanwings yolcularına şu anda 30 adet Airbus A319 tipi uçaklardan oluşan genç bir filoyla hizmet veriyor.

GERMANWINGS'E BÜYÜK ORTAK

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000