26 Mart 2015, Perşembe 16:40:16

GERMANWINGS UÇAĞIYLA İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMALAR

Fransa'nın Alp Dağları'nda düşmesiyle tüm dünyayı yasa boğan Germanwings uçağıyla ilgili tartışmalar sürüyor.
  • Giydirmisler baya baya. . Insanlar artık anlıyor herseyi bu bir intihar olamaz. Sonuç olarak ikinci bacakta olmuş. Boyle bir niyeti alan insan ilk bacakta yapardı yapacagni. Yayinlanan ses kaydi hic tatmin edici değil acikcasi. Bir ölüye sucu atip üste çıkmak kolay tabii yaşananlar çok üzücü gerçekten ve kaptlar kabin memurlari teknik vs.. insanlar yolculara üzülüyor bizlerin sözü hiç geçmiyor bile. Ne kadar zor bir iş yapıyoruz ve buna rağmen hak ettiğimiz degeri görmüyoruz malesef. Hepimizin başı sağolsun
  • Almanlar yine ustaca konuyu saptiracak. intihar vs fasa fiso. Ucak teknik arizadan gitti demek buyuk imaj kaybi. oyle ya "made in Germany" yara alacak. Lufthansanin hic bir sucu yok. hemen bir suclu buldular.
  • İntihar demeyem de ne diyem? Mahmut mu diyem?
  • yersen...
  • Madem intihar edecekti niye 2. bacağı bekledi,Düsseldorf'tan Barcelona'ya uçarken niye yapmadı bu işi...
  • Bu iste bi terslik var. Yard. Pilot bu isi planladiysa kaptanin kokpitten cikmasini nasil sagladi. Cogu ucusta pilotlar koltuktan kalkmazlar.uzun ucuslar haric...bu adam tum ucus boyunca kaptanin tuvalete gitmesini mi bekledi.ucak kazalarinda pilot yasamiyorsa sucu ona atarlar klasik....
  • 149 cana kıymış bir terorist...ama bu sefer dikkat edin bu terorist bir alman...yani müslüman değil.Her türlü olayı provake eden alman medyası içinizdeki teroristleride ayıklayın.Bu kara lekeyi temizleyemeyeceksiniz.16 tane hayalleri olan yavrunun ve diğer insanların bütün hayallerini yarım bıraktınız!!!!
  • i phone uygulamasi sozum sana.sorusturma yapanlarin yalan soyledigini dusunuyorsan bir dahs airbus 320 ye binme olur biter.kendi komplo teori dunyanda debelenmeye devam et.
  • Kendini cok zeki sanan yorumculara lafim. Ticaret, sirket.. hepsine lanet olsun. Orada ocaklar sönmüs.. insanlar, talebeler, bebekler ölmüs. Bassagligi dileyin ve susun. Allah geride kalanlara sabir versin.. Murat D.
  • SURADA YAPILAN YORUMLAR NE YAZIK KI TURKIYE'NIN EGITIM SEVIYESINI COK IYI YANSITIYOR.

Fransa'nın Alp Dağları'nda düşmesiyle tüm dünyayı yasa boğan Germanwings uçağıyla ilgili tartışmalar sürüyor. Kazayla ilgili bugün bir basın toplantısı düzenlenirken, yetkililerden toplantı sırasında ilginç açıklamalar yapıldı.

Lufthansa CEO'su Carsten Spohr, Germanwings İcra Kurulu Sözcüsü Thomas Winkelmann ve Marsilya Savcısı Brice Robin'in katıldığı toplantıda çok ilginç konulara değinildi.

Gündeme damgasını vuran bir açıklama yapan Savcı Robin, yardımcı pilotun uçağı bilerek düşürmüş olabileceğini açıklarken, CEO Spohr ise; 'bir insan 149 kişiyi öldürmüşse buna intihar denemez' dedi.

Pilot seçiminde son derece özenli olduklarını bildiren Spohr basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı; "Söyleyecek söz bulamıyorum. Yardımcı pilotun sağlık durumu iyiydi, uçuşa yüzde yüz elverişliydi. 2008’de Lufthansa’da eğitime başladı. Bir ara eğitimine ara verdi ancak daha sonra 2013’te bitirdi. Pilotların kokpitten ayrılmasına dair bir kısıtlama yok; lavaboya gidebilirler, acil bir şey yoksa çıkabilirler. Bu prosedürün değişip değişmemesi sadece bizim kararımız değil. Bütün sağlık testlerinden başarıyla geçmişti. Tekrar ediyorum, ekibimize pilot seçme prosedürümüze dair hiçbir şüphemiz yok. Lufthansa bütün pilotlarını çok özenle seçer ve çok sıkı bir eğitimden geçirir. Kendini öldürmek isteyen bir insan yanında 149 kişiyi de öldürmüşse buna intihar denemez."

GERMANWINGS UÇAĞIYLA İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMALAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (61)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Giydirmisler baya baya. . Insanlar artık anlıyor herseyi bu bir intihar olamaz. Sonuç olarak ikinci bacakta olmuş. Boyle bir niyeti alan insan ilk bacakta yapardı yapacagni. Yayinlanan ses kaydi hic tatmin edici değil acikcasi. Bir ölüye sucu atip üste çıkmak kolay tabii yaşananlar çok üzücü gerçekten ve kaptlar kabin memurlari teknik vs.. insanlar yolculara üzülüyor bizlerin sözü hiç geçmiyor bile. Ne kadar zor bir iş yapıyoruz ve buna rağmen hak ettiğimiz degeri görmüyoruz malesef. Hepimizin başı sağolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hedef saptirma ~ 9 yıl önce
Almanlar yine ustaca konuyu saptiracak. intihar vs fasa fiso. Ucak teknik arizadan gitti demek buyuk imaj kaybi. oyle ya "made in Germany" yara alacak. Lufthansanin hic bir sucu yok. hemen bir suclu buldular.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lufhansa ~ 9 yıl önce
İntihar demeyem de ne diyem? Mahmut mu diyem?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
yersen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1.bacak ~ 9 yıl önce
Madem intihar edecekti niye 2. bacağı bekledi,Düsseldorf'tan Barcelona'ya uçarken niye yapmadı bu işi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dnlrea ~ 9 yıl önce
el prat ta başına bişey gelmiş olamazmı psikolojik açıdan ?
eksik ~ 9 yıl önce
Bu iste bi terslik var. Yard. Pilot bu isi planladiysa kaptanin kokpitten cikmasini nasil sagladi. Cogu ucusta pilotlar koltuktan kalkmazlar.uzun ucuslar haric...bu adam tum ucus boyunca kaptanin tuvalete gitmesini mi bekledi.ucak kazalarinda pilot yasamiyorsa sucu ona atarlar klasik....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
149 cana kıymış bir terorist...ama bu sefer dikkat edin bu terorist bir alman...yani müslüman değil.Her türlü olayı provake eden alman medyası içinizdeki teroristleride ayıklayın.Bu kara lekeyi temizleyemeyeceksiniz.16 tane hayalleri olan yavrunun ve diğer insanların bütün hayallerini yarım bıraktınız!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rh ~ 9 yıl önce
i phone uygulamasi sozum sana.sorusturma yapanlarin yalan soyledigini dusunuyorsan bir dahs airbus 320 ye binme olur biter.kendi komplo teori dunyanda debelenmeye devam et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat D. ~ 9 yıl önce
Kendini cok zeki sanan yorumculara lafim. Ticaret, sirket.. hepsine lanet olsun. Orada ocaklar sönmüs.. insanlar, talebeler, bebekler ölmüs. Bassagligi dileyin ve susun. Allah geride kalanlara sabir versin.. Murat D.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EGITIM SEVIYESI ~ 9 yıl önce
SURADA YAPILAN YORUMLAR NE YAZIK KI TURKIYE'NIN EGITIM SEVIYESINI COK IYI YANSITIYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000