11 Nisan 2013, Perşembe 17:12:37

GERMANWINGS SWISS'LE ANLAŞTI

Geçtiğimiz günlerde köklü bir değişime gireceğine duyuran Alman Havayolu Germanwings ile Swiss Hava Yolları arasında codeshare anlaşması imzalandı.

Geçtiğimiz günlerde köklü bir değişime gireceğine duyuran Alman Havayolu Germanwings ile Swiss Hava Yolları arasında codeshare anlaşması imzalandı. Yeni anlaşmaya göre 12 Nisan tarihinden itibaren Temmuz ayında gerçekleştirilecek Hamburg, Berlin ve Düsseldorf uçuşları için artık yeni tarife üzerinden rezervasyon yapılabilecek.

‘Yeni Germanwings’ planlanandan daha hızlı bir değişim göstererek yolcularına mükemmel fırsatlar sunmaya devam ediyor. Temmuz ayında başlayacak yeni uçuşlar için seyahat acentelerinden ‘Best’ ve ‘Smart’ tarifeleri için rezervasyon yapma imkanı sunan şirket, düşük tarifeli ‘Basic’ paketi için ise Germanwings’in internet sitesi üzerinden online rezervasyon imkanı sunacak.

Yolcularına yüksek kaliteliyle uygun fiyatlar sunmaya devam eden ‘Yeni Germanwings’ üç ekonomi sınıf paketi çerçevesinde ‘Basic’ tarife 33 Euro, ‘Smart’ paket 53 Euro ve ’Best’ paket 199 Euro’dan başlayan fiyatlarla yolcuların hizmetine sunulacak.

‘Best’ paketi tercih eden yolcular kendilerine sunulan lounge alanını kullanarak seyahatlerini daha keyifli hale getirecek. Miles&More kartına sahip ve ‘Best’ veya ‘Smart’ paketi tercih eden yolcular ise daha fazla avantaja sahip olarak Lufthansa ve Lufthansa’nın Avrupa’daki diğer ortaklarının lounge alanlarını kullanabilecekler. Bu kural eski Lufthansa Ekonomi sınıfı kuralına benzemekle birlikte ‘Best’ veya ‘Smart’ paketi tercih eden senatörler ve HON Circle üyeleri de lounge salonunu kullanma imkanı bulacaklar.

Tüm bu yeniliklerle birlikte Lufthansa’ya bağlı olan şirketlerin filoları yenileniyor. Varolan 21 Germanwings uçağı yeni logoların renkleriyle boyanıp hazır hale getirildi. Bunun yanı sıra yeni ve modern marka kimliği ile yüksek hizmet kalitesi sunmayı hedefleyen şirket yolcularına düşük maliyetli fiyatların yanında yeni standartlar getirerek uçağın ön

kısımlarında yer alan koltuklarda 81.2 cm’lik rahat diz mesafesi sunacak. Yeni Germanwings’in filosunda yer alacak 36 uçak tüm bu özelliklerle yenilenmiş olarak 1 Temmuz’da havalanacak.

Yolculara ön bilgi verebilmek ve yolcuların hava yolculuğu ihtiyaçlarının güvenlik planlaması için, Germanwings’in Lufthansa güzergahlarının devralınmasıyla ilgili bütün bu tarihler kesin bir şekilde çizelgeye kaydedildi. Bu sayede “yeni Germanwings” çizelgesi ilk başta öngörüldüğünden daha erken  hizmete girecek. Geçtiğimiz yıl Lufthansa’dan Germanwings’e yapılan Stuttgart dışındaki bağlantı transferlerini takiben Mart ayı sonunda Hamburg’a ve Hamburg’dan olmak üzere ilk güzergahlar devredildi. Şu an Germanwings, Hansa’dan olmak üzere önceden Lufthansa’nın varış noktaları olan Viyana, Palma, Stuttgart ve Nuremberg’de hizmet veriyor. 29 Haziran 2013’de Köln bağlantılı uçuşlarını ve Lufthansa’nın Frankfurt ve Münih merkezleri dışındaki bütün uçuşlarını 2014 Ocak ayı sonuna kadar devralacak.

Berlin çıkışlı tüm Lufthansa güzergahları Germanwings’e transferi 27 Ekim 2013’te başlayacak. 30 Mart 2014'e kadar Frankfurt ve Münih dışında Berlin'den yapılan tüm uçuşlar Germanwings'e devredilecek. Takiben, 2014 Mart’ının sonundan yıl sonuna kadar “Yeni Germanwings”,  Lufthansa’nın uçacağı  uzun mesafe güzergahları dışında  Düsseldorf çıkışlı tüm uçuşları da devralacak.

Germanwings ve Lutfhansa Grup’un dahilindeki tüm havayollarıyla işbirliğini pekiştirme faliyetleri tam hızla devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Avusturya Havayolları’yla yapılan uçuş paylaşımı anlaşmasını, Swiss International Air Lines’la yapılacak bir başka anlaşma takip edecek. SWISS LX kodunun yanı sıra, ileride 4U uçuş koduyla,  Germanwings tarafından işletilen dört adet günlük uçuş; Köln’den Zürih’e bağlantılı uçuşların kalitesini Lufthansa Group yolcuları için fazlasıyla iyileştirecek.

GERMANWINGS SWISS'LE ANLAŞTI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000