11 Şubat 2015, Çarşamba 16:55:56

GERMANWINGS PİLOTLARI GREVE GİDİYOR

Alman Lufthansa Havayolları’nın yan kuruluşu olan Germanwings havayolu şirketi pilotları iki günlük grev kararı aldı.
  • Germanwings gibi şirketlerin kaliteli kaptanlarına ihtiyaç var Türkiye'de.Onlar inş gelir de havacılığımızdaki pilotların seviyesi az biraz yükselir diye umut ediyorum. Askeri zihniyetteki pilotların beyinlerinin bir an önce temizlenmesi gerek yoksa herkesi er olarak görmeleri hep hataları beraber yanında getiriyor !!!!
  • adamlar hakları ne ise onu istiyorlar bizlerin kafası almaz hak nedir nasıl alınır.yapacağımız yorumlar muhtemel negatif eleştiri boyutundan ileri gitmez.
  • Allahım inşallah grev kısa sürer. Augsburg iflas etti tüm emberarcıları airbus a kaptan yapıp uçaklara koydular.. Germanwingstekiler de gelsin seviye iyice düşsün... Thy nin başı bu kalitesiz yabancılar yüzünden çok ağrıyacak...
  • Germanwings'in yapacağı tek şey var. Thy pilotlarını transfer etmek. Başka türlü grevi kıramazlar...
  • usd yine rekor kırmış atın gitsin:(
  • Bunlarda iyice sineğin gözüne suyu kaçırdılar...
  • Türkiyede olsaydı çalışanlar pes ederdi :)
  • yandık şimdi ayrılan f/o lar gelir tk da bizim yerimize onları secer. Bizde kredi odemek için pazarlara cıkarız artık. Bu arada tk'nın dlr1 dlr 2 yi geçmiş ve kurulunda elenmiş bir pilot adayıyım.

Alman Lufthansa Havayolları’nın yan kuruluşu olan Germanwings havayolu şirketi pilotları iki günlük grev kararı aldı.

Alman Lufthansa şirketinin yan kuruluşu olan Germanwings havayolu şirketinde çalışan pilotların iki günlük grev kararı aldıkları bildirildi. Almanya’da daha çok iç hatlarda sefer gerçekleştiren Germanwings’in pilotlarının Perşembe ve Cuma günü grevde olacakları bildirildi.

Alman Pilot Sendikası Cockpit tarafından yapılan açılamada, Ağustos ayından itibaren işverenle yapılan görüşmelerde sonuç alınamaması nedeniyle grev kararı alındığını kaydetti. Grev nedeniyle 900 seferin iptal edildiği, rezervasyon iptal edilmesi ya da değiştirilmesi durumunda ücret alınmayacağı bildirildi.

Alman Pilot Sendikası Cocbit ile işveren arasında, Lufthansa ve bağlı kuruluşların uygulamaya koymak istediği erken emeklilik şartlarında değişiklik planlanması nedeniyle anlaşmazlıklar yaşandığı kaydedildi. Pilotlar 55 yaşından itibaren erken emeklilik hakkından yararlanabiliyordu.

GERMANWINGS PİLOTLARI GREVE GİDİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Germanwings gibi şirketlerin kaliteli kaptanlarına ihtiyaç var Türkiye'de.Onlar inş gelir de havacılığımızdaki pilotların seviyesi az biraz yükselir diye umut ediyorum. Askeri zihniyetteki pilotların beyinlerinin bir an önce temizlenmesi gerek yoksa herkesi er olarak görmeleri hep hataları beraber yanında getiriyor !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nbox ~ 9 yıl önce
adamlar hakları ne ise onu istiyorlar bizlerin kafası almaz hak nedir nasıl alınır.yapacağımız yorumlar muhtemel negatif eleştiri boyutundan ileri gitmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allahım inşallah grev kısa sürer. Augsburg iflas etti tüm emberarcıları airbus a kaptan yapıp uçaklara koydular.. Germanwingstekiler de gelsin seviye iyice düşsün... Thy nin başı bu kalitesiz yabancılar yüzünden çok ağrıyacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğrucu Davut ~ 9 yıl önce
Germanwings'in yapacağı tek şey var. Thy pilotlarını transfer etmek. Başka türlü grevi kıramazlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bekir ~ 9 yıl önce
bilip bilmeden yorum yapanlara sözüm var...isin icerigini bilmeden sallamayin...avrupada yasayan ve müsteri portföyümüzdeki germanwings´e yer hizmetleri veren bir harekatci olarak söylüyorum. saygilar
usd ~ 9 yıl önce
usd yine rekor kırmış atın gitsin:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bunlarda iyice sineğin gözüne suyu kaçırdılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Türkiyede olsaydı çalışanlar pes ederdi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cadet pilot ~ 9 yıl önce
yandık şimdi ayrılan f/o lar gelir tk da bizim yerimize onları secer. Bizde kredi odemek için pazarlara cıkarız artık. Bu arada tk'nın dlr1 dlr 2 yi geçmiş ve kurulunda elenmiş bir pilot adayıyım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000