30 Mayıs 2013, Perşembe 07:04:33

GERMANWINGS KIŞ TARİFESİNİ AÇIKLADI

2013/2014 kış tarifesinin başlamasıyla birlikte Berlin-Tegel ve Hamburg havalimanlarından Almanya ve Avrupa güzergahlarına yapılan pek çok Lufthansa uçuşunu Germanwings gerçekleştirecek.
  • thy'nin anadolujet uygulaması tutulmadı ama
  • Lufthansa'nin yapmaya Calistigi Anlayanlar icin cok Basit!!! THY Modelini Uygulamaya koyuyor.Önceden Alt Markalar ile Almanya ici Bölgesel Ucuslar yapiyorlardi. Eurowings , Lufthansa Regional, Lufthansa CityLine, Germanwings .Ayni THY bazi Ucuslari ANADOLUJET'e biraktigi gibi Lufthansa'da bircok HAT'ti Germanwins'e birakacak Maliyet düsürecek. Öteki Taraftan ise THY Uyguladigi Kalite artirmak icin cesitli arayislar Maliyet düsürmek icinde bircok Girisimler var. Artan Rekabet Almanya'da Lufthansa'yi DAR ediyor.Bir Tarafta Emirates devamli artan YOLCU alma ve THY.Ortalik Duman oluyor.Yolcu Sayisi devamli Düsüste.

27 Ekim 2013’ten itibaren Germanwings Berlin-Tegel’den Birmingham’a, Bologna ve Cenevre’ye 13 Kasım’dan itibaren ise Nüremberg ve Roma’ya uçuş başlatacak. Bir gün sonra da Bükreş tarifeli uçuş programına eklenecek. 27 Kasım 2013’ten itibaren ise Helsinki, Milano ve Viyana bağlantılı uçuşlar başlayacak. 27 Ekim 2013’ten itibaren Hamburg ve Moskova-Vnukovo arasındaki uçuşarı da  Germanwings gerçekleştirecek.

Bu hatlarda Lufthansa uçuşlarına rezervasyonu olan yolcular, Lufthansa tarafından otomatik olarak ilgili Germanwings uçuşuna aktarılacak. Business Class yolcularıysa Germanwings’in en yüksek kaliteli ürünü “best”ten tüm güzergahlarda başka bir gün için tekrar bilet alabilecek. “Best” özellikle iş amaçlı seyahat eden yolcuların ihtiyaçlarını karşılarken aynı zamanda zevk için seyahat edenlere de cazip gelecek. Best tarife ile seyahat eden yolcular ilk üç sırada boş orta koltuklarıyla yolculuk ederken, Lufthansa lounge’larına giriş imkanına, check-in sırasında önceliğe, güvenlik kontrol noktasında ise hız şeridi kullanım imkanına sahip olacak ve daha fazla uçuş mili kazanacak.

1 Temmuz 2013 itibariyle tüm yolcuların online olarak ya da acentalar aracılığıyla “à la carte uçuş”tan yararlanmasını sağlayan yepyeni bir marka ve ürün konsepti “Yeni Germanwings” hayata geçecek. Böylelikle yolcular kendi bireysel ihtiyaçlarına uygun olarak kendi paketlerini tasarlayabilecek, ister hiçbir ek olmadan düşük tarifeli uçuştan yararlanabilecek isterlerse ekstra hizmetlerle yüksek kalite seyahat deneyimi yaşayacaklar.

GERMANWINGS KIŞ TARİFESİNİ AÇIKLADI

Yorumlar

hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
thy'nin anadolujet uygulaması tutulmadı ama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gözlemci ~ 11 yıl önce
Lufthansa'nin yapmaya Calistigi Anlayanlar icin cok Basit!!! THY Modelini Uygulamaya koyuyor.Önceden Alt Markalar ile Almanya ici Bölgesel Ucuslar yapiyorlardi. Eurowings , Lufthansa Regional, Lufthansa CityLine, Germanwings .Ayni THY bazi Ucuslari ANADOLUJET'e biraktigi gibi Lufthansa'da bircok HAT'ti Germanwins'e birakacak Maliyet düsürecek. Öteki Taraftan ise THY Uyguladigi Kalite artirmak icin cesitli arayislar Maliyet düsürmek icinde bircok Girisimler var. Artan Rekabet Almanya'da Lufthansa'yi DAR ediyor.Bir Tarafta Emirates devamli artan YOLCU alma ve THY.Ortalik Duman oluyor.Yolcu Sayisi devamli Düsüste.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000