28 Temmuz 2008, Pazartesi 09:57:33

Germanwings İstanbul'u terk ediyor!

Alman milli havayolu şirketi Lufthansa'nın yan kuruluşu olan Germanwings, gelecek kış döneminde Almanya'dan yapacağı İstanbul seferlerini iptal ettiğini duyurdu.
  • Bundan yaklaşık 4 ay önce dortmun istanbul bilet almıştım ocak 2009 tarihine. Ucuza da almıştım bileti. 38 euroya. Hevesim kursağımda kaldı. Kış izinimi de ayarlamıştım. Şimdi ne yapsam diye düşünüyorum . Paranı geri ödeyelim diyorlar. Ama ben para istemiyorum, uçmak istiyorum. Bir akıl veren olur mu acaba?
  • Sadece IST değil. Bu Sene Adb'dende 1 dest. iptal ettiler.
  • Lufthansa2nın yan kuruluşu olduğundan SAW base bir diğer yarı ortaklı şirketi SunExpress var. o yüzden çok şey kaybedeceklerini düşünmüyorum.
  • yazın uc kaymagını ye kısın yakıt ucretını bahane et ucma nasıl sacmalık bu ya sıvıl havacılık bunlara ızın vermemelı kısın ucan sırketlere yazık degıl mı yazın ucuyorsan kısında ucacaksın adamlar boyle para kazanıyor yazık gercekten yazık
  • Germanwings'in uçmayacağı destinasyonlara uçuş düzenlemeyi akıl eden havayolu bu krizden de kendisine bir fayda sağlayabilir. Haydi bakalım hodri meydan...

Alman havayolu devi Lufthansa'nın Low Cost Carrier (LCC) kuruluşu olan Germanwings, önümüzdeki kış dönemindeki İstanbul uçuşalarını iptal ettiğini açıkladı.

Germanwings tarafından yapılan açıklamada, Kasım 2008 ile Mart 2009 arasında Almanya’dan İstanbul’a sefer olmayacağı bildirildi. Şirketin iptal ettiği seferler arasında Köln-İstanbul ve Dortmund-İstanbul yer alıyor. Germanwings, daha önce de Köln-Paris kış dönemi uçuşlarını iptal ettiğini açıklamıştı. Gelecek kış döneminde 29 uçağından dördünü elden çıkaracağını açıklayan Germanwings, sefer iptallerine gerekçe olarak yüksek akaryakıt fiyatını gösterdi.

Germanwings, Dortmund-İstanbul seferlerinin iptal edilmesi kararının geçen haftalarda alındığını bildirdi. Şirketin kış dönemi uçuş planında Dortmund-İstanbul seferleri yer alıyordu.

Şirket sözcüsü, bilet almış olanların paralarını tümüyle geri alacaklarını bildirdi.

 

Germanwings İstanbul'u terk ediyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Rumuz ~ 16 yıl önce
Bundan yaklaşık 4 ay önce dortmun istanbul bilet almıştım ocak 2009 tarihine. Ucuza da almıştım bileti. 38 euroya. Hevesim kursağımda kaldı. Kış izinimi de ayarlamıştım. Şimdi ne yapsam diye düşünüyorum . Paranı geri ödeyelim diyorlar. Ama ben para istemiyorum, uçmak istiyorum. Bir akıl veren olur mu acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Sadece IST değil. Bu Sene Adb'dende 1 dest. iptal ettiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havaci ~ 16 yıl önce
Lufthansa2nın yan kuruluşu olduğundan SAW base bir diğer yarı ortaklı şirketi SunExpress var. o yüzden çok şey kaybedeceklerini düşünmüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GERMANWINGS ~ 16 yıl önce
yazın uc kaymagını ye kısın yakıt ucretını bahane et ucma nasıl sacmalık bu ya sıvıl havacılık bunlara ızın vermemelı kısın ucan sırketlere yazık degıl mı yazın ucuyorsan kısında ucacaksın adamlar boyle para kazanıyor yazık gercekten yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OpsOcc ~ 16 yıl önce
Germanwings'in uçmayacağı destinasyonlara uçuş düzenlemeyi akıl eden havayolu bu krizden de kendisine bir fayda sağlayabilir. Haydi bakalım hodri meydan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000