20 Ocak 2010, Çarşamba 07:27:35

Filo yapılanmasını değiştiriyorlar

Lufthansa Regional’ın partner şirketi olan Eurowings filosunda kesinti yapacağını açıkladı.
  • Böyle olur gerçek yönetim. Öyle sağa hat açmakla, sola hat açmakla olmuyor bu işler. Bilmem nenin en büyüğü biziz demekle hiç olmuyor.Kontrollu büyümek budur işte.

Eurowing, filosunda bulunan Bombardier CRJ uçaklarından 19’unu aşamalı olarak filosundan çıkaracağını açıkladı. Ayrıca şirket, bünyesindeki yüzlerce çalışanını da işten çıkarma kararı aldığını kamuoyuna duyurdu.

Eurowing, filosundan çıkaracağını açıkladığı Bombardier uçaklarının 17’sinin CRJ200, ikisinin de CRJ700 olduğunu belirtti. CRJ200’lerin filodan çıkarılması aslında şirketin aldığı 50 kişilik jetleri azaltma kararı sonucunda yapılmış bir uygulama.

Eurowing, bundan sonraki organizasyonunu 15 adet CRJ900 üzerine yapacak. Aynı zamanda şirket adına konuşan temsilci, bu yeniden yapılanma hareketi sonucunda şirket bünyesindeki kokpit, kabin ekibi, teknik eleman ve merkezde çalışan personel de olmak üzere yüzlerce poziyonun boşaltılacağını açıkladı. Şirket bünyesinde şu an çalışan toplam personel sayısı 1260.

Şirket temsilcisi aynı zamanda bu yeni yapılanmanın Eurowings’in uçuş ağına yapacağı etkinin henüz belirsiz olduğunu belirtti.

Filo yapılanmasını değiştiriyorlar

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Böyle olur gerçek yönetim. Öyle sağa hat açmakla, sola hat açmakla olmuyor bu işler. Bilmem nenin en büyüğü biziz demekle hiç olmuyor.Kontrollu büyümek budur işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000