15 Aralık 2011, Perşembe 07:53:53

EKONOMİ YOLCULARI ONU SEÇTİ

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından gerçekleştirilen havayolu yolcularının memnuniyeti konulu Airs@t - Intra-Europe araştırmasında Rus havayolu şirketi Aeroflot ilk sırada yer aldı.
  • arkadaşım madem senin yazdıgın gibi bütün havayolları aldıkları ödülleri para karşılığında satın alıyorlarsa thy nin sahibi olduğu ödüller de aynı şekilde alınıyor demek ki ne dersin ?
  • O kar, buz, don Sheremetyevo'da degil Istanbul'da olsaydi ne olurdu acaba? Bence o gun turk sivil havaciligin son gunu olurdu. Odul konusu da guzel. THY her sene Rusya'da "Altin at arabasi" odulu parayla (sponsorluk karsisi) almaktadir. Bunu herkes bilir. Ne derseniz?
  • sanirim anket sadece erkek yolcular arasinda yapilmis
  • Aeroflot yolcusunu hem anlamda rahat ettiren bir havayolu.
  • Bu tür ödüllerin istisnasız hepsi parayla alınan ödüllerdir.Dünyadaki havayolları arasında, hangisinin daha iyi olduğunu tesbit edecek bir sistem yoktur ve işin doğası gereği olmasıda mümkün değildir. geçtiğimiz kış, kardan dolayı, Sheremetyevo havaalanında yolcularına resmen işkence çektiren Aeroflot un ödül alması, kara mizahın iyi bir örneğidir.
  • sürekli olarak avrupanın en iyi havayoluyuz diyen thy nerede acaba ?
RBC Daily’de yayınlanan habere göre, araştırmada, 16 Mayıs-30 Eylül 2011 tarihleri arasında kısa mesafeli uçan yolcuların görüşleri ve uçuştaki izlenimleri ele alındı.

Araştırmada, Aeroflot, Air France, Alitalia, British Airways, Finnair, KLM ve Lufthansa yolcularına sorular yöneltilirken, ekonomik sınıf yolcuların memnuniyeti sıralamasında 3.7 puanla Aeroflot ilk sırada yer aldı.

Aeroflot’u 3.5 puanla Finnair, British Airways, Lufthansa ve KLM havayolları takip etti. Air France ve Alitalia ise ortalamanın altında 3.3 puan aldılar.
EKONOMİ YOLCULARI ONU SEÇTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaşım madem senin yazdıgın gibi bütün havayolları aldıkları ödülleri para karşılığında satın alıyorlarsa thy nin sahibi olduğu ödüller de aynı şekilde alınıyor demek ki ne dersin ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
O kar, buz, don Sheremetyevo'da degil Istanbul'da olsaydi ne olurdu acaba? Bence o gun turk sivil havaciligin son gunu olurdu. Odul konusu da guzel. THY her sene Rusya'da "Altin at arabasi" odulu parayla (sponsorluk karsisi) almaktadir. Bunu herkes bilir. Ne derseniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sanirim anket sadece erkek yolcular arasinda yapilmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Aeroflot yolcusunu hem anlamda rahat ettiren bir havayolu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu tür ödüllerin istisnasız hepsi parayla alınan ödüllerdir.Dünyadaki havayolları arasında, hangisinin daha iyi olduğunu tesbit edecek bir sistem yoktur ve işin doğası gereği olmasıda mümkün değildir. geçtiğimiz kış, kardan dolayı, Sheremetyevo havaalanında yolcularına resmen işkence çektiren Aeroflot un ödül alması, kara mizahın iyi bir örneğidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sürekli olarak avrupanın en iyi havayoluyuz diyen thy nerede acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000