29 Ağustos 2010, Pazar 13:11:40

DÜNYANIN EN BÜYÜK HAVAYOLU ŞİRKETİ OLACAK

ABD Adalet Bakanlığı Amerika’nın önde gelen iki havayolu şirketi Continental ve United Airlines’ın birleşmesini onayladı. Birleşme ile oluşacak yeni firma, dünyanın en büyük havayolu şirketi olacak.
  • Konuyla alakasız ve ilgisiz o kadar çok yazı yazanla varki ne diyelim artık.. Şu an global anlamda baktığnızda havayolu şirketleri ya iflas ediyor ya da büyük balık küçük balığı yer usulü büyükler küçükleri satın alarak yola devam ediyorlar.. Geçmişde yaşadığımız ekonomik krizlerde en fazla iflas eden havayolu şirketleri kuzey amerika kıtasında oldu. United Airlinesın amacı Continentalı satın alarak daha fazla yolcuya ulaşmak.. Önümüzdeki 5 yılda da bu birleşmenin sonuçları ortaya çıkacaktır..
  • belkide bu alinan stewardlarin tv lerde zikir haberleri cikar dimi? öcüü canlaniverir ne güzel
  • Yani United Airlines ile Continental Airlines arasında gerçekleşen birleşme haberinin altına yazılan şu yorumları okurken gözlerime inanamıyorum. Bu muhabbet nası buraya geldi, nası bi alaka kuruldu konusuna hiç girmeyeceğim. Ama çok okunan bir sitede veya blogda yayınlansa tüm dünyada meşhur olur. Gülmek isteyen herkes açar okur. Ben güldüm, siz de gülün...
  • Yani müslümanlığı savunacağım kafasıyla gelip buraya yazan en büyük günahı işlemiştir zaten.. Herkesin günahı kendine onun cezasını anlatmak veya uygulamak sana düşmez.. !! Ayıp ya gerçekten..
  • hayırlısı olsun umarım her iki taraf için düşünülmüş hayallar gerçek olur.....
  • Beyefendi biz Türkler elhamdülillah müslümanız. bu işi medem çok iyi biliyorsunuz şu hadisi okuyun; "Ey Ali ! sizler rumlarla çarpışacaksınız. Oysa sizden sonra onlarla asıl çarpışacak bir millet "İSLAMIN YÜZ AKLARI" uluları gelir. Onlar öyle kimselerdirki Allah yolunda cihad etmekten ; ne bir kınayanın kınamasından ve ne de onların dedikodusundan asla çekinmezler" ( ibn Kesir ) not:ATATÜRKün RUMLARI DENİZE DÖKTÜĞÜ GÜNÜ HATIRLADINIZMI?
  • Amerika'da havacılık sektörü ne kadar gelişmiş olursa olsun 7-8 tane dev şirket her piyasa için çok fazladır. Delta-NorthWest' ten sonra bu da beklenen bir gelişmeydi. Ama U.S Airways' e birleşecek bir şirket kalmadı :)
  • BEYLER TARİKATIN NE OLDUĞUNU BİLİYORMU AÇABA ? TÜRKÜZ DİYORLAR AMA MÜSLÜMAN OLMUYORLAR .
  • KARDEŞİM SEN YURT DIŞINDA UÇMAKTAN MEMELEKETTEN Bİ HABER OLMUŞUN.BİZ STEWARDLAR ATATÜRKÇÜ VE MİLLİYETÇİYİZ.ULKEMİZİ VE BAYRAĞIMIZI SEVİYORUZ.TAKUNYACI DEĞİLİZ
  • gecen hafta 2 kere kitalar arasi united la uctum, thy yi mumla ariyorsunuz, lufthansayi da. ikram denilen olgu cok zayif. hosteslerimiz 55-60 yaslarinda teyzeler ve amcalar, ama guven veriyorlar, en azindan tarikatci diye alinan yeni stewardlarimiza benzemiyorlar.
United ve Continental Havayolları birleşmenin onaylanmasının öncesinde New York'taki Newark Havaalanı'nda iniş ve kalkış haklarını rakipleri Southwest Airlines'e devretmişti. Üç havayolunun bu konuda uzlaşmalarından birkaç saat sonra ABD Adalet Bakanlığı'ndan birleşme için onay çıktı.

Dünyanın en büyük havayolu şirketini oluşturacak birleşme için Continental ve United Airlines'ın hissedarları da 17 Eylül'de onay verecek. Ayrıca ABD Ulaştırma Bakanlığı'nın da onayı gerekiyor. Tarihi evliliğin 1 Ekim'de gerçekleşmesi planlanıyor.

United, Continental Havayolları'nı 3 milyar 17 milyon dolara satın alıyor. Birleşmeyle “United Airlines” adını alacak yeni şirket yılda 144 milyondan fazla yolcuyu, 59 ülkedeki 370 varış noktasına ulaştıracak.

Her iki şirket, aralarında Lufthansa ve Türk Hava Yolları'nın da bulunduğu 26 üyeli Star Alliance kapsamında işbirliği yapıyordu.
DÜNYANIN EN BÜYÜK HAVAYOLU ŞİRKETİ OLACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
Konuyla alakasız ve ilgisiz o kadar çok yazı yazanla varki ne diyelim artık.. Şu an global anlamda baktığnızda havayolu şirketleri ya iflas ediyor ya da büyük balık küçük balığı yer usulü büyükler küçükleri satın alarak yola devam ediyorlar.. Geçmişde yaşadığımız ekonomik krizlerde en fazla iflas eden havayolu şirketleri kuzey amerika kıtasında oldu. United Airlinesın amacı Continentalı satın alarak daha fazla yolcuya ulaşmak.. Önümüzdeki 5 yılda da bu birleşmenin sonuçları ortaya çıkacaktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
belkide bu alinan stewardlarin tv lerde zikir haberleri cikar dimi? öcüü canlaniverir ne güzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yani United Airlines ile Continental Airlines arasında gerçekleşen birleşme haberinin altına yazılan şu yorumları okurken gözlerime inanamıyorum. Bu muhabbet nası buraya geldi, nası bi alaka kuruldu konusuna hiç girmeyeceğim. Ama çok okunan bir sitede veya blogda yayınlansa tüm dünyada meşhur olur. Gülmek isteyen herkes açar okur. Ben güldüm, siz de gülün...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yani müslümanlığı savunacağım kafasıyla gelip buraya yazan en büyük günahı işlemiştir zaten.. Herkesin günahı kendine onun cezasını anlatmak veya uygulamak sana düşmez.. !! Ayıp ya gerçekten..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hayırlısı olsun umarım her iki taraf için düşünülmüş hayallar gerçek olur.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Beyefendi biz Türkler elhamdülillah müslümanız. bu işi medem çok iyi biliyorsunuz şu hadisi okuyun; "Ey Ali ! sizler rumlarla çarpışacaksınız. Oysa sizden sonra onlarla asıl çarpışacak bir millet "İSLAMIN YÜZ AKLARI" uluları gelir. Onlar öyle kimselerdirki Allah yolunda cihad etmekten ; ne bir kınayanın kınamasından ve ne de onların dedikodusundan asla çekinmezler" ( ibn Kesir ) not:ATATÜRKün RUMLARI DENİZE DÖKTÜĞÜ GÜNÜ HATIRLADINIZMI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Amerika'da havacılık sektörü ne kadar gelişmiş olursa olsun 7-8 tane dev şirket her piyasa için çok fazladır. Delta-NorthWest' ten sonra bu da beklenen bir gelişmeydi. Ama U.S Airways' e birleşecek bir şirket kalmadı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BEYLER TARİKATIN NE OLDUĞUNU BİLİYORMU AÇABA ? TÜRKÜZ DİYORLAR AMA MÜSLÜMAN OLMUYORLAR .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KARDEŞİM SEN YURT DIŞINDA UÇMAKTAN MEMELEKETTEN Bİ HABER OLMUŞUN.BİZ STEWARDLAR ATATÜRKÇÜ VE MİLLİYETÇİYİZ.ULKEMİZİ VE BAYRAĞIMIZI SEVİYORUZ.TAKUNYACI DEĞİLİZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gecen hafta 2 kere kitalar arasi united la uctum, thy yi mumla ariyorsunuz, lufthansayi da. ikram denilen olgu cok zayif. hosteslerimiz 55-60 yaslarinda teyzeler ve amcalar, ama guven veriyorlar, en azindan tarikatci diye alinan yeni stewardlarimiza benzemiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000