22 Haziran 2011, Çarşamba 08:45:08

"AMERİKA'DA UÇUŞ NOKTALARIMIZ ARTACAK"

Alman bayrak taşıyıcı şirket Lufthansa, Amerika hattında A380 ile yaptığı New York uçuşlarına üçüncü nokta olarak Miami’yi ekledi.
  • hostes dedigin iste böyle bunlar gibi güzel ve kibar olur...
  • Lufthansa A-380 ile San Francisco - Frankfurt seferleri de yapmaktadir. A-380 ile Amerika hattinda 2 degil 3 noktaya ucmaktadir. TURK Hava Yollarini en kisa zaman da SFO 'ya bekliyoruz. Lufthansa ile degil THY ile ucmak istiyoruz. LAX - IST ucagina, San Francisco'dan cok yolcu gitmektedir. TURKISH AIRLINES, SFO -IST - SFO nonstop ucmak istiyoruz. Saygilar.
  • A380'ler ile ucmus bir yolcu olarak Lufthansa'yi kutlarim bu basarili ucusta. Darisi THY'nin basina.
Şirketin 10 Haziran tarihinde Miami Uluslararası Havalimanı'na A380’le yaptığı ilk uçuşa yoğun ilgi gösterilirken, hala dünyanın en büyük yolcu uçağı ünvanını elinde bulunduran Airbus A380 su tag’ı ile karşılanmıştı.

Lufthansa Havayolları'ndan yapılan açıklamada; Önümüzdeki aylarda Amerika kıtasına yapılan uçuşlarda A380 tipi uçağın ineceği noktaları artıracağı açıklandı.

Miami’ye yüzde yüz doluluk oranıyla yapılan ilk uçuşta A380 işte böyle karşılanmıştı:

"AMERİKA'DA UÇUŞ NOKTALARIMIZ ARTACAK"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
hostes dedigin iste böyle bunlar gibi güzel ve kibar olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Lufthansa A-380 ile San Francisco - Frankfurt seferleri de yapmaktadir. A-380 ile Amerika hattinda 2 degil 3 noktaya ucmaktadir. TURK Hava Yollarini en kisa zaman da SFO 'ya bekliyoruz. Lufthansa ile degil THY ile ucmak istiyoruz. LAX - IST ucagina, San Francisco'dan cok yolcu gitmektedir. TURKISH AIRLINES, SFO -IST - SFO nonstop ucmak istiyoruz. Saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
A380'ler ile ucmus bir yolcu olarak Lufthansa'yi kutlarim bu basarili ucusta. Darisi THY'nin basina.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000