20 Şubat 2010, Cumartesi 09:52:29

Aeroflot, her kategoride lider

Rusya'da bir zamanlar tekel olan, Sovyetlerin dağılmasıyla onlarca küçük şirkete bölünen ve rekabetle tanışan ulusal havayolu "Aeroflot" halkın gözünde hala bir numaralı yerini koruyor.
  • Şu an türkiyedeki en iyi şirket Sun Express tir. Havacılığın içinde olan herkes bunu iyi bilir...Güvenlik,şartlar,imkan,servis,teknik destek...
  • Bu Sibavia neymis? Eger eski "Sibir Airlines" ise, su anda adi "S7".
  • bu anketi Türkiye'de yapsalar eğer TK da hemen hemen aynı sonuçlara ulaşabilir. tk ve atlas

VTsİOM'un gerçekleştirdiği kamuoyu yoklamasında "Aeroflot" hemen hemen bütün kategorilerde birinciliği elde etti.

İşte anket sonuçlar:

En çok tanınan havayolları arasında ilk sırayı yüzde 45'le "Aeroflot" ve ona bağlı olan "Aeroflot-Nord" aldı. "Sibavia" yüzde 7 ile ikinci, Rusya'nın ilk özel havayolu şirketi Transaero yüzde 5'le üçüncü oldu, "UTair ve "S7 Airlines" diğer sıraları aldı. 

"Aerflot"tan söz edenlerin oranı bir yılda yüzde 36'dan yüzde 45'e yükseldi, "S7 Airlines" ise yüzde 9'dan yüzde 2'ye geriledi.

"Son 2-3 yılda en çok hangi havayoluyla uçtunuz" sorusuna yüzde 40'lık kesim "Aeroflot" diye yanıt verdi, "UTair" yüzde 15'le çok gerilerde kaldı. "Aeroflot" yüzde 26 ile en güvenilir havayolu seçildi, en ekonomik ve en konforlu şirket sıralamasında da yüzde 12 ve 17'lik oranlarla yine birinci oldu. En konforlu havayolu listesinde Transaero yüzde 17 ile ikinciliği elde ederken, Almanların ünlü "Lufthansa"sı yüzde 4'le farklı geride kaldı.

Aeroflot, her kategoride lider

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Şu an türkiyedeki en iyi şirket Sun Express tir. Havacılığın içinde olan herkes bunu iyi bilir...Güvenlik,şartlar,imkan,servis,teknik destek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu Sibavia neymis? Eger eski "Sibir Airlines" ise, su anda adi "S7".

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu anketi Türkiye'de yapsalar eğer TK da hemen hemen aynı sonuçlara ulaşabilir. tk ve atlas

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000