09 Haziran 2015, Salı 17:18:45

'5. yıldız için her gün 1 milyon Euro yatırım yapıyoruz'

Lufthansa’nın Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach, Atatürk Havalimanı basın mensuplarıyla bir araya geldi.
  • lufthansa gelsin, yatirim nasil yapilir, sirket nasil buyutulur, 5 yildiz nasil alinir,torpil nasil yapilir,hak nasil yenir,isci nasil ezilir, sendika nasil sarilastirilir vs torpil havayollarinin gecmisten gunumuze anli sanli,firinci,bakkal,tuhafiyeci,mobilyaci vs anadan dogma havacilarindan ogrensin !!!
  • Almanlara inanmayin. Fotografa bir daha bakin dikkatlice ve adamlarin sahte gulucuklerini daha iyi fark edeceksiniz. Almanlar halen her firsatta Turkler'e celme takmaya bayilirlar. Lufthansa sikisti kaldi ve habire yeni stratejiler uretmeye calisiyor fakat uretkenlik bitti. Bir kac sene once Avrupa ve Almanya'da gelisen Emirates, Qatar ve Etihad'in da onunu kesmeye calistilar, ama beceremediler. THY ile de isbirligi istediler gecen senelerde SAW uzerinden, o da tutmadi. Simdi de bu yonteme basvuruyorlar. Dikkat !!! PS : Bu arada yazdiklarim THY yandasciligi olarak algilanmasin lutfen.
  • vardır bu açıklamanın bir hainliği sırrı ,thy bitsin batsın 3 cü havalimanı olmasın lufthansa ve almanların tökez koydukları milli işleridir.
  • Bu aciklama THY'ina bir savas ilani. Piyasa daki paylari yeniden bölüsecegiz, ataga geciyoruz diyorlar resmen. Hani bazi yorumcular burada LH'nin 3. havalimanin olmasini istemiyor diyorlardi? Hani bizi kiskaniyorlar di? Meger adamlar bitsin diye bekliyorlarmis.
  • 5.yıldıza sahip olmak için Yatırım yapmak gerekiyor havacılık çok farklı bir konum böylesine rekabetçi bir alanda zirvede kalmak için yenilik şart bir hava yolu şirketi her alanda farkını ortaya koyabilmeli bu konuda Lufthansa örnek bir şirket Alman devini tebrik ediyorum öyle bizim yöneticiler gibi boş boş konuşmakla 5.yıldız gelmez anca hayal...
  • Hee he inandık.
  • THY de 5 yıldız için her gün 1 miyon euro nerden keseriz ona bakıyor..
  • Hani bu adamlar istemiyorlardı...Bizden çok istiyor baksana...:)Lobi yapıyorlardı uçuşları kısıtlanacaktı:)Günde 1700 sefer yapan firma tabi büyümek ister her alanı kullanır ...Anladınız mı şimdi kim size düşman dost...
  • E hani bunlar cekemiyordu bizi :(
  • Iyi guzel buyuyorsunuz da lufthansa sitesi uzerinden adam gibi baglanti veremiyor. Munich yaninda frankfurta da baslayin ki istanbulu degil izmiri ankarayi baglayin amerikaya. Thy ile esit aktarma sansi verince tabii ki tercih edilirsiniz ;) Imza izmirli milesmore uyesi

Lufthansa’nın Türkiye’deki hamleleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Löcherbach, Ekim ayı itibariyle başlayacak olan yeni konsept ile ilgili de detaylar aktardı.

Türkiye pazarının büyük potansiyel taşıdığını ifade eden Löcherbach; ‘Bu pazardan yeterince faydalanmak ve değerlendirmek istiyoruz. İstanbul, Ankara ve İzmir’in yanı sıra yaz sezonunda operasyonlarımıza Bodrum ve Antalya’yı da dahil ediyoruz. Türk yolcuların uçaklardaki yeniliklerden de yaralanarak memnun kalacaklarına inanıyoruz. Yıl sonuna kadar tüm uçaklarımızda yeni first class, yeni business class ve Premium ekonomi sınıflarımız hazır hale gelecek’ dedi.

SLOT ALAMIYORUZ 3. HAVALİMANI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

İstanbul’a yapılan 3. Havalimanının Lufthansa için de son derece önemli olduğunun altını çizen Genel Müdür Löcherbach; ‘Türk yolcuları G. Amerika ve Panama’ya bağlamak istiyoruz ancak mevcut durumda büyümek için imkan kalmadı. Slot alamıyoruz. Bu nedenle 3. Havalimanı bizim için büyük önem arz ediyor. Çünkü bu havalimanıyla birlikte büyüme imkanı bulacağız’ ifadelerini kullandı.

GERMANWINGS EUROWINGS’E KATILIYOR

Eurowings ile ilgili de detaylar aktaran Löcherbach; ‘Şu anda konsept aşamasındayız ve çalışmalarımız devam ediyor. Germanwings markamızın Sabiha Gökçen’den yapacağı uçuşlar bir süre sonra Eurowings’e katılacak. Aslında bütün Avrupa’da bu markayı kullanacağız. Tamamen bu konuya odaklanmış durumdayız.

Türkiye ve Avrupa pazarındaki rekabetçi ortama da Eurowings olarak katılacağımızı ve rekabet edebileceğimizi düşünüyorum.

Bu kapsamda Ekim ayı itibariyle ekonomi sınıfında 3 adet tarife açıklayacağız. Birincisi light tarife olacak, bu tarife el bagajının yanı sıra bir yiyecek ve içecekten oluşacak. Yolcu eğer ekstra bir bagaj getirirse 35 Euro ödeyecek ve biletinde değişiklik yapamayacak. Bir diğeri klasik tarife; Bunda da yolcu bagaj getirebilecek ve biletini değiştirebilecek. Full tarifede ise yolcu; aynı hakların yanı sıra bileti iade edebilecek.

HER GÜN 1 MİLYON EURO YATIRIM YAPIYORUZ

Lufthansa’nın Avrupalı bir havayolu olarak 5 yıldıza ulaşmak için ciddi yatırımları olduğunu ifade eden Löcherbach; ‘Avrupalı bir şirket olarak dünyada 5 yıldızlı şirket olmayı arzu ediyoruz. Bunun için de çok önemli adımlar atıyoruz ve her gün 1 milyon Euro yatırım yapıyoruz’ dedi.

PİLOTLARLA İLGİLİ GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR

Son zamanlarda pilotlarının yaptığı grevlerle gündeme gelen Lufthansa’nın pilotlarla görüşmelere başladığını belirten Stefan Löcherbach; ‘Tüm açık noktaları ele aldık ve kapatmak için görüşmelerimiz sürüyor. Ver.di Sendikası ile de görüşüyoruz. Sadece pilotlar ile değil kabin memurları ile ilgili de bir takım çalışmalarımız var’ dedi.

'5. yıldız için her gün 1 milyon Euro yatırım yapıyoruz'

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

LH ~ 9 yıl önce
lufthansa gelsin, yatirim nasil yapilir, sirket nasil buyutulur, 5 yildiz nasil alinir,torpil nasil yapilir,hak nasil yenir,isci nasil ezilir, sendika nasil sarilastirilir vs torpil havayollarinin gecmisten gunumuze anli sanli,firinci,bakkal,tuhafiyeci,mobilyaci vs anadan dogma havacilarindan ogrensin !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LH vs. THY ~ 9 yıl önce
Almanlara inanmayin. Fotografa bir daha bakin dikkatlice ve adamlarin sahte gulucuklerini daha iyi fark edeceksiniz. Almanlar halen her firsatta Turkler'e celme takmaya bayilirlar. Lufthansa sikisti kaldi ve habire yeni stratejiler uretmeye calisiyor fakat uretkenlik bitti. Bir kac sene once Avrupa ve Almanya'da gelisen Emirates, Qatar ve Etihad'in da onunu kesmeye calistilar, ama beceremediler. THY ile de isbirligi istediler gecen senelerde SAW uzerinden, o da tutmadi. Simdi de bu yonteme basvuruyorlar. Dikkat !!! PS : Bu arada yazdiklarim THY yandasciligi olarak algilanmasin lutfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
vardır bu açıklamanın bir hainliği sırrı ,thy bitsin batsın 3 cü havalimanı olmasın lufthansa ve almanların tökez koydukları milli işleridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cologne ~ 9 yıl önce
Bu aciklama THY'ina bir savas ilani. Piyasa daki paylari yeniden bölüsecegiz, ataga geciyoruz diyorlar resmen. Hani bazi yorumcular burada LH'nin 3. havalimanin olmasini istemiyor diyorlardi? Hani bizi kiskaniyorlar di? Meger adamlar bitsin diye bekliyorlarmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 9 yıl önce
Eyyy Lufthansa,sen kimsin ya.kimsin.Ayağını denk al.
5.YILDIZ ~ 9 yıl önce
5.yıldıza sahip olmak için Yatırım yapmak gerekiyor havacılık çok farklı bir konum böylesine rekabetçi bir alanda zirvede kalmak için yenilik şart bir hava yolu şirketi her alanda farkını ortaya koyabilmeli bu konuda Lufthansa örnek bir şirket Alman devini tebrik ediyorum öyle bizim yöneticiler gibi boş boş konuşmakla 5.yıldız gelmez anca hayal...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hee he inandık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 9 yıl önce
THY de 5 yıldız için her gün 1 miyon euro nerden keseriz ona bakıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne oldu ~ 9 yıl önce
Hani bu adamlar istemiyorlardı...Bizden çok istiyor baksana...:)Lobi yapıyorlardı uçuşları kısıtlanacaktı:)Günde 1700 sefer yapan firma tabi büyümek ister her alanı kullanır ...Anladınız mı şimdi kim size düşman dost...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
E hani bunlar cekemiyordu bizi :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Iyi guzel buyuyorsunuz da lufthansa sitesi uzerinden adam gibi baglanti veremiyor. Munich yaninda frankfurta da baslayin ki istanbulu degil izmiri ankarayi baglayin amerikaya. Thy ile esit aktarma sansi verince tabii ki tercih edilirsiniz ;) Imza izmirli milesmore uyesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000