15 Haziran 2010, Salı 12:42:20

SON FIRTINA BÖYLE GEÇTİ (VİDEO)

Airport TV'nin beğenilen tartışma programı Fikir Fırtınası geçtiğimiz Cuma günü sezonun son programıyla izleyicisiyle buluştu...
  • tc ve kktc hükümetlerine sesleniyorum kthy ne yaparlarsa yapsınlar bir şeyi gözden kaçırmasınlar kthy de fazla personel olduğu çok doğru merdiven dayamaktan başka hiçbirşey yapmayan kthy nin eski kurtları bagajlara ellerini bile sürmüyorlar ,ne müdürü veya şefi olduğu belli olmayan adamlar yıllardır apron yüzü görmediler ,ikramda,teknikte ve genel müdürlükte uyumaktan şişmiş depo görevlileri ,bilgisayar kullanamayan kontuar görevlileri free shoplarda kar kız peşinde , şirketini baltalayan iş bilmez kalite personeli, uçaktan kola, sandiviç almak için birbirini ezen trafik ve apron personeli yeter artık bunlara boşuna maaş ödüyosunuz bunun yanında işini çok seven kendini geliştiren insanlar eziliyor yazıktır bunlara artık dur diyin!!!
  • teknisyenin yöneticiğilinden töshid e ne ? Teknisyenler birlik olamıyor ki yönetici olsun. millet birbirini yemekten
  • HAVAK; KTHY'e teklif verecekmi? bence olabilir. Bu konuda HAVAK tarafından daha geniş bir açıklama yapılabilirmi?
Havacılık sektörünün öne çıkan konularının özgürce tartışıldığı Türkiye’nin tek canlı havacılık tartışma programı Fikir Fırtınası, yine önemli konu başlıklarının tartışılacağı bölümle sezonu sonlandırdı.

İşte Fikir Fırtınası’ndan bazı konu başlıkları…

İhalesi yılan hikayesine dönen KTHY’de son durum ne? İhale süreci çıkmaza mı girdi? ‘KTHY peşkeş çekiliyor’ iddiaları doğru mu? KKTC ve Türkiye’den canlı telefon bağlantılarıyla KTHY ihalesi enine boyuna bu programda tartışılacak.

Haftanın öne çıkan bir başka konusu ise teknisyenlerin hat bakım müdürü olmamasını isteyen TÖSHİD’in girişimi… TÖSHİD neden teknisyen yerine mühendis yönetici istiyor?















SON FIRTINA BÖYLE GEÇTİ (VİDEO)

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
tc ve kktc hükümetlerine sesleniyorum kthy ne yaparlarsa yapsınlar bir şeyi gözden kaçırmasınlar kthy de fazla personel olduğu çok doğru merdiven dayamaktan başka hiçbirşey yapmayan kthy nin eski kurtları bagajlara ellerini bile sürmüyorlar ,ne müdürü veya şefi olduğu belli olmayan adamlar yıllardır apron yüzü görmediler ,ikramda,teknikte ve genel müdürlükte uyumaktan şişmiş depo görevlileri ,bilgisayar kullanamayan kontuar görevlileri free shoplarda kar kız peşinde , şirketini baltalayan iş bilmez kalite personeli, uçaktan kola, sandiviç almak için birbirini ezen trafik ve apron personeli yeter artık bunlara boşuna maaş ödüyosunuz bunun yanında işini çok seven kendini geliştiren insanlar eziliyor yazıktır bunlara artık dur diyin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
teknisyenin yöneticiğilinden töshid e ne ? Teknisyenler birlik olamıyor ki yönetici olsun. millet birbirini yemekten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HAVAK; KTHY'e teklif verecekmi? bence olabilir. Bu konuda HAVAK tarafından daha geniş bir açıklama yapılabilirmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000