28 Haziran 2010, Pazartesi 10:00:14

SKANDAL ADAM HAVAYOLU KURDU…

Bir dönem Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın havacılık danışmanlığını da yapan Celal Akbulut, havayolu şirketi kurdu. Akbulut, Ulaştırma Bakanlığı’ndan olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Peki, Celal Akbulut nerede nasıl bir şirket kurdu? İşte ayrıntılar...
  • evet tam bir skandal oldu.şimdi erbildeki ofisi kapandı.Kurban bayramına 2 gün kala uçuşları iptal ettiler ve yolcuları mağdur ettiler.Uçak bulamayınca doğal olarak yollara düştük 2 saatte alacağımız 26 saatte tamamladıl fazla söze gerek yok.
  • dışarıdan gazel atmak ama onun bu konuda usta oldugunu biliyormusunuz?
  • Eski bir polis'in İçişleri Bakanlığında emniyet ile ilgili bir bölüme getirilmesi anlayışla karşılanabilir. Ancak havacılıktan anlamayan bir kişinin Ulaştırma Bakanlıında danışman olarak görevlendirilmesi ve bunun ardından da KTHY'nin başına yönetim kurulu başkanı olarak önerilmesi, bizlere Türk Sivil Havacılığının üst kademelerinde bu işlerin nasıl yürütüldüğü (aslında yürütülemediği) konusunda yeterince fikir veriyor. Bu konuda böylesine yersiz, anlamsız ve taraflı karar verenleri tebrik etmek gerekir!
  • emekli polisler havacılıgı sevdi.Bir taneside bir ucus okulunu iflas ettirdi.
  • Tam Sivil Havaciliga yakisan bir isim. Zaten camiada yabancilik cekecegini hic sanmiyorum. Hatta ornek bile olabilir. Oyle degil mi baylar?

Skandallar dolu bir sicile sahip olan eski polis Celal Akbulut Kuzey Irak’ta bir havayolu şirketi kurarak ortaya çıktı. Haneye tecavüz başta olmak üzere hırsızlık ve dolandırıcılık gibi bir çok iddia ile suçlanan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın eski danışmanı Celal Akbulut yine sahneye çıktı.

Binali Yıldırım’ın Kıbrıs Türk Havayolları Yönetim Kurulu Başkanlığı’na önerdiği Celal Akbulut’un, KTHY Yönetim Kurulu Başkanı olduğu gün skandalları gazete manşetlerini süslemişti. Koltuğuna oturamadan görevden affını isteyen Celal Akbulut 2003 yılından beri ortalarda görünmüyordu.

AirportHaber’e ulaşan bilgilere göre Celal Akbulut şimdi Kuzey Irak’ta Feza Airlines adında bir havayolu şirketi kurdu. Ancak şirketin henüz Irak Sivil Havacılığı'ndan uçuş ruhsatı alamadığı belirtiliyor. Irak Sivil Havacılığı uçaklar gelmeden ruhsat vermiyor.

Öte yandan Celal Akbulut’un Türkiye’den bazı tur şirketleri ile görüşmeler yaptığı ifade edildi. Akbulut, ruhsat alması halinde Türkiye’ye de uçmayı planlıyor.

©AirportHaber.com ÖZEL

SKANDAL ADAM HAVAYOLU KURDU…

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

emekçi ~ 11 yıl önce
evet tam bir skandal oldu.şimdi erbildeki ofisi kapandı.Kurban bayramına 2 gün kala uçuşları iptal ettiler ve yolcuları mağdur ettiler.Uçak bulamayınca doğal olarak yollara düştük 2 saatte alacağımız 26 saatte tamamladıl fazla söze gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
dışarıdan gazel atmak ama onun bu konuda usta oldugunu biliyormusunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Eski bir polis'in İçişleri Bakanlığında emniyet ile ilgili bir bölüme getirilmesi anlayışla karşılanabilir. Ancak havacılıktan anlamayan bir kişinin Ulaştırma Bakanlıında danışman olarak görevlendirilmesi ve bunun ardından da KTHY'nin başına yönetim kurulu başkanı olarak önerilmesi, bizlere Türk Sivil Havacılığının üst kademelerinde bu işlerin nasıl yürütüldüğü (aslında yürütülemediği) konusunda yeterince fikir veriyor. Bu konuda böylesine yersiz, anlamsız ve taraflı karar verenleri tebrik etmek gerekir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
emekli polisler havacılıgı sevdi.Bir taneside bir ucus okulunu iflas ettirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tam Sivil Havaciliga yakisan bir isim. Zaten camiada yabancilik cekecegini hic sanmiyorum. Hatta ornek bile olabilir. Oyle degil mi baylar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000