19 Eylül 2008, Cuma 08:22:06

KTHY'den medyaya çağrı var!

Kıbrıs Türk Hava Yollan (KTHY), ulusal ekonomiye sağladığı katma değer ve kamuoyu üzerindeki moral etkisi nedeniyle şirketle ilgili yayınlara özen gösterilmesini istedi.
  • Haberi gecikmelide olsa okuyunca Yorumlara Bir havacı olarak üzüldüm. KTHY madem bu kadar zayıf halka ile dolu bu kadar tutarsız bulunuyor o zaman neden öneriler sunmuyorsunuz neden karalıyorunuz. Yapıcı olalım yıkıcı olmayalım.Havacılık yöneticilik öyle kolay bir meslek değildir.Nerede bir eksik varsa yazalım uyaralım.Bakalım gidişat ne olacak.İşimiz gücümüz bir birimizi karalama zamanı değil destekleme zamanı.Her havayolunun eksiği var eksik olanları görmek yeni insanlara yıllarını havacılığa vermiş olan insanlara şans tanınırsa inanıyorum ki yeni oluşumlarla KTHY için gelecekte iyi şeyler yazılacaktır.Geçmiş geçmişte kalmıştır.Önemli olan şimdiki zaman bakalım nereye gidecek.
  • KTHY yan gelip yatma yeridir bilmeyenler şöyle küçük bir araştırma yapsınlar ercan havalimanında kaç kişi çalışıyor ne kadar aylık maaş alıyor
  • KTHY YAN ĞEL YATMA YERİ ARKADAŞLAR PERSONEL EĞİTİMSİZVE ARKAŞIMIZIN DEDİĞİ ĞİBİ İNSANLARA MÜŞTERİ SIFATI İLE BAKILMIYOR
  • KTHY'nin yeni yönetimine bir şans vermek gerekiyor sanırım. Geçmişteki yapılanmasının yanlışlığı yapılan hataların bu yönetimdede yapılacak gibi görülerek bakış son derece yanlış olur.
  • KTHY kuruluşundan bugüne kadar hemen hemen hiçbir dönem iyi çalışmadı, her zaman şirket içi ve KKTC içi tartışmalarla şirketin içi çürütülmüş durumda. KTHY'de 5 uçak var 800 kadrolu personel. Personel yolcuya müşteri gibi değil başka bir gözle (!) bakıyor ve hizmet etmiyor. Sistem aynı sistem "Durmak Yok S...... Devam."
  • ÇIKAR İŞİKİLERİ OLUNCA DAHA DÜZGÜN HABERLER ÇIKAR MERAK ETMEYİN.
  • Bir hizmet kurumu olan KTHY, olumlu ya da olumsuz bile olsa eleştirilip yorumlandırılmalıdır. Eleştiri ve yorumlar, bu kurumun verdiği hizmelerin değerlendirilmesinden başka bir şey değildir.
  • ilginç olan bişey yok gerçekler ilginç geliyor tabi insanlara
  • HADE YA İLGİNÇ !!!!!

KTHY'den yapılan yazılı açıklamada, "rötarlar ve müşteri şikayetleriyle ilgili" basın haberlerine dikkat çekilerek, dünyanın her yerinde olağan karşılanan durumların şikayet konusu yapılmaması gerektiği vurgulandı. Medyayı ve halkı şirkete sahip çıkmaya çağıran KTHY açıklamasında, özetle şu ifadelere yer verildi: "KTHY yönetimi ve çalışanları, sahip oldukları görev ve sorumluluk bilinciyle 7 gün 24 saat hayati önem taşıyan bu sektörde hizmet verirken, tüm dünyada ekolojik şartların değişimiyle birlikte meydana gelen meteorolojik şartlardan ve akabinde zincirleme yoğunlaşan uçuşlar sebebiyle seferlerde gecikmeler yaşanabiliyor. Herkesin malumunda olan bu denli doğal süreçlerin sürekli olarak KTHY aleyhine manşete taşınması, acımasızca eleştirilmesi ve yıpratılması kabul edilecek davranışlar değildir. Bu tip yazıların ne siyasi getirişi, ne de kimseye yaran vardır." KTHY'nin milli bir kurum olarak tüm dünyada sivil havacılık ve teknik otoritelerce onaylı, havayolu şirketlerinin uyguladığı mevzuatlara göre operasyon yaptığı belirtilen açıklamada, her türlü şikayet, eleştiri ve yolcu mağduriyetine müşteri hizmetleri departmanınca çözümler üretildiği de kaydedildi.

KTHY'den medyaya çağrı var!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

YANKI ~ 16 yıl önce
Haberi gecikmelide olsa okuyunca Yorumlara Bir havacı olarak üzüldüm. KTHY madem bu kadar zayıf halka ile dolu bu kadar tutarsız bulunuyor o zaman neden öneriler sunmuyorsunuz neden karalıyorunuz. Yapıcı olalım yıkıcı olmayalım.Havacılık yöneticilik öyle kolay bir meslek değildir.Nerede bir eksik varsa yazalım uyaralım.Bakalım gidişat ne olacak.İşimiz gücümüz bir birimizi karalama zamanı değil destekleme zamanı.Her havayolunun eksiği var eksik olanları görmek yeni insanlara yıllarını havacılığa vermiş olan insanlara şans tanınırsa inanıyorum ki yeni oluşumlarla KTHY için gelecekte iyi şeyler yazılacaktır.Geçmiş geçmişte kalmıştır.Önemli olan şimdiki zaman bakalım nereye gidecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
copilot ~ 16 yıl önce
KTHY yan gelip yatma yeridir bilmeyenler şöyle küçük bir araştırma yapsınlar ercan havalimanında kaç kişi çalışıyor ne kadar aylık maaş alıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HVS ~ 16 yıl önce
KTHY YAN ĞEL YATMA YERİ ARKADAŞLAR PERSONEL EĞİTİMSİZVE ARKAŞIMIZIN DEDİĞİ ĞİBİ İNSANLARA MÜŞTERİ SIFATI İLE BAKILMIYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
stars ~ 16 yıl önce
KTHY'nin yeni yönetimine bir şans vermek gerekiyor sanırım. Geçmişteki yapılanmasının yanlışlığı yapılan hataların bu yönetimdede yapılacak gibi görülerek bakış son derece yanlış olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lefkoşa ~ 16 yıl önce
KTHY kuruluşundan bugüne kadar hemen hemen hiçbir dönem iyi çalışmadı, her zaman şirket içi ve KKTC içi tartışmalarla şirketin içi çürütülmüş durumda. KTHY'de 5 uçak var 800 kadrolu personel. Personel yolcuya müşteri gibi değil başka bir gözle (!) bakıyor ve hizmet etmiyor. Sistem aynı sistem "Durmak Yok S...... Devam."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EX-CABIN CHIEF ~ 16 yıl önce
ÇIKAR İŞİKİLERİ OLUNCA DAHA DÜZGÜN HABERLER ÇIKAR MERAK ETMEYİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çağdaş ~ 16 yıl önce
Bir hizmet kurumu olan KTHY, olumlu ya da olumsuz bile olsa eleştirilip yorumlandırılmalıdır. Eleştiri ve yorumlar, bu kurumun verdiği hizmelerin değerlendirilmesinden başka bir şey değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kthy ~ 16 yıl önce
ilginç olan bişey yok gerçekler ilginç geliyor tabi insanlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ex ~ 16 yıl önce
HADE YA İLGİNÇ !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000