31 Mayıs 2009, Pazar 08:19:33

"KTHY'de huzur yeniden sağlanacak"

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Kıbrıs Türk Sivil Havacılık Çalışanları Sendikası’nı (UÇ-SEN) kabul etti...
  • Arkadaş sen bir emekcisin Ama pilot adam hem emekçi,hem bilgili,hem çalışkan hem kahraman ,komutan hemde 7 5 milyonluk bir ülkede sadece 2500 kadar az sayıda olan insanlardır! Bu insanlar 200 kişinin canından sorumlu! Emin ol onlar emekli olmak için değil şirketteki huzursuz yönetimin yaptığı yanlışları düzeltiyorlar! Çünkü KTHY de haksızlıklar çok adamlar isyan etti! Bugüne kadar varmıydı böle bir sendika eskidende kurulurdu fakat eskiden huzur vardı kaptanlar çalışanlar hep arkadaş hep huzurluydu.Şimdi millet düşman olmuş birbirine bunun en önemli sebebide kthy işletmesidir! Genel müdürlüğüdür! Baştakiler devletin kurumunu değil sanki kendi şirketleriymiş gibi yönetim sergiliyor! Fakat herşeyin günü gelicek herşey düzelecek !
  • Sendikanın KTHY başarısı için canla başla çalıştığını söylemişler... gülmemek için zor tuttum kendimi. Arkanı sendikaya dayadın mı artık hiç çalışmasan bile emekli olabiliyorsun orada. bunu herkes biliyor. Sendikanın anlamı bu olmamalı. Radikal karar alıp birşeyler yapmaya çalışanların karşısına koca bir engel olmaktan başka bir işe yaramıyor bu sendika. Kendimde bir emekçiyim ama böyle bir sendikayı da onaylamıyorum. Gelişimin önünde engel olmamalı.
  • Umarim wet lease yaptiklari ucaklarin parasini zamaninda oderler...
  • EĞER KKTC DE SN SERDAR DENKTAŞ BAŞBAKAN OLMASSA ÜLKENİN HİÇ BİR TARAFINDA İŞ GELİŞİMİ OLMAZ BU İŞLER HEM YÜREK İSTER HEMDE YETENEK İSTER ..SİZ KKTC HALKI SİZİ HER KONUDA BAŞARIYA TAŞIYACAK LİDERİN SERDAR DENKTAŞ OLDUĞUNU ANLAYACAKSINIZ ANCAK GEÇ OLMADAN VERİN YETKİYİKİ ÜLKENİN AÇILIMLARINI GÖRÜN ..HAKLI SÖYLÜYOR SİZLER BİR ŞEY YAPMASSANIZ KİMSE SİZİN İÇİN BİR ŞEY YAPMAZ
  • tekniğin başına gelen bereket tüm şirketi etkilemiş .nerede olsa orası maaş ödeyemiyor..hangi şirketi batırmak isterseniz davet edin tekniğin başına geçsin iş tamamdır...işte halil İBRAHİM BEREKETİ ...ŞİRKETE YAZIK DEĞİLMİ....KİMDİR BU ............. ZATI MUHTEREM ...NEREDE BAŞARISI VARDIR...
  • TEBRİKLER UÇ-SEN BU KÖTÜ GİDİŞİN SONUNU ÖNCEDEN GÖRÜP UÇ-SEN İ KURUP BU KÖTÜ GİDİŞE DUR DEDİNİZ TEŞEKKÜRLER TEBRİKLER.YENER ERLER TEŞEKKÜR EDERİM TÜM ÇALIŞMALARIN İÇİN.

Sendikadan verilen bilgiye göre dün gerçekleşen kabulde Başkan Tamer Azizoğlu, KTHY'de son zamanlarda yaşanan sorunları dile getirerek, sorunların üstesinden gelinmesi için UÇ-SEN'in önerilerini anlattı.

Azizoğlu, KTHY'nın bekası için canla başla çalıştıklarını, bu konuda da bakanlıkla elbirliği içerisinde olunacağını ve KTHY'nı hak ettiği yerlere taşıyacaklarını söyledi.
UÇ-SEN’den yapılan açıklamaya göre Bakan Taçoy ise KTHY'de yeniden yapılandırılmaya gidileceğinin ve KTHY'de kalitenin, huzurun ve verimli çalışma ortamının yeniden sağlanacağının garantisi olduklarını söyledi, bu konuda sendikayla işbirliği içerisinde olacaklarını belirtti.

Taçoy, son zamanlarda maaşların geç yatmasını da değerlendirerek, Temmuz ayından itibaren KTHY personelinin maaşlarının zamanında yatacağını, bu konuda gerekli önlemleri alacaklarını kaydetti.

"KTHY'de huzur yeniden sağlanacak"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaş sen bir emekcisin Ama pilot adam hem emekçi,hem bilgili,hem çalışkan hem kahraman ,komutan hemde 7 5 milyonluk bir ülkede sadece 2500 kadar az sayıda olan insanlardır! Bu insanlar 200 kişinin canından sorumlu! Emin ol onlar emekli olmak için değil şirketteki huzursuz yönetimin yaptığı yanlışları düzeltiyorlar! Çünkü KTHY de haksızlıklar çok adamlar isyan etti! Bugüne kadar varmıydı böle bir sendika eskidende kurulurdu fakat eskiden huzur vardı kaptanlar çalışanlar hep arkadaş hep huzurluydu.Şimdi millet düşman olmuş birbirine bunun en önemli sebebide kthy işletmesidir! Genel müdürlüğüdür! Baştakiler devletin kurumunu değil sanki kendi şirketleriymiş gibi yönetim sergiliyor! Fakat herşeyin günü gelicek herşey düzelecek !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sendikanın KTHY başarısı için canla başla çalıştığını söylemişler... gülmemek için zor tuttum kendimi. Arkanı sendikaya dayadın mı artık hiç çalışmasan bile emekli olabiliyorsun orada. bunu herkes biliyor. Sendikanın anlamı bu olmamalı. Radikal karar alıp birşeyler yapmaya çalışanların karşısına koca bir engel olmaktan başka bir işe yaramıyor bu sendika. Kendimde bir emekçiyim ama böyle bir sendikayı da onaylamıyorum. Gelişimin önünde engel olmamalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Umarim wet lease yaptiklari ucaklarin parasini zamaninda oderler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
EĞER KKTC DE SN SERDAR DENKTAŞ BAŞBAKAN OLMASSA ÜLKENİN HİÇ BİR TARAFINDA İŞ GELİŞİMİ OLMAZ BU İŞLER HEM YÜREK İSTER HEMDE YETENEK İSTER ..SİZ KKTC HALKI SİZİ HER KONUDA BAŞARIYA TAŞIYACAK LİDERİN SERDAR DENKTAŞ OLDUĞUNU ANLAYACAKSINIZ ANCAK GEÇ OLMADAN VERİN YETKİYİKİ ÜLKENİN AÇILIMLARINI GÖRÜN ..HAKLI SÖYLÜYOR SİZLER BİR ŞEY YAPMASSANIZ KİMSE SİZİN İÇİN BİR ŞEY YAPMAZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tekniğin başına gelen bereket tüm şirketi etkilemiş .nerede olsa orası maaş ödeyemiyor..hangi şirketi batırmak isterseniz davet edin tekniğin başına geçsin iş tamamdır...işte halil İBRAHİM BEREKETİ ...ŞİRKETE YAZIK DEĞİLMİ....KİMDİR BU ............. ZATI MUHTEREM ...NEREDE BAŞARISI VARDIR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TEBRİKLER UÇ-SEN BU KÖTÜ GİDİŞİN SONUNU ÖNCEDEN GÖRÜP UÇ-SEN İ KURUP BU KÖTÜ GİDİŞE DUR DEDİNİZ TEŞEKKÜRLER TEBRİKLER.YENER ERLER TEŞEKKÜR EDERİM TÜM ÇALIŞMALARIN İÇİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000