04 Ağustos 2009, Salı 19:39:16

KTHY'DE GREV RÖTARLARI

Pilotların grev girişimini son anda önleyen KTHY Ercan Havaalanı'nda yapılacak olan grev nedeniyle seferlerinde aksamalar olacağını duyurdu.
  • Kthy yeterli ucagi olmamasina ragmen neden Detur un iskandinav ucuslarina girdi,neden Turkuaz airlines i kullaniyor,ödemelerinde problem olan charter firmalariyla calismayi tekrar gözden gecirmeleri lazim,umarim eski saygin gunlerine geri donerler...
  • Adam gibi uçak alınsınmış. Böyle bişey yok..... En eski uçak 2000 üretimi B737-800. Mesarya isimli uçak 2009 üretimi. Gerçekten şaka gibi. Önüne gelen yorum yapıyor. Ayıptırr... Grev konusuna da gelince grevin sebebi dolaylı olarak AKP dayatmalarından kaynaklanmaktadır.... Bu bir gerçek.
  • KTHY'nin hangi uçağı THY'nin eskisidir. Lütfen bana tescil numaralarını söyle. Merakla bekliyorum. TC-MSO, TC-MAO, TC-MZZ, TC-KTD, TC-TCC, TC-CTA. HAngisi? Bu uçaklardan B737NG olanların tümü fabrika çıkışlıydı. A320'si 2007 üretimi. Lütffen araştıp yazın. Bir Kıbrıslı olarak kendimize asla Türkiye'nin eskilerini layık görmüyorum. O dediğin çok eskide kaldı. Herkes artık uyandı...
  • 7 tane THY eskisi uçakla 40 yere uçuyorsunuz. böyle şirket politikası olmaz.adam gibi uçak alın.şirketinizi öyle döndürün.
  • 1 - ) KIBRIS' LILARIN YURTDIŞINA EN ÇOK GİTTİĞİ YERLERDEN BİRİ, İNGİLTERE' DİR. SINIRLAR AÇILDIKTAN SONRA , HEPSİ LARNAKA' DAN UÇUYOR. BAĞLANTILAR DAHİL. 2 - ) TÜRKİYE İÇİN İSE , ESKİSİ GİBİ KTHY YALNIZ DEĞİL. PEGASUS ' U VAR , ATLAS' I VAR. ARTAN THY UÇUŞLARI VAR... YANİ ARTIK KTHY ' YE MECBUR YOLCU YOK. DURUM BÖYLEYKEN , DEĞİŞEN DÜNYA ŞARTLARINA UYAMAYAN ÖLÜR. YENİLERİ DOĞDUĞU İÇİN. LEFKOŞA' DAKİ DİNAZORLAR UTANSIN.
  • ercan ve yer hizmetleri zaten berbattı artık iyice batmıştır. bu kafayla daha çok grev yaşayacaklar
  • Kthy tarihe gömüldüğünde rahat edicekmisiniz alın teriyle çalışanların günahı ne yada işine saygı duyarak çalışanların
  • arkadaşlar grevi yapacak olan KTHY personeli değil, GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ personelidir... bu arada çok yazık başlıklı arakadaş a ''KTHY türkiye de uçan en emniyetli şirkettir ve bunu aldığı ödüllerle her zaman kanıtlar'' bilip bilmeden atmayalım.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Şirketin durumu içler acısı borç gırtlağa dayanmış herkes menfaatinin peşinde,yaa bırakın artık bu siyaset işlerini lütfen,uyanın gerçekleri görün yada batırın bizde sizde rahatlayalım.KTHY de tarihe gömülsün.

KTHY'den grevle ilgili yapılan açıklama şöyle:

"KKTC Sivil Havacılık Dairesinin  05 Ağustos 2009 çarşamba günü saat 06.00-10.00 arası Ercan Hava Limanı'nda yapacak olduğu  grev nedeniyle, aşağıda belirtilen seferlerimizde aksamalar ve değişiklikler meydana gelmiştir.

Yolcu ve yolcu yakınlarımızın,  uçuş aksaklıklarıyla ilgili bilgiyi  çağrı merkezi  444 58 49  nolu telefondan ve 0392 2314142 nolu Ercan Satış Ofisimizden de öğrenmelerini  önemle rica ederiz."

 

 

KTHY'DE GREV RÖTARLARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 15 yıl önce
Kthy yeterli ucagi olmamasina ragmen neden Detur un iskandinav ucuslarina girdi,neden Turkuaz airlines i kullaniyor,ödemelerinde problem olan charter firmalariyla calismayi tekrar gözden gecirmeleri lazim,umarim eski saygin gunlerine geri donerler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Adam gibi uçak alınsınmış. Böyle bişey yok..... En eski uçak 2000 üretimi B737-800. Mesarya isimli uçak 2009 üretimi. Gerçekten şaka gibi. Önüne gelen yorum yapıyor. Ayıptırr... Grev konusuna da gelince grevin sebebi dolaylı olarak AKP dayatmalarından kaynaklanmaktadır.... Bu bir gerçek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KTHY'nin hangi uçağı THY'nin eskisidir. Lütfen bana tescil numaralarını söyle. Merakla bekliyorum. TC-MSO, TC-MAO, TC-MZZ, TC-KTD, TC-TCC, TC-CTA. HAngisi? Bu uçaklardan B737NG olanların tümü fabrika çıkışlıydı. A320'si 2007 üretimi. Lütffen araştıp yazın. Bir Kıbrıslı olarak kendimize asla Türkiye'nin eskilerini layık görmüyorum. O dediğin çok eskide kaldı. Herkes artık uyandı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
7 tane THY eskisi uçakla 40 yere uçuyorsunuz. böyle şirket politikası olmaz.adam gibi uçak alın.şirketinizi öyle döndürün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
1 - ) KIBRIS' LILARIN YURTDIŞINA EN ÇOK GİTTİĞİ YERLERDEN BİRİ, İNGİLTERE' DİR. SINIRLAR AÇILDIKTAN SONRA , HEPSİ LARNAKA' DAN UÇUYOR. BAĞLANTILAR DAHİL. 2 - ) TÜRKİYE İÇİN İSE , ESKİSİ GİBİ KTHY YALNIZ DEĞİL. PEGASUS ' U VAR , ATLAS' I VAR. ARTAN THY UÇUŞLARI VAR... YANİ ARTIK KTHY ' YE MECBUR YOLCU YOK. DURUM BÖYLEYKEN , DEĞİŞEN DÜNYA ŞARTLARINA UYAMAYAN ÖLÜR. YENİLERİ DOĞDUĞU İÇİN. LEFKOŞA' DAKİ DİNAZORLAR UTANSIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ercan ve yer hizmetleri zaten berbattı artık iyice batmıştır. bu kafayla daha çok grev yaşayacaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kthy tarihe gömüldüğünde rahat edicekmisiniz alın teriyle çalışanların günahı ne yada işine saygı duyarak çalışanların

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşlar grevi yapacak olan KTHY personeli değil, GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ personelidir... bu arada çok yazık başlıklı arakadaş a ''KTHY türkiye de uçan en emniyetli şirkettir ve bunu aldığı ödüllerle her zaman kanıtlar'' bilip bilmeden atmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Şirketin durumu içler acısı borç gırtlağa dayanmış herkes menfaatinin peşinde,yaa bırakın artık bu siyaset işlerini lütfen,uyanın gerçekleri görün yada batırın bizde sizde rahatlayalım.KTHY de tarihe gömülsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000