13 Haziran 2010, Pazar 07:13:16

KTHY ÜZÜNTÜ YARATTI

KTHY’nin 100 milyon dolar zarara ulaşması, bu durumun ulaşım seferlerini etkilemesi, sonbahar ve kış döneminde ülkenin tanıtımı için fuar fuar dolaşan turizmcileri hüsrana uğrattı.
  • Sendika dediğin tüm çalısanların haklarını savunan ve daima iyi birseyler yapanlar grubudur.Ama her seyın bir başı ve yönlendireni vardır.Sendika baskanlıgı , aksamları eğlenme ile olmuyor malesef.Tabiki sendika karsı çıkar bu işe.Çünkü avanta gidiyor elden. O da haklı alısmıs gece hayatına zaten .Hayırlısı olsun diyelim
  • Biraz aklı başında adam olsanız, biraz ülkenizi düşünseniz önce ercan havalimanının yapılmasını desteklerdiniz. Ama sizde bu yürek yok maalesef. Böyle mi olur vatanseverlik ?
  • nedir bu takıntı? versinler ingilizlere kurtulsunlar.!neyi dert ediyoruz kendimize! yeterince dert varken.madem bizim ilacımız yok, başkasını neyle iyileştirecez? yolcusu tatminsiz,kural tanımazlar,şımarıklık diz boyu,eh ingiliz havayollarına bayılırlar,eee? o zaman!
  • Siz turuzimciler ve sendika gibi KKTC hükümetini de duyarlı olmasını beklerdik. ancak sizlerin pes etmeyip hem sorumlu bakana hemde KKTC meclisine ülkeyi ayağa kaldıracak Ercan projesini anlatarak ikna etmenizden başka çıkar yolunuz yoktur.
  • Sözde değil özde sahip çıkın sayın Dedekorkut. sendikanın ortaya koymuş olduğu Ercan terminal büyütülme projesi; 21 uçaklı bir apron park sahası, 8 körüklü bir terminal, iki pist, ayni anda 8 kalkış ve 8 varışa hizmet vereck bir terminal işte size turuzimin önünü açacak bir hava alanı ve milli havayolunun kurtuluşu. anlamıyorum letonyada milli hava yolu ile ayni projeye TAV imza koyarken KKTC de olmuyor sebebini gelin birlikte soralım sayın dedekorkut. lokomotif sektör olan Turuzimin gelişmesi için yıllardır çaba harcadığınızı biliyorum. Getirdiğiniz turistin ilk izlenimi olan havaalanın iyileştirmel projesine sahip çıkma kampanyasına katkı koyun ülke ile milli havalolu kurtulsun. varmısınız...

Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği (KITSAB) Yönetim Kurulu üyesi Özbek Dedekorkut, büyük umutlarla başladıkları 2010 yılında KTHY'nin kendi kaderine bırakılmasından dolayı hüsran yaşadıklarını söyledi. Bu yıl için Türkiye ve yurtdışında birçok fuara katılıp tanıtım faaliyetleri yürüttüklerini belirten Dedekorkut, "Bunun sayesinde İtalya gibi yeni pazarlara ulaştık ancak hâlâ istediğimiz oranda turist gelmiyor. Artık fuarlara gitmemize de gerek kalmadı" diye konuştu.

 

KTHY ÜZÜNTÜ YARATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sendika dediğin tüm çalısanların haklarını savunan ve daima iyi birseyler yapanlar grubudur.Ama her seyın bir başı ve yönlendireni vardır.Sendika baskanlıgı , aksamları eğlenme ile olmuyor malesef.Tabiki sendika karsı çıkar bu işe.Çünkü avanta gidiyor elden. O da haklı alısmıs gece hayatına zaten .Hayırlısı olsun diyelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Biraz aklı başında adam olsanız, biraz ülkenizi düşünseniz önce ercan havalimanının yapılmasını desteklerdiniz. Ama sizde bu yürek yok maalesef. Böyle mi olur vatanseverlik ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
nedir bu takıntı? versinler ingilizlere kurtulsunlar.!neyi dert ediyoruz kendimize! yeterince dert varken.madem bizim ilacımız yok, başkasını neyle iyileştirecez? yolcusu tatminsiz,kural tanımazlar,şımarıklık diz boyu,eh ingiliz havayollarına bayılırlar,eee? o zaman!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Siz turuzimciler ve sendika gibi KKTC hükümetini de duyarlı olmasını beklerdik. ancak sizlerin pes etmeyip hem sorumlu bakana hemde KKTC meclisine ülkeyi ayağa kaldıracak Ercan projesini anlatarak ikna etmenizden başka çıkar yolunuz yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sözde değil özde sahip çıkın sayın Dedekorkut. sendikanın ortaya koymuş olduğu Ercan terminal büyütülme projesi; 21 uçaklı bir apron park sahası, 8 körüklü bir terminal, iki pist, ayni anda 8 kalkış ve 8 varışa hizmet vereck bir terminal işte size turuzimin önünü açacak bir hava alanı ve milli havayolunun kurtuluşu. anlamıyorum letonyada milli hava yolu ile ayni projeye TAV imza koyarken KKTC de olmuyor sebebini gelin birlikte soralım sayın dedekorkut. lokomotif sektör olan Turuzimin gelişmesi için yıllardır çaba harcadığınızı biliyorum. Getirdiğiniz turistin ilk izlenimi olan havaalanın iyileştirmel projesine sahip çıkma kampanyasına katkı koyun ülke ile milli havalolu kurtulsun. varmısınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000