19 Ekim 2012, Cuma 09:01:30

KTHY MAĞDURLARINA ÜZÜCÜ HABER!

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) Başkanı Ahmet Kaptan, KTHY’ye ait uçak malzemelerinin dün gerçekleştirilen ihalesiyle ilgili açıklama yaptı.
  • Batirici guc rumuzlu arkadasim 100 de 100 katiliyorum. Batirilmasini seyret sonrada hic kabahatleri yokmus gibi davranma modu. Yazik calisanlara.
  • KTHY nı batırmayı becerdiniz şimdi de malların takibine mi düştünüz ? Bunların takibi ile uğraşacağınıza zamanında şirketi batırmasaydınız sayın sendikacılar. Yüzlerce insanın mağdur olmasının tek sebebi doymak bilmeyen sendikalardır.

KTAMS’ın çalışanlara kaynak yaratacak bu ihaleye gözlemci olarak katılarak süreci takip ettiğini ifade eden Kaptan, “Bu çerçevede ihaleye katılan üç şirketten ikisinin teklif vermiş olduğu teminat mektuplarının KKTC Merkez Bankası denetiminde olmayan bir bankaya ait olması nedeni ile teklifleri dikkate alınmamıştır. Teklifi geçerli kabul edilen şirket ihaleye çıkan malzemeler için 350.000 dolar teklif vermiş olup teklif tasfiye masasınca taban fiyatının çok altında olduğu için ihale iptal edilmiştir” dedi.

 
Kaptan, KTAMS’ın dün olduğu gibi diğer ihalelere de katılarak ve ihaleye konu olan malzemelerin piyasa değerinin altında satılmaması için konunun takipçisi olmayı sürdüreceğini belirtti.
KTHY MAĞDURLARINA ÜZÜCÜ HABER!

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Batirici guc rumuzlu arkadasim 100 de 100 katiliyorum. Batirilmasini seyret sonrada hic kabahatleri yokmus gibi davranma modu. Yazik calisanlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batırıcı Güç ~ 11 yıl önce
KTHY nı batırmayı becerdiniz şimdi de malların takibine mi düştünüz ? Bunların takibi ile uğraşacağınıza zamanında şirketi batırmasaydınız sayın sendikacılar. Yüzlerce insanın mağdur olmasının tek sebebi doymak bilmeyen sendikalardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000