18 Ekim 2012, Perşembe 12:20:40

KTHY MAĞDURLARINA MÜJDELİ HABER

KKTC Kamu-Sen Genel Başkanı Mehmet Özkardaş, KTHY mağdurlarına müjdeli bir haber verdi...
  • Biz sadece hakkimizi istiyoruz
  • KTHY ÇALIŞANLARI DAHA ÇOOOK BEKLER BU İRSEN KÜÇÜK HÜKÜMETİNDEN NE KÖY OLUR NE DE KASABA.HIRSIZ CTP VE HAVA-SEN BU İŞİN KAYMAĞINI YEDİ UBP OLANLARI GÖRMEZDEN GELDİ HESAP SORMADI OLAN ÇALIŞANA OLDU KKTC PERSONELİ DEVLET MEMURU OLDULAR AMA TÜRKİYEDEKİ PERSONEL HALA SEFİLLERİ OYNUYOR ÇOK YAZIK.
  • Şu SGHM deki ipotekli parayı ne zaman kaldırıp Türkiye'de alacaklarını alamamış personele dağıtacaklar acaba? Var yok oraya dağıtılıyor burası daha bir şey görmedi.
  • magdur derken bilet almis olan yolcularda bu magdur sifatinin icindemi olacak? Yine kibris'li yetkililerden kelime oyunlari olmasin bu

KKTC Kamu-Sen Genel Başkanı Mehmet Özkardaş, bugün Ercan Havalimanı’nda Tasfiye Kurulu’nca yapılacak KTHY’nin yedek parça satış ihalesinden elde edilecek gelirin KTHY mağdurları arasında dağıtımı için girişim yapacaklarını belirtti.

Özkardaş yaptığı yazılı açıklamada, KTHY mağdurlarının toplam 45.5 milyon TL tutarındaki alacakları için Tasfiye Kurulu başkanı ve hükümet nezdinde girişimlerini sürdürdüklerini söyledi.

KTHY’nin yüzlerce çalışanının hala 28 milyon TL’lik tazminat, 6,5 milyon TL’lik Tazminat Fonu ve 11 milyon TL’lik eksik İhtiyat Sandığı yatırımı olmak üzere toplam 45.5 milyon TL alacağı bulunduğuna işaret eden Özkardaş, hükümetin bunun için hala önlem almadığını savundu.

Özkardaş, Türkiye’de kurulan İflas Masası’na KTHY mağduru üyeleri adına başvuran Kamu-Sen’in, buradan çıkacak paranın da tüm mağdurlara eş zamanlı dağıtılması için girişimde bulunduğunu kaydetti.

KTHY MAĞDURLARINA MÜJDELİ HABER

Yorumlar

Tc mso ~ 12 yıl önce
Biz sadece hakkimizi istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÜÇLÜCÜKLER ~ 12 yıl önce
KTHY ÇALIŞANLARI DAHA ÇOOOK BEKLER BU İRSEN KÜÇÜK HÜKÜMETİNDEN NE KÖY OLUR NE DE KASABA.HIRSIZ CTP VE HAVA-SEN BU İŞİN KAYMAĞINI YEDİ UBP OLANLARI GÖRMEZDEN GELDİ HESAP SORMADI OLAN ÇALIŞANA OLDU KKTC PERSONELİ DEVLET MEMURU OLDULAR AMA TÜRKİYEDEKİ PERSONEL HALA SEFİLLERİ OYNUYOR ÇOK YAZIK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Şu SGHM deki ipotekli parayı ne zaman kaldırıp Türkiye'de alacaklarını alamamış personele dağıtacaklar acaba? Var yok oraya dağıtılıyor burası daha bir şey görmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 12 yıl önce
magdur derken bilet almis olan yolcularda bu magdur sifatinin icindemi olacak? Yine kibris'li yetkililerden kelime oyunlari olmasin bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000