03 Temmuz 2010, Cumartesi 10:16:59

KKTC halkı KTHY'yi yalnız bırakmıyor

Devlet Planlama Örgütü (DPÖ) tarafından yapılan haziran ayı hayat pahalılığı istatistiğine göre en yüksek fiyat artışı gösteren mallar arasında, yüzde 65 oranında artış gösteren Ercan-Antalya uçak bileti de bulunuyor.
  • Bütün sendikacılar yangından mal kaçırır gibi acilen terfi edip müdür yardımcısı oldular. Sendikal haklar şirketi bitirdi. Amatör başkanlar... Amatör yöneticiler... Herşeyi isteyen sendika. Ve ne yazık ki hazin son. Geçmiş olsun. Bunları yapmadan düşünecektiniz.
  • Bu iflasın tek sorumlusu sendikadır. Sürekli işçi hakları diye şirketi sömürdüler. Yok 30 gün mazaret izini, yok 4lü vardiya olmazsa olmaz.vs vs. Herşeye hiç birşey bilmeden karıştınız. alın işte şirket. Yaptığınız grevlerde cabası. Hadi artık bayram edin.
  • Nasıl bir mantıkdır bu ? Şimdi T.H.Y batsa siz thy'yi batıranların 70 milyon vatandaş olduğunumu iddia edeceksiniz ? KTHY'yi batıranlar CTP ve UBP dir...ki. Zamanında CTP 150-200 kişiyi KTHY ve CAS'da işe almıştır.. Dediğiniz gibi ilkokul öğretmenini genel müdürlüğe getirmiş ve bu günlerin temellerini atmıştır ancak UBP hükümetide Bilal Ekşiyi bile bile yaklaşan seçimler dolayısı ile göndermiştir.. (Ekşi kendi istifa etmiştir.. daha doğrusu ettirilmiştir) Sonuç olarak batışın inşaasını tamamlayan UBP hükümeti olmuştur.. KKTC halkı hiç birzaman bu durumdan sorumlu tutulamaz onlar kendilerine düşen tek görevi yapıp son güne kadar kthy uçaklarının FULL DOLU bir şekilde uçmasını sağladılar.. Sendikacılar,Hükümet ve Yöneticiler bu suçu işemiş
  • Sen kayıkçıları bırak da KTHY yi bu duruma kimler getirdi onun peşine düş..2005’ te sıfır borç ve +kapitali olan firma neden iflas etti???Kayıkçılar mı batırdı??Sendika ağalarının iflah olunmaz talan hırsları, politikacıların yağmacılığını görmüyor musun? İlkokul öğretmenini havacılık genel müdürü yaptınız. Havacılığı bilen kaç kişi var 800 kişi arasında.. Sumer Garip neden kaçtı? Ahmet Akpınar’ı dinlediniz mi? Bilal Ekşi'yi gönderirken bayram ettiniz.Şimdi de kuzey rüzgarından sızlanıyorsunuz. Her zamanki gibi..Yahu azıcık özeleştiri yapın Allah rızası için..Çifte emeklilikler, 13. 14. maaşlar..yani dünyaya bi bakın, krraliçeden az kesinti yapılmış diye sendikacı kendisini haklı çıkarıyor. Geç efendi geç..Deniz bitti, şefta
  • e tabi ercan-antalya fiyatları artıcak, Ercan'dan Antalya'ya giden sanki kaç tane havayolu var? 2 tane, PEGASUS, KTHY. diğerleri neden sefer düzenlemiyor?
  • Esas ''turistler'' zaten gemilerle hergün akın akın gelityorlar... Limanları kapasak kayıklarlan gelirler 2. işgal başlamıştır..
DPÖ istatistiklerine göre ana harcama grupları itibariyle bir önceki aya göre en yüksek artış ise yüzde 2.27 ile Ulaştırma Grubunda gerçekleşti. 

Kıbrıs Türk Hava Yolları’nda (KTHY) yaşanan sıkıntıların ardından uçak seferlerinin durması, bilet fiyatlarında ciddi oranda artış yaşanmasına yol açtı. KTHY’de yaşanan sıkıntı ülkeye gelen turist sayısında ciddi oranda azalma yaşanmasına neden olurken, turizm sektörü bu durumdan en çok etkilenen sektörler arasında yer aldı.

(Kıbrıs)
KKTC halkı KTHY'yi yalnız bırakmıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bütün sendikacılar yangından mal kaçırır gibi acilen terfi edip müdür yardımcısı oldular. Sendikal haklar şirketi bitirdi. Amatör başkanlar... Amatör yöneticiler... Herşeyi isteyen sendika. Ve ne yazık ki hazin son. Geçmiş olsun. Bunları yapmadan düşünecektiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu iflasın tek sorumlusu sendikadır. Sürekli işçi hakları diye şirketi sömürdüler. Yok 30 gün mazaret izini, yok 4lü vardiya olmazsa olmaz.vs vs. Herşeye hiç birşey bilmeden karıştınız. alın işte şirket. Yaptığınız grevlerde cabası. Hadi artık bayram edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nasıl bir mantıkdır bu ? Şimdi T.H.Y batsa siz thy'yi batıranların 70 milyon vatandaş olduğunumu iddia edeceksiniz ? KTHY'yi batıranlar CTP ve UBP dir...ki. Zamanında CTP 150-200 kişiyi KTHY ve CAS'da işe almıştır.. Dediğiniz gibi ilkokul öğretmenini genel müdürlüğe getirmiş ve bu günlerin temellerini atmıştır ancak UBP hükümetide Bilal Ekşiyi bile bile yaklaşan seçimler dolayısı ile göndermiştir.. (Ekşi kendi istifa etmiştir.. daha doğrusu ettirilmiştir) Sonuç olarak batışın inşaasını tamamlayan UBP hükümeti olmuştur.. KKTC halkı hiç birzaman bu durumdan sorumlu tutulamaz onlar kendilerine düşen tek görevi yapıp son güne kadar kthy uçaklarının FULL DOLU bir şekilde uçmasını sağladılar.. Sendikacılar,Hükümet ve Yöneticiler bu suçu işemiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sen kayıkçıları bırak da KTHY yi bu duruma kimler getirdi onun peşine düş..2005’ te sıfır borç ve +kapitali olan firma neden iflas etti???Kayıkçılar mı batırdı??Sendika ağalarının iflah olunmaz talan hırsları, politikacıların yağmacılığını görmüyor musun? İlkokul öğretmenini havacılık genel müdürü yaptınız. Havacılığı bilen kaç kişi var 800 kişi arasında.. Sumer Garip neden kaçtı? Ahmet Akpınar’ı dinlediniz mi? Bilal Ekşi'yi gönderirken bayram ettiniz.Şimdi de kuzey rüzgarından sızlanıyorsunuz. Her zamanki gibi..Yahu azıcık özeleştiri yapın Allah rızası için..Çifte emeklilikler, 13. 14. maaşlar..yani dünyaya bi bakın, krraliçeden az kesinti yapılmış diye sendikacı kendisini haklı çıkarıyor. Geç efendi geç..Deniz bitti, şefta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
e tabi ercan-antalya fiyatları artıcak, Ercan'dan Antalya'ya giden sanki kaç tane havayolu var? 2 tane, PEGASUS, KTHY. diğerleri neden sefer düzenlemiyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Esas ''turistler'' zaten gemilerle hergün akın akın gelityorlar... Limanları kapasak kayıklarlan gelirler 2. işgal başlamıştır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000