24 Mart 2009, Salı 15:42:00

Kara Kutu'yu kaçıranlar için programın tekrarı (GÜNCELLENDİ)

Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan tarafından hazırlanıp sunulan Kara Kutu programında bu hafta havacılık sektörünün olmazsa olmazı olan uçuş emniyeti masaya yatırıldı.
  • Acaba Sn Eftal Erçakar THY de önemli bir göreve mi hazırlanıyor.
  • ya ne güzel programlar bunlar Sefa Bey, tadından yinmez. yıllardır nerdeydiniz. teşekkürler
  • SIZLERE SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİZ BÖYLE PROGRAMLAR HAZIRLADIĞINIZ İÇİN. ARKADAŞLARINDA SELAMLARI VAR. SAYGILARIMIZLA BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİZ
  • Programi seyretmeye basladim. Daha ilk soru yoneltilir yoneltilmez, garip bir durum ortaya cikiyor ve bu da Turk Sivil Havaciliginin nerede oldugunu cok guzel gosteriyor. Ilk soz alan kisi diyorki: "Bana soz hakki verdiniz ama ben ilk soz hakkini yanimdaki genel mudur ..... Kaptanima veriyorum" Bu cok onemli. Eminimki kokpit lerdede bu durum ortaya cikiyordur. O ast ust durumu sorun yaratiyordur. Kibarlikla bir alakasi yok, buyuklerimi saymak kucuklerimi sevmek ile de bir alakasi yok bunun. Soz hakki verilmis, konusabilmelisin. Kokpit tede ayni. Yanlis birsey gorunce soyliyebilmen lazim. Yok canim kaptan benden iyi bilir, bir bildigi vardir durumu olmamali.

Airport TV ekranlarında pazartesi akşamlarına damgasını vuran Sefa İnan’la Kara Kutu programı dün akşama da damgasını vurdu.

KTHY Genel Müdürü Ahmet Akpınar, Havacılık Tıbbı Derneği Başkanı Doç. Dr. Muzaffer Çetingüç ve Kaptan Pilot Eftal Erçakar’ın konuk olduğu Kara Kutu’da uçuş emniyeti enine boyuna masaya yatırıldı.

Kara Kutu'yu kaçıran okuyucularımız için tekrar yayınlıyoruz;

1. Bölüm


2. Bölüm


3. Bölüm


4. Bölüm


5.Bölüm

Kara Kutu'yu kaçıranlar için programın tekrarı (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Acaba Sn Eftal Erçakar THY de önemli bir göreve mi hazırlanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ya ne güzel programlar bunlar Sefa Bey, tadından yinmez. yıllardır nerdeydiniz. teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SIZLERE SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİZ BÖYLE PROGRAMLAR HAZIRLADIĞINIZ İÇİN. ARKADAŞLARINDA SELAMLARI VAR. SAYGILARIMIZLA BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Programi seyretmeye basladim. Daha ilk soru yoneltilir yoneltilmez, garip bir durum ortaya cikiyor ve bu da Turk Sivil Havaciliginin nerede oldugunu cok guzel gosteriyor. Ilk soz alan kisi diyorki: "Bana soz hakki verdiniz ama ben ilk soz hakkini yanimdaki genel mudur ..... Kaptanima veriyorum" Bu cok onemli. Eminimki kokpit lerdede bu durum ortaya cikiyordur. O ast ust durumu sorun yaratiyordur. Kibarlikla bir alakasi yok, buyuklerimi saymak kucuklerimi sevmek ile de bir alakasi yok bunun. Soz hakki verilmis, konusabilmelisin. Kokpit tede ayni. Yanlis birsey gorunce soyliyebilmen lazim. Yok canim kaptan benden iyi bilir, bir bildigi vardir durumu olmamali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000