07 Nisan 2010, Çarşamba 18:40:53

BİLAL EKŞİ İSTİFA ETTİ

KTHY Genel Müdürlüğü görevine getirilen Bilal Ekşi, görevinden istifa etti.
  • Bilal Bey'i şahsen tanımıyorum. Nasıl bir yönetici olduğu konusunda da yorum yapamam ama Adamın yaptığı açıklama çok net ve ürkütücü."bizim aldığımız kararları ters yüz eden bakanlar kurulu kararları" demiş.. Yani Bilal bey ya başkası o koltuğa kim gelirse gelsin havacılığı bilen birinin aldığı kararlar siyasi çıkarlara uymuyor diye kabul edilmiyor ve değiştiriliyorsa KTHY'deki sorun hiç çözülmeyecek ve buhükümetle de geri adım atmaya hatta iflasa kadar gidecektir.Çözüm öyledir çözüm böyledir diye yazıp durmayın.Oraya gelenler sizden daha iyi biliyorlar çözümü ama uygulayamıyorlar..Herkes havacılık uzamnı kesilip de saçma sapan yorumlar yazmasın komik duruma düşüyorsunuz
  • Yapilan yorumlara bakinca hedef Bilal Eksi.- Simdi gorecegiz bakalim ne olucak.- Sirket yonetiminden biraz (cok degil) anlayan herhangi bir kisi Bilal Eksinin ne yapmak istedigini anlar.- yorumcular disinda.- Yorumcularin hepsi Havacilik sektorunde UZMAN.- inanamadim.- Sirket yonetmek ucak surmeye veya kabinde cay veryemeye bezemez. ama herkes Gazel okuyabilir gordugum kadari ile.- Bence Bilal Eksi dogru karari verdi.- Knedi kariyerini korudu.- Sizde gidin KTHY kurtatin.- bedavadan maasa son.- Hak edilerek kazanilan para helaldir. Musluman gecinenleri bilgilendirelim.
  • Evet Ekşi bey çağımızın veya sektörümüzün icaplarına uygun bir yönetici değil. Yöneticiliğini sıkı takip, izleme, personeli başarılı, başarılı değil diye kendi kriterlerine göre tasnif eden, suni yöntemlerle motive den yani hizmet sektörüne tam uygun olmayan bir tarzı var. Daha çok askeri bir yöntemi var. Ama KTHY nin bu durumundan onun vebali yok. O kendi bildiği birazda çocuksu denilebilecek yöntemlerle ama iyi niyetle yönetmeye alışmış. Kabahat onun değil, o hep öyle. Bence İETT ye geri dönsün.
  • insanların emeği ile dalga geçttiniz savaşta birileri öne çıkar dediniz alay ettiniz verimden bahsettiniz anlattık size ne kadar verimli çalışıldığını dinlemek istemediniz yakışmadı bilal bey size yakışmadı her gittiğiniz yerde ah alıyorsunuz olan teknisyen abilere oldu "Mazlumun bedduasından sakınınız Çünkü onun duasıyla ALLAH arasında perde yoktur" (Buharî, Müslim)
  • allah kimseyi tetikçi yapmasın.alın teri ile para kazanıp akşam çoluğunun çocuğunun yüzüne gururla bakmayı nasip etsin.
  • EVEN IF YOU PUT MICHEAL OREILY AS CEO HE COULD NOT MAKE KTHY WORK NOBODY CAN JUST SHUT IT DOWN AND LET THY TAKEOVER THE ROUTES ITS THAT SIMPLE GUYS
  • Bilal Bey Sizin KTHY de ne isiniz var???? MAKAM! MAKAM deyince Sizlerde her sey duruyor....Havacilik tecruben nereden geliyor? varmi? kesinlikle yok...Aydan gelir gibi makamlara oturdunuz...KTHY idare etmek kolaymi???? ne duzen var nede bir halt...Ha THY aldiniz kurulu duzene oturdunuz...Agir aksak gidiyor....Yolunuz acik olsun....:)))
  • Eski genel müdür Sn Ahmet Akpınar şu anda genel müdür yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.Ve inşallah işten anlıyan Genel Müdür olacak ve görevini sürdürecek tek isimdir.
  • MÜSTAFİ GENEL MÜDÜR , NE DEMEK ŞİMDİ "-BİZİM ALDIĞIMIZ KARARLARI TERS YÜZ EDEN BAKANLAR KURULU KARARLARINI GÖZÖNÜNE ALARAK İSTİFA ETTİM." KKTC BAKANLAR KURULU GREVİ ERTELEDİĞİNE GÖRE , SİZ GREV Mİ İSTİYORDUNUZ.?.!.
  • rum hayrani olmak gerekirmis diye yazmis.. asiri zeki bir yorumcumuz. icimizden böyle sivri zekalar cikiyor ya hala..ben ona yaniyorum. sacmalik bu..sadece sacmalik saygilarimla murat
Sektörün tek sesi AirportHaber, bir flaş gelişmeyi daha kamuoyuyla paylaşıyor. Bir türlü suların durulmadığı KTHY'de Genel Müdürü Bilal Ekşi, görevinden ayrıldı. Ekşi'nin sürpriz istifasının ardında KTHY'de yapılan bugünkü grevin etkili olduğu öne sürüldü.

İlk açıklamasını AirportHaber'e yapan Ekşi, " Bizim aldığımız kararları ters yüz eden Bakanlar Kurulu kararlarını gözönüne alarak istifa ettim" dedi.

AirportHaber.com özel
BİLAL EKŞİ İSTİFA ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bilal Bey'i şahsen tanımıyorum. Nasıl bir yönetici olduğu konusunda da yorum yapamam ama Adamın yaptığı açıklama çok net ve ürkütücü."bizim aldığımız kararları ters yüz eden bakanlar kurulu kararları" demiş.. Yani Bilal bey ya başkası o koltuğa kim gelirse gelsin havacılığı bilen birinin aldığı kararlar siyasi çıkarlara uymuyor diye kabul edilmiyor ve değiştiriliyorsa KTHY'deki sorun hiç çözülmeyecek ve buhükümetle de geri adım atmaya hatta iflasa kadar gidecektir.Çözüm öyledir çözüm böyledir diye yazıp durmayın.Oraya gelenler sizden daha iyi biliyorlar çözümü ama uygulayamıyorlar..Herkes havacılık uzamnı kesilip de saçma sapan yorumlar yazmasın komik duruma düşüyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yapilan yorumlara bakinca hedef Bilal Eksi.- Simdi gorecegiz bakalim ne olucak.- Sirket yonetiminden biraz (cok degil) anlayan herhangi bir kisi Bilal Eksinin ne yapmak istedigini anlar.- yorumcular disinda.- Yorumcularin hepsi Havacilik sektorunde UZMAN.- inanamadim.- Sirket yonetmek ucak surmeye veya kabinde cay veryemeye bezemez. ama herkes Gazel okuyabilir gordugum kadari ile.- Bence Bilal Eksi dogru karari verdi.- Knedi kariyerini korudu.- Sizde gidin KTHY kurtatin.- bedavadan maasa son.- Hak edilerek kazanilan para helaldir. Musluman gecinenleri bilgilendirelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evet Ekşi bey çağımızın veya sektörümüzün icaplarına uygun bir yönetici değil. Yöneticiliğini sıkı takip, izleme, personeli başarılı, başarılı değil diye kendi kriterlerine göre tasnif eden, suni yöntemlerle motive den yani hizmet sektörüne tam uygun olmayan bir tarzı var. Daha çok askeri bir yöntemi var. Ama KTHY nin bu durumundan onun vebali yok. O kendi bildiği birazda çocuksu denilebilecek yöntemlerle ama iyi niyetle yönetmeye alışmış. Kabahat onun değil, o hep öyle. Bence İETT ye geri dönsün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
insanların emeği ile dalga geçttiniz savaşta birileri öne çıkar dediniz alay ettiniz verimden bahsettiniz anlattık size ne kadar verimli çalışıldığını dinlemek istemediniz yakışmadı bilal bey size yakışmadı her gittiğiniz yerde ah alıyorsunuz olan teknisyen abilere oldu "Mazlumun bedduasından sakınınız Çünkü onun duasıyla ALLAH arasında perde yoktur" (Buharî, Müslim)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
allah kimseyi tetikçi yapmasın.alın teri ile para kazanıp akşam çoluğunun çocuğunun yüzüne gururla bakmayı nasip etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
EVEN IF YOU PUT MICHEAL OREILY AS CEO HE COULD NOT MAKE KTHY WORK NOBODY CAN JUST SHUT IT DOWN AND LET THY TAKEOVER THE ROUTES ITS THAT SIMPLE GUYS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bilal Bey Sizin KTHY de ne isiniz var???? MAKAM! MAKAM deyince Sizlerde her sey duruyor....Havacilik tecruben nereden geliyor? varmi? kesinlikle yok...Aydan gelir gibi makamlara oturdunuz...KTHY idare etmek kolaymi???? ne duzen var nede bir halt...Ha THY aldiniz kurulu duzene oturdunuz...Agir aksak gidiyor....Yolunuz acik olsun....:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Eski genel müdür Sn Ahmet Akpınar şu anda genel müdür yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.Ve inşallah işten anlıyan Genel Müdür olacak ve görevini sürdürecek tek isimdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
MÜSTAFİ GENEL MÜDÜR , NE DEMEK ŞİMDİ "-BİZİM ALDIĞIMIZ KARARLARI TERS YÜZ EDEN BAKANLAR KURULU KARARLARINI GÖZÖNÜNE ALARAK İSTİFA ETTİM." KKTC BAKANLAR KURULU GREVİ ERTELEDİĞİNE GÖRE , SİZ GREV Mİ İSTİYORDUNUZ.?.!.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
rum hayrani olmak gerekirmis diye yazmis.. asiri zeki bir yorumcumuz. icimizden böyle sivri zekalar cikiyor ya hala..ben ona yaniyorum. sacmalik bu..sadece sacmalik saygilarimla murat

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000