28 Mart 2022, Pazartesi
Çetin ÖZBEY
Çetin ÖZBEY [email protected]
  • Ben THY'de Ticari üniteden ayrılmış biriyim. Bize sizi, doğru bildiğini söylemekten korkmayan, sonucun kendisinin aleyhinde olacağını bilse bile doğrudan ayrılmayan bir yönetici olarak tanıtmışlardı. En son sizin işten çıkarttığınız bir büyüğümüzle konuşmuştuk. İnanmayacaksınız ama o bile sizi böyle tanıttı bize. ama şimdiki tutumunuz bu tanıtımlarla örtüşmüyor. yönetim kurulunun yeni başkanına karşı tutumunuz kendilerinden korktuğunuzu gösteriyor. Bu insan bir öncekinden fazla mı tehlikeli sizin için. Sizi ne ile tehdit edebilir? bu köşe de bizlere söz vermiştiniz. Biraz zaman tanımak şart. Ondan sonra hep birlikte karşı çıkarız Ben de kendisini nasıl tanıdığımı anlatırım size demiştiniz. Üzüldük
  • Çetin bey dolamissiniz sakız gibi dilinize 211 kişi de kişi.Thy nin çalışanlarının en vasıfsız maaş alanı 13 bin ve üstü.Birde bakın THY operasyonlarini yapan onlar olmazsa ucamayacaklari TGS çalışanlarına 4 bin sizde birazda zenginin yanında durmaktansa fakirin sesi olmaniz gerekmezmi.Bence yeter bu kadar zengini desteklemeniz biraz da gariban TGS li çalışanların yanında kalın onlarin gözü sesi eli olun olmazmi.Biraz insaf biraz Enpati.
  • Neden genel kurul toplantılarına katılmıyorsunuz? THY' nin eski bir üst yöneticisi olarak sizi dinleyeceklerini zannediyorum
  • THY’nin efsane Başmüfettişlerinden, THY’den haksız yere işten atılan ve açtığı tüm davaları kazanan, THY tarihinde yöneticilerini mobbingden mahkemede tazminata mahkum ettiren ilk ve tek çalışan olan Sn. Yıldız, THY hissedarı olarak katıldığı Genel kurulda da kamunun ve hissedarların hakkını savunmaya devam ediyor.Haksızlıklar karşısında dilsiz şeytan olmayan, Sn. Yıldız’ı tebrik ediyorum.
  • ARKADAŞIM BEN GENEL KURULDA KONU HALLOLACAK HAVASINA GİRENLERDEN DEĞİLİM. YORUMLARA VERDİĞİM CEVAPLARIN ARASINDA BİRİNDE KURULDAN ÜMİTSİZLİĞİMİ BİLDİRMİŞTİM. YAZIDA DA ARARSANIZ BİR CÜMLE İLE BUNU VURGULAMIŞTIM. BAŞKA SÖYLEYECEĞİM BİR ŞEY YOK. YİNE DE ÜZMEYİN KENDİNİZİ. ÇOĞUMUZ KAŞ YAPAYIM DERKEN GÖZ ÇIKARTMIŞIZDIR.
  • bize kim size haklarınız verilecek dedi? Biz neden duymadık veya söylenilenleri öyle yorumlamadık. Bravo sana bize yardım eden insanları da uzaklaştır bizden.
  • KİMSE 211’LER YORUM YAPMASIN DEMEDİ. ÖNCE NE SÖYLENMEK İSTEDİĞİNİ ANLAYIN. ÜST MAKAMLARI KIZDIRMAK BAŞKA, ÜMİTLENDİK DEDİĞİNİZ ADAMA HAKARETAMİZ SÖZLERLE SALDIRMAK ÇOK BAŞKA. SİZ BU YORUMUNUZ İLE BİR ŞEY Mİ ÜRETTİĞİNİZİ ZANNEDİYORSUNUZ? HANGİ YORUMDA YENİ BİR ŞEY ÜRETTİNİZ Kİ? YAZININ BAŞINDAKİ MAVİ ZEMİNLİ YAZI KONU İLE İLGİLİ BİLMEDİĞİMİZ BİR ŞEYDİR. ÜRETMEK BUDUR. BİLAL YILDIZ BEYE BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDİYORUM.
  • KENDİ KUSURUNDAN FAYDALANAN THY.. Evet yıllardır bunu yapıyorlar. İnsanları haksız yere işten atıyorlar. Personel işe iade davası açınca, mahkemeler THY nin kusurlu olduğunu tespit ediyor. Ama THY nin üstün hukuk bilinci ve adalet anlayışına sahip yöneticileri kendi kusurlarından faydalanmaya devam ediyorlar. Bunun adı en basİt tabirle İSTİSMARDIR...
  • kaptan inanmayacağınız kadar çok var. HBM Trolleri ucururuz olur biter. Onlar hem kaptan, hem teknisyen, hem yer personeli.
  • ne demiş nelson mandela " hiç kaybetmem ya kazanırım, yada öğrenirim" demiş. üzülmeyin sizde yöneticilerinizin ne denli insanlıktan uzak olduğunu öğrendiniz. Kar kardır.

Yöneticilerin Mağdur Ettiği Çalışanlar İçin İlm-i Siyaset / THY’ nin gasp ettiği pass biletler

THY’li 211’ lerin gasp edilen pass hakkını vermemelerini yönetmeliklerin arkasına saklanarak savunan THY yönetimine ve özellikle hukukçularına küçük bir hediyedir bu Yargıtay kararı. Umarım ki anlarlar ve saygıdeğer hukukçuları bu Yargıtay kararını ve öncesini hatırlarlar. Dikkat:  Aynı durumdaki tüm eski çalışanlarımızı kapsıyor.

MR: BEYİN VE KALP MANYETİK REZONANS GÖRÜNTÜLEME ( ? ) RAPORU.

Yapılması gereken işleri ertelemek ve de bunu sürekli bir davranış biçimi haline getirmek bir hastalıktır. Bizi hedeflerimizden alı koyar, yarınımızı baskı altına alır bir adım öte kendimize olan saygımızı yitirmemize neden olur. Ertelemenin ana nedenlerinden biri alışkanlıklardır. Birçoğumuz değişimin zorluklarını kabullenmek yerine belirli kalıplara bağlanıp bunları devam ettirme eğiliminde değil miyiz? Örneğin:. Evinin pencerelerine kış panjurlarını takmaya üşenen bir adamı düşünelim. Gerekli olduğunu bildiği halde panjurlarını garajdan çıkarıp takmayı sürekli erteler. Yakıt faturası gelip dayandığında fena halde sarsılır. Üstelik şimdi o işi karlı ve buzlu bir havada yapmak zorundadır. Bu ertelemenin sonucunun kişiyi ve ailesini rahatsız edici unsurlar taşıdığı açıktır. Tabii ki bu konuda verilmesi mümkün olan her örneğin sonuçları bu kadar masum olmayacaktır. Genellikle ertelenen konulara dikkat edersek bunların çoğunun çözümlenmesinin zor ve muhtemel sonuçlarının sevimsiz olduğunu görürüz.

RAPOR: İş yerlerinde özellikle üst yönetici pozisyonundaki çalışanlar, belirli fobilere sahip olup açıklıkla tarif edilebilen, anlatılan belirli durumların yarattığı endişe ve kaygıdan sürekli olarak mustariptirler. Ve de mevcut bu duyguların kökeninde başta iç kamuoyu olmak üzere o durumun gerçekleşmesinden veya gerçekleşmemesinden hoşnut olmayacak kişi veya grupların tepkilerini düşünmekten kaynaklanan kuşku ve endişeler vardır. Yöneticinin, sürekli olarak gündemde tutulan ve dolayısı ile herkes tarafından açıklıkla bilinen konunun gereğinin yapılması veya yapılmaması durumlarında karşılaşılması muhtemel sonuçları düşünmesi, ruhsal yapısında mevcut olan kaygı, kuşku ve endişenin kısa bir sürede korku boyutuna dönüşmesine sebebiyet verir. İki ucu ( pis )  değnek derler ya. İşte o hesap.  Bu noktadan sonra yöneticinin o konuya müspet veya menfi bir katkısının olacağı düşünülemez O yönetici bu durumda kendisine kuvvetli bir dayanak arayacaktır. Örneğin bir üst kurul veya siyasi bir makam tarafından verilecek uygulama talimatı gibi.

PROF.DR ACAR BALTAŞ: USTA’DAN İKİ PARAGRAF

 İşgücünü azaltmak zorunda kalan şirketin eski çalışanlarına karşı tavrı da o şirketin kamuoyu önündeki kimliğini yakından etkiler. İşe son verme kararının çalışana bildirilme üslubundan çalışan haklarının yerine getirilmesine, eski çalışanın geçiş döneminde desteklenmesine kadar çeşitli kurumsal davranışlar, şirketin toplum önündeki itibar kazanmasına ya da kaybetmesine neden olur. Nitekim,  kriz sonrasında ülkemizde bazı şirketlerde yaşandığı duyulan olumsuz işten çıkarma uygulamalarının uzun süre kulaktan kulağa dolaşması bu şirketler için önemli bir itibar kaybına neden olmuştur. İşe son verme sürecinde kullanılan ifadelerden başlayarak, her aşamada gösterilen davranışlar, işten ayrılan kişinin olduğu kadar onun etki alanında yer alan kişilerin de gelecekte şirkete karşı nasıl davranacağını belirlemektedir. Konuları erteleme davranışının altında olumsuz ruh hali yatar. Erteleme davranışı çoğunlukla düşünüldüğü gibi zamanı yönetmek konusunda beceriksizlik olmayıp, duygu yönetimi sorunudur. Kısa dönemdeki olumsuz duygudan kaçınmak için başvurulan bir yoldur. Bunun sebebi yapılması gereken iş konusunda kendine güvenmemesi veya sınırlarını zorladığı için zor gelmesidir. Böylece işin biraz sonraya ertelenmesi ve kişinin kendisine daha kolay veya zevkli gelen bir konuya yönelmesi rahatlatıcı etki yapar. Hiç şüphesiz görev var olamaya devam ettiği için kişinin karşısına artan stres, kaygı, kendini suçlama ve özsaygıda azalmaya sebep olarak çıkar. Ancak işi kısa bir süreliğine ertelemenin kişiye yaşattığı rahatlama duygusu, erteleme davranışının ödülü olur. Zaman içinde kronik erteleme davranışına sahip olanlar, sadece verimlerindeki düşüklük nedeniyle değil aynı zamanda kronik stres, düşük yaşam doyumu, depresyon ve kaygı belirtilerini de içine alan akıl ve ruh sağlığı sorunlarının yan sıra hipertansiyon ve kalp damar hastalıkları gibi beden sağlığı belirtileri de gösterirler.

Konunun bir başka ilginç yönü erteleme davranışının evrimsel geçmişimizle bağlantısının olmasıdır. Bunun nedeni insan doğasının fabrika ayarlarının öncelikle kısa dönemli ihtiyaçlarını, uzun dönemli ihtiyaçlarının önüne koymasıdır. Bazı psikologların günümüzde yaygın olarak kullandığı “şimdi ve burada” yaklaşımı bu konu için de geçerlidir. Bu yaklaşım açısından kişi “gelecekteki kendini” bir yabancı olarak değerlendirir ve sıkıntı veren işi, başkasının işi olarak görür. Çünkü bu sırada kişinin karşısındaki görev beynin tehlike merkezinde tehdit olarak algılanmaktadır.”

YÖNETİCİLERİN MAĞDUR ETTİĞİ ÇALIŞANLAR: SİZLER İÇİN İLM-İ SİYASET:

Vaktiyle tahsil için Anadolu’dan kalkıp İstanbul’a gelen bir delikanlı meşhur bir medreseye kaydını yaptırmış. Çalışkanlığı, zekâ ve kararlılığı ile eğitimini tamamlamış ve halkı hurafelerden temizlemek için memleketine dönmeğe karar vermiş. Veda edip okuldan ayrılmak üzereyken hocası “ ey oğul burada kaldığın sürece çok çalıştın, derslerini iyi belledin, ama bizim isteyenlere verdiğimiz bir ders daha var. Hayatta çok gerekli oluyor. İstersen bir dönem daha kalıp o dersin inceliklerini de alabilirsin” der. Genç memleketini çok özlediğini, gidip bir an önce göreve başlamak istediğini söyler. Ve medresen ayrılır. Genç yoldayken bir yerde Cuma namazını eda etmek ister. Namazda esnasında hutbeyi okuyan ve namazı kıldıran hocanın ne denli cahil olduğunu düşünür.

Namaz bitince cemaate seslenir “ Ey cemaat, arkasında namaz kıldığımız bu hoca konusunun cahilidir. Namazımız geçersizdir. Zira tüm ayetler yanlış okunmuş ve namazı hatalı kıldırmıştır. İmam efendi hiç tanımadığı bu gencin sözlerini kaldıramaz ve o da cemaate seslenir. “Bakın size bahsettiğim fitneci melunlardan biri daha.  Allahını seven bu fitneciye bir tokat vursun.” Tabii cemaat ayaklanmış ve gence tekme tokat girişmiş.

Genç adam kaçarken, tüm söylediklerim doğruydu, nerede hata yaptım acaba diye düşünürmüş. Ve Hocasının kendisine söyledikleri aklına gelmiş ve İlm -i siyaset dersini almak üzere tekrar İstanbul’a dönmüş.

Bir dönem de bu dersi alıp ilmim inceliklerini iyice öğrendikten sonra tekrar memleketine doğru yola koyulmuş. Yolda Cumayı beklemiş ve aynı camiye gitmiş. Evet aynı camii ve aynı hoca. Hoca yine her şeyi birbirine karıştırarak namazı kıldırmış. Namazın sonunda bizim genç tekrar ayağa kalkmış. Yaptığı konuşma “ Muhterem Cemaat, bu hocanızın kıymetini bilin. Böyle derin bilgili hoca sayısı çok az dünyada, ya bir ya iki kaldılar. Sizlere sesleniyorum,.İçinizden her kim ki bu evliya mertebesindeki bu hoca efendinin sakalından bir tel kopartırsa günahları bağışlanır, İki tel kopartırsa ona mahşerde sorgu sual yoktur, Üç tel kopartan ise doğrudan cennete gider.” Evet,bütün cemaat bu sözlerin ardından hoca efendinin açını, sakalını kopartmak üzere koşturur. Yüzü gözü kan içindedir muhterem hocanın. O sırada siyaset ilmini de öğrenmiş olan delikanlı memleketin yolunu tutmuştur bile. ( hayatınızı değiştirecek öyküler-Hakan Büyükdere)



Evet, çoğumuz bizi zaman zaman zorluğa ve mutsuzluğa sürükleyen zorlu bir hayat yaşıyoruz. Bizi mutsuz edenler bize nasıl davrandılar, İnsanca ve dürüstlükle mi? Hayır. Öyle mi mukabele edelim. Hayır. İçimden gelmeyerek bize yakışmaz diyorum.  Onlara İlm-i siyasete uygun davranmanın bir sakıncası olmasa gerek. Ben sizin / sizlerin hesabına bunu kendime yakıştırıyorum. Düşünün ki bizi bu duruma düşürenlerin sakallarırtılmış, Yüzleri kıpkırmızı olmuş. Müstahaktırlar. Her ne ise sakalı olmayanlar için de başka şeyler düşünmek gerek.

Bu türün yüzünün utançtan kızarmasını beklemek büyük hata olur. Umarım Bay Hakan Büyükdere bu anlatım sizlere bir şeyler söyleyebilmiştir. Sizde sakalı ve bıyığı mecazi anlamda yolunmaya müstahak çok kişi var.

Yöneticilerin Mağdur Ettiği Çalışanlar İçin İlm-i Siyaset / THY’ nin gasp ettiği pass biletler

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

Çetin Baba, ~ 2 yıl önce
Ben THY'de Ticari üniteden ayrılmış biriyim. Bize sizi, doğru bildiğini söylemekten korkmayan, sonucun kendisinin aleyhinde olacağını bilse bile doğrudan ayrılmayan bir yönetici olarak tanıtmışlardı. En son sizin işten çıkarttığınız bir büyüğümüzle konuşmuştuk. İnanmayacaksınız ama o bile sizi böyle tanıttı bize. ama şimdiki tutumunuz bu tanıtımlarla örtüşmüyor. yönetim kurulunun yeni başkanına karşı tutumunuz kendilerinden korktuğunuzu gösteriyor. Bu insan bir öncekinden fazla mı tehlikeli sizin için. Sizi ne ile tehdit edebilir? bu köşe de bizlere söz vermiştiniz. Biraz zaman tanımak şart. Ondan sonra hep birlikte karşı çıkarız Ben de kendisini nasıl tanıdığımı anlatırım size demiştiniz. Üzüldük

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP ÇETİN BA.. ~ 2 yıl önce
NOTUMA SİZİ KIZDIRARAK BAŞLAYAYIM. BAY BOLATI METHEDEREK. BENİM İÇİN MERAKLANMAYIN SN. BAŞKAN İNSANLARI TEHDİT EDECEK YAPIDA BİRİ DEĞİL GİBİME GELİYOR. YİNE DE ESKİDEN YAZILARIMI CUMARTESİ AKŞAMI BİTİRİR PAZAR ÖĞLEDEN SONRA APH’A GÖNDERİRDİM. ŞİMDİ HUKUKÇULARINIZI GÖZ ÖNÜNE ALARAK PERŞEMBE AKŞAMLARI YAZIYI BİTİRİYOR VE DE AVUKAT BİR DOSTUMA GÖNDERİYORUM. CUMARTESİ GÜNÜ YAZIMI İADE EDİYOR. DOLAYISI İLE KORKACAK BİR ŞEY YOK KASTINIZ BUYSA, HUKUKİ KONTROLDAN GEÇİYOR YAZILARIM. ZATEN YAPI OLARAK İNSANLARA HAKARET EDEN BİRİ DEĞİLİM. YALAN DA YAZMADIĞIMA GÖRE SORUN YOK. BİRÇOK ÇALIŞAN GİBİ BENDE ÜMİTLENDİM BAY BOLAT’DAN. BU NEDENLE YAVAŞ GİDİYORUM. VEDE BUNU SİZE DE ÖNERİYORUM. ASLINDA KENDİMİZİ FAZLA ÖNEMSİYORUZ GALİBA. ÖNCEKİ BAŞKAN İÇİN NELER YAZDIK. NE FAYDASI OLDU? TÜRKİYEDE NELER OLUYOR? YAZILI VE SÖZLÜ BASINDA KONULAR İŞLENİYOR. UYGULAMA DEĞİŞMİYOR. KORKMAYA GELİNCE 78 YAŞIMA GİRİYORUM MAYIS AYINDA, TABİİ ALLAH SAĞLIK VERİRSE. BU YETERLİ Mİ?
Ahmet bolat bey ~ 2 yıl önce
Calisanlari zorla ikaleye zorlayıp isten atılırken başkalarına yapmamak anayasanın eşitlik maddesine sığıyor mu ?
Biraz Enpati ~ 2 yıl önce
Çetin bey dolamissiniz sakız gibi dilinize 211 kişi de kişi.Thy nin çalışanlarının en vasıfsız maaş alanı 13 bin ve üstü.Birde bakın THY operasyonlarini yapan onlar olmazsa ucamayacaklari TGS çalışanlarına 4 bin sizde birazda zenginin yanında durmaktansa fakirin sesi olmaniz gerekmezmi.Bence yeter bu kadar zengini desteklemeniz biraz da gariban TGS li çalışanların yanında kalın onlarin gözü sesi eli olun olmazmi.Biraz insaf biraz Enpati.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP BİRAZ EM.. ~ 2 yıl önce
ANLADIĞIM KADARI İLE BAŞKALARININ SIKINTISI SİZE DERT DEĞİL. BEN ARAŞTIRMACI DEĞİLİM. ANCAK BANA BİLDİRİLEN KONULARI SORUŞTURABİLİRİM. SİZ TGS\' LİLER OLARAK BANA VEYA AİRPRORTHABERE NE BİLDİRDİNİZ DE ( TABİİ DOĞRU İSE ) HABERLERDE VEYA KÖŞELERDE YER ALMADI. GELİN GÖRÜŞELİM DESEM GELMEZSİNİZ.. ANLATIN DESEM ANLATMAZSINIZ. GÜVENMEZSİNİZ, BELKİDE KORKARSINIZ. OYSAKİ BU SÜTUNLARDA TELEFONUMU VE MAİL ADRESİMİ DEFAATLE YAYINDIM. BİRAZ İNSAF?
çetin gn.krl ~ 2 yıl önce
Neden genel kurul toplantılarına katılmıyorsunuz? THY' nin eski bir üst yöneticisi olarak sizi dinleyeceklerini zannediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP CETİN GN KRL ~ 2 yıl önce
BEN THY’ DEN AYRILALI 20 SENE KADAR OLDU GALİBA. VE DE OLDUM ORALI BU TOPLANTILARA KATILMAM ZİRA ORADA YAPILAN GÖRÜŞMELERDEN FAYDA BEKLEMEM. BİR GENEL KURUL TOPL. DÜŞÜNÜN, YÖNETİM BU TOPLANTIDA DEĞERLENDİRİLECEKTİR. VE DE TOPLANTININ BAŞKANI THY’ NİN YK BAŞKANI. EVET KANUNA TERS DEĞİL AMA NEDENSE BANA TERS GELİYOR. KABUL EDENLER ETMEYENLER .KABUL EDİLMİŞTİR. BANA TUTANAK ŞU ANDA GELDİ. OKUYAMADIM. BAKACAĞIM. İNŞALLAH THY TEPESİNDEKİ DEĞİŞİKLİK BU TOPLANTI TUTANAĞINA DA YANSIMIŞ OLSUN.
Çetin bey ~ 2 yıl önce
Çetin bey personeller yöneticilerin gazabına uğruyor kişisel kiskaclik veya kendinden üstün personelleri görünce kendi kotugunu kaybetmeme veya yenilik getirme adına isimler verilip isten attiriyorlar .Genel kurula bu konular geliyormu Atılan personellerin mahkeme sonucu tekrar değerlendiriyor mu yöneticilerin duygularından dolayı personel işsiz maassiz sigortasız kalmak zorunda mi
Gerçek TK’lı ~ 2 yıl önce
THY’nin efsane Başmüfettişlerinden, THY’den haksız yere işten atılan ve açtığı tüm davaları kazanan, THY tarihinde yöneticilerini mobbingden mahkemede tazminata mahkum ettiren ilk ve tek çalışan olan Sn. Yıldız, THY hissedarı olarak katıldığı Genel kurulda da kamunun ve hissedarların hakkını savunmaya devam ediyor.Haksızlıklar karşısında dilsiz şeytan olmayan, Sn. Yıldız’ı tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇETİN CVP / CVP ~ 2 yıl önce
ARKADAŞIM BEN GENEL KURULDA KONU HALLOLACAK HAVASINA GİRENLERDEN DEĞİLİM. YORUMLARA VERDİĞİM CEVAPLARIN ARASINDA BİRİNDE KURULDAN ÜMİTSİZLİĞİMİ BİLDİRMİŞTİM. YAZIDA DA ARARSANIZ BİR CÜMLE İLE BUNU VURGULAMIŞTIM. BAŞKA SÖYLEYECEĞİM BİR ŞEY YOK. YİNE DE ÜZMEYİN KENDİNİZİ. ÇOĞUMUZ KAŞ YAPAYIM DERKEN GÖZ ÇIKARTMIŞIZDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇETİN CVB/CVP/CVP ~ 2 yıl önce
Çetin Bey bir yanlış anlaşılma oldu sanırım, “ GENEL KURULDA KONU HALLOLACAK HAVASINA GİRENLERDEN DEĞİLİM” bu düşünce gurupta genel hava olarak gerçekleşti ve yönetimi kızdırmamak adına yorum yapmaktan imtina eden dahi ardı.Yoksa bu görüşe siz sahipsiniz demem size haksızlık yapmış olurum.Saygılar.
aman'a ~ 2 yıl önce
bize kim size haklarınız verilecek dedi? Biz neden duymadık veya söylenilenleri öyle yorumlamadık. Bravo sana bize yardım eden insanları da uzaklaştır bizden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AMAN'A CEVAP ~ 2 yıl önce
KİMSE 211’LER YORUM YAPMASIN DEMEDİ. ÖNCE NE SÖYLENMEK İSTEDİĞİNİ ANLAYIN. ÜST MAKAMLARI KIZDIRMAK BAŞKA, ÜMİTLENDİK DEDİĞİNİZ ADAMA HAKARETAMİZ SÖZLERLE SALDIRMAK ÇOK BAŞKA. SİZ BU YORUMUNUZ İLE BİR ŞEY Mİ ÜRETTİĞİNİZİ ZANNEDİYORSUNUZ? HANGİ YORUMDA YENİ BİR ŞEY ÜRETTİNİZ Kİ? YAZININ BAŞINDAKİ MAVİ ZEMİNLİ YAZI KONU İLE İLGİLİ BİLMEDİĞİMİZ BİR ŞEYDİR. ÜRETMEK BUDUR. BİLAL YILDIZ BEYE BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çetin Beye Cevap ~ 2 yıl önce
İfrat/Tefrit Çetin Bey 211 den bir arkadaş olarak sizi anladığımı zannediyorum, konuyu defalarca gurupta bende yazdım, kabul ediyorum ben bir kabiliyetsiz olarak anlatamadım.Hatta 211 arasından bazı kişiler aman bu konuya yorum yapmayın, yeni bir şey icat etmeyelim ,yönetimi kızdırmayalım, yönetim kurulunda konu hallolacak gibi bir tavra büründü.Bir kısmıda Ahmet Bolat’a veryansı edip söylemediğini bırakmadı.( Burda trollerin katkısınıda unutmayalım).Olay basit ağlamayana meme yok, mücadeleni yap, tam saha press yap ancak usluba dikkat et.211 milletin aynası aynı milletimiz gibi iftat/tefriti bırakıp orta yolu bulmadı gitti.Sonuçta 211 için kandırıldık olursa şaşmamak gerek.
Yazıklar olsun! ~ 2 yıl önce
KENDİ KUSURUNDAN FAYDALANAN THY.. Evet yıllardır bunu yapıyorlar. İnsanları haksız yere işten atıyorlar. Personel işe iade davası açınca, mahkemeler THY nin kusurlu olduğunu tespit ediyor. Ama THY nin üstün hukuk bilinci ve adalet anlayışına sahip yöneticileri kendi kusurlarından faydalanmaya devam ediyorlar. Bunun adı en basİt tabirle İSTİSMARDIR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cpy'na ~ 2 yıl önce
kaptan inanmayacağınız kadar çok var. HBM Trolleri ucururuz olur biter. Onlar hem kaptan, hem teknisyen, hem yer personeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üzülmeyin ~ 2 yıl önce
ne demiş nelson mandela " hiç kaybetmem ya kazanırım, yada öğrenirim" demiş. üzülmeyin sizde yöneticilerinizin ne denli insanlıktan uzak olduğunu öğrendiniz. Kar kardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 2 yıl önce
29 unda pazar paraları ile ilgili dava var,bakalım ne çıkacak…. %50 kesinti ve yapılan iadelerle kaptanlar %68.5 ile çalışmaya devam edecek mi? Shgm den 120 saat için izin alınmaya çalışılıyormuş.acaba neden kaptan mı yok.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000