29 Eylül 2014, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • ali kıdık bu adamlar tüyü bitmemiş yetimin hakkını yediler asal havacılığıda irdele
  • Kardeşim! ali bey thk yı arsaları bukadar sordu sorusturdu ya. Sorsak kendisine; ali bey milletvekili olmak için sırasında olduğunuz, arada bir mhp li görünüp aKp vekilliğe başvurduğunuz ve Binaliyle boy boy resımler koyupta sonrasında hiç yazmaz görmez olduğunuz AKP nin kutularını ve bunlarla alakalı düşüncelerinizi de yazarmısınız? Sizce bu vurgun thk nınkınden küçükmüdür? Havaalanında yakalanan altınlar ve akıbetıyle alakalı görüşünüz nedir? Ali kıdık bey ! Thk bunun küçük parcası ve sen büyüğü görmezsen ben buna KİN, HIRS ve KÖTÜ NİYET derim. O altınlara ne oldu? Kimler teslim aldı? Vermeyen emnıyetcıler şimdi nerede? Haberci araştırmacı kıdık? Aydınlatsana bizi? Hep thk thk. Ne alıpveremedığın var asıl onu yaz
  • Yorumlar neden yayinlanmiyor belli bir tarihten sonrakiler.?
  • Emin olun bu osman bu isi tek basina yapamaz. Devletin herseyden haberi var ve ziyafeti birlikte cekiyorlar. Cete bunlar cete.
  • Bu adami uzay mekigi ile ciktigi delige soksun artik birileri.
  • Haberde verdiklerinize saygım sonsuzdur fakat sizin derdiniz osmanla değil kurumla resmen. Şu sitede bir şehit çocuğunun reklamında oynadığı deri toplama kampanyasının reklamını bile yayınlamadınız, derdiniz nedir acaba?
  • Ali kıdık sen kurban kestinmi? Kestıysen allah kabul etsın dıyelim. Bişey sorucam deriyi nereye bagışladın kestıysen?:))))) osmana mı? Hem bayramda küslük olmaz yapaydın?
  • Turk hava kurumu yok artik..osman yildirim ve ailesinin sirketi var..maalesef kurum ve mal varligida bitti ama hukumetten hala ses yok. Alindi belgelerinde oynamalar yapildi yapanlar hakkinda bir işlem yapilmadi.arsalar alındı nerden buldun denmedi.kurum yandas oldu yapilanlar his görüldü. .yaziklar olsun
  • Ali bey THY nın yönetimini sana mı versek acaba.En iyi sen yönetirsin.Saldırmaya devam, az kaldı , devam.
  • Hani komedyen diyordu ya "Hayal mahsulüsün, hayal" işte tam Osman beyi kastetmiş. Hayal sat, birşeyler yapıyor görün. Motor dahil tamamen yerli uçak üretecekmiş. Türkiye henüz bir otomobil için tamamen yerli motor üretemedi. Arayada çok güzel inşallah, maşallah sıkıştırmış, Adnan Hocadan feyz almış. Özetle, yaptığınız uçak yada uzay mekiği uçar mı bilmem ama siz gerçekten uçmuş 50.000 feeti de aşmışsınız Osman bey.

YALAN OSMAN, SÖYLEDİKLERİN HEP YALAN...

Yazmamak için, Türk Hava Kurumu gibi güzide bir kurumu yıpratmamak için o kadar çok direniyorum ki anlatamam. Ama gel gör ki söylemlerle eylemlerin birbirini tutmaması üzerine kamuoyunu yalanlarla, süslü kelimelerle kandıranları ifşa etmenin boynumun borcu olduğunu hissediyorum. En azından kendi adıma balık hafızalı olmadığımı göstermek istiyorum.

Bakın size iki ayrı video seyrettireceğim bu yazımın içinde. Ve ilk kez bir yazımın içine video koymuş olacağım. Bize, "THK'ya iftira atıyorsun" suçlamalarını yapanların da vicdanına sesleniyorum. Biz mi iftiracıyız, yoksa Osman Yıldırım mı yalancı?

Şahsen benim görevim havacılık adına kişi ve kurumları takip etmek, onların doğru veya yanlışlarını kamuoyu ile paylaşmaktır. Türk Hava Kurumu  Başkanı Osman Yıldırım'ın bugüne kadar attığı tek kurumsal doğrusu üniversitedir. Bu konuda hakkını teslim etmeliyim.

Göreve geldiğinden beri takip ediyoruz. Önce, THK'yı fitre ve zekat, kurban derisi gibi gelirlerle anılan bir kurum halinden çıkaracağını söyledi ve yüreğimize "Oh" dedirtecek açıklamasını duyduk.

Ama nerede? Şimdilerde THK kredilerle ayakta durur halde ve yine yeniden eskiye döndük. Bol reklamlı fitre, zekat ve kurban ilanlarını görmeye başladık.

Ve ardı arkası kesilmeyen açıklamalar: "Uçak ve yerli uzay mekiği yapacağız" gibi içinde bol taahhütlü açıklamalar. İşte size NTV gibi ciddi bir kanalda THK Başkanı Osman Yıldırım'ın hem de canlı yayında yaptığı açıklamalar ve taahhütleri. Bakın bakalım ne kadarı gerçekleşmiş.

Bu açıklamayı izleyen değerli okurlarım. Uçurdun mu uçurtmayı diye sormalı Osman Yıldırım'a. Yani Osman Yıldırım, ancak kağıttan uçurtma uçurdu. Bir de helyum gazı ile doldurulmuş balon uçurabilir!

Geçen hafta İstanbul'da düzenlenen havacılık fuarında Türk Hava Kurumu'nun uçağı tanıtılacak bilgisi geldi. 2014 yılının ilk aylarında test uçuşu yapacağı iddia edilen uçağın 2014 Haziran'da gökyüzünde olacağı açıklanmıştı. Gerçi fuar 25 Eylül'de başladı ama ben buna da razı idim. Ters köşeye yatmak istiyordum. Madara olmak istiyordum. Osman Yıldırım'ın benim ismimi vermeden ama doğrudan beni hedef alan açıklamalarını duyup onu Airporthaber'de yayınlamak istiyordum. Bravo demek istiyordum. Yine hayal kırıklığı yaşadık be Osman usta!

Ha bu arada Osman Yıldırım NTV yayınında tamamen Türk yapımı diyor dikkat edin. Bakın bu ikinci videoda devletin ajansına neler söylüyor: Amerika, Almanya ekleri yapılmış yeni açıklamaya.

Şimdi diyorum ki; ya çık ben başaramadım de, yani yalan söyledim demekten iyidir. Ya da istifa et git. Daha da fazla bu milleti oyalama.

Hem THK'nın cefakar, vefakar çalışanlarını hem de bu milleti aldatmaktan vazgeç.

Değerli okurlarım. Amaç THK'nın adam gibi yönetilmesini sağlamak. Daha da fazla söze gerek yok.

HAVA İŞ SENDİKASI VE GELECEĞİ...

Türk Hava Yolları sendikası Hava İş, gelecek kaygısı yaşamaya başladı. Bölünmenin eşiğine geldi. 14 Ekim'de yapılacak olan mahkeme kırılma noktası olabilir. Mahkeme kaybedilirse THY Teknik A.Ş de kaybedilmiş olacak.

Çok ciddi iddilar da var. Hava İş yönetimine aday olmuş bir grup ile ilgili ciddi söylemler var. Hepsini araştırıyorum. THY'ye yeni alınacak olan kabin memurlarının bir siyasi grubun elemanlarından seçileceğine dair önemli iddialar var. Takip ediyorum. Siyasilerle boy boy fotoğraflar paylaşan bu grubun girişimlerinden bilgim var. Bu bilgileri paylaşacağım. 14 Ekim bir geçiversin, mahkeme kararını versin Hava İş Sendikası'ndaki gelişmeleri yazacağım.

Bu haftalık bu kadar. Şimdiden Kurban Bayramı'nızı tebrik ederim.

YALAN OSMAN, SÖYLEDİKLERİN HEP YALAN...

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

tebrikler ~ 9 yıl önce
ali kıdık bu adamlar tüyü bitmemiş yetimin hakkını yediler asal havacılığıda irdele

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cesarete ~ 10 yıl önce
Kardeşim! ali bey thk yı arsaları bukadar sordu sorusturdu ya. Sorsak kendisine; ali bey milletvekili olmak için sırasında olduğunuz, arada bir mhp li görünüp aKp vekilliğe başvurduğunuz ve Binaliyle boy boy resımler koyupta sonrasında hiç yazmaz görmez olduğunuz AKP nin kutularını ve bunlarla alakalı düşüncelerinizi de yazarmısınız? Sizce bu vurgun thk nınkınden küçükmüdür? Havaalanında yakalanan altınlar ve akıbetıyle alakalı görüşünüz nedir? Ali kıdık bey ! Thk bunun küçük parcası ve sen büyüğü görmezsen ben buna KİN, HIRS ve KÖTÜ NİYET derim. O altınlara ne oldu? Kimler teslim aldı? Vermeyen emnıyetcıler şimdi nerede? Haberci araştırmacı kıdık? Aydınlatsana bizi? Hep thk thk. Ne alıpveremedığın var asıl onu yaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yorumlar neden yayinlanmiyor belli bir tarihten sonrakiler.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Emin olun bu osman bu isi tek basina yapamaz. Devletin herseyden haberi var ve ziyafeti birlikte cekiyorlar. Cete bunlar cete.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu adami uzay mekigi ile ciktigi delige soksun artik birileri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Haberde verdiklerinize saygım sonsuzdur fakat sizin derdiniz osmanla değil kurumla resmen. Şu sitede bir şehit çocuğunun reklamında oynadığı deri toplama kampanyasının reklamını bile yayınlamadınız, derdiniz nedir acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 10 yıl önce
Lan nane.Şehit çocuğu reklamı nedemek ayı değil mi.Çocuğun babası yok rantta kurban.İş Bankasının sigortadan para kaldırmak için Atatürk Kullanması kadar adice birşey olmadığı gibi o reklamda adice.Airporthaber çalışankları senden benden daha iyi Atatürkçü .THK Eski Yönetim kurulu üyesi eğitmenlerindenim bilgine
THK? ~ 10 yıl önce
Ali kıdık sen kurban kestinmi? Kestıysen allah kabul etsın dıyelim. Bişey sorucam deriyi nereye bagışladın kestıysen?:))))) osmana mı? Hem bayramda küslük olmaz yapaydın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cesaret ~ 10 yıl önce
Turk hava kurumu yok artik..osman yildirim ve ailesinin sirketi var..maalesef kurum ve mal varligida bitti ama hukumetten hala ses yok. Alindi belgelerinde oynamalar yapildi yapanlar hakkinda bir işlem yapilmadi.arsalar alındı nerden buldun denmedi.kurum yandas oldu yapilanlar his görüldü. .yaziklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ali bey THY nın yönetimini sana mı versek acaba.En iyi sen yönetirsin.Saldırmaya devam, az kaldı , devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnanılmaz ~ 10 yıl önce
Hani komedyen diyordu ya "Hayal mahsulüsün, hayal" işte tam Osman beyi kastetmiş. Hayal sat, birşeyler yapıyor görün. Motor dahil tamamen yerli uçak üretecekmiş. Türkiye henüz bir otomobil için tamamen yerli motor üretemedi. Arayada çok güzel inşallah, maşallah sıkıştırmış, Adnan Hocadan feyz almış. Özetle, yaptığınız uçak yada uzay mekiği uçar mı bilmem ama siz gerçekten uçmuş 50.000 feeti de aşmışsınız Osman bey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000