16 Ocak 2023, Pazartesi
Çetin ÖZBEY
Çetin ÖZBEY [email protected]
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Sn.Okurlar: 18 Ocak saat 12.32’ den itibaren yazıya lehte veya aleyhte hiçbir yorum alınmayacağı ve cevaplanmayacağı bildirilmişti.
  • BENİ THY’ DEN DIŞLAYAN 2 TEPE YÖNETİCİM VARDI. KENDİLERİNE ÇOK SAYGI DUYARDIM. İNANMAYACAKSINIZ AMA HALEN SAYIYORUM ONLARI. HALEN GÖRÜŞÜYOR VE DE AYNI SAYGIYI GÖSTERİYORUM. BU VESİLE İLE SİZE SAYGI MEFHUMUNU ÇOK İYİ BİLDİĞİMİ İFADE ETMİŞ OLUYORUM. KİBAR YAZIŞMANIZ İÇİN DE TEŞEKKÜR EDİYORUM. UÇUCU CAMİASI BÜYÜK VE SAYGIN BİR KİTLE. SİZİ TENZİH EDEREK SÖYLÜYORUM SAÇMA SAPAN YORUMLARIN İSİM HANESİNE CPT YAZILMASI (BİR YORUMCU AÇIK AÇIK BELİRTMİŞ) BENİM İÇİN ÜZÜNTÜ VESİLESİ OLUYOR. BU ZATLARIN UÇUCU ZÜMREYİ TEMSİL EDEMEYECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. HATTA EMİNİM. BENİ HANGİ NOKTALARDA HATALI BULDUĞUNUZU BİRER SATIRLA SÖYLERSENİZ, SİZİ CEVAPLARIM. ÇÜNKÜ BİLİYORUM Kİ DİĞER YORUMLARA VERDİĞİM CEVAPLARI OKUMUYORSUNUZ. BUNU MAİL İLE YAPARSANIZ DAHA RAHAT VE AÇIK CEVAP VERİRİM SİZE. BUNU YORUMLA YAPMAK İSTEMEMEMİN NEDENİ ANA SORUNA ZARAR VEREBİLECEĞİ DÜŞÜNMEMDİR. SİZİ TANIMIYORUM AMA, GÜVENMEMEMİN GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM. SİZDE BANA GÜVENEBİLİRSENİZ SORUN YOK. AMA BUNUN SİZİN AÇINIZDAN KOLAY OLMADIĞINI BİLİYORUM. HATALI OLDUĞUMU GÖRÜRSEM BU İŞİ YAPMAKTAN VAZGEÇERİM. VE DE BUNU HERKESE TÜM SEKTÖRE SON ÜÇ BEŞ SATIRLIK BİR YAZI İLE HATA YAPTIM. AYRILIYORUM DİYEREK ÖZÜRLERİMLE BİRLİKTE DUYURURUM. HATASIZ OLDUĞUMA KANAAT GETİRİRSENİZ BİR YORUM YAZMANIZI İSTERİM. TEK KELİMELİK BİR YORUM. ” YANILMIŞIM”. BENİM İÇİN YETERLİDİR. İZAHATA FALAN GEREK YOK. HER ZAMANKİ GİBİ İSİMSİZ TABİİ Kİ VPN İLE. BU ARADA, BEN DE SİZE BİR TEK ŞEY SORMAK İSTERİM. THY’ DE MAĞDUR OLAN BİR TEK SİZİN DE MENSUBU OLDUĞUNUZ ZÜMRE Mİ VAR? BU KONULARI AÇIK YAZIŞMAK BU GÜNKÜ ORTAMDA PEK AKILLI İŞİ DEĞİL. YAZACAĞINIZ BİR KELİMEYE KARŞI, EMEKLİ BİR İNSANININ İKİ ÜÇ SAAT / GÜNLÜK MEŞGULİYETİNİN. ÖNEMİNİ İNŞALLAH SAĞLIKLA EMEKLİ OLUNCA SİZDE ANLAYACAKSINIZ. PARA İLE ÖLÇÜLEBİLECEK BİR HUSUS DEĞİLDİR. ARZU EDERSENİZ BİR KAHVE İÇİP GÖRÜŞEBİLİRİZ DE HANGİSİNİ İSTERSENİZ. HAYDİ BUYURUN BEKLEMEDEYİM. İKİSİNE DE HAYIR DİYECEKSENİZ LÜTFEN BİR DAHA BENİ YORUMLAMAYA KALKMAYIN. YAZILARIM TABİİ Kİ YORUMUNUZA AÇIKTIR ([email protected] 05322831823)
  • Bịrisinin abisi digerinin kardesi
  • Konunun çok gereksiz biçimde uzadığını düşünüyorum. Her şeyden önce Türk aile terbiyesi kendisinden büyük birisine nasıl hitap edileceğini hepimize öğretmiştir. Rumuzunuza meslek yazarak destek alacağınızı değerlendiriyorsanız yanılıyorsunuz, aksine sizi sevmeyenlerin ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Bize yapılan haksızlıklar ile ilgili hak arama şekli kesinlikle bu olmamalı. Hele ki haksızlık karşısında köşesinden bu güne kadar bize destek olan bir büyüğümüze karşı bu şekilde davranmak hiç yakışmıyor. Eğer yazısında ön plana çıkarılan ifadelerden rahatsız isek, yorum yazarken sözün nereye gittiği konusunda çuvaldızı kendimize batırmak bize yakışandır. Yaşanan ve yaşanmakta olanların sorumlusunun sayın yazar olmadığını ve bu tartışmadan bir fayda sağlanamayacağını idrak etmeliyiz. Güzel günlerin yakın olması dileği ile.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • dede bir de yanlış yaptığını kabul etsen ne güzel olur. işte biz bu nedenle 70 yaşında siyasetçilet isteniyoruz. 3 yazıdır inadım inat diye tutturdunuz. YANLIŞTINIZ NOKTA! bir de engelleyecekmiş.
  • Çetin bey yazınızın başlığını tekrar okuyun. İnsanların herşeyi varsa yoksa para demişsiniz. Yanlış yazıya tepki gördünüz olan bu. Uzatmaya yada insanları hala yanlış şeyler yaptığı şeklinde zan altında bırakmanın alemi yok. Herşeyi doğru konusacaksınız diye birşey de yok. İnsanların nasıl çalıştığını bilmiyorsunuz. Eski thy eski alım gücüyle düşünüyorsunuz. 12 saat sinlenme ile günlerce ucuyoruz. Karsılığında istediğimiz tabiki para olacak. Hala bu konuda üçüncü yazıyı yazmanız da garip.
  • Çetin abi sizin ne kadar erdemli,olgun,aydındürüst,adil,ve nitelikli biri oldugunuzu biliyoruz insani yönü gelişmiş insanların iyiliğini ve mutlu olmasını istediğinizden birgun bir yazınızda aksi bir duygu ve düşünce bende oluşmadı aksine kimin ne sorunu derdi varsa yardımcı olmaya çalıştığınızı gördüm biz memnunuz sizden sagolun varolun.Kötü kalpli sevgisiz nefret dolu insanlar bizden uzak olsun bize yeter.İnsanların bazıları belirli bir yaşa gelmeden sizi anlayamazlar insan yaşlandıkça kalitesi artmalı...

Üstümüze, Sağdan Soldan Her taraftan Cahillik Yağıyor



Senelerce önce bir yazı yazmıştı Arzum Uzun. Bu yazısının ara satırlarında “Dünya avamlığın yükselişine şahit oluyor dostlar.” Diyordu. Evet; örnek olarak da Amerika seçimlerini gösteriyordu yazar. Bir şey ne kadar basit ne kadar ucuz ne kadar içi boşsa o kadar değer görüyor. Belki insanları bu rahatlatıyor. Belki de insanlar içlerindeki ucuzluğu bu yolla dışa vuruyor. Avamı seviyor insanoğlu. Avama yüz veriyor. Avamı yüceltiyor. Üstümüze üstümüze sağdan soldan cahillik yağıyor. Ne kadar az bilirse insanlar, o kadar çok konuşuyor.

Bakıyorsunuz sağa, sola. Okuyorsunuz yazdıklarını. Ufkunuz iyiden iyiye kararıyor. (x) konuda sohbet edecek insan arıyorsunuz. Yok mu? Var tabii. Konu her ne ise aynı görüşte iseniz rahat rahat konuşabilir, tartışabilirsiniz. Şayet, aynı görüşü paylaşmıyorsanız tartışmak bir tarafa, konuşmak bile mümkün değil. İşte içinde bulunduğumuz durum.

Prof. Dr. Levent Göçer diyor ki: Akıl bilim sanat itibar görmediği toplumları terk eder. Okumamış veya cahil bir toplum yaratmak çarklar arasına sıkışıp kalmak demektir. Güç daima eğitimi düşük insanları cezbeder cesaretlendirir. Cehaletin hızla büyüdüğü bir memlekette önce akıl sonra insanlık ölür.

Hatırlatmak ister misiniz kaliteli insanların vasıflarını? Orhan Ero bunu çok güzel yapmış. Yapmışta yine de bu tür bilgileri okuyanlar iyi kötü bu evsaflara kısmen de olsa sahip olanlar. Diğerlerinden tık yok. Yine de ümit dünyası. Hani belki bir şeyler kaparlar. Kim Bilir?

Devamlı iyilik tarafı ağır basar, hep iyiliklerle meşgul olur / Kendisine haksızlık yapılsa tutumunu değiştirmez, kin ve intikam hırsına kapılmaz. / Model olur, bu noktaya gelinceye kadar de kendisine ideal modeller bulur. / Önemli olduklarını düşündüğü insanların yanında menfaatleri doğrultusunda yer almaya çalışmaz.  / İnsana insan olduğu için değer verir. / Eğitimin önemini kavramıştır. / Mütevazı yaklaşımın ağır bastığı asil bir davranış biçimi sergiler. / Eksiklerini, hatalarını fark edip anî fren yaparak eksiklerini tamamlar; noksanlıklarını düzeltmeye çalışır. / Bozgunculuk yapmaz, fitne fesat çıkarmaz, her zaman iyilik ister  / Kötü huylarının farkındadır, onları ıslaha çalışır. Hatalarına pişman olur, hemen ardından bir iyilik yapar ve aynı hatayı tekrarlamaz.  / Yanlışla mücadelesini haksız ve yanlış yollarla yapmaz. / Öfkesini yutar, kızdığı zaman bile kusurları bağışlar./ Kimseyle alay etmez, kimseyi ayıplayıp kınamaz../ Dedikodudan titizlikle kaçar./ Küçümseyerek insanlardan yüz çevirmez, mütevazidir./ Her işin, her hareketin  karşılığını bulacağına inanır / İşinin hakkını verir, her adımını titizlikle ve danışarak atar./ Cahillerden uzak durur, boş söz işitince yüz çevirir ve vakarla geçip gider./ Emeksiz, haksız kazançtan kaçınır, madden ve maddeten dürüsttür./ İnsanların mahremiyetlerine saygılıdır, / Görevi ehline verir./ Herkesçe güvenilir ve dürüst olarak bilinir / En yakınları dahi olsa kimseyi kayırmaz./ Doğruyu yapmak için destekçi beklemez./ Kin tutmaz, kardeşliği esas alır / Toplumsal barışı ve sosyal uzlaşmayı zedeleyecek fikir ve hareketlerden kaçınır / Öyle hayat sürer, öyle hal ve hareketler sergilerler ki; onun fazilet ve iyiliğini düşmanları bile kabul ve tasdik eder.

NEFRET DOLU SÖYLEMLER BİZİ NEREYE GÖTÜRÜR?
Ülkemiz zor günler, zor zamanlar geçiriyor. Bilinçli veya bilinçsiz birbirimize karşı kullandığımız nefret söylemleri ve sarf ettiğimiz hakaretler gönüllerde telafisi zor derin yaralar bırakıyor. Türkiye’mizde başta siyasiler akabinde de neredeyse toplumun büyük kısmı tarafından sarf edilen nefret söylemleri de en kısa sürede terk edilmezse aynı Solomon Adaları’nda yerlilerin ağacı deviren kötü söylemleri gibi bizleri de devireceğe ve de insanlığımızı öldüreceğe benziyor. İnternette bir köşede okumuştum. Çocuklarımızda milli şuur olmadığından dem vuruyordu.

Türkiye’mize gelen bir Japon heyeti mensupları not almışlar. Evet, bu nefret söylemlerinin bizi İçine ittiği ruh halinin ulusal bilincimizi de törpülediği bir gerçek. Örneğin müttefik güçlere ve onların teknolojisi ile donanmalarına karşı çıkarak kazandığımız Çanakkale savaşları. Metre kareye 6000 merminin düştüğü bu savaştan galip çıkmamızı ve sonuçlarını amaçlarına yönelik olarak değişik yorumlayanlar var. Keza Lozan anlaşmasını siyaset malzemesi yaparak gölgelemek isteyenler mevcut. Bu şartlarda çocuklarımızda ulusal bilinç nasıl olgunlaşabilir ki?

İnsan öfkelendiği zaman nefretini ve kızgınlığını anlatabilmek için farklı kelimeler ve sözcükler arar. Özellikle bazen insanlar o kadar çok öfkelidir ki, bu yüzden ne diyeceğini bilemeden duygularını anlatmaya kalkıyor insanlar. 

Öfke nefretini ve kızgınlığını anlatabilmek isteği farklı kelimeler ve sözcükler aratır insana. Bulabildikleri kendi kültürleri ve anlayışları ile orantılıdır esasen. Ölçüyü kaçırırlar ve hırsları geçtiğinde ( hiç rastlamadım ama)   kendilerine bile yakıştırmayacakları sözler sarf ederler.

İnsanların muhataplarını inciten yorumlarına üzülmeden önce ne kadar doğru yaşadıklarına bakmak, konuşmakla yaşamak arasına sıkışmış olanlara takılmamak, onları dikkate almamak gerek. Ben buna alıştırdım kendimi Yukarıda yer alan saçmalıkları Airporthaber’ de rahatlıkla paylaşabilmem de bundandır. Bunları yazanlar saygı duymayı bilmedikleri için saldırıyorlar insanlara. İstiyorlar ki her şey onlara göre olsun ve öyle düzenlensin. Başka insanların fikir ve düşünceleri anlamak gibi bir çabaları yok. Kendilerine ayna tutmuyorlar ki.



Her ne ise bu düşünceden yoksun insanlar için, kendilerine karşıt olduğunu düşündükleri, tanımadıkları bir insanın yazdıklarını, söylediklerini çürütmek mi önemlidir, yoksa parçası oldukları hizmet gurubunun akıllarınca savundukları ortak menfaatlerini veya haklarını zedelemeyecek davranışlar sergilemek mi? Önemli olanın ayırımını yapabilecek yapı ve kabiliyette olsalar zaten bu şekilde davranmazlardı diye düşünmem sizce hatalı mı?

Ne olur bana, savunduğumuz müşterek menfaatlerimiz veya talep ettiğimiz meşru haklarımızı elde etmemiz sizi zemmeden, aleyhinizde yazdığımız birkaç kelimeden mi etkileyecek (?) Siz kimsiniz (?) sorusunu veya bir benzerini kapsayan bir yorum göndermeyin. Elimden geldiğince yayınlamam ve yayınlamam. Ama şunu da kabullenmeniz gerekir ki, küfürden de ağır hakaretlere sürekli sessiz kalmak zordur.

Ama yine de şimdiden ben kimimi sorulmadan söyleyeyim.  Ben yukarıdaki vecizeleri yazanları olmasa bile, Türk Hava Yollarını kalan bütünü ile halen seven, şirketi ve çalışanlarını mümkün olduğunca yakından izleyen kamuoyunun çok küçük (emekli) bir parçasıyım. Hepsi bu. Peki bu kamuoyu nedir ki? Bir düşünceyi yaygınlaştırmak ve halkın dikkatini o düşünce etrafında toplamak ve yoğunlaştırmak olarak ifade edilebilir. Bu konuyu çok daha açık bir şekilde anlatabilmem tabii ki mümkün. O zaman da yukarıda kullanmış olduğum “Türk Hava Yollarını BÜTÜNÜ ile halen seven” sözüme ters düşen bir hareket yapmış olurum. Ben 80’ ne merdiven dayamış biriyim. Kendime yakıştırdığım tür hareket ederim. Yine de siz siz olun insanları fazla sınamayın. Umarım bu kez meramımı anlatabilmişimdir.

Üstümüze, Sağdan Soldan Her taraftan Cahillik Yağıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

Ahmet bolatın sözler ~ 1 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km6 ~ 1 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boşuna yazmayın ~ 1 yıl önce
Sn.Okurlar: 18 Ocak saat 12.32’ den itibaren yazıya lehte veya aleyhte hiçbir yorum alınmayacağı ve cevaplanmayacağı bildirilmişti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CPT 17 OCK 21.43 ~ 1 yıl önce
BENİ THY’ DEN DIŞLAYAN 2 TEPE YÖNETİCİM VARDI. KENDİLERİNE ÇOK SAYGI DUYARDIM. İNANMAYACAKSINIZ AMA HALEN SAYIYORUM ONLARI. HALEN GÖRÜŞÜYOR VE DE AYNI SAYGIYI GÖSTERİYORUM. BU VESİLE İLE SİZE SAYGI MEFHUMUNU ÇOK İYİ BİLDİĞİMİ İFADE ETMİŞ OLUYORUM. KİBAR YAZIŞMANIZ İÇİN DE TEŞEKKÜR EDİYORUM. UÇUCU CAMİASI BÜYÜK VE SAYGIN BİR KİTLE. SİZİ TENZİH EDEREK SÖYLÜYORUM SAÇMA SAPAN YORUMLARIN İSİM HANESİNE CPT YAZILMASI (BİR YORUMCU AÇIK AÇIK BELİRTMİŞ) BENİM İÇİN ÜZÜNTÜ VESİLESİ OLUYOR. BU ZATLARIN UÇUCU ZÜMREYİ TEMSİL EDEMEYECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. HATTA EMİNİM. BENİ HANGİ NOKTALARDA HATALI BULDUĞUNUZU BİRER SATIRLA SÖYLERSENİZ, SİZİ CEVAPLARIM. ÇÜNKÜ BİLİYORUM Kİ DİĞER YORUMLARA VERDİĞİM CEVAPLARI OKUMUYORSUNUZ. BUNU MAİL İLE YAPARSANIZ DAHA RAHAT VE AÇIK CEVAP VERİRİM SİZE. BUNU YORUMLA YAPMAK İSTEMEMEMİN NEDENİ ANA SORUNA ZARAR VEREBİLECEĞİ DÜŞÜNMEMDİR. SİZİ TANIMIYORUM AMA, GÜVENMEMEMİN GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM. SİZDE BANA GÜVENEBİLİRSENİZ SORUN YOK. AMA BUNUN SİZİN AÇINIZDAN KOLAY OLMADIĞINI BİLİYORUM. HATALI OLDUĞUMU GÖRÜRSEM BU İŞİ YAPMAKTAN VAZGEÇERİM. VE DE BUNU HERKESE TÜM SEKTÖRE SON ÜÇ BEŞ SATIRLIK BİR YAZI İLE HATA YAPTIM. AYRILIYORUM DİYEREK ÖZÜRLERİMLE BİRLİKTE DUYURURUM. HATASIZ OLDUĞUMA KANAAT GETİRİRSENİZ BİR YORUM YAZMANIZI İSTERİM. TEK KELİMELİK BİR YORUM. ” YANILMIŞIM”. BENİM İÇİN YETERLİDİR. İZAHATA FALAN GEREK YOK. HER ZAMANKİ GİBİ İSİMSİZ TABİİ Kİ VPN İLE. BU ARADA, BEN DE SİZE BİR TEK ŞEY SORMAK İSTERİM. THY’ DE MAĞDUR OLAN BİR TEK SİZİN DE MENSUBU OLDUĞUNUZ ZÜMRE Mİ VAR? BU KONULARI AÇIK YAZIŞMAK BU GÜNKÜ ORTAMDA PEK AKILLI İŞİ DEĞİL. YAZACAĞINIZ BİR KELİMEYE KARŞI, EMEKLİ BİR İNSANININ İKİ ÜÇ SAAT / GÜNLÜK MEŞGULİYETİNİN. ÖNEMİNİ İNŞALLAH SAĞLIKLA EMEKLİ OLUNCA SİZDE ANLAYACAKSINIZ. PARA İLE ÖLÇÜLEBİLECEK BİR HUSUS DEĞİLDİR. ARZU EDERSENİZ BİR KAHVE İÇİP GÖRÜŞEBİLİRİZ DE HANGİSİNİ İSTERSENİZ. HAYDİ BUYURUN BEKLEMEDEYİM. İKİSİNE DE HAYIR DİYECEKSENİZ LÜTFEN BİR DAHA BENİ YORUMLAMAYA KALKMAYIN. YAZILARIM TABİİ Kİ YORUMUNUZA AÇIKTIR ([email protected] 05322831823)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çetin bey, ~ 1 yıl önce
işte şimdi hata yapıyorsunuz. biz uçucular için söylenince birlik beraberlik vb.. sözlerle bizi az mı hırpaladınız. Sizi değil bu zihniyeti cevaplayacağız. Az sonra. saat 13.00' de bir araya gelip bu cevabı nerede hangi medyada vereceğimizi görüşeceğiz. Ve de artık sizi dinlemek istemiyoruz. Kusurumuza bakmayınız.
ÇETİN BEY' E CEVAP ~ 1 yıl önce
BU KÖŞEDE YAYIMLANAN YAZI İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ CEVABIN AYNI YERDE VERİLMESİ GEREK.SİZDE THY MENSUBUSUNUZ. BAŞKASI YAKIŞMAZ. KALDI Kİ ŞAYET O KAPTAN ARARSA GEREKEN CEVABI BEN VERECEĞİM. BBENİM ADIMA CEVAP VERMEK SİZE DÜŞMEZ.HATIRLIYORUM İLKER BEY DÖNEMİNDE HERKES CPT.LARA SALDIRIYORDU. O DA YANLIŞTI.ZAMAN ZAMAN ÇİRKİNLİK NOKTASINA DA VARMIŞTI. HOŞ MUYDU? SİZ BİR SİVİL HAVACILIK MENSUBUSUNUZ. O UÇAK ELBİRLİĞİ İLE HAVALANIYOR. NE SIRF SİZİNLE, NE YALNIZ PİLOTLARLA. BU TÜR ŞEYLERE TEVESSÜL ETMEYİN. ÇOĞUNLUĞUN ŞİKAYETÇİ OLDUĞU GELİRİN SÜREKLİLİĞİNİ SAĞLAMAK İÇİN ŞİRKETİN EN AZINDAN BU GÜNKÜ ÇİZGİSİNİ MUHAFAZA ETMESİ GEREKMEZ Mİ? BIRAKIN HERKES NE İSTİYORSA SÖYLESİN.8-10 KAPTAN VE BEĞENDİM, BEĞENMEDİM İŞARETÇİLERİ UCUCU EKİBİN TÜMÜ DEĞİL. SİZ ÖNCE ONLARIN YAZDIKLARINA BEĞENDİM- BEĞENMEDİM DİYE İŞARET KOYAN KENDİ ARKADAŞLARINIZI İKAZ EDİN. KAPTANLARIN BİR TANESİNİN ( 2-3 KAPTAN ARKADAŞIMIZI TENZİH EDİYORUM) BANA KANCIK,YÜZÜNE TÜKÜRMEK LAZIM UTANMAZ VB.. VEYA 22 SENELİK PURSER'A AYIPTIR DEDİĞİNİ OKUDUNUZ MU? BIRAKIN BUNLARI..HER TOPLULUKTA ÇÜRÜMÜŞ İNSANLAR VAR. KONUYU TIRMANDIRMAMAK İÇİN ŞU ANDAN İTİBAREN DESTEK YORUMLARI DAHİL HİÇ BİR OKURUN GÖRÜŞÜNÜ YAYIMLAMAYACAĞIM VE CEVAPLAMAYACAĞIM. SİZLER İŞİNİZE BAKIN. DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM.
NEDEN? ~ 1 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Neye gore ~ 1 yıl önce
Bịrisinin abisi digerinin kardesi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlış anlaşılma ~ 1 yıl önce
Konunun çok gereksiz biçimde uzadığını düşünüyorum. Her şeyden önce Türk aile terbiyesi kendisinden büyük birisine nasıl hitap edileceğini hepimize öğretmiştir. Rumuzunuza meslek yazarak destek alacağınızı değerlendiriyorsanız yanılıyorsunuz, aksine sizi sevmeyenlerin ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Bize yapılan haksızlıklar ile ilgili hak arama şekli kesinlikle bu olmamalı. Hele ki haksızlık karşısında köşesinden bu güne kadar bize destek olan bir büyüğümüze karşı bu şekilde davranmak hiç yakışmıyor. Eğer yazısında ön plana çıkarılan ifadelerden rahatsız isek, yorum yazarken sözün nereye gittiği konusunda çuvaldızı kendimize batırmak bize yakışandır. Yaşanan ve yaşanmakta olanların sorumlusunun sayın yazar olmadığını ve bu tartışmadan bir fayda sağlanamayacağını idrak etmeliyiz. Güzel günlerin yakın olması dileği ile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP YALNIŞ ANLAŞ.. ~ 1 yıl önce
AKLI SELİM SÖYLEDİKLERİNİZİN DOĞRU OLDUĞUNU GÖSTERİYOR. SANSÜRLEDİĞİM VE ÇÖPE ATTIĞIM YORUMLARI PAYLAŞMA İMKANIM OLSAYDI HERKESİ BİLMEM AMA CPT ARKADAŞLARIMIZIN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜ KONUYU HEMEN ANLARLARDI. BUNU YAPABİLSEYDİM, BENİM AÇIMDAN YANLIŞ ANLAŞILMALARIN TÜMÜNÜN ÖNÜNE GEÇEBİLİRDİ. BUNA DEĞERMİYDİ DİYE SORARSANIZ. HAYIR DEĞMEZDİ. İSTEYEN BENİM İÇİN İSTEDİĞİ GİBİ DÜŞÜNEBİLİR. BEN KENDİME YAKIŞTIRDIĞIM TÜR HAREKET ETMEYİ SÜRDÜRÜRÜM.YOL GÖSTERİCİLİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. İNŞALLAH BAZI İNSANLAR HIRSLARINI YENEBİLİRLER.
Cpt ~ 1 yıl önce
Sayın yazar size bugüne kadar büyük saygı duyuyordum ama siz bunu tamamen yok ettiniz size pes diyorum artık. Çokmu zordu hatanızı kabul etmek, bu kadar eleştiri aldınız uçucu camiasından . Benim size nacizane tavsiyem artık bırakın, bazen bırakacağı noktayı bilmek büyük bir erdemdir. Daha ne söyleyeyim bilemedim.
yanlış yazı ~ 1 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaptan 320 ~ 1 yıl önce
dede bir de yanlış yaptığını kabul etsen ne güzel olur. işte biz bu nedenle 70 yaşında siyasetçilet isteniyoruz. 3 yazıdır inadım inat diye tutturdunuz. YANLIŞTINIZ NOKTA! bir de engelleyecekmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP Kaptan 320 ~ 1 yıl önce
Ben sizin dedeniz değilim kaptan bey. Olmayı da reddederim. Diyorsunuz ki, “işte biz bu nedenle 70 yaşında SİYASETÇİLET İSTENİYORUZ.” Ben anladım yine de ne demek istediğinizi tercüme edin. Ne yazık ki yaptığım için siz beni seçmiyorsunuz. Ben de sizi. Bir de engelleyecekmiş diyorsunuz. Kim neyi engelleyecek? Anlaşılacak şekilde yazamamanız bir tarafa uydurmanız bir o kadar kötü sn. 320 kaptanı. Siz işinizi yapın, ben de işimi.
Kaptan 320' ye ~ 1 yıl önce
Ne isterseniz yazın. Ne söyleyecekseniz söyleyin. Ama lütfen yalan yanlış karalamalarınıza gönderici ismi olarak kaptansanız bile CPT yazmayın ve de sizlere duymamız gereken güveni zedelemeyin. Bu yazılara yorum yazmak zorunlu değil. Hele sonucu etkilemeyecekse. Yanlış ve uydurma şeyler yazıyorlarsa site yönetimine şikâyet edin. Kovsunlar, ne yaparlarsa yapsınlar. Yeter ki insanların size olan güveni sarsılmasın.
Yazınız yanlıştı ~ 1 yıl önce
Çetin bey yazınızın başlığını tekrar okuyun. İnsanların herşeyi varsa yoksa para demişsiniz. Yanlış yazıya tepki gördünüz olan bu. Uzatmaya yada insanları hala yanlış şeyler yaptığı şeklinde zan altında bırakmanın alemi yok. Herşeyi doğru konusacaksınız diye birşey de yok. İnsanların nasıl çalıştığını bilmiyorsunuz. Eski thy eski alım gücüyle düşünüyorsunuz. 12 saat sinlenme ile günlerce ucuyoruz. Karsılığında istediğimiz tabiki para olacak. Hala bu konuda üçüncü yazıyı yazmanız da garip.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP YAZINIZ YANLIŞ ~ 1 yıl önce
Yorum hakkınızı sonlandırsam ayıp olmaz herhalde. Değişik isimlerinizle Hep sizi okuyacak halimiz yok. Bu son bundan sonrakileri yayınlamayacağım. Yazı başlığını bir arkadaşın yorumundan aldım dedim. Evet, yazının başlığı: “Artık tek konuları Para. Para varsa mutlular” Yazıya gelen yorum ise (sayfada duruyor, açıp bakın) İŞİMİZ GÜCÜMÜZ PARA OLDU PRİM İKRAMİYE VARSA MUTLUYUZ YOKSA GERİSİNİ SEVEYİM GİTSİN. Yoksa başlığa gelen yorumu aynen mi yazaydım. Seveyim gitsin ne demek? Yoksa seveyim kelimesi ile ne söylenmek istendiğini mi yazsaydım. açık halini mi yazsaydım. Bir sorun var. Ya sizde ya da bende. Algılama sorunu. CPT ismini iyi ki değiştirmişsiniz. İyi olmuş.Ciddiye alıp kaptan zannedenler de olabilirdi.
S İ Y A H ~ 1 yıl önce
Çetin abi sizin ne kadar erdemli,olgun,aydındürüst,adil,ve nitelikli biri oldugunuzu biliyoruz insani yönü gelişmiş insanların iyiliğini ve mutlu olmasını istediğinizden birgun bir yazınızda aksi bir duygu ve düşünce bende oluşmadı aksine kimin ne sorunu derdi varsa yardımcı olmaya çalıştığınızı gördüm biz memnunuz sizden sagolun varolun.Kötü kalpli sevgisiz nefret dolu insanlar bizden uzak olsun bize yeter.İnsanların bazıları belirli bir yaşa gelmeden sizi anlayamazlar insan yaşlandıkça kalitesi artmalı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000