20 Mart 2017, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • bu olay direkt bakanlığa şikayet edilmiş sanırım. Bu ciddi bir güvenlik açığı olarak değerlendirilmekte. Önümüzdeki günlerde bu ihale kime kalacak göreceğiz.
  • Dhmi deki bu işkenceci müdürü merak ediyorum...
  • bakalım liyakatli genel müdür liyakatsız başmüdüre yaptırımı ne olacak
  • Otobüs bile gardan ayrıldımı bida dönüp yolcu almıyor. Ayıp be... Bravo Ali Kıdık. Sorumlu habercilik budur. Gerçekleri tarafsızca aktarmak.
  • Sayın Ali Kınık , Ortaya bir işkenceci müdür diye bir şey attın,yaw çoğu müdür kendisi sanıyor. Meğerse ne çok mobing yapan mudur varmış.Bu müdürün adını tam verde herkes rahatlasın.
  • Bakiyorum ezs gundemden dusmez malesef Anadolu istasyonlari arkalarina siyasi guc almadan hic birsey yapamaz ..siyasi gucu olandan ne liyakatten anlar nede is bilir zaten birileri hep teknelerini iter yani kaptan olmalarina gerek yoktur. Hep mobing uygularlar ama kendilerine sorsan kendileri hep hakkaniyetlu hem de adildirler..neyse bu hukuk bu sistem onlari korusada onlarinda show amacli ibadet ettikleri Rab onlara adelet terazisinde hesap sorar... bekleyelim gorelim.. bunlar duzen insani yani atasözü muź guzelligi anlatir zaten"""" saç ekmegi""" istedikleri yone donmek onlara mahsus.
  • Ali bey,objektif olun yorumu yayınlayın.Mehmet, seneler önce daha torpili yokken,thy yolcu hizmetleri memuruyken,evinde çiğköfte partileri verirken, sabahçı vardiyalarının çoğunu kıyıda,köşede uyuyarak geçirirdi bilenler bilir. O zamanlar kendisi ve çevresinin hemen hepsi bugün thy,tgs ve saw'da müdürler. Sonrasında bir anda işten ayrılacağım,bir devlet kurumuna geçeceğim derken Gaziantep'e müdür oldu.Sağlam torpili var ki hem müdür oldu hem de yıllardır o makamda. Bu olayda görevini yaptı bravo ama torpiline güvendi ve yanılmadı aksi halde böyle bir olaydan sonra orada tek dakika kalamayacağı da mutlak. Yıllar önce benzer olayı Elazığ'da Bilal Yıldız yaşamıştı ve torpili olmadığından anında thy yönetimi tarafından harcandı. Ayrıca benzer bir olayı yıllar önce ulaştırma bakanı'nın uçağı kaçıran oğlu da yaptırmış,Paris'e giden uçak pist başından thy yönetimince geri çağrılmış,airport haber'de G.antep'deki bu olayın haberinin altında birisi de yorumunda bu olayı detaylı anlatmış okuyun ve mobbing thy'de heryerde onu da yazın.
  • Yazılan yorumları okudukça şaşırıyorum. Thy müdürü doğru olanı yapmış. Ancak bazı kıskanç insanlar ki ben onların dediklerine cahillik diyorum. Bırakın onu bunu insan olun. Yanlış yapanın arkasında durmayın. Sonra tabii ki gelişmez kurumlarımız..
  • ahh allladin kaç gün oldu baş müdür olalı
  • Erol kuru beyefendi sende bu mudurlerden assa degilsin.goreve basladin ve millete eziyete basladin yazik degilmi bu ezdigin insanlara.neden AH aliyorsunuzki iki yakaniz bi araya gelmez egolarinizi baska yerde tatmin edin.

THY'nin dimdik duran müdürü...

DHMİ'nin işgüzar Gaziantep müdürünün yardımcısının yaptığını biliyorsunuz değil mi? Yola çıkan uçağı yolundan döndürüp, odasında laklak ettiği yolcuları bindirerek "Bak koca müdürüz uçağı bile yolundan çeviririz" havası yaratmak idi.

Olayı hatırlayalım isterseniz. Geçtiğimiz hafta perşembe günü THY'nin Gaziantep-İstanbul seferini yapacak olan uçağı hazırlıklarını tamamlıyor ve uçuş yapmak üzere pist başına doğru hareket ediyor.

Sonra kuleden bir anons alıyor. Kontrolör garibim başmüdür yardımcısından aldığı emri pilota ulaştırıyor. Pilot önce gitmek istemiyor, ardından kulenin ısrarlı ricasını kıramıyor ve aprona geri dönüyor.

Aprona dönen THY uçağının kaptanı belki bir paket, bir mektup, bir emanet verileceğini düşünmüş olabilir. Lakin hem yakıt sorunu var hem de havacılık kuralları var. Bu kuralları, kritikleri alt üst edecek ne ola ki?

Pilotun karşısına çıkan altı adet yolcu oluyor. Yanlarında da başmüdür yardımcısı.

Aslında benim sonradan öğrendiğim başmüdür yardımcısı kurban seçilmiş. Konusun baş aktörü Gaziantep Havalimanı başmüdürü.

Beyefendi, odasında kahve içtiği, sohbet ettiği ve belki de onu bunu çekiştirdiği misafirleri ile uçağın kalkışını hesaplayamamış ve sonra da işgüzarlık yaparak uçağı yolundan çevirmiş.

Ama duvara tosladı. Alkışlıyorum THY Gaziantep Havalimanı müdürü Mehmet Yıldırım'ı. Kaya gibi önlerine gerilerek "Hayır kardeşim olamaz böyle bir durum" diyerek kuralları hatırlatmış. Ve dediğini de yaptırmış.

Böyle müdürleri alnından öpüyorum ben. Demek ki kural bilen ve uygulayan müdürler de varmış THY'de. Babası da olsa kural dışına çıkmaz böyle müdürler. Uçağa o yolcuları almayarak kural dışılığa müsaade etmeyen Gaziantep Müdürü Mehmet Yıldırım ödüllendirilmeli.

Gaziantep Havalimanı Başmüdürü adını yazmıyorum rencide olmanı istemediğim için. Ama arkadaşlarım aradığında yalan söylemenizi inkar etmenizi de size yakıştıramıyorum. Yazdıklarımızın fazlasının olup eksiğinin olmadığını çok iyi biliyoruz.

Ha isterseniz kule konuşmalarını kamera kayıtlarını birlikte izleyebiliriz. Ne dersiniz?

Bu olay tüm DHMİ başmüdürlerine ders olsun, THY Gaziantep müdürü Mehmet Yıldırım'ın tavrı da tüm THY müdürlerine örnek olsun.

Pilotun kural dışına çıkmasının bedeli ne olacak onu da iyi niyet kurbanı diyelim olsun bitsin diyemeyiz. Mutlak bir yaptırımı olmalı.

Bu arada DHMİ Atatürk Havalimanı başmüdürlüğünde de bir işkenceci müdür var. Bu müdürün yaptıklarını adım adım izliyorum.

İşkenceyi de öyle bildiğiniz yöntemlerle değil. Oturup-kalkmanıza dahi kusur bulup savunma isteyebiliyor.

Üstelik bunu özellikle bayan memurlar üzerinde uygulayan beyefendi bayanlara karşı bir antipatisi var galiba.

Adım adım takip ediyorum. Sadece ben değil, devletin ilgili birimleri de takip ediyor. Yaptığının yanına kâr kalacağını sanan bu işbilmez tepeden inme müdür yaptığı saçma sapan uygulamalar ile tepetaklak olabileceğini düşünemiyor.

Emin ol tüm belgeler birer birer düşüyor. Emin ol bayanlara yaptığın mobbing ve işkenceler senin kâr hanene yazılmayacak, aksine sen zarar göreceksin. Sayıştay raporunu hatırlatsam yeter.

Bizden uyarması. Ya adam gibi işini yaparsın ya da adam gibi iş yapacak birisi gelir, o torpille, türlü yalakalıklarla geldiğin makama.

THY'nin dimdik duran müdürü...

Yorumlar Tüm Yorumlar (74)

UDHB ~ 7 yıl önce
bu olay direkt bakanlığa şikayet edilmiş sanırım. Bu ciddi bir güvenlik açığı olarak değerlendirilmekte. Önümüzdeki günlerde bu ihale kime kalacak göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android ~ 7 yıl önce
Dhmi deki bu işkenceci müdürü merak ediyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
liyakat ~ 7 yıl önce
bakalım liyakatli genel müdür liyakatsız başmüdüre yaptırımı ne olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otobüs ~ 7 yıl önce
Otobüs bile gardan ayrıldımı bida dönüp yolcu almıyor. Ayıp be... Bravo Ali Kıdık. Sorumlu habercilik budur. Gerçekleri tarafsızca aktarmak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İŞKENCEYE (HAYIR) ~ 7 yıl önce
Sayın Ali Kınık , Ortaya bir işkenceci müdür diye bir şey attın,yaw çoğu müdür kendisi sanıyor. Meğerse ne çok mobing yapan mudur varmış.Bu müdürün adını tam verde herkes rahatlasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yine ezs ~ 7 yıl önce
Bakiyorum ezs gundemden dusmez malesef Anadolu istasyonlari arkalarina siyasi guc almadan hic birsey yapamaz ..siyasi gucu olandan ne liyakatten anlar nede is bilir zaten birileri hep teknelerini iter yani kaptan olmalarina gerek yoktur. Hep mobing uygularlar ama kendilerine sorsan kendileri hep hakkaniyetlu hem de adildirler..neyse bu hukuk bu sistem onlari korusada onlarinda show amacli ibadet ettikleri Rab onlara adelet terazisinde hesap sorar... bekleyelim gorelim.. bunlar duzen insani yani atasözü muź guzelligi anlatir zaten"""" saç ekmegi""" istedikleri yone donmek onlara mahsus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
memooo ~ 7 yıl önce
Ali bey,objektif olun yorumu yayınlayın.Mehmet, seneler önce daha torpili yokken,thy yolcu hizmetleri memuruyken,evinde çiğköfte partileri verirken, sabahçı vardiyalarının çoğunu kıyıda,köşede uyuyarak geçirirdi bilenler bilir. O zamanlar kendisi ve çevresinin hemen hepsi bugün thy,tgs ve saw'da müdürler. Sonrasında bir anda işten ayrılacağım,bir devlet kurumuna geçeceğim derken Gaziantep'e müdür oldu.Sağlam torpili var ki hem müdür oldu hem de yıllardır o makamda. Bu olayda görevini yaptı bravo ama torpiline güvendi ve yanılmadı aksi halde böyle bir olaydan sonra orada tek dakika kalamayacağı da mutlak. Yıllar önce benzer olayı Elazığ'da Bilal Yıldız yaşamıştı ve torpili olmadığından anında thy yönetimi tarafından harcandı. Ayrıca benzer bir olayı yıllar önce ulaştırma bakanı'nın uçağı kaçıran oğlu da yaptırmış,Paris'e giden uçak pist başından thy yönetimince geri çağrılmış,airport haber'de G.antep'deki bu olayın haberinin altında birisi de yorumunda bu olayı detaylı anlatmış okuyun ve mobbing thy'de heryerde onu da yazın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaşar ~ 7 yıl önce
Yazılan yorumları okudukça şaşırıyorum. Thy müdürü doğru olanı yapmış. Ancak bazı kıskanç insanlar ki ben onların dediklerine cahillik diyorum. Bırakın onu bunu insan olun. Yanlış yapanın arkasında durmayın. Sonra tabii ki gelişmez kurumlarımız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 7 yıl önce
ahh allladin kaç gün oldu baş müdür olalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saw ~ 7 yıl önce
Erol kuru beyefendi sende bu mudurlerden assa degilsin.goreve basladin ve millete eziyete basladin yazik degilmi bu ezdigin insanlara.neden AH aliyorsunuzki iki yakaniz bi araya gelmez egolarinizi baska yerde tatmin edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000