11 Nisan 2022, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Ali Bey yılbaşında şirketimiz unifree duty free bir maaş ikramiye vermişti.Bayram yaklaşıyor Tgs ile Thy teknik personellerine 5000 tl ödeme yapılacak şu konuya bir el atsanız
  • idari izne çıkartılan hamileler de artık işe dönse, hastanelerde bile hamile personeller işe döndü, en azından tercihe bırakılmalı maddi olarak bazılarımız çok zorluk çekiyoruz. İnşallah bu da çözüme kavuşur artik .
  • Perincek in sirkette sizan hakim ve savci cocuklari temizlenmedikce bu sirket iflah olmaz.
  • Hiçbirşey değişmez.
  • Çok teşekkürler gerçekse çok mutlu oldum teşekürler ep beraberiz aynı gemideyiz
  • 211 ve diğer personel işe dönüş değerlendirme sürecinde HAVA-İş nerede ? THY ile bir görüşme yok mu ?
  • kokpit de çiçek ler, 2023 ten sonra açacak.
  • yönetim kurulunun kendi huzur haklarına yaptığı zammın haberini neden yapmadınız ali bey?
  • Harika projelere imza atıp, çoooook mükemmel iletişim yapan biriydi. Şimdi onu mumla arar olduk. En azından personele selam da verirdi. O da hak yerdi ama düzgün giyinirdi, şimdikiler hem hak yiyor hem de düzgün giyinmiyor ya. MD Beymen’ den giyinirdi, arabası da güzeldi. Bu ülke de cehalet gitmedikçe bu kafalar hep malı götüren olur. Çok iyi okullardan mezun olan ve işini iyi yapan gençler dururken bir avuç iş bilmez cahilin elinde kalmış güzel şirket. Bir gün güneş iş bilen, liyakat sahibi gençler için doğacak. Az kaldı!!!
  • Thy de çiçek açması için bilinçsizce şef atamaları gerçekleşmemesi lazım mesela Rahim Reka uçak altındaki işçiyle uğraşıyor ne yapdığını bilmeden bagaj süreleri erken olsun salla maaşı al şef maaşı Rahim bey bu iş böyle gitmez Allah vurur vururda nerden geldiğini bilmezsin

THY’de çiçekler açar mı açmaz mı?

Bahar geldi. Her yer rengarenk çiçeklerle bezeniyor. Bekliyoruz ki THY’de de çiçekler açsın, umutlar yeşersin. Olur mu, olmaz mı göreceğiz. Lakin süre uzadıkça umutlar da uzadıkça uzuyor. 27 Ocak tarihinde kalplere düşen huzur yerini karamsarlığa bırakacak gibi duruyor.

Tarihler 27 Ocak 2022 gösterdiğinde THY yönetimine bomba düşmüş, çalışanların gönlüne de ferahlık hakim olmuştu. Tek kral İlker Aycı “İstenmiyorsun git artık” talimatına uyarak istifa ediyor yerine ılımlı, muhakemesi yüksek, insani değerleri diğerine göre ölçülemeyecek kadar fazla Ahmet Bolat geliyordu.

THY’de canına tak diyenlerin beklenmeyen bu gelişmeyle ruhu okşanıyor, geleceğe umutla bakmasına sebep oluyordu.

Tek adamlık yönetimine her platformda karşı duran bizim cephede bile olumlu yaklaşım hakim oluyor, Ahmet Bolat etrafından gelen mesajlardan da anladığımız gelecek daha parlak gibi duruyordu.

Yani, Ahmet Bolat THY için bir şans görünüyordu.

Bu yaklaşımı THY Genel Kurulu’nda da gözlemledik. Konulara soğukkanlılıkla cevap verip, uzlaşmacı tavrı, aklından ne geçirdiğini bilmediğimiz bir tavırla idareci yönünü gözlemliyorduk.

Haksızlığa uğramış personelin hakkını “Hak” için savunur duruşu da ileriye yönelik umut veriyordu.

Yönetimlere verilen yüz günlük meşhur sürenin dolmasına yaklaşılırken, Ahmet Bolat çevresinden mavi boncuk ne kadar dağıtılır bilemiyoruz ama icraat kısmının artık gerçekleşmesi gerekiyor.

Zira 211’ler başta olmak üzere Ahmet Bolat açıklamalarından ve bu yönde verdiği olumlu mesajlardan sonra, yükselişe geçen hayaller yerini yeniden ruhsal çöküntüye bırakmaması gerekir.

THY, çalışanları için, havacılık sektörü için baba niteliğindedir. Bir babanın evladına karşı nasıl yükümlülükleri var ise, inançlı kişiliğinden kaynaklı hak iadesini hatırlatmaya bile gerek yok. Birilerinin “Yobaz” diye aralarında fısıldaştığı Ahmet Bolat, inançlı olduğu kadar medeni bir dünya görüşü var olgusunu da yerleştirmeli kafalarda.

Bu “yobaz” yakıştırmasını THY’nin etkin bir yöneticisinin yine kendisini havacılık yazarı sanan şahsiyetle yaptığını burada belirtip, aynı kişilerin etrafında pervane döndüklerini de yazmış olayım. Dün Hamdi Topçu’nun etrafında fırfır dönerken güzelleme yapanlar, gittiği gün “fırıncı” gitti diye yazmış; yarın Ahmet Bolat gittiğinde de “yobaz” gitti diye yazmazsa ben de bu havacılık camiasında hiçbir şey bilmiyorum.

Demem o ki Ahmet Bolat, THY’yi Kartallıların insafında bırakmamalı. Duyuyorum ki TGS’den başlamak üzere Kartallılar hükümranlığı aldı başını gidiyor. Bu arkadaşlar da eğitimlerini din üzerine alıp sonra da 12 bin liralık Prada ayakkabı giyenlerin başını çektiği bir yoldan yürüyorlar.

Evet, Ahmet Bolat bey; sizden beklenti yüksek. O halde yüz gün dolmadan hamleleri gerçekleştirin. Bahar geldi, şimdi haksızlıklara maruz kalmış kişilerin de baharı gelsin.

Yukarıda da belirttiğim gibi başta 211’ler olmak üzere, sizin de bilginiz olan kabin memurları, pilotlar hepsi mağdur. Mağdurların halinden mağdur olmadan anlamak gerek. Bilmem anlatabildim mi?

Son cümle. Çok sayıda da engelli personelin atıldığını bize gelen maillerden anlıyoruz. Lütfen bu konuyu da araştırın.

THY’de çiçekler açar mı açmaz mı?

Yorumlar Tüm Yorumlar (140)

Ahmed ~ 2 yıl önce
Ali Bey yılbaşında şirketimiz unifree duty free bir maaş ikramiye vermişti.Bayram yaklaşıyor Tgs ile Thy teknik personellerine 5000 tl ödeme yapılacak şu konuya bir el atsanız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geçici görev ~ 2 yıl önce
idari izne çıkartılan hamileler de artık işe dönse, hastanelerde bile hamile personeller işe döndü, en azından tercihe bırakılmalı maddi olarak bazılarımız çok zorluk çekiyoruz. İnşallah bu da çözüme kavuşur artik .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali A. Telli ~ 2 yıl önce
Perincek in sirkette sizan hakim ve savci cocuklari temizlenmedikce bu sirket iflah olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fosforlu ~ 2 yıl önce
Hiçbirşey değişmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Çok teşekkürler gerçekse çok mutlu oldum teşekürler ep beraberiz aynı gemideyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVA İŞ ??? ~ 2 yıl önce
211 ve diğer personel işe dönüş değerlendirme sürecinde HAVA-İş nerede ? THY ile bir görüşme yok mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
359p4 ~ 2 yıl önce
kokpit de çiçek ler, 2023 ten sonra açacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bb ~ 2 yıl önce
yönetim kurulunun kendi huzur haklarına yaptığı zammın haberini neden yapmadınız ali bey?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah ah M.D. ~ 2 yıl önce
Harika projelere imza atıp, çoooook mükemmel iletişim yapan biriydi. Şimdi onu mumla arar olduk. En azından personele selam da verirdi. O da hak yerdi ama düzgün giyinirdi, şimdikiler hem hak yiyor hem de düzgün giyinmiyor ya. MD Beymen’ den giyinirdi, arabası da güzeldi. Bu ülke de cehalet gitmedikçe bu kafalar hep malı götüren olur. Çok iyi okullardan mezun olan ve işini iyi yapan gençler dururken bir avuç iş bilmez cahilin elinde kalmış güzel şirket. Bir gün güneş iş bilen, liyakat sahibi gençler için doğacak. Az kaldı!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaan ~ 2 yıl önce
Thy de çiçek açması için bilinçsizce şef atamaları gerçekleşmemesi lazım mesela Rahim Reka uçak altındaki işçiyle uğraşıyor ne yapdığını bilmeden bagaj süreleri erken olsun salla maaşı al şef maaşı Rahim bey bu iş böyle gitmez Allah vurur vururda nerden geldiğini bilmezsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000