15 Şubat 2016, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • ulan bu temel gıderse suleymancılar nasıl esantıyon lardan yararlanacaklar acaba bıletler nasıl ala..
  • AH. AH. AH. COK ÜZÜLECEGİM SN.TEMEL KOTIL GIDERSE BU SULEYMANCI GURUPLARI THY DE KIM SAVUNUR ACABA BUNLARIN HALI IYI OLMAZ.AMAN HA.
  • okey in bile sahtesi var herşeye okey >>>*??>>>
  • sen gecenin nasıl geçtiğini scorpdan yayınlarsan üzerinde birse thy üniforması varsa işten kovulursun çok net doğru olanda budur. o üniforma seni değil öncelikle şirketi temsil ediyor. neyse herkes üniformaya saygılı olacak ilk önce edepsizlik yapmayacak o üniforma üzerindeyken , gerisi bizi igilendirmez.
  • Tamam ayetullah humeyni anladık sizi her sektöre sizin gibi yorumcu lazım kötü olanı ise varda!
  • Hashasilerin karakutusunun tek kurtulusu var paralel kacis ....
  • bilenleride gördük acaba kac sefer fetonun yanına gitti temel
  • ne temel kotil ile ne de başkaları ile işim olmaz artık, kalanların haline sadece acıyorum. yaptıkları icraat yalan, iftira ve çeşitli hukuk dışı uygulamalar ile 13 senede şekillenmiş, bütün bunlar mahkemelerde kendi aleyhine tescillenmiş ve çalışanlar bazı istisnalar hariç bu davaların tamamına yakınını kazanmışlardır. ödenilen işe başlatmama tazminatları bilinçli olarak kurumu zarara uğratmak niteliğinde olup hesabının sorulması da umarım bu dünyada olur. hal böyle olunca, bu kadar kirlenmiş bir makamda oturmak ancak kendilerine ve yönetimine yakışır. utanmak veya utanmazlık işte bu olayların arkasında sergiyeceğiniz tavır ile alakalıdır. utanmazlık olduğu ve aksi kanıtlanmadığı sürece böyle de olacağı ortadadır. biz geçmişte kurumsal ahlak ve terbiyenin nasıl olması gerektiğini bilecek olgunluk ve deneyimde olan personellerdik, şirkete fazla geldik; şimdi, işte halleri meydanda...diyeceğim bu kadardır.
  • yazar çok meraklıysan seni gönderelim ıataya
  • Benden Söylemesi Hamdi Bey'i çok arayacak çalışanlar benden söylemesi.

THY- TGS- THY Teknik çalışanları işinizden olabilirsiniz!

Hatırlar mısınız THY'nin bir hostesi cesur pozlar verince işinden olmuştu. TGS, gezi olayları sırasında hem sosyal medyada paylaşımları hemde geziyi övücü yorumları nedeniyle bir çok çalışanın işine son vermişti. Şimdi sıkı durun yeni tehlike sizi bekliyor.

Facebook, Instagram, Twitter gibi sosyal medya ağlarına bir yenisi daha eklendi; Periscope.

Türk Hava Yolları, asıl gerekçesi sosyal medya olmasına rağmen bir çok personeli verimsizlik nedeni ile işinden çıkartmıştı. Çalışanların, sosyal medyada özellikle siyasi iktidarı eleştiren paylaşım yapması THY yönetiminin tahammül sınırları içinde olmamasından dolayı personelin ipi çekilmişti.

Ne Facebook ne Instagram ne de Twitter yeni sosyal fenomen kadar tehlikeli değil. Facebook, Instagram veya Twitter'da "hesabımı ele geçirdiler, sahte hesap, ben yazmadım" gibi yalanlarla kendinizi savunma şansınız olabilir.

Ama Periscope'da böyle bir şansınız, böyle bir mekanızmanız yok. Doğrudan kendinizi ele veriyorsunuz.

Son dönemde popülaritesi oldukça artan Periscope, çalışanlar için tehlike çanı çalıyor.

Çok kez şahit oldum. Atatürk Havalimanı'nda çalışan THY, TGS, HAVAŞ, Çelebi, DHMİ, TAV ve bilumum şirketlerin çalışanları Periscope aracılığı ile yayın yapıyor.

Benim edindiğim bilgiye göre özellikle THY ve TGS bu konuda sıkı bir çalışma yapıyor. Bu tür yayın yapanlar hakkında disiplin soruşturması yapılacak ve gerekli cezaya çarptırılacak.

Sabiha Gökçen'de çalışma esnasında Periscope yayını yapan bir personelin yolculara nasıl hakaret ettiğine şahit oldum.

THY Teknik'te uçak içinden yayın yapan teknisyenlere şahit oldum.

Şahit olduğumuz o kadar görüntü var ki, kurumların bunlara eyvallah diyeceğini sanmıyorum.

Biliyorum ki şimdi bir çok kişinin saldırısına uğrayacağım ama kendi keyifleri bilir. Ben çalışan arkadaşlara zarar gelmesini arzu etmem. Bu vesile ile gerek mesai içinde çalışma ortamından veya gerekse mesai dışında kurumun resmi kıyafeti ile yayın yapılmasını doğru bulmuyorum.

Ayrıca havalimanı apronundan yapılacak olan Periscope yayınları havacılık güvenliği açısından da tehlikelidir.

Özellikle THY'nin, TGS'nin bu konuda affı olmayacağını biliyorum. Bu tip örneklerden yola çıkılarak bir uyarı yazısı yazılarak personele tebliğ edilecek ve ardından uyarıya rağmen yayın yapanların tespiti halinde iş akitleri feshedilecek.

Bu yazıyı dostane bir uyarı olarak alması gerekiyor çalışan arkadaşların.

Temel Kotil için IATA kurtuluş...
Bolca eleştirime maruz kalmış bir kişilik Temel Kotil. Eleştirilerimin tamamı yöneticiliğine ve tarzına yöneliktir. Kişiliğine, özel hayatına veya akçeli iş gibi suçlamalarım asla olmadı ve olmaz. Temel Kotil korkaktır akçeli işlerle işi olmaz.

Temel Kotil içten hırslıdır. Yüzüne yansımayan hırs, kalbinin derinliklerinde yaşar. Abdurrahman Gündoğdu döneminde içinde yeşertmeye başladığı yönetim kurulu başkanlığı hayali Candan Karlıtekin ile solmuş, Hamdi Topçu ile kurumuş, İlker Aycı ile ölmüştür.

Hamdi Topçu'dan sonra yeniden yeşertmek istediği YK başkanlığı olmayınca; hayallerinin peşinden koşmanın yerine gerçeklerle yüzleşti.

Kanaatim şu ki Temel Kotil, IATA konusunu kendisinin kurtuluşu olarak görüyor. Çok huzursuz ve her an istifaya hazır. Hatta, Cumhurbaşkanımızla konuyu konuştuğuna dair bilgim var.

Kotil, IATA'ya seçilirse kendi için kurtuluş olacak. Hem makamını upgrade etmiş olacak hem de THY'deki huzursuzluk kendiliğinden çözüme kavuşmuş olacak.

El birliği ile Temel Kotil'i IATA'ya gönderelim, Hem Temel Kotil hem de THY  huzura kavuşsun.

THY- TGS- THY Teknik çalışanları işinizden olabilirsiniz!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

esantıyon ~ 8 yıl önce
ulan bu temel gıderse suleymancılar nasıl esantıyon lardan yararlanacaklar acaba bıletler nasıl ala..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YO.IYI OLMAZ ~ 8 yıl önce
AH. AH. AH. COK ÜZÜLECEGİM SN.TEMEL KOTIL GIDERSE BU SULEYMANCI GURUPLARI THY DE KIM SAVUNUR ACABA BUNLARIN HALI IYI OLMAZ.AMAN HA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
9. köy son köylü ~ 8 yıl önce
okey in bile sahtesi var herşeye okey >>>*??>>>

Yanıtla

Kalan karakter 1000
scorp ~ 8 yıl önce
sen gecenin nasıl geçtiğini scorpdan yayınlarsan üzerinde birse thy üniforması varsa işten kovulursun çok net doğru olanda budur. o üniforma seni değil öncelikle şirketi temsil ediyor. neyse herkes üniformaya saygılı olacak ilk önce edepsizlik yapmayacak o üniforma üzerindeyken , gerisi bizi igilendirmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazara ~ 8 yıl önce
Tamam ayetullah humeyni anladık sizi her sektöre sizin gibi yorumcu lazım kötü olanı ise varda!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
paralel kacis ~ 8 yıl önce
Hashasilerin karakutusunun tek kurtulusu var paralel kacis ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emektar ~ 8 yıl önce
bilenleride gördük acaba kac sefer fetonun yanına gitti temel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yine de anlamazlar. ~ 8 yıl önce
ne temel kotil ile ne de başkaları ile işim olmaz artık, kalanların haline sadece acıyorum. yaptıkları icraat yalan, iftira ve çeşitli hukuk dışı uygulamalar ile 13 senede şekillenmiş, bütün bunlar mahkemelerde kendi aleyhine tescillenmiş ve çalışanlar bazı istisnalar hariç bu davaların tamamına yakınını kazanmışlardır. ödenilen işe başlatmama tazminatları bilinçli olarak kurumu zarara uğratmak niteliğinde olup hesabının sorulması da umarım bu dünyada olur. hal böyle olunca, bu kadar kirlenmiş bir makamda oturmak ancak kendilerine ve yönetimine yakışır. utanmak veya utanmazlık işte bu olayların arkasında sergiyeceğiniz tavır ile alakalıdır. utanmazlık olduğu ve aksi kanıtlanmadığı sürece böyle de olacağı ortadadır. biz geçmişte kurumsal ahlak ve terbiyenin nasıl olması gerektiğini bilecek olgunluk ve deneyimde olan personellerdik, şirkete fazla geldik; şimdi, işte halleri meydanda...diyeceğim bu kadardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ercan ~ 8 yıl önce
Halleri meydanda derken ?? Sen hangi basını okuyorsun? THY de yanlışlıklar olabilir (vardır illaki) ama hayal edemeyeceğin kadar iyi gidiyor şirket. Haksızlığa uğrayanlar da var illaki ama bu THY yi komple Tu Kaka ve Başarısız göstermez !
yazara ~ 8 yıl önce
yazar çok meraklıysan seni gönderelim ıataya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hamdi TOPÇU ~ 8 yıl önce
Benden Söylemesi Hamdi Bey'i çok arayacak çalışanlar benden söylemesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soyleme ! ~ 8 yıl önce
insanlari ayiran,kul hakki yiyen,milleti birbirine dusman eden adamin neyini arayacaklar ?
soyleme ! ~ 8 yıl önce
insanlari ayiran,kul hakki yiyen,milleti birbirine dusman eden adamin neyini arayacaklar ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000