24 Şubat 2020, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • THY TEFTİŞ KURULU UYUYOR MU? THY TEFTİŞ KURULU NE İŞE YARAR?
  • Thy Teknik Engelli ellerinden ve ayaklarından son 3 yılda hastalanan A bakım dar gövde ucak teknisyeni çalışanını 39 yaşında işten attı HOR GÖRMEYİN ALAY ETMEYİN ENGELLİ HASTA İŞSİZ BOŞTA OLMAK ZOR
  • Selamın Aleyküm, Öncelikle HİÇBİR HIRSIZLIK olayını tasvip etmiyoruz. Suçlu kim ve kimler ise cezalandırılmalarını canı gönülden istiyoruz. Ancak algı yaratılmasını da onaylamıyoruz. İnsanları SAF yerine koymayın derken neyi kastettiğinizi bu şirkette çalışan herkes tarafından anlaşılmış ve insanların birbirlerine bakışlarını değiştirmiş oluyorsunuz. Taşeron / Teknisyen ayrımını yapmanızı da anlamış değilim.Bu şirkette çalışan hakkının fazlasını bu şirkete adayan taşeron çalısanlar var!Asıl işlerini,işlerine gelmiyor diye taşeron arkadaşlarımızın sırtına yükleyen teknisyenler de. İşini iyi yapmayan taşeron arkadaşlarımız da. BURADAKİ AMACINIZ hırsızlığın yapılmaması gerektiğini yanlış olduğunu vurgulamanızdır. Şimdi editör Bey'den bir elinin parmaklarına bakmasını rica edeceğim, 5 parmağınında aynı olmadığını anladığında taşeron / teknisyen ayrımını yapmanın yanlıs olduğunu anlamasını umuyorum. Tesisin tamamını gezin,işini layıkı ile yapan insanları zan altında bırakmaya hakkın yok!
  • "Ankara'ya gönderilen teknik malzemeler" in gelmediğini herhalde Ankara'dakiler bildirmiştir diye umuyorum!
  • Hertaraftan buyuk yoksuzluk para aktarma hirsizlik haberleri geliyor, vakiflar dernekler belediyeler ihaleler
  • Thy'de fetocular hala cirit atıyor daha onlar temizlenmiyor pelikancılar nasıl temizlenecek? Birileri gizli hırsızlık yapıyor birileri de kılıfına uydurarak yapıyor. Devlet kurumları içindeki tarikatler,cemaatler,liyakatsizler, torpilliler adam gibi temizlenmedikçe,hesap sorulmadıkça bu tip suistimaller,sorunlar,problemler, yolsuzluklar,hak yemeler bitmez daha da artar.
  • AYNI TAŞERON ŞİRKETİN KENDİ ÖZ PERSONELİ THY nin sağladığı TEMİZLİK VE GİYİM malzemelerini dışarıda satmıştı..ama görmezden gelinip bu şirketle yola devam edildi.sadece 1 kişi işten çıkarıldı..şimdi de bu hırsızlık olayı çıktı yine aynı taşeron şirketimizin elemanları.yani bu şirketin anlaşmasının fes edilmesi yeni bir taşeron şirketin gelmesi lazım.
  • ALLAH ŞEYTANA UYDURMASIN.
  • Ali bey bu rezilliği haber yapmış taşeron personel yok kul hakkı bilmem ne diye adama yüklenmeye çalışıyor şimdi maasımız az diye ağlayan da çıkar yazık namuslu adam kalmadı memlekette sabah akşam iddaa peşinde işten kaytarmak mesai bitmeden çay yemek sırası kapmak ta haram yemektir beyler bir kaç adam var içlerinde çoğu yan gelip yatıyor niye çünkü taşeron alımında bile torpil var bana bişey olmaz kafasında herif bu altur saf gibi firmalardan kurtulması lazım şirketin kalitesine ve vizyonuna yakışmıyor
  • Yapılacak bölge OA.

THY Teknik’te hırsızlık arsızlığa dönüşmüş…

Biz olmazsak şu pislikleri kim ortaya çıkartacak çok merak ediyorum! Ya halı altına süpürülecek, ya onun-bunun yakını aman kimse duymasın denilecek ya da işbirlikçileri ile birlikte sessiz sedasız konu kapatılacak. THY Teknik’teki milyon dolarlık hırsızlıktan bahsediyorum.

Bakın ağalar size bir tavsiyem var. Bu adam sussun diye mahkeme mahkeme dolaşacağına bu adama kulak verin. Sizin eksiğinizi tamamlıyor, açığınızı görmenizi sağlıyor, size kuyu kazanları size gösteriyor, olmaması gerekenleri getirip masanızın üzerine koyuyor ki tedbir alın diye.

Siz ne yapıyorsunuz? Biriniz Kartal’da, diğeriniz Çağlayan’da, ötekiniz Bakırköy’de, yetmedi Gaziosmanpaşa’da mahkeme kapılarını aşındırıp avukatlara bol bol para indiriyorsunuz. Ya arkadaş yazdıklarımız yazmadıklarımızın yüzde 10’u demedik mi?

Mevzuya döneyim. Uzun süredir ihbar alıyorum. THY Teknik’ten “mal çalıyorlar ve satıyorlar” şeklinde. Bana gelen ilk bilgi 20 milyon dolarlık teknik malzeme çalınıp satıldığı şeklinde.

Şeklini bilmiyoruz tabi.

Ama arkadaşlarımın bana verdiği bilgiye göre karayolu ile Ankara’ya gönderilen teknik malzemelerin buhar olduğu yönünde.

Peki, hangi aklı evvel böyle bir cesarete sahip olabilir. Aklını yemiş olmalı bu işin planlayıcıları.

THY’de çalışan bir dostuma sordum konunun gerçekliğini.

Öyle ki, tam sıcağı sıcağına sormuşum. O gün konunun savcılığa intikal edeceğini, bu olayı gerçekleştirenlerin taşeron kişilerden oluşan bir grubun organize ettiğini söyledi.

Zaten teknisyenlere yakıştırmam öyle şeyleri. Aslında taşeronlara da yakıştırmam. Kalbinde kum tanesi kadar inanç olan hiç kimseye yakıştırmam.

Devlet malını çalmak vatandaş malını çalmaktan daha fazla günahtır. Vatandaşta bir kişinin, devlette 80 milyon kişinin hakkını çalıyorsun.

Neyse işin uhrevi kısmını Allah’a bırakalım.

Merak ettiğim ve cevabını aradığım sorular var.

10-15 kişi olduğu söylenen bu kişiler kimler aracılığı ile işe girmişlerdi ve hangi taşeron firma üzerinden çalışıyorlar.

Bu taşeron firmanın sahibi kimdir?

Taşeron firma ile çalışılacak mıdır?

Bu hırsızlar işe alınırken güvenlik soruşturması yapılmış mıdır?

Kaynağıma göre 2 milyon dolarlık, duyumlara göre 20 milyon dolarlık teknik malzemenin nereye satıldığı konusunda kamuoyuna açıklama yapılacak mıdır?

Milyon dolarlık teknik malzemeler çalınırken içeriden veya dışarıdan yardım alınmış mıdır?

THY’nin uçak bakım onarım için kullanılan bu teknik malzemelerin listesi var mıdır?

Özellikle taşeron firmanın THY yöneticileri ile bağlantısı var mıdır?

İnsanları SAF yerine koyup bu konunun üzerini örtmeyin. Kamuoyu ile ne kadar mal çalındı, nereye satıldı, kimler sattı, bu bir şebeke işi midir tüm ayrıntılarını paylaşmalısınız. Aksi taktirde hep şaibeli kalacaktır.

THY Teknik’te hırsızlık arsızlığa dönüşmüş…

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Teftiş ~ 4 yıl önce
THY TEFTİŞ KURULU UYUYOR MU? THY TEFTİŞ KURULU NE İŞE YARAR?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok ~ 4 yıl önce
Kalmadi size Etik kurul verelim
Muhasip ~ 4 yıl önce
Onlar yurtdışında ballı gezilerle pardon teftişlerle meşgul ...
Güldürme ~ 4 yıl önce
Hepsi beraber.
Sayın yazar ~ 4 yıl önce
Pek çok soru sormuşsunuz da bu soruların içinde teknik malzemelerin; teftiş, denetim, inceleme ve kontrolleri ile ilgili neden hiç soru yok ?
Haddini bil ~ 4 yıl önce
Onlar torpilli çalışmayamı geliyolar !! Hiç bi yerde eşler Yanyana aynı birimde çalıştırılmazken nedense cerrahın kızı ve damadı yanyana en önemli birimde !
Engelli ~ 4 yıl önce
Thy Teknik Engelli ellerinden ve ayaklarından son 3 yılda hastalanan A bakım dar gövde ucak teknisyeni çalışanını 39 yaşında işten attı HOR GÖRMEYİN ALAY ETMEYİN ENGELLİ HASTA İŞSİZ BOŞTA OLMAK ZOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ULUBATLI ~ 4 yıl önce
Selamın Aleyküm, Öncelikle HİÇBİR HIRSIZLIK olayını tasvip etmiyoruz. Suçlu kim ve kimler ise cezalandırılmalarını canı gönülden istiyoruz. Ancak algı yaratılmasını da onaylamıyoruz. İnsanları SAF yerine koymayın derken neyi kastettiğinizi bu şirkette çalışan herkes tarafından anlaşılmış ve insanların birbirlerine bakışlarını değiştirmiş oluyorsunuz. Taşeron / Teknisyen ayrımını yapmanızı da anlamış değilim.Bu şirkette çalışan hakkının fazlasını bu şirkete adayan taşeron çalısanlar var!Asıl işlerini,işlerine gelmiyor diye taşeron arkadaşlarımızın sırtına yükleyen teknisyenler de. İşini iyi yapmayan taşeron arkadaşlarımız da. BURADAKİ AMACINIZ hırsızlığın yapılmaması gerektiğini yanlış olduğunu vurgulamanızdır. Şimdi editör Bey'den bir elinin parmaklarına bakmasını rica edeceğim, 5 parmağınında aynı olmadığını anladığında taşeron / teknisyen ayrımını yapmanın yanlıs olduğunu anlamasını umuyorum. Tesisin tamamını gezin,işini layıkı ile yapan insanları zan altında bırakmaya hakkın yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara? ~ 4 yıl önce
"Ankara'ya gönderilen teknik malzemeler" in gelmediğini herhalde Ankara'dakiler bildirmiştir diye umuyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tek orasimi ~ 4 yıl önce
Hertaraftan buyuk yoksuzluk para aktarma hirsizlik haberleri geliyor, vakiflar dernekler belediyeler ihaleler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pelikancılar'a ~ 4 yıl önce
Thy'de fetocular hala cirit atıyor daha onlar temizlenmiyor pelikancılar nasıl temizlenecek? Birileri gizli hırsızlık yapıyor birileri de kılıfına uydurarak yapıyor. Devlet kurumları içindeki tarikatler,cemaatler,liyakatsizler, torpilliler adam gibi temizlenmedikçe,hesap sorulmadıkça bu tip suistimaller,sorunlar,problemler, yolsuzluklar,hak yemeler bitmez daha da artar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YORUMCU ~ 4 yıl önce
AYNI TAŞERON ŞİRKETİN KENDİ ÖZ PERSONELİ THY nin sağladığı TEMİZLİK VE GİYİM malzemelerini dışarıda satmıştı..ama görmezden gelinip bu şirketle yola devam edildi.sadece 1 kişi işten çıkarıldı..şimdi de bu hırsızlık olayı çıktı yine aynı taşeron şirketimizin elemanları.yani bu şirketin anlaşmasının fes edilmesi yeni bir taşeron şirketin gelmesi lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YAZİK ŞEYTANIN İŞİ. ~ 4 yıl önce
ALLAH ŞEYTANA UYDURMASIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yavuz hırsız ev sahibi ~ 4 yıl önce
Ali bey bu rezilliği haber yapmış taşeron personel yok kul hakkı bilmem ne diye adama yüklenmeye çalışıyor şimdi maasımız az diye ağlayan da çıkar yazık namuslu adam kalmadı memlekette sabah akşam iddaa peşinde işten kaytarmak mesai bitmeden çay yemek sırası kapmak ta haram yemektir beyler bir kaç adam var içlerinde çoğu yan gelip yatıyor niye çünkü taşeron alımında bile torpil var bana bişey olmaz kafasında herif bu altur saf gibi firmalardan kurtulması lazım şirketin kalitesine ve vizyonuna yakışmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taseron ~ 4 yıl önce
Sen daha konuyu anlamamışsın.Vizyounu kullan empati yap anla bu olay THY de oldu taşeron diye bir kurumda degil illa bi at koymak gerekiyorsa 15 kişi hırsızlık yapmış dersin bide teknisyen degil ha taşeron hırsız vurgusu neden. Burdan yola cıkınca kum tanesi kadar inanc diye cesursan bunca yıldır hakkı yenene sahip cıkacaksın.
Operasyon hazır ~ 4 yıl önce
Yapılacak bölge OA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000