14 Mart 2022, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Bu istasyonlarda merkezden gelen 15 yildir calisan sefler var . Artik nasil bir vasif varsa adamlar civi cakti . Resmen krallik kurdular tum amerikada . Sn Bolat baskan bunlarada bir girissin bence . Iclerinde ne ararsan var . Menzilcisi.suleymancisi . Fetocusu . Toptan temizlik zamani Bahar gelsin
  • Sadece orası mı,Amerika,Kanada,İngiltere,diğer avrupa ülkeleri başta her yer aynı durumda ve o da yetmiyor şirket yurtdışı müdürlerin yurtdışı gelir vergilerini de ödüyor !
  • Ben şef olacağım siz de köpek gibi çalışacaksınız deyip 7/24 yemeden içmeden ona buna arattırıp kendini şef yaptıran bir iş bilmez bırakın iş bilmeyi konuşmayı bilmeyen bir tip bugün şef olarak ESB de ofisten çıkmadan elinde telefon bilgisayar karşısında oturarak maaş alıyor. Benim emeğim üzerinden bu malumun hesabına yatan her kör kuruş haram zehir zıkkım olsun. Sebep olanların çoluğundan çocuğundan çıksın.
  • Engelleri işte atan uğraşanlar ilerde engell ağır hasta olunca anlarsınız Thy ye hiç yakışmıyor hiç eskiden olmazdı bunlar şirkete son senrler gelen acımasızlar yapıyor bunu bizle ilgili hiç haberde yazıda yok çok üzücü
  • Kartallar yüksekten uçar derlerdi inanmazdım, gerçekmiş. Müdürden aşağı adam kalmadı. Bu seneki mezunları da şef olarak başlar sanırım. Teknolojisinde, Tekniğinde, Thysinde. Adamlar ne başarılı maşallah diyelim de nazar değmesin
  • Sn.Ahmet Başkanım; Liyakata önem verdiğinizi biliyorum.ozel buro muduru kımdır,thy nasıl gırmıştır.kım tarafından ozel buroya alınmıstır.ozel buroya geldıgınde kımlerı sef yapmıstır.dayısı thy den neden atılmıstır.esı thy de hangı baskanlıkta mudurdur?araştırın hızlıca derım.
  • benim hakkımı yiyenler 14 ay sonra suratinıza tükürecegim benim yerime torpillileri posta başı yapmak neymiş göreceksiniz yolda yürümesini bilmeyenler gelmiş tgs de ahkam kesiyorlar 1.50 boyuyla namussuzlar ahmet bolat ya sen el at yada bırak bu işleri 14 ay sonra zaten el atacaklar
  • A.O hebsini korur ve üstünü kapar takmayin kafaniza.... ;)
  • Başka mevzuu yok..
  • Ali Bey , Almanya’da Müdürlük ve seflik yapan lise mezunları torpılle çalişmaktadırlar 7 bın euro maaş sıfır audiler evkiraları yanı hersey şirketten ve hepside birbirlerinin torpillerini birbirlerine anlatıp üstünlük saglamaktadırlar

THY Personele Nisan 1 Şakası Yapsın…

Yeni yönetim ile birlikte THY ve iştiraklerinde değişim devam ediyor. İnkar edilemez bir moral geldi diyebilirim. Yönetim anlayışı bu şekilde devam ederse alışılamayan baskıcı idarenin yerini, şirketine aidiyet duyanların devri yeniden gelecek gibi duruyor. İşte biz de tam bunu murad ediyoruz.

Gerçi şirkete dışarıdan yalaklık yapmaya başlayanları görüyorum ama miadı dolmuş boş tenekelerin lafından etkileneceğini düşünmüyorum bile Ahmet Bolat’ın.

Müdürlüklerin sayısının daha da düşeceğini, THY’nin tam bir kurumsal tüzel kişiliğe dönüşeceğine inancımı koruyorum.

“Aranan kan bulundu” demek isterim ama henüz erken. Ama işaretlerin verdiği mesaj çok önemli. Ahmet Bolat’ı bugüne kadar pek güler yüzle görmemiştim. Kendi yüzü gülerken personelin yüzünün de gülmesi çok önemli.

Geldiği günden beri yazıyorum ve yazmaya da devam edeceğim. Kurumsal hafızayı korumak ve kurumsal helalleşmeden bahsetmiştim.

Bunun işaretlerini de THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat vermişti.

Şimdi çok kısa bir süre sonra THY’de genel kurul yapılacak. Ben de bir hissedar olarak bu genel kurula ölüm olmadığı sürece katılacağım.

Yeni yönetimin şekilleneceği genel kurulun önemli kararlara da imza atmasını bekliyorum. Genel kurul aynı zamanda THY hissedarlarına, kamuoyuna, havacılık sektörüne vereceği mesaj da çok önemli olacak.

Yönetimde birkaç değişiklik bekliyorum. Yönetim kurulunda bazı isimlerin gitmesi sürpriz olmaz. Son dakika istifa ile gerçekleşen yeni yönetim şeklinin daha da kararlı ve bir o kadar da ehil kişilerden müteşekkil olmasını bekliyorum.

İlker Aycı despotizmi bittiğine göre ılımlı, saygılı ve ehil insanların iş başında olduğu bir THY yönetimi tüm gönülleri fetheder.

Asıl genel kurul sonrası bir sürpriz bekliyorum.

Bütün kanayan yaraların, kırık kalplerin kazanılması. Ne demek istiyorum? Demem o ki Nisan 1 şakası yapmalı THY ve yönetimi.

Gerçekten çok önemli bir adım olacak.

Toptan ve son kez bir kucaklaşma hareketi olmalı bu.

Nisan 1 şakası dediğim de tam budur. THY genel kuruldan hemen sonra haksız işten atılanları çağırmalı. Hatta genel kuruldan önce çağırmalı ve genel kurulun karşısına bu övgüyle çıkmalı.

Ama söz veriyorum ben bütün bunları, bütün olumsuzlukları genel kurulda dile getireceğim. Onlarca insanın haksız yere işten atılmalarının sorusunu soracağım. Kimler garip-gurabanın ekmeği ile oynadıysa onlardan hesap sorulmasını isteyeceğim.

İş yapanın değil de işini torpile bağlayanların el üstünde tutulmasının ne kadar yanlış olduğunu açıklayacağım.

Kurumsal iletişim aracılığı ile milyonların nasıl hiç edildiğinin hesabını soracağım. Ajanslar aracılığı ile dağıtılan sponsorlukların altında neler olduğunu sorgulayacağım.

Mustafa Temel Bozbağ için tutulan dairelerin paralarını kimin ödediğini açıklanmasını isteyeceğim. Kısacası sizin adınıza orada olacağım.

Evet, beklentim Nisan 1 şakasının yüzleri güldürmesi dileğiyle…

İyi haftalar olsun.

THY Personele Nisan 1 Şakası Yapsın…

Yorumlar Tüm Yorumlar (146)

Amerika ~ 2 yıl önce
Bu istasyonlarda merkezden gelen 15 yildir calisan sefler var . Artik nasil bir vasif varsa adamlar civi cakti . Resmen krallik kurdular tum amerikada . Sn Bolat baskan bunlarada bir girissin bence . Iclerinde ne ararsan var . Menzilcisi.suleymancisi . Fetocusu . Toptan temizlik zamani Bahar gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çanakçı Çanakçı ~ 2 yıl önce
Nereye elimi atsam, müdüre çarpıyordu! Nereye elimi atsam şefe çarpıyordum! Türk hava yolları tasarruf etmek istiyorsa tasarruf etmek istiyorsa, ilk önce fazla müdürleri şefleri görevden alsın. Küçük küçük adacıklar içi dolu şefler bir bilmece.
Kahin yazana ~ 2 yıl önce
Sadece orası mı,Amerika,Kanada,İngiltere,diğer avrupa ülkeleri başta her yer aynı durumda ve o da yetmiyor şirket yurtdışı müdürlerin yurtdışı gelir vergilerini de ödüyor !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 2 yıl önce
Ben şef olacağım siz de köpek gibi çalışacaksınız deyip 7/24 yemeden içmeden ona buna arattırıp kendini şef yaptıran bir iş bilmez bırakın iş bilmeyi konuşmayı bilmeyen bir tip bugün şef olarak ESB de ofisten çıkmadan elinde telefon bilgisayar karşısında oturarak maaş alıyor. Benim emeğim üzerinden bu malumun hesabına yatan her kör kuruş haram zehir zıkkım olsun. Sebep olanların çoluğundan çocuğundan çıksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 2 yıl önce
Engelleri işte atan uğraşanlar ilerde engell ağır hasta olunca anlarsınız Thy ye hiç yakışmıyor hiç eskiden olmazdı bunlar şirkete son senrler gelen acımasızlar yapıyor bunu bizle ilgili hiç haberde yazıda yok çok üzücü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartal’lar sarmış dört bir yanımızı ~ 2 yıl önce
Kartallar yüksekten uçar derlerdi inanmazdım, gerçekmiş. Müdürden aşağı adam kalmadı. Bu seneki mezunları da şef olarak başlar sanırım. Teknolojisinde, Tekniğinde, Thysinde. Adamlar ne başarılı maşallah diyelim de nazar değmesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saadet ~ 2 yıl önce
Sn.Ahmet Başkanım; Liyakata önem verdiğinizi biliyorum.ozel buro muduru kımdır,thy nasıl gırmıştır.kım tarafından ozel buroya alınmıstır.ozel buroya geldıgınde kımlerı sef yapmıstır.dayısı thy den neden atılmıstır.esı thy de hangı baskanlıkta mudurdur?araştırın hızlıca derım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 2 yıl önce
benim hakkımı yiyenler 14 ay sonra suratinıza tükürecegim benim yerime torpillileri posta başı yapmak neymiş göreceksiniz yolda yürümesini bilmeyenler gelmiş tgs de ahkam kesiyorlar 1.50 boyuyla namussuzlar ahmet bolat ya sen el at yada bırak bu işleri 14 ay sonra zaten el atacaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumi ~ 2 yıl önce
A.O hebsini korur ve üstünü kapar takmayin kafaniza.... ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tyu ~ 2 yıl önce
Ne 1 nisan şakası ancak personeli isten atmayı bilirler hünkar efendi isten atar üstüne üstlük terbiyesizce yıllarca emeğini veren personelerle dalga geçer kafa bulur halen koltuğunda oturur yıllarını veren personel isten atılır maassizliga sigortasizlilga işsizliğe içilir sirketi soyan Amerika'daki villasında aldığı jetlerinde yaşar neymus efendim toplam kalite ödülü almışlar heymis efendim Avrupa'daki 1 siradaymislar bırakın bunları insana insan değeri vermeyi öğrenin kalite ödülü almışsınız Avrupa'daki 1 sıraya yükselmissiniz adam olmayı insan olmayı bir kurum olmayı bilememussiniz
Yine thy ~ 2 yıl önce
Başka mevzuu yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahin ~ 2 yıl önce
Ali Bey , Almanya’da Müdürlük ve seflik yapan lise mezunları torpılle çalişmaktadırlar 7 bın euro maaş sıfır audiler evkiraları yanı hersey şirketten ve hepside birbirlerinin torpillerini birbirlerine anlatıp üstünlük saglamaktadırlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkiye gelin burada çalışsın. ~ 2 yıl önce
.
steward ~ 2 yıl önce
Almanyaya indiğimizde almanca seviyelerini görüyoruz ve diyorum ki bunlar değil lise mezunu ilkokul terk bile olamaz bu kadar torpil olamaz arkadaşlar ya

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000