26 Nisan 2021, Pazartesi
Çetin ÖZBEY
Çetin ÖZBEY [email protected]
  • O KADAR BOŞ BİR YAZIKİ OKUYAN VE İŞİ BİLMEYEN MİLLETTE HİÇ ARAŞTIRMADAN BİLMEDEN DİREK ATLAYANLARLA DOLU ŞUAN BUNU YAZARKEN BİLE HARCADIĞIM ZAMANA ÜZÜLÜYORUM. ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BÖYLE PRİM PEŞİNDE KOŞAN İNSANLARDANDA BİZİ KORUSUN.
  • BİLGİLENDİRME İÇİN TEŞEKKÜRLER.
  • Çetin bey merhabalar, Sizin üzerinizden sormak istediğim bir soru var. Evet genelge gereği sadece (asil görev harici) 1 farklı kurumdan ücret alınabilir. Ama şu soru aklıma geldi, acaba bu TK iştiraki şirketlerde, yönetim kurulu üyelerine Temsil ve Ağırlama için yıllık bütçeden bir pay ayrılmışmıdır. Veya şirket kredi bastırılıp üyelere belki de yönetim kurulu başkanına verilmişmidir? Tamam ücret alınmıyor olabilir ve bunun ile ilgili beyan gerçek olabilir. Ama doğru beyan olmayabilir? Yani işin doğru beyanı “Sayın Aycı THY yönetim kurulu başkanlığı haricinde , diğer iştiraklerden , her ne nam ve ad adı altında olursa olsun gelir veya benzeri menfaat sağlamamaktadır. Ayrıca adı geçen iştiraklerde şirket kredi kartı uygulaması yoktur. Malumunuz temsil ağırlama faslı, kişi tasarrufuna bırakılmış, fatura mukabili sorgulanmaz harcama kalemleridir Lütfen bunu dikkate alınız Sağlıkla kalın
  • Cetin abi asilar nerede?
  • böyle aptal yazılar yazma. adamlar bilgi de vermiş. daha ne.amacın başka tabii.seni bbu şirkete alan....
  • Ilker Yeni Metkez bankasi baskani olabilir
  • Hem ali kidik hemde yazarlarinin gozu milletin cebinde. Giydigi takim elbiselerin markasi hakkinda bi kose yaziniz olcak mi cetin bey efendi?
  • Merak uyandırdı, kime ve nasıl dua ediyorsunuz
  • Eski THY’de yöneticiler asla 3-5 yerden maaş alamazdı.
  • Tam yerine denk geldi, bir de manzara koyalım. AKP hükümetinin atadığı ilk THY yönetiminin gelir gelmez ilk yaptığı soruşturmalardan biri ne hakkındaydı biliyor musunuz? Kendilerinden önceki bazı yöneticilerin hem maaş hem de huzur hakkı almış olmaları hakkındaydı. Bu sebeple bazı eski yöneticileri mahkemeye verdiler.

THY: GALİBA SN. İLKER AYCININ AYI 30 GÜN, GÜNÜ İSE 24 SAAT DEĞİL.



THY 2020 Faaliyet Raporu’na göre 2015’ten beri THY Yönetim Kurulu Başkanı ve İcra Komitesi Başkanı olan İlker Aycı’nın üstlendiği görevler şu şekildeymiş. On kuruluşta Yönetim Kurulu Başkanı, diğerlerinde ise üye.

Bu görevlerin ifası için ayın günleri yetişir mi? Günün saatleri yeter mi dersiniz? Evet, konuya düz mantıkla yaklaşırsak, 30 Günün 8’i Cumartesi, Pazar. Kaldı geriye 22 gün. Eğer ekstra tatil yoksa. Her Başkanlık görevi yaptığı kuruluşa ayda bir gün ayırsa. THY için kaldı geriye 6 gün. Saat hesabına hiç girmeyelim. İsterseniz her kuruluş için yarım gün ayırıp hesabı yeniden yapın. Sonuç ne çıkarsa çıksın. Sual şu: Bir insan bu görevlerin hepsini layığı ile yapabilir mi? Bana göre hayır. Kaldı ki Sn. Aycı’nın özel yaşamı da var. Ve de olmalı.

1.THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı.  2. DEİK Türkiye-ABD İş Konseyi Üyesi.  3.  DEİK Türkiye-Brezilya İş Konseyi Üyesi. 4. DEİK Türkiye-İngiltere İş Konseyi Üyesi. 5.  Türkiye Futbol Federasyonu Denetim Kurulu Başkanı. 6. THY Teknik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı. 7. TGS Yer Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı. 8.THY Uçuş Eğitim ve Havalimanı İşletme A.Ş.  Yönetim Kurulu Başkanı. 9. THY Do&CO İkram Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı. 10.  SunExpress A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı. 11.  THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı. 12. We World Express Limited Şti. Yönetim Kurulu Başkanı. 13. Cornea Havacılık Sistemleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı. 14. THY Uluslararası Yatırım ve Taşımacılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı.15. THY Teknoloji ve Bilişim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı.16. Hizmet İhracatçıları Birliği Başkanı ( İnternetten alınmıştır)

Moda ama işin maddi kısmı ile ilgili değilim. Ama yine de belirteyim. THY Basın sözcüsü bu konuda bir açıklama yaptı. Sn. Aycı bu görevlerden yalnız THY Yönetim Kurulu Başkanlığından ücret alıyor dedi. Bu kadar ek görevi varken anasının ak sütü gibi helaldir o ücret. İlk çıkan haberlerde İlker Beyin iki yerden maaş aldığı ( THY ve TGS ) yazıyordu. THY Basın sözcüsünün açıklamasından sonra bunu düzelttiler herhalde. Beyana göre bu konuda sorun yok.

Evet, Sn. Aycı’nın hükümran olduğu şirketlerin 9 adedi THY ve THY’nin iştiraki olan kuruluşlar. Haydi, Sn. Aycı hepsi ile ayrı ayrı uğraşacak zaman buldu diyelim demesine de insanın aklına başka bir husus geliyor, insan yine de düşünüyor “THY’ de bu görevleri üstlenebilecek başka üst yöneticiler yok mu? Neden tüm şirketlerin tepelerini Sn. Aycı aydınlatıyor? 

Bu görünüm eğer İlker Beyin iş arkadaşlarına güvensizliğinden veya üstlerinin yalnız ona güvenmelerinden kaynaklanıyorsa kötü.  Her yerde ben, yalnız ben zihniyetinin ağır basması üzerine bu tablo oluştuysa bu çok çok daha kötü. Başka bir şık varsa, siz söyleyin. Onu da ben düşünememişim demektir.

Nedeni şu veya bu ne fark eder. Tabloyu değiştirme imkânımız var mı? Hayır yok. Tablonun değişmesi kime yarar? İlker Beye tabii ki. Kendisi rahatlar ve esas işine ve çalışanlarına daha fazla vakit ayırabilir. Çalışanlarının kendisini tenkit ettiği hususların başında bu geliyor. Kapısı onlara açık değil. Öyle söylüyorlar.

Oysaki İlker Bey açık kapı politikası uygulayarak ayın belli günü ve saatinde sizlerle buluşmalar ayarlasa,

Makama randevu ile gitseniz ve sizi dinlese, çözülmesini istediğiniz sorunları dile getirseniz ve ben olsam şöyle yapardım diyebilseniz. Ona güvenseniz yani kapı size açılsa ne iyi olurdu değil mi?

Şimdi bana aptal mısın diyenleriniz çıkacaktır. Hayır, aptal değilim. Yukarıdaki üç satır benim sözlerim değil. Bizzat İlker beyin ifadeleridir. Yapabilseydi ne iyi olurdu değil mi? Vaktini iyi değerlendiren bir insan, hayatının kalitesini yükseltir ve geçen zamandan kendisi, çalışma arkadaşları ve amaçları açısından en iyi biçimde yararlanır.

Geçen hafta gönderdiği mail ile benim İlker Aycı beye geldiği ilk günden beri cephe aldığımı vb. şeyler söyleyen THY mensubu için İlker Aycı beyle ilgili kaleme aldığım ilkyazının linki aşağıda. Kendilerini tanımam. Randevu falan isteyip reddedilmiş de değilim. Hiçbir yerde de karşılaşmadım. Dolayısı ile notunuzdaki saçmalıkların hiç birini cevaplamıyorum. İsterseniz bu yazıyı okuyunuz. Nokta.

https://www.airporthaber.com/kose-yazilari/ilker-ayci-bu-ayni-donemin-bir-bayrak-degisimidir.html)

Beceriksizliğimi Sn. Turhan Emen tarafından onaylamıştı. Daha bir fırın ekmek yemem şartmış.

 Sn. İlker Bey ile ilgili bu haber bana eski bir THY yaşanmışını anımsattı. 50 sene önceden ne kadar beceriksiz olduğum / olacağım belliymiş. Türk Hava Yollarına Turhan Emen isimli bir emekli General Genel Müdür İşletme Yardımcısı olarak atanmıştı O sırada ben Atatürk Hava Limanında Dış hatlar şefiydim. Ancak bu görevle birlikte İç Hatlar ve Charter Şefiğine vekâlet ettiğim yetmezmiş gibi Yolcu Hizmetleri Müdürlüğünü de vekâleten üstlenmiş durumdaydım. Genel Müdür Yardımcımız beraberinde Yer İşletme Başkanımız Erkan Fercan Bey ile birlikte üniteleri ziyaret ederek yöneticiler ile tanışma turlarına başlamıştı.  Sıra Dış Hatlar’ a gelmişti.

Ellerinde ünitenin büyük bir organizasyon şeması olduğu halde üstlerim ofisime geldiler ve masanın üzerine şemayı koydular. Ve Turhan Bey “ ne iş yaptığımı”  sordu. Baktım Şemada yukarıda belirttiğim dört noktanın karelerinde Çetin Özbey yazıyordu. Dayanamadım. Şemanın üzerindeki Çetin Özbey yazan noktalara parmağımı basarak Size ne iş yaptığımı anlatsam nasıl inanırsınız ki, bu dört görevi de layıkı ile yaptığım tabii ki söylenemez deyiverdim. Turhan Emen Bey şemayı katlayarak, Fercan Bey gidiyoruz, baksanıza adam bir iş yapmadığını söylüyor dedi.  Yer İşletme Başkanının beni korumak için ısrarla sarf ettiği sözleri dinlemeden kapıya yöneldi. Ve gittiler. Galiba iki gün sonra görevden alındım ve de Yer işletme Başkanlığı emrine verildim. Başka bir deyişle kızağa çekildim. Sonradan öğrendiğime göre beni atılmaktan Yer işletme Başkanı Erkan Fercan Bey kurtarmış.  Bu olay yaşanmamış olsaydı ve İstasyonda kalmış olsaydım, ne Tanıtma ve Halkla İlişkiler Başkanlığını ne de İkram Başkanlığını tanıyabilirdim. Her musibette bir iyilik derler ya, verdiğim cevap üzerine uygulanan bu görevden uzaklaştırma kararı THY’ de yükselmemin ilk adımı olmuştu.

Turhan Emen Paşa, çok düzgün bir insandı. Kızı da Türk Hava Yollarına girmişti. Tabii ki torpil diyeceksiniz. Keşke her torpil böyle olsaydı. Kızı THY’ de atandığı ünite ile ilintili fevkalade bir kariyere sahip, çok iyi derecede lisan bilgisi olan ve bana anlatıldığı kadarı 4x4’ lük bir çalışandı. Üstelik bu hanımefendi çalıştığı üniteye Müdür, Müdür Yardımcısı, Şef vb. olarak girmemişti.

Her ne ise bünye Turhan Beyi hazmedememişti. Arkasından neler yapıldığını anlatmak istemem. Sonuçta Turhan Emen Bey, Türk Hava Yollarındaki görevinden istifa etti. Ve de giderken kızını da yanına aldı. O sırada Personel Başkanı olan ağabeyimiz anlatmıştı. Turhan Emen beye “Kızınız imtihana girdi ve çok başarılı bir sonuç aldı. Türk Hava Yollarına fayda sağlayacağına eminiz, o neden ayrılıyor ki “ diye sormuş. Cevabı: Türk Hava Yollarındakiler bana bunu ( ? ) yaptılar, kızımı bırakırsam kim bilir onu ne kadar üzerler diyerek Türk Hava Yollarının kaliteli bir çalışanını da beraberinde götürdü. Prensipleri olan bir yöneticiydi. Bunu sonraki çalışmalarında görmüştüm. Disipline çok meraklıydı. Herhalde verdiğim cevabı ondan yadırgamıştı Emen Paşa. Kendilerine rahmetler diliyorum. Her gece Türk Hava Yollarında çalışıp, vefat eden kurumdaşlarım için ettiğim duada kendileri de var. Saygıdeğer bir insandı.

THY’ NİN OLUŞTURDUĞU YÜKSEK STANDARTLI HİJYEN POLİTİKASI.

Size güvenli ve konforlu bir seyahat deneyimi sunmak en büyük önceliğimiz başlığı ile internette aşağıdaki hususları havi bir bilgilendirme yayınladı THY.  Bu sunum neler anlatmak istiyor yolculara? Türk Hava Yollarının en büyük önceliğini anlatıyor? Türk Hava Yolları gibi büyük bir şirketin, hayati sayılabilecek konuda yolcularına yönelik en büyük önceliği bu denli basit anlatılmaz.  Hijyen seti: Maske antiseptik mendil, dört saatin üzerinde olan uçuşlarda dezenfektan, yine 4 saatlik süre üzerindeki uçuşlarda battaniye, tekstil ürünlerinin temizliği, tek kullanımlık kulaklık. Hepsi bu. Türk Hava Yollarının en büyük önceliğimiz diye lanse ettiği konuda vurguladığı bilgiler bundan ibaret.

Oysaki Türk Hava Yollarının bu konuda yaptığı ayrı bir çalışma da mevcut.  İnternette var. ( PANDEMİ SÜRECİNDE UÇUŞLARLA İLGİLİ BİLİNMESİ GEREKENLER) Evet, doğru söylemek gerekirse konu ile ilgili tüm hususları kapsıyor bu bilgilendirme. ( https://www.turkishairlines.com/tr-int/duyurular/coronavirus-salgini/pandemi-surecinde-bilmeniz-gerekenler/ )  Ancak inanılmaz detaylı ve uzun ve de tasarımına bağlı olarak okunması hayli zor. Aynı ünite tarafından üretilmemiş iki duyuru gibi.

Saydım. İlk duyuruda. 12 adet bölüm başlığı altında 139 madde var. Ve de her maddenin atındaki açıklamalar tam 290 satır. A’ dan Z’ ye uçakla seyahatin tüm bölümlerini ve faydalı bilgileri kapsıyor. Uzun bir doküman.  Belki de söz konusu yeni bilgilendirmeyi mevcut dokümanın uzunluğu nedeni ile yapmaya gerek gördüler.  Belki de bu konudaki uçak içi çalışmaları öneminden ötürü ayrıca vurgulamak ve bu konuda kamuoyuna bir kez daha seslenmek ihtiyacı hissettiler? Bilemiyorum. Ancak şayet böyleyse doğru düşünülmüştür.

Her ne ise TÜRK HAVA YOLLARI mademki mevcuda rağmen yeni bir bilgilendirme yapmaya gerek gördü bu konuda daha ciddi ve kısa ve öz bir bilgilendirme yapması gerekirdi diye düşünüyorum. Bu bilgi sunumunu gören bir yolcu sizce belki başka bir açıklama daha vardır diye internette dolaşır mı? Zannetmiyorum.

Bu seslenişi hazırlayan ünite hangisi / hangileri ise onu / onları ve de bunu onaylayan yöneticiyi / yöneticileri kınıyorum. Baştan savma bir çalışma desem umarım kırılmazlar. Ve de THY’ nin yüksek standartlı Hijyen politikası deyimi ile gönderilen sunumun takdimi ile kapsamı pek birbirine uygun değil. . Sunum iddialı, politikanın (?)  anlatımı ise çok sıradan.

Evet,  her ne kadar kullanılabilirliği ve fayda sağlanabilirliği benim açımdan sorunlu ise de salt uçak içi için yeni duyuruyu hazırlayanların yapması gereken ilk hazırlanan eksiksiz duyurunun uçak içi bölümündeki bilgilerden faydalanmalarıydı.

Örneğin; Yolcuları uçağa götüren Apron Otobüslerinin dezenfektasyonu her kullanımdan sonra yapılıyor mu?  Her seferden önce uçakların temizliğinin titizlikle yapılıyor mu? Hem Otobüslerine ve hem de uçaklara hizmet veren Temizlik personeli Pandemi süreci başında eğitildi mi?  İnsanlar uçak seyahatlerinde en çok havalandırma sistemine takılıyor. Bu konuda bilgilendirmede yer alacak olan 3-4 satırlık bir bilgi galiba iyi ve faydalı olacaktır. ( Sistem kaç dakikada bir uçak içi havayı değiştiriyor, Hepa filtrelerinin bakımlarının muntazam yapılıyor mu? Ve de bu filtrenin virüs ve bakteri gibi hava yoluyla taşınan toz parçacıklarını % ne oranında temizlediği bilgisi vb.)

Bu arada temizliklerde kullanılan tüm dezenfektasyon malzemelerinin uluslararası markalardan oluştuğu hususuna bilgilendirmede mutlak yer verilmelidir. Yabancı misafirlerin bildikleri, tanıdıkları malzemelere güven duydukları bilinen bir gerçek. Tabii ki arkasından Hijyen seti, Tek kullanımlık kulaklık, battaniye ve tekstil ürünlerinin temizliği. Ve de bizim düşünemediğimiz diğer hususların bu buklette yer almasında fayda olduğunu düşünmekteyim.

Sizce Türk Hava Yolları gibi büyük bir havayolu şirketi bu önemli konuda yolcularına bu çerçevede mi seslenmeli? Hastaneleri aratmayacak sıhhi şartları mendille, battaniye ile bizim apartmanda kapı girişlerine ve her kata konulan dezenfektasyon malzemeleri anlatmak şaşırtıcı geldi bana.

Kaldı ki, konu ile ilgili yerli ve yabancı uzmanlarında uzun süredir belirttikleri üzere içinde bulunduğumuz süreçte yolcular bilet ücretine değil sağlığa uygunluk ve sağlık açısından güvenliğe odaklanarak havayolu tercihlerini yapacaklar. Türk Hava Yolları yöneticilerinin bu hususu bizden iyi bildiklerine / bilmeleri gerektiğine inanıyorum.

Bu arada bu konu ile ilgili profesyonellerce tasarlanacak olan yeni bir bilgilendirmenin İngilizcesinin de sisteme alınması ile duyurulmasının faydalı olacağı açık. Sordum da Lufthansa benzeri dokümanı Türkiye için Türkçe, Amerika için İngilizce hazırlatmış. Google’da görmek mümkün. Amaç mesajı bu ülkelerdeki müşterilerine de ulaştırmak. Belki aynı çalışmayı THY’ da yapmıştır. Ben görememişimdir. Şayet yapılmış ise bu beni sevindirmeyecektir zira paylaşımı Türk Hava yollarına yakıştıramadım.

THY: GALİBA SN. İLKER AYCININ AYI 30 GÜN, GÜNÜ İSE 24 SAAT DEĞİL.

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

EMRE ~ 3 yıl önce
O KADAR BOŞ BİR YAZIKİ OKUYAN VE İŞİ BİLMEYEN MİLLETTE HİÇ ARAŞTIRMADAN BİLMEDEN DİREK ATLAYANLARLA DOLU ŞUAN BUNU YAZARKEN BİLE HARCADIĞIM ZAMANA ÜZÜLÜYORUM. ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BÖYLE PRİM PEŞİNDE KOŞAN İNSANLARDANDA BİZİ KORUSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP EL CEVAP ~ 3 yıl önce
BİLGİLENDİRME İÇİN TEŞEKKÜRLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merhabalar ~ 3 yıl önce
Çetin bey merhabalar, Sizin üzerinizden sormak istediğim bir soru var. Evet genelge gereği sadece (asil görev harici) 1 farklı kurumdan ücret alınabilir. Ama şu soru aklıma geldi, acaba bu TK iştiraki şirketlerde, yönetim kurulu üyelerine Temsil ve Ağırlama için yıllık bütçeden bir pay ayrılmışmıdır. Veya şirket kredi bastırılıp üyelere belki de yönetim kurulu başkanına verilmişmidir? Tamam ücret alınmıyor olabilir ve bunun ile ilgili beyan gerçek olabilir. Ama doğru beyan olmayabilir? Yani işin doğru beyanı “Sayın Aycı THY yönetim kurulu başkanlığı haricinde , diğer iştiraklerden , her ne nam ve ad adı altında olursa olsun gelir veya benzeri menfaat sağlamamaktadır. Ayrıca adı geçen iştiraklerde şirket kredi kartı uygulaması yoktur. Malumunuz temsil ağırlama faslı, kişi tasarrufuna bırakılmış, fatura mukabili sorgulanmaz harcama kalemleridir Lütfen bunu dikkate alınız Sağlıkla kalın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cvp merhabalar ~ 3 yıl önce
Tabii ki bütçede temsil ve ağırlama gideri vardı. Yönetim kurulu başkanında da olması gerekir bu normal. Başkanda şirket kredi kartı tabii ki olmalıdır. Bunu THY için söylüyorum. Diğer şirketlerin bu konudaki uygulamaları hakkında bilgi sahibi değilim. Evet sadece 1 farklı kurumdan ek ücret alınabilir ama bu devlet kuruluşları için geçerli. Malum THY özel kuruluş ( ? ) sağlıklar diliyorum.
El-cevap ~ 3 yıl önce
Yönetim Kurulu üyelerinin aylık temsil ve ikram hakkı aylık 5.000 dolardır. Bu harcamayı kendilerine verilen sirket kredi kartlarıyla yaparlar. Yanlış anlamasın. Gittikleri otel yol vs. Faturalarını zaten ilgili müdürlükler öder. Bu para sadece yeme, içme, vs parasıdır. Başkanınınki, limitsizdir.
Nerede ~ 3 yıl önce
Cetin abi asilar nerede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne biçim yazı ~ 3 yıl önce
böyle aptal yazılar yazma. adamlar bilgi de vermiş. daha ne.amacın başka tabii.seni bbu şirkete alan....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP NE BİÇİM YAZI ~ 3 yıl önce
YAZININ APTAL OLDUĞUNU SONUNA KADAR OKUYUNCA ANCAK ANLAMIŞSINIZDIR. BU KONUDA APTAL OLMAYAN BİR YAZI YAZACAĞIM. BENİ ŞİRKETE BİR MÜLAKAT KOMISYONU ALDI. ONLARIN HAYATTA OLANLARI DA SANA HÜRMET EDİYORLARDIR..
ne biçim yazı ~ 3 yıl önce
Onu bu şirkete alanı değilde,esas seni bu şirkete alanı
He ~ 3 yıl önce
Ilker Yeni Metkez bankasi baskani olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Masalllah ~ 3 yıl önce
Hem ali kidik hemde yazarlarinin gozu milletin cebinde. Giydigi takim elbiselerin markasi hakkinda bi kose yaziniz olcak mi cetin bey efendi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP MAAŞALLAH ~ 3 yıl önce
SİZİN İÇİN MİLLETİN NE OLDUĞUNU ANLADIK. BU KAFİ.
Ahmed ~ 3 yıl önce
Merak uyandırdı, kime ve nasıl dua ediyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP AHMET ~ 3 yıl önce
YORUMUNUZUN KAPSADIĞI SUALLER SAMİMİYETTEN ÇOK UZAK. BİR ŞEY SÖYLEYEYİM, TÜRK HAVA YOLLARINA BEN AYRILDIKTAN SONRA GİRMİŞ OLAN TANIMADIĞIM VEFAT ETMİŞ OLAN SİZİN ARKADAŞLARINIZ RPT SİZİN ARKADAŞLARINIZ İÇİN DE HER GECE DUA EDERİM.
Cvp ~ 3 yıl önce
Ya meraktan diyorlar sonra..fazla merak iyi değil..
Eski THY ~ 3 yıl önce
Eski THY’de yöneticiler asla 3-5 yerden maaş alamazdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilal Yıldız.cvp3 ~ 3 yıl önce
Tam yerine denk geldi, bir de manzara koyalım. AKP hükümetinin atadığı ilk THY yönetiminin gelir gelmez ilk yaptığı soruşturmalardan biri ne hakkındaydı biliyor musunuz? Kendilerinden önceki bazı yöneticilerin hem maaş hem de huzur hakkı almış olmaları hakkındaydı. Bu sebeple bazı eski yöneticileri mahkemeye verdiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000