21 Şubat 2022, Pazartesi
Çetin ÖZBEY
Çetin ÖZBEY [email protected]
  • Bu yaz cok zor gececek Tk icin, gorunen koy kilavuz istemez, cagrimiz; Tk gel delikanli ol, mobbingke kestigin insanlarin maaslarini iade et, gercek almalari gereken adil ucretlere gec, insanlarin haklarini iade et, adalet hak hukuk bunu gerektirir, ilkeli ol, o yaristigin ayni oigdeyiz dedigin sirketlerin hicbirisi senin calisanlarina yaptigin kalles,igi ve bel alti vurusu yapmadi, gercek budur ve hep yuzune vurulacaktir, yaptiklarini asla unutmayacagiz, bize ozur borclusun be yanlistan donmelisin
  • Sizler Thy A.O tarihini araştırın haksız yere pek çok kişi işinden emeğinden olmuşturAncak kısa mesajla terorist iması yapılarak kendisini .çalışanın ailesini zan altında bırakarak daha önce kimse işten atılmamıştı.O yüzden 211 kara bir lekedir o yüzden insanlar yapılan haksızlığı ve zulmü kabul edemiyor..
  • Boğaziçi'nden böyle bir karakter çıkması şaşırtıcı diyorsunuz da mevcut iktidarın ilk döneminden bu yana her türlü kuruma giriş,atama,tayin vs sınavları gibi üniversite sınavları da şaibeli malumunuz. Yorumda adı geçen şahıs da belki şaibeyle Boğaziçi Üniversitesi'ni kazandı ve iktidarın adamları olan rektör ve dekanların, iktidarın veya okuduğu dönemde son derece güçlü olan ve her kuruma doldurulmuş başka oluşumların talebi doğrultusunda öğretim görevlilerine baskı yaparak geçer not verilip de mezun olabilmiş olanlardan biri olabilir. Saygılarımla.
  • BU GÜNE KADAR BİR ENGELLİNİN İŞTEN ATILDIĞINI BİLİYORUM.BİLDİĞİM BAŞKA BİRİ DE YOK. YENİ GELEN HANGİ GENÇ YÖNETİCİ İŞTEN ATILDI. BUNU GİZLİ Mİ YAPIYORLAR. VARLIK FONUNUN BU DURUMLARLA İLGİSİ OLMAZ.
  • Herşey doğru ve kaliteli eğitimle başlar ve devam eder. Emperyalistlerin ülkemiz içindeki maşaları siyasal islamcılar,feodaliteden beslenen,kişisel çıkarlarını ülke çıkarlarının önüne koyan politikacılar,bürokratlar ve diğerleri 70 yıldır milletimizi cahil bırakmak için ellerinden geleni yaptılar hala yapıyorlar. Köy enstitüleri,Halk evleri gibi bilhassa geri kalmış bölgelerimizin kalkınması için son derece gerekli olan projeler bunlar sayesinde bitirildi sonuçta ortaya cahil,yobaz,gerici,şark kurnazı,çıkarcı,paraya tamahkar bir toplum çıktı. Ülkemizi yönetenler kasıtlı olarak kanunları yaptırıcı ve caydırıcı koymuyorlar,koysalar bile adamına göre uyguluyorlar ki işin ucu kendilerine değdiğinde yırtsınlar. Yoksa adam gibi kanunlar olsa,denetleme,uygulama yapılsa ne o kazalar olur ne kadın,çocuk tecavüzleri,cinayetleri,yolsuzluklar,haksızlıklar vs. Olsa bile şimdiki gibi avrupa 1.si olacak kadar olmaz. Cahil toplumlar cahili seçer onlar da ülkeyi kafalarına göre yönetir sonuç ortada.
  • Umarım Thy yeni dönemde torpilden uzak,hak eden insanlara şans tanır.Şuan havacılıkta tecrübe sahibi olup iş arayan insan çok.Thy ik yöneticileri öncelikle geçmiş dönemde yaptığı iş görüşmelerinde işe uygun olmasına rağmen bir şekilde alınmayan adayları tekrar değerlendirmeli.İşi ehline vermeli.
  • Hadi kınacılara gün doğdu!! satışlar patlar yakında, kibir abidedi Abdülkerim Çay yolcuymuş.Gitsin ilk kınayı ben yakacağım.
  • Geç'çek, geç'çek, elbet bu da geç'çek Gör bak umudun gününü gün et'çek Oh, oh, zilleri takıp oynıy'ca'z o zaman O çiçekten günler çok yakın, inan Git'çek, git'çek, geldiği gibi git'çek Her şeyin sonu var, bu çile de bit'çek Oh, oh, zilleri takıp oynıy'ca'z o zaman O çiçekten günler çok yakın, inan
  • 211 viler müjde müjde ,hadi THY ciler gözünüz aydın, insankaynaklarından sorumlu THY Genel Müdür Yardımcısı Abdülkerim Çay’ da Hindistan yolcusu.THY de son yılların her tür sindiliğin başı, teşkilatı mahsusanın kalbi radikal islamcı, havacı düşmanı Abdülkerim Çay dan kurtuluyorsunuz.Gazanız mübarek ola.
  • Hadi THY ciler gözünüz aydın, insankaynaklarından sorumlu THY Genel Müdür Yardımcısı Abdülkerim Çay’ da Hindistan yolcusu.THY de son yılların her tür sindiliğin başı, teşkilatı mahsusanın kalbi radikal islamcı, havacı düşmanı Abdülkerim Çay dan kurtuluyorsunuz.Gazanız mübarek ola.

THY: 2016-2021 Senelerinde Verilen Ders: Haksız Güç Zalim, Güçsüz Hak İse Çaresizdir.

Bir arkadaşımız başka bir yorum göndermiş. Hafiften bir sitem vardı satırlarında. Sadece 211 ve 305 yok ki binlerce haksız yere işten atılan insan var diyordu. Doğrudur ancak bu iki grup aynı durumda olan tüm çalışanların simgesi oldu. Grup olmaları nedeni ile takip etme imkânımız oldu. Münferit işlemlerin hepsinden haberdar olmadığımız açık.

Her ne ise son yazıma gelen bir yorumu ve okuruma verdiğim cevabı sizlerin de görüşlerinize sunuyorum. Bu arada 211’lik grup ile iki yaşanmışı da duymamış olanlar için seslenişime alıyorum. 211 çalışanın listesini görünce şaşırdım kaldım.

Dikkatimi çeken bir sene önceye kadar THY’ nin reklam yüzü olarak, kurumun tüm tanıtımlarında yer alan Kabin amiri de listedeydi. Şaşırdım kaldım. Ertesi gün ise bu kardeşimizin Türk Hava Yollarınca yapılan o dönemin en ağır suçlamasının muhatabı olduğunu gazeteden öğrendim. Yazının Başlığı “Türk Hava Yollarının reklam yüzü olan Bayan (X) Fetöcü çıktı.” Dayanamadım tanımadığım bu hanımefendiyi aradım. Konuştum. Evet, yargılamanın sonucunda bu arkadaşımızda, hakkını aramak üzere Türk Hava Yollarını mahkemeye veren diğer personel gibi davaların tümünü kazandı.  Demek ki THY reklam yüzü olarak kullandığı personelini bile yeterince araştırmamıştı. Bu kardeşimize bulaşan çamur şimdi o dönemin Genel Müdürünün ile Genel Müdür İnsan Kaynakları Yardımcısının yüzünde gözünde, her yerinde.

Daha acı ve komik olan ise diğer bir kardeşimizin durumuydu. Onu da tanımazdım.  211 kişilik liste alelacele hazırlanmış ve Şirketin tepesine onay makamına sunulmuştu. Genel Müdürün veya YK Başkanının tüm çalışanların hepsini tanımasının mümkün olmadığı malum. Kazara tanıdık, bildik biri bulunmasın diye bakacaktı belli ki. Ve listeye bakar bakmaz “Bu insan bu listede ne arıyor, hemen çıkartın onu” talimatını aldı emir kulları. Hemen makamdan ayrılıp o zatı listeden çıkarttılar. Sanki listenin mutlak 211 kışı olması şartmış gibi çıkartılan personelin yerine bir kişi koymak için Fetöcü belirleme yarışına girdiler. Fazla aramadılar ve bula bula Teknik Müdürlükte çalışan Teknik Üniversite mezunu bir metalürji mühendisinin, Türk Hava Yollarının imkânları ile 68 adet eğitime, kurs vb programlara iştirak etmiş olduğunu da dikkate almadan, bu arkadaşın da üstünü başını çamurladılar.

Eminim ki 211’lerin diğerlerinin içinde anlatılacak şeyleri olan başka çalışanlar da verdır. Bunlar benin bildiklerim.

Peki, Tepelerin eski iş yerinden Türk Hava Yollarına bizzat getirdiği ve listeden çıkartılmasını emrettiği o görevli ne oldu?  7-8 ay THY’ de mutlu mesut yaşadı. 2017 yılının mart ayı mıydı nisan mıydı tam hatırlamıyorum ama Ankara’daki bir devlet kurumundan Türk Hava Yollarına bu şahsın ismi Fetöcü olarak bildirildi ve şahıs THY’ den hemen dışlandı. Onu ilk yapılan 211’ ler listesinden çıkarttıran etkili şahıs bu kez bir şey yapamamıştı. Şimdi eski patronunun görevli olduğu kuruluşta çalışıyorsa şaşırmam.

Olan bizim mühendise oldu.  Türk Hava Yollarını mahkemeye verdi. Açtığı dava sonuncusu Yargıtay olmak üzere 3 mahkemede üst üste görüşüldü ve hepsini kazandı. Hatırlar mısınız Cumhurbaşkanımız Fetö konusunda haksızlığa uğrayıp işinden olanlara haklarının iade edileceğini söylemesine rağmen o yılların YK Başkanı Aycı Beyin inadını aşabilmek mümkün olmamıştı. Kendi kaderi de inşallah niyeti gibi olur.

MUSTARİP OLDUĞUMUZ EN TEHLİKELİ, ÖLÜMCÜL HASTALIK; CEHALET

Cehalet. Aklın insanı terk etmesine delilik, insanın aklı terk etmesine ise cehalet denirmiş. Bu Yazı üzerine adres yazılmadan postaya verilen bir mektup gibi. Cehalet olgusu dışında hiçbir kimse, hiçbir kişi kastedilmiyor bu yazının satırlarında. Yalnız6-7 sene kadar önce “Ben daha çok cahil ve okumamış tahsilsiz kesimin ferasetine (anlayış-sezgi) güveniyorum bu ülkede. Yani ülkeyi ayakta tutacak olanlar, okumamış, hatta ilkokul bile okumamış, üniversite okumamış cahil halktır” sözünü söyleyenProfesör Dr. unvanlı okumuş cahil yeralıyor. Bu vecizeyi yumurtladıktan sonra YÖK Denetim Kurulu üyeliğine atanan Prof.Dr. şu anda hangi görevde gençlerimizi aydınlatıyor, bilmiyorum. Araştırdımsa da bulamadım.

Bu bizim konumuz mu? Sivil Havacılıkla ne ilgisi var diyenler çıkacaktır mutlak.  Sivil Havacılık sektöründe tahminen 100.000’ e yakın çalışan var.  Mevcut çalışan sayısı Türkiye Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünce açıklanmıştı. Şimdilerde arttığını düşünüyorum. Dolayısı ile ülkemizdeki her konunun sektörümüze de bir şekilde aksetmesi tabii ki olası. Aydın, kültürlü Sivil Havacılık sektörü çalışanlarının Türkiye’mizde yaşanan hiçbir konu için bu bizi ilgilendirmez demesi mümkün değil. Zira hepimiz konuların bir şekilde içerisindeyiz.

ÖNCE BU TÜR İNSANLARIN ÖZELLİKLERİNİ BİLMEK GEREK. Cahil insanların en belirgin özelliği her şeyi bilmeleridir.   Menfaat, onlar için birçok şeyden önce gelir. Üstlerine karşı saygıda asla kusur etmezler, ama

Altındakileri ezme konusunda rakip tanımazlar. İnanılmaz bir abartma eğilimi içerisindedir. Bilgiyi ve eğitimi aşağılama eğilimindedirler. Sütte leke var, onda yok misali inandıkları kişiyi veya hususu şiddetle, gözü kapalı ve de her ne olursa olsun savunurlar. Dünyayı yalnızca kendileri veya kedileri gibi olanlar için yaratılmış olarak görürler.  “Cahil”' sözcüğü ile hitap edilmesi halinde çok sinirlenirler. Bugün beyaz dediğine yarın siyah der ve de söylemediğini iddia eder.  Az düşünüp çok konuşmak en önemli özelliklerindendir. Kendi doğrularının düşünce ve eylemlerinin doğruluğuna kesin olarak inanırlar. Değişime kapalıdırlar. Uzmanlık alanı, deneyim, tahsil, alıntı yapılan kaynaklar onunaçısından önemli değildir. Kendilerinin gururla ifade edebilecekleri bir özellikleri olmadığı için, din ve milliyet gibi bütünleştirici özelliklere sırtını dayarlar. Birçok şeyin izahını bu unsurlara dayanarak yapmaya çalışırlar. Kendisine dayatılan hususları tam olarak değerlendirememelerine rağmen yine de diğer insanlara ısrarla benimsetmeye çalışır.

CAHİL CESARETİ NEDİR? DUNNİNG KRUGER SENDROMU: Türkçe ’de “CAHİL CESARETİ” olarak karşılık bulduğunu söyleyebileceğimiz Dunning-Kruger Sendromu, Cornell Üniversitesi’nden iki bilim insanının tanımladığı algılamada yanlılık eğilimidir. 1999’da ortaya attıkları “Cehalet, gerçek bilginin aksine, bireyin kendine olan güvenini artırır” teorisiyle yola çıkan Justin Kruger ve David Dunning, 2000’de bu konuda yaptıkları çalışmalarla Nobel (1) Psikoloji Ödülünü aldılar. Kruger ve Dunning, fizyolojik ve zihinsel alanda yaptıkları çeşitli uygulamaların sonucunda şu varsayımlara ulaştılar: Niteliksiz insanlar ne ölçüde niteliksiz olduklarını fark edemezler. Niteliksiz insanlar,niteliklerini abartma eğilimindedirler. Niteliksiz insanlar, gerçekten nitelikli insanların niteliklerini görüp anlamaktan da acizdirler. Eğer nitelikleri, belli bir eğitimle artırılırsa, aynı niteliksiz insanlar, meteliksizliklerinin farkına varmaya başlarlar.

Ülkemizde yaşanan trafik kazaları, içimizi karartan kadın cinayetleri, aşı olmamakta direnen insanlar ülkemizdeki cehaletin boyutlarını göstermiyor mu? Sn. Mustafa Köz’ün deyişi ile “Yöneticisi, kabadayısı böyle de çarşı pazardaki anasının gözü cahil, sütten çıkmış ak kaşık mı? İmam yellenirse cemaati siz düşünün.

Sayın Ferit Edğü “SÖZCÜKLER “Edebiyat dergisinin 2018 yılı başında yayınlanan 71 sayısında “Cahillikle ilgili

“Son Deyişler” konusunda aşağıdaki özdeyişleriyle seslenmiş dergi okuruna. İşte onlardan birkaç tanesi:

Cahil güçlüdür. Gücünü diğer cahillerden alır /Cahili bol olan ülkede dürüst insan barınamaz / Cahilin açtığı yaralar kolay kolay kapanmaz / Cahille baş etmek için onun dilini, dinini, gelmişini geçmişini öğren. / Yükselmiş bir cahile etrafındaki hiç kimse cahil diyemez / Yalancıya cahil arasındaki kavga hangisinin önde yürüyeceği ile ilgilidir/Cahil, imdat kolunu kazadan sonra çeker /Cahilin amacı bir cahiller cumhuriyetidir / Her dinden, her mezhepten yalancı vardır. Ama en çok yalancı, en cahiller arasından çıkar, dini ne olursa olsun / Cahilin ağzından ‘acaba’ sözcüğü çıkmaz.Onun her söylediği yalan mutlaktır / Cahilin yol göstericisi bir başka cahildir. / Zeki cahil yoktur, kurnaz cahil vardır /Cahili tahrik etmeyin, tahrip eder.”

Neden mi bu konuyu işlemeğe çalıştım.. Etrafımızda  çok örneği var da ondan.

THY: 2016-2021 Senelerinde Verilen Ders: Haksız Güç Zalim, Güçsüz Hak İse Çaresizdir.

Yorumlar Tüm Yorumlar (85)

Yaz zor ~ 2 yıl önce
Bu yaz cok zor gececek Tk icin, gorunen koy kilavuz istemez, cagrimiz; Tk gel delikanli ol, mobbingke kestigin insanlarin maaslarini iade et, gercek almalari gereken adil ucretlere gec, insanlarin haklarini iade et, adalet hak hukuk bunu gerektirir, ilkeli ol, o yaristigin ayni oigdeyiz dedigin sirketlerin hicbirisi senin calisanlarina yaptigin kalles,igi ve bel alti vurusu yapmadi, gercek budur ve hep yuzune vurulacaktir, yaptiklarini asla unutmayacagiz, bize ozur borclusun be yanlistan donmelisin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 cpt ~ 2 yıl önce
Bizden %50 kes,ama iadeye gelince yapma,bu hiçadil değil,hakkımızı farkıyla iade edin.kul hakkı yediğiniz yeter artık.
Neden mi? 211 ~ 2 yıl önce
Sizler Thy A.O tarihini araştırın haksız yere pek çok kişi işinden emeğinden olmuşturAncak kısa mesajla terorist iması yapılarak kendisini .çalışanın ailesini zan altında bırakarak daha önce kimse işten atılmamıştı.O yüzden 211 kara bir lekedir o yüzden insanlar yapılan haksızlığı ve zulmü kabul edemiyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çetin bey ~ 2 yıl önce
Boğaziçi'nden böyle bir karakter çıkması şaşırtıcı diyorsunuz da mevcut iktidarın ilk döneminden bu yana her türlü kuruma giriş,atama,tayin vs sınavları gibi üniversite sınavları da şaibeli malumunuz. Yorumda adı geçen şahıs da belki şaibeyle Boğaziçi Üniversitesi'ni kazandı ve iktidarın adamları olan rektör ve dekanların, iktidarın veya okuduğu dönemde son derece güçlü olan ve her kuruma doldurulmuş başka oluşumların talebi doğrultusunda öğretim görevlilerine baskı yaparak geçer not verilip de mezun olabilmiş olanlardan biri olabilir. Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP TK ~ 2 yıl önce
BU GÜNE KADAR BİR ENGELLİNİN İŞTEN ATILDIĞINI BİLİYORUM.BİLDİĞİM BAŞKA BİRİ DE YOK. YENİ GELEN HANGİ GENÇ YÖNETİCİ İŞTEN ATILDI. BUNU GİZLİ Mİ YAPIYORLAR. VARLIK FONUNUN BU DURUMLARLA İLGİSİ OLMAZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 2 yıl önce
Ali kıdık bey yazısı yorumlarında gecen hafta ve buvhafta yorum yazıldı iletişimden 3 görme engelli atılmış varlıkfonu devlet kamu ya bağlı Thy den NEDEN NEDEN NEDEN SİZDE ENGELLİ OLABİLİRSİNİZ HERAN BUNLAR SİZE OLURSA NE HİSSEDERSİNİZ İSTENMEMEK DIŞLANMAK ENGELLİLER BU YÜZDEN GERGİN OLUYOR HASTALIKLAR DEĞİL acımasız insanlar yüzünden
cehalet ~ 2 yıl önce
Herşey doğru ve kaliteli eğitimle başlar ve devam eder. Emperyalistlerin ülkemiz içindeki maşaları siyasal islamcılar,feodaliteden beslenen,kişisel çıkarlarını ülke çıkarlarının önüne koyan politikacılar,bürokratlar ve diğerleri 70 yıldır milletimizi cahil bırakmak için ellerinden geleni yaptılar hala yapıyorlar. Köy enstitüleri,Halk evleri gibi bilhassa geri kalmış bölgelerimizin kalkınması için son derece gerekli olan projeler bunlar sayesinde bitirildi sonuçta ortaya cahil,yobaz,gerici,şark kurnazı,çıkarcı,paraya tamahkar bir toplum çıktı. Ülkemizi yönetenler kasıtlı olarak kanunları yaptırıcı ve caydırıcı koymuyorlar,koysalar bile adamına göre uyguluyorlar ki işin ucu kendilerine değdiğinde yırtsınlar. Yoksa adam gibi kanunlar olsa,denetleme,uygulama yapılsa ne o kazalar olur ne kadın,çocuk tecavüzleri,cinayetleri,yolsuzluklar,haksızlıklar vs. Olsa bile şimdiki gibi avrupa 1.si olacak kadar olmaz. Cahil toplumlar cahili seçer onlar da ülkeyi kafalarına göre yönetir sonuç ortada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Umarım ~ 2 yıl önce
Umarım Thy yeni dönemde torpilden uzak,hak eden insanlara şans tanır.Şuan havacılıkta tecrübe sahibi olup iş arayan insan çok.Thy ik yöneticileri öncelikle geçmiş dönemde yaptığı iş görüşmelerinde işe uygun olmasına rağmen bir şekilde alınmayan adayları tekrar değerlendirmeli.İşi ehline vermeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdülllll Keriim Çay ~ 2 yıl önce
Hadi kınacılara gün doğdu!! satışlar patlar yakında, kibir abidedi Abdülkerim Çay yolcuymuş.Gitsin ilk kınayı ben yakacağım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP ABDÜLKERİM.. ~ 2 yıl önce
boşuna sevinmeyelim. kaynak sağlam mı?
Kaynak ~ 2 yıl önce
Kaynak sağlam, kınalar bile hazırrrr.
CVP ABDÜLKERİM. ~ 2 yıl önce
TEMENNİ EDERİM Kİ DOĞRU OLSUN. BU GÜN OLMAZ İSE YARIN, YOKSA GELECEKTE BİR GÜN MUTLAK GİDECEK. AMA BİR SENE, AMA ÜÇ SENE SONRA. BU GÜN GİDERSE THY'NİN BAŞKA İNSANLARINA KÖTÜLÜK YAPAMAYACAK. BOĞAZİÇİNDEN BÖYLE BİR KARAKTER ÇIKMASI ŞAŞIRTICI. 211'LERİN İŞTEN ÇIKIŞLARINI BASINA DUYURAN O ÇİRKİN YAZIYI DA BU BEYEFENDİ YAZMIŞ / ONAYLAMIŞ. MAHKEMELERİ KAZANMALARINA RAĞMEN O METİNDE YER ALAN VE KİME YÖNELİK OLDUĞU BELLİ OLMAYAN MAALESEF TÜM GURUBU KAPSAYAN FETÖCÜLÜK SUÇLAMASI VE ONLARIN İŞ İÇİN MÜRACAAT ETTİKLERİ YENİ İŞYERLERİNİN YÖNETİCİLERİNİN KORKAKLIĞI SEBEBİ İLE BAŞKA BİR İŞE DE GİRMELERİNE ENGEL OLAN BİRİ BU ADAM. ASLINDA METNİN O FORMATTA HAZIRLANMASININ AMACI DA BUYDU HERHALDE. NİYETİ KADERİ OLUR İNŞALLAH.
abdül.. için ~ 2 yıl önce
hani Cuma da geçti. Beyim halen yerinde. Bu da Kartallı mı yoksa. izin zor çıkar.
Geççek Geççek ~ 2 yıl önce
Geç'çek, geç'çek, elbet bu da geç'çek Gör bak umudun gününü gün et'çek Oh, oh, zilleri takıp oynıy'ca'z o zaman O çiçekten günler çok yakın, inan Git'çek, git'çek, geldiği gibi git'çek Her şeyin sonu var, bu çile de bit'çek Oh, oh, zilleri takıp oynıy'ca'z o zaman O çiçekten günler çok yakın, inan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdülkerim Çay Byy ~ 2 yıl önce
211 viler müjde müjde ,hadi THY ciler gözünüz aydın, insankaynaklarından sorumlu THY Genel Müdür Yardımcısı Abdülkerim Çay’ da Hindistan yolcusu.THY de son yılların her tür sindiliğin başı, teşkilatı mahsusanın kalbi radikal islamcı, havacı düşmanı Abdülkerim Çay dan kurtuluyorsunuz.Gazanız mübarek ola.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gözünüz Aydın A. Çay ~ 2 yıl önce
Hadi THY ciler gözünüz aydın, insankaynaklarından sorumlu THY Genel Müdür Yardımcısı Abdülkerim Çay’ da Hindistan yolcusu.THY de son yılların her tür sindiliğin başı, teşkilatı mahsusanın kalbi radikal islamcı, havacı düşmanı Abdülkerim Çay dan kurtuluyorsunuz.Gazanız mübarek ola.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gözünüz aydın'a ~ 2 yıl önce
böyle haberler verip üzmeyin bizi.2*14' den beri sadakatle (kimlere ) çalışan biri. bizim listeyi oluşturanda kendisidir. biz kim miyiz? 211'ler.En son ilker bey bile pass biletleri ve emekli personel kartlarını açalım bu iş bitsin demiş ise de abdülkerim vazgeçirmek için uğraşmış. bundan 6 gün sonra ilker A. şirketten ayrılmış. sizce abdülkerim bunu yeni yöneticilere söylemişmidir. Kesin hayır. Bu adam ilker beyden fazla, en azından onun kadar beddua aldı. Hindistana değil, ..................dibine gitsin.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000