05 Ağustos 2019, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • D ekibinde 5-6 tane ortacı var,sayın yöneticiler bunları operasyona katmayarak kul hakkına girmiş oluyorsunuz
  • Diliniz sürçtü herhalde Tgs yönetilecekmi? On yıldır yapılamayan şimdimi yapılacak ? Yönetme için cv ve kariyer lazım,özel thy bürosundan alakasız insanları atamalarla o iş olmaz.
  • Bekleyin değişir liyakat mi kim takar torpilli olana ağam paşam buyur gel istediğin birimde çalış çabucak yüksel olmayan da sürünsün ne bekliyorsunuz
  • Benim yorumlarimi neden yayinlamiyorsunuz beyler , sizin keyfinize gore mi yazacagiz ?
  • Apronda önce 2-3 sene elini kolunu sallayarak dolaşıyorlar,a diyorsun bu herhalde şef olacak,sonra bakıyorsun şef olmuş..bunlara izin veren yöneticiler diğer çalışanların hakkına yani kul hakkına giriyorlar ,şef olmasına birşey diyen yokda,git kafana göre takıl demeye hakkınız yok ey yöneticiler
  • Tgs kul hakkı,liyakat,adalet konusunda çok hassastır hiç şüpheniz olmasın,Tgs demek hassasiyet demektir
  • Liyakat sadakat olsa nolur, bazılarında insanlık bile yok
  • Talha Görgülü Almanya’da tutuklanmış ama hiç haber olmadı.
  • Bi mdür (?) Düşünün. ..sadece kasılmak,ahkam kesmek,dil bilgisi 0,boyundan büyük işlere kalkışmak. ..Neticesinde = sevilmemek
  • Satilmali, bu haliyle Etkin degil

TGS yönetilecek…!

THY Genel Kurulu’ndan sonra iştiraklerin genel kurulları merak ediliyor idi. THY’den sonra en çok istihdam sağlanan TGS benim için önemli bir merak konusu idi. Ve nihayet geçen hafta sessiz sedasız TGS’nin genel kurulu yapıldı ve sürpriz iki isim yönetim kuruluna girdi.

Dedim ki bu sefer hassas davranırlar ve bilindik isimler değil de farklı isimlerle yol alınır ve kamuoyu bu sefer “işte bu sefer oldu” der.

Ama ne münasebet aynı tas aynı hamam. Yönetim kuruluna atanan İsmail Gerçek ve Kemal Haydar Öztürk. İsmail Gerçek, THY Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen’in yerine, Kemal Haydar Öztürk ise THY Yönetim Kurulu’ndan çıkartılan Cenk Dilberoğlu yerine TGS yönetim kurulu üyesi oldu.

İsmail Gerçek, THY’de uzun süre görev yaptı. Akarını, kokarını duymadım. Sessiz, sakin bir o kadar da işi ile ilgilenen bir görüntü çizdi. Bu sebeple söylenecek olumlu ya da olumsuz bir kelam bulamazsınız.

Kemal Haydar Öztürk THY Özel Büro Başkanı. Benim memleketlim. Hanelerimiz birbirine bir adım mesafede denilecek kadar tariflenebilir.

Denilebilir ki, THY ailesinin en samimi yüzü. Ama yanlışları var mı var. Kendi haline bıraksanız çok daha iyi bir yönetici olabilir. Lakin geçmişten gelen bir bağlılığı var ve o bağlılığa sadık. Liyakat dersen liyakat var ve fakat sadakati liyakatının önüne geçmiş durumda. Her hal ve şeraitte sadık olduğu kişiyi yanlışında bile savunacak bir mekanizmaya sahip.

Bu durum onun eksileri.

Şimdi TGS yönetiminde.

Ama isterdim ki olmasın, isterdim ki bu görevi reddetsin ve isterdim ki “son dönemlerde tartışılır haledeyiz bu görevi başkası yapsın” desin. Demedi ve bende hayal kırıklığı yarattı. Umarım mütevazi kişiliği değişmemiştir.

Şimdi şöyle bir düşünüyorum da TGS yönetiminin yeni YK üyeleri acaba hiç aprona çıkıp TGS’nin çilekeşleri ile hemhal olurlar mı?

Mesela yazın en deli sıcağında “bu insanlar nasıl çalışıyor” diye düşünüp onlarla birkaç saat geçirirler mi? Veya kışın soğuğunda akşamın ayazında uçak altında çalışanların ne çektiklerini düşünebilirler mi?

Mesela, TGS çalışanlarının sendikal çabalarında nasıl tavır alırlar? Onları işten kovmakla tehdit ederler mi? Bir kızımız sendikal mücadele içinde TGS’de olmadık şiddete maruz kalıyor. Mesela personel sendika konusunda serbest bırakılacak mı?

Mesela, THY özel bürodaki eski TGS’li kardeşimiz yine TGS’deki atamalara müdahil olacak mı, olmasına izin verilecek mi?

Mesela, TGS çalışanlarını taşıyan personel servislerinin uykusuz araç kullanmalarını engellemek için denetim yapacaklar mı?

Mesela, TGS personelinin özellikle VIP ve CIP’de çalışan personelinin yolcu bilgilerini başkaları ile paylaşmaması için gerekli tedbiri alacaklar mı?

Mesela söz verilip yapılmayan pass bilet konusunda girişimde bulunacaklar mı buna bakarım.

Velhasıl TGS yönetimine gelen arkadaşlar umarım olması gerektiği gibi yönetirsiniz!

TGS yönetilecek…!

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

D ekibi ortacı ~ 5 yıl önce
D ekibinde 5-6 tane ortacı var,sayın yöneticiler bunları operasyona katmayarak kul hakkına girmiş oluyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yönetim yönetmek ? ~ 5 yıl önce
Diliniz sürçtü herhalde Tgs yönetilecekmi? On yıldır yapılamayan şimdimi yapılacak ? Yönetme için cv ve kariyer lazım,özel thy bürosundan alakasız insanları atamalarla o iş olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramp ~ 5 yıl önce
Bekleyin değişir liyakat mi kim takar torpilli olana ağam paşam buyur gel istediğin birimde çalış çabucak yüksel olmayan da sürünsün ne bekliyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EsbTgs ~ 5 yıl önce
Benim yorumlarimi neden yayinlamiyorsunuz beyler , sizin keyfinize gore mi yazacagiz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs şef atamalar ~ 5 yıl önce
Apronda önce 2-3 sene elini kolunu sallayarak dolaşıyorlar,a diyorsun bu herhalde şef olacak,sonra bakıyorsun şef olmuş..bunlara izin veren yöneticiler diğer çalışanların hakkına yani kul hakkına giriyorlar ,şef olmasına birşey diyen yokda,git kafana göre takıl demeye hakkınız yok ey yöneticiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hassas davranmak ~ 5 yıl önce
Tgs kul hakkı,liyakat,adalet konusunda çok hassastır hiç şüpheniz olmasın,Tgs demek hassasiyet demektir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sadakat liyakat ~ 5 yıl önce
Liyakat sadakat olsa nolur, bazılarında insanlık bile yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SKY ~ 5 yıl önce
Talha Görgülü Almanya’da tutuklanmış ama hiç haber olmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HarekatA ~ 5 yıl önce
Bi mdür (?) Düşünün. ..sadece kasılmak,ahkam kesmek,dil bilgisi 0,boyundan büyük işlere kalkışmak. ..Neticesinde = sevilmemek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 5 yıl önce
Satilmali, bu haliyle Etkin degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000