18 Ocak 2021, Pazartesi
Serdar BAŞAĞAOĞLU
Serdar BAŞAĞAOĞLU [email protected]
  • Aşı olmak istemeyen tabiki olmak zorunda değil. Ama Çin aşısı Alman aşısı gibi akılsız karşılaştırmalar yapmak burada yorum yapan insanların zeka seviyesini bir hayli aşar. Herkes kendi işine baksın, bırakın hangi aşının ne olduğunu uzmanları tartışsın.
  • Ucus ekibine asiya gerek yok, tgs ye arff ye mudur ve seflere yapin gercegimiz budur
  • TK Extra Care'in eleştirilen yanı nedir? Kendiniz söylemişsiniz dünyaca ünlü doktorumuz diye, hijyen tedbirlerinden bahsedilen bir tanıtım filminin yüzü elbette ''dünyaca'' ünlü bizden bir doktor olmalıydı. Farkındaysanız, ileri tıbbi bir bilgi verilmiyor. İnsanlar tarafından bilinirliği düşük, filmi gören yolcuların doktor olup olmadığından şüphe duyacağı bir viroloji uzmanı mı olmalıydı? Sırf kendi alanı diye? Bazen sadece tebrik etmeyi de bilmeliyiz.
  • Ya kardesim ucus ekiplerini asi yapin filan yazilarini yazmadan once hic konusuyor musun ucus ekipleriyle bakalim istiyorlar mi asi yaptirmayi? Ben ve etarfimdaki bircok havaalani personeli, degil sadece ucus ekipleri, zorunlu olmadigi muddetce asi yaptirmak istemiyorlwr. Alman asisi olsa bir derece ama Cin asisi !! Ne ne olacagi belli ne de diger ulkelerin Cin asisi yaptiranlari kabul edecegi. Yarin oburgun butun saglik calisanlarimiz hastalanirsa sasirmam. Zaten bu asinin kokusu yakinda cikacak ve diger asiya donecekler zaruri olarak. O zaman sazqn gibi ilk atlayanlarin hali kotu olacak, cunku bu Cin asisi hem koruma saglamiyor hem de yaptiranlar gercek asiyi yaptirmak icin aylarca bekleyecekler.
  • Peki biz cadetler ne olacak? Şirketin geleceği olarak öncelikli bizim aşılanmamız gerek
  • Lütfen THY da tüm çalışanlarını öncelikli olarak vakit kaybetmeden aşılatsın , biz çalışanlardan ziyade bizim taşıdığımız virüsle annelerimiz babalarımız hayatlarını kaybediyor , gençler olarak bizler farkında olmadan bu hastalığı ayakta atlatıyoruz ama bu virüsü maalesef evlerimize taşıyıp ailemizdeki yaşlı insanların hayatlarını ciddi şekilde tehlikeye atıyoruz...Kabin kokpit her zaman riskte ama bunların dışın dada yeni havalimanı servisleri ve ara servisler fazlası ile dolu , yer , teknik , TGS tüm çalışanlar o uzun yolda dip dibe en az 1 saat seyahat ediyor B kapısında 45 dakika toplu halde servislerin kalkmasını bekliyor. Tüm THY TGS 5m ve havacılık sektörü çalışanlarının ayrım gözetilmeden aynı sağlık personelleri gibi çok acil aşı olması lazım ! ! !
  • Bu işten kârlı çıkacak şirket tartışmasız THY olacak. Tabiki de uçacak bu virüs artık bizimle 0 olacak yok bilmem ne inanmak akıl işi değil grip nezle gibi artık yeni bir hastalığımız oldu covid ! Bu yüzden dönen bir çarkı durdurmak saçmalık olur. Tedbirini alan her insan her şirket en az zararla atlatır. Kapıları kapat hayatı durdur kaç yıl daha durduracaksın bu ne zaman bitecek aşı ne kadar etkili soru işaretleri bu yüzden uçuşlar , turizm , istihdam vs devam etmeli...aksi saçmalık olur.
  • Ben de bu sektörde bir pilot olarak aşı olmayacağımı söylemek isterim. Ne oldugunu bılmedıgınız birşeyi vücudunuza enjekte ettırır mısınız? Bugüne kadar korunmayı başardık ben aşı olmayacağım.
  • Bizler ölmüşüz de ağlayanımız yok,gören yok. En çok çalışan, en az maaş alan, hele hele Ücretsiz izin e çıkarılanlar, Yarım çalıştırılanlar, KÇÖ ye mahkum edilenler, HAKSIZ YERE-SEBEPSİZ İŞTEN ÇIKARILANLAR ..... Vah i vah....
  • Reklam kokan hareketler. Yolcu yanıltılmaya mı çalışılıyor acep?

TC-AŞI

Aşı geldi geliyor derken devlet erkanı aşı olmaya başladı. Sağlık çalışanları da... Ancak unutulan öyle bir kesim var ki!!!

Sağlık çalışanları gibi hiç durmadan çalışan havacılık personeli unutuluyor. Gerek tahliye uçuşları ve gerekse tarifeli seferler ile kargo uçuşlarına devam ettiği nasıl atlandı hayret!Aşı, sağlık çalışanları kadar havacılık sektörü için de elzem ve öncelikli olmalı. Ama nerede?

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Acil Durum Komitesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 'küresel acil durumun' devamı ve uluslararası seyahatler için 'aşı pasaportu' nun şart olarak koşulmaması tavsiyesinde bulundu.

Sebep ne peki? Sebep, aşıların herkese eşit mesafede olmaması ve yeteri kadar üretilmemesiydi. Doğru karar mı evet! Uygulanacak mı o da ayrı muammama!

YOĞURDUM EKŞİ DİYEN OLMAZ!

Dünya genelinde uygulanmaya başlayan bir çok aşı, uygulandığı kişilerde can kayıpları yaşattı. Sebebi aşı mı bilinmiyor. Türkiye’de uygulanmaya başlayan aşı ise eski tip aşılardan. Yani içinde etkisi azaltılmış ya da öldürülmüş virüs var.

Umarım ölümlerin sebebi aşı değildir.

YİNE GEÇ KALIYORUZ

Mutasyona uğrayan Koronavirüs için önlemler hızlı bir şekilde atılıyor ancak Türkiye yine geç kalıyor gibi? İtalya bile Brezilya’da mutasyonlu virüs görülmesi sebebiyle bu ülkeyle olan uçuşları durdurdu. Türkiye ne yapıyor? Neden bir karar alınmıyor. Mutasyonlu virüs ülkeye girdikten sonra mı kapanacak kapılar?

TK EXTRA CARE

Milli bayrak taşıyıcımız Türk Hava Yolları, dünyaca ünlü hekimimiz Dr. Öz ile işbirliği sayesinde yeni hijyen programı 'TK EXTRA CARE'i başlattı. Ancak sayın Mehmet Öz’ün Kliniksel uzmanlık alanları; minimal invasif kalp cerrahisi, kalp cerrahisi, kalp kapakçığı ve aort cerrahisi, yetişkin kalp nakli, mekanik kalp yardımcılığı ve koroner baypastır. Unvanı da cerrahi profesörüdür.

Bu açıdan bakıldığında Mehmet Öz ile bu programın başlatılması biraz tuhaf oldu. Her pilotun her uçağı uçuramaması gibi her doktorun da her konuda uzmanlığı olması beklenemez.

Enin ENİ

“Avrupa’nın en fazla seferini biz yapıyoruz” “Dünyada en fazla ülkeye (102) hala biz uçuyoruz” diye twitler atılmaya devam ediyor. Hep en büyük bizim olsun, en çok noktaya biz uçalım derdindeyiz. Önemli olan o uçakların doluluğu. Kaç yolcu uçuruyorsunuz? Uçurduğunuz yolcuların kaçı mutlu? Personele hak ettiği veriliyor mu ? Asıl mesele bu!


SERDAR BAŞAĞAOĞLU

TC-AŞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Bilmediğim Şey Yok ~ 3 yıl önce
Aşı olmak istemeyen tabiki olmak zorunda değil. Ama Çin aşısı Alman aşısı gibi akılsız karşılaştırmalar yapmak burada yorum yapan insanların zeka seviyesini bir hayli aşar. Herkes kendi işine baksın, bırakın hangi aşının ne olduğunu uzmanları tartışsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zeka fiskiriyor senden ~ 3 yıl önce
Uzmanlari arastirip onaylamadilar zaten. Turk insani kobay olarak kullaniliyor. Butun hukumet yetkilieri ve zenginler Alman asisini getirtitip onu oluyorlar. Cin asisinin koruyuculugu olmadigi yakinda cikacak ortaya.
Gerek yok ~ 3 yıl önce
Ucus ekibine asiya gerek yok, tgs ye arff ye mudur ve seflere yapin gercegimiz budur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK Extra Care ~ 3 yıl önce
TK Extra Care'in eleştirilen yanı nedir? Kendiniz söylemişsiniz dünyaca ünlü doktorumuz diye, hijyen tedbirlerinden bahsedilen bir tanıtım filminin yüzü elbette ''dünyaca'' ünlü bizden bir doktor olmalıydı. Farkındaysanız, ileri tıbbi bir bilgi verilmiyor. İnsanlar tarafından bilinirliği düşük, filmi gören yolcuların doktor olup olmadığından şüphe duyacağı bir viroloji uzmanı mı olmalıydı? Sırf kendi alanı diye? Bazen sadece tebrik etmeyi de bilmeliyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
At at ~ 3 yıl önce
Yahu reklam kokan hareketler. Genç bunları
Kobay miyiz biz ~ 3 yıl önce
Ya kardesim ucus ekiplerini asi yapin filan yazilarini yazmadan once hic konusuyor musun ucus ekipleriyle bakalim istiyorlar mi asi yaptirmayi? Ben ve etarfimdaki bircok havaalani personeli, degil sadece ucus ekipleri, zorunlu olmadigi muddetce asi yaptirmak istemiyorlwr. Alman asisi olsa bir derece ama Cin asisi !! Ne ne olacagi belli ne de diger ulkelerin Cin asisi yaptiranlari kabul edecegi. Yarin oburgun butun saglik calisanlarimiz hastalanirsa sasirmam. Zaten bu asinin kokusu yakinda cikacak ve diger asiya donecekler zaruri olarak. O zaman sazqn gibi ilk atlayanlarin hali kotu olacak, cunku bu Cin asisi hem koruma saglamiyor hem de yaptiranlar gercek asiyi yaptirmak icin aylarca bekleyecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cadet ~ 3 yıl önce
Peki biz cadetler ne olacak? Şirketin geleceği olarak öncelikli bizim aşılanmamız gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BIONTECH ~ 3 yıl önce
Lütfen THY da tüm çalışanlarını öncelikli olarak vakit kaybetmeden aşılatsın , biz çalışanlardan ziyade bizim taşıdığımız virüsle annelerimiz babalarımız hayatlarını kaybediyor , gençler olarak bizler farkında olmadan bu hastalığı ayakta atlatıyoruz ama bu virüsü maalesef evlerimize taşıyıp ailemizdeki yaşlı insanların hayatlarını ciddi şekilde tehlikeye atıyoruz...Kabin kokpit her zaman riskte ama bunların dışın dada yeni havalimanı servisleri ve ara servisler fazlası ile dolu , yer , teknik , TGS tüm çalışanlar o uzun yolda dip dibe en az 1 saat seyahat ediyor B kapısında 45 dakika toplu halde servislerin kalkmasını bekliyor. Tüm THY TGS 5m ve havacılık sektörü çalışanlarının ayrım gözetilmeden aynı sağlık personelleri gibi çok acil aşı olması lazım ! ! !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 3 yıl önce
Bu işten kârlı çıkacak şirket tartışmasız THY olacak. Tabiki de uçacak bu virüs artık bizimle 0 olacak yok bilmem ne inanmak akıl işi değil grip nezle gibi artık yeni bir hastalığımız oldu covid ! Bu yüzden dönen bir çarkı durdurmak saçmalık olur. Tedbirini alan her insan her şirket en az zararla atlatır. Kapıları kapat hayatı durdur kaç yıl daha durduracaksın bu ne zaman bitecek aşı ne kadar etkili soru işaretleri bu yüzden uçuşlar , turizm , istihdam vs devam etmeli...aksi saçmalık olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ölen ölsün ~ 3 yıl önce
İyi o halde ölen ölsün, kalan sağlar bizimdir. Ne biçim insansın? İlk önce insanlık öğren!
Sayın yazar ~ 3 yıl önce
Ben de bu sektörde bir pilot olarak aşı olmayacağımı söylemek isterim. Ne oldugunu bılmedıgınız birşeyi vücudunuza enjekte ettırır mısınız? Bugüne kadar korunmayı başardık ben aşı olmayacağım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuru ~ 3 yıl önce
Pilotmus, pilot risk analizini hayatinda herseye yapar, dusgusal ve tepkisel davranmaz, sen boyle degilsin
ÇLŞ ~ 3 yıl önce
Bizler ölmüşüz de ağlayanımız yok,gören yok. En çok çalışan, en az maaş alan, hele hele Ücretsiz izin e çıkarılanlar, Yarım çalıştırılanlar, KÇÖ ye mahkum edilenler, HAKSIZ YERE-SEBEPSİZ İŞTEN ÇIKARILANLAR ..... Vah i vah....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MROZ ~ 3 yıl önce
Reklam kokan hareketler. Yolcu yanıltılmaya mı çalışılıyor acep?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000