26 Temmuz 2021, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • İkramiye hakkında bir bilgi istiyoruz Ali bey
  • yemin ederim dünyanın en kötü yönetimi TGS yönetimi işcilere zarar veren ve onları düşünmeyen yeönetim ikramiye istiyoruz hakkımızı istiyoruz
  • Prof.Sabotaj ve ekibi boş reklam peşinde.Bir şey yapmadan cemaat yapılanmasını korumak adına yalan haberlerle medyada.MMU un motorunu ithal edeceğiz yaprak kıpırdamazken cemaatine çıkar sağlama peşinde.Çiftliğindeki sürüsü ile
  • Ani biz ayleydik çikolata kandil simidi ilk bizi
  • DOCO için bir gelişme var mı aldığınız haberlerde DOCO da yüzde otuz kesinti yapmıştı
  • Pazar alışverişi yaptım. Artık bazı yaz meyvelerini yemek lüks. Domates 4-5 lira yazın ortasında. Allah asgari ücretle geçinen, zor durumda olan herkese sabır versin. İşimiz çok zor. TGS yönetimi hala işcilere zam yapmama derdinde.
  • Tek söz tek kelime zehri zıkkım olsun yedikleri haklarımız
  • THY kabin ve kokpit ayrılmalıdır. Kabin, kokpitin boynuna yüktür. Kabin yüzünden kokpit hakettiği zammı alamamaktadır. Daha iyi otellerde konaklayamamaktadır
  • Adam haklı. Km’ler bile kabul ediyor
  • Öncelikle cift maaslari geri istiyoruz. Thy yüzde 18.5 yaparken tgs ye neden bişi leri geri vermiyorsunuz okadar yogunki isi tgs yapiyor insaf Sonucta sizin iştirakiniz abi Sizin ucaklarinizi yapıyor Sonucta tgs yönetiminde thy yokmu

“Oh be” dedirten gelişmeler…

Gerçekten de bu sıcak havalarda resmen serinledik. Havacılığımızın yerlerde süründüğü bir zamanda “keşke her gün bayram olsa” dedirten artışlarla yüzümüz güldü. Yerden göğe kadar bir nebze hareketli bir hafta yaşadık.

Kabus gibi geçen yılın, ayların ardından ilk kez havacılık sektörü nefes aldı diyebiliriz. Corona kabusunun bitmesi en büyük dileğimiz derken, aşılamanın faydasını da göreceğimiz günleri şimdiden hayal etmek lüks sayılmaz.

Bir dileğimi paylaşarak yazıma devam etmek isterim. Onur Air’in de yeniden havalanacağı günleri görmek yüzlerce çalışan adına bir temenni olarak dile getirmek isterim.

Zira sektörün THY’den sonra en eski oyuncusu Onur Air. Teknik alt yapı ve filosu ile bu sektörün önemli oyuncusu Onur Havayolları.

Güneyden başlayalım. Antalya Havalimanı pandemi döneminde uçmayan uçakların park alanı haline gelmişti. Gerek Covid aşısı ve gerekse bayram tatili dolayısıyla uçakların biri inip diğeri kalkarken rekor üstüne rekor kırması umutlarımızı tazeledi.

Antalya Havalimanı bu kez yolcu taşıyan uçakların park etmesiyle şenlendi. 890 iniş kalkışla adeta rekor kırdı. Antalya’da, Bodrum’da, İzmir’de, İstanbul’da, Sabiha Gökçen’de uçaklar arı gibi uçarken adeta “eskiye dönüyoruz” havası estirdi.

Rahatlayan pandemik koşulların daha da artmasını temenni ederken, gökyüzünün şenlenmesi ülke ekonomisi kadar, havacılık sektörünün içindeki buhranı aşmasına da yol açsın temennisindeyiz.

Bu arada sadece Antalya değil İstanbul Havalimanı da rekor kırdı. Daha doğrusu son yılın rekorunu kırdı. 2020 yılını yok sayıyoruz.

Burada kazanan havacılık sektörü olsun. Çalışanlar olsun. İnsanların umutları kararmışken yeniden yeşersin istiyoruz.

İstanbul Havalimanı son 1070 planlanmış uçuş ile 2021 yılının rekorunu kırdı. Burada çalışanları da tebrik etmek lazım. Hem yoğunluk bir anda arttı hem de sıcak havaya rağmen ter akıttılar. Dilerim bu çalışmanın karşılığını da en kısa zamanda alırlar.

Sabiha Gökçen Havalimanı da rekor üstüne rekor kırdı.

Burada yeri gelmişken hemen belirtelim. Sabiha Gökçen Havalimanı üzerindeki kısıtlamayı SHGM bir an önce kaldırmalı. Keza ikinci pistin bitirilmesi için gerek Ulaştırma Bakanı ve gerekse ilgililer harekete geçmeli. Savunma Sanayi Başkanlığı bu konu üzerinde durmalı.

Sabiha Gökçen Havalimanı, 690 uçuşla 2021 yılının en karlı haftasını yaşadı.

Tüm havalimanlarımızın aynı güzelliği yaşaması ve sektörün küllerinden yeniden doğması, yeni iş alanlarının açılması, işini kaybedenlerin yeniden işine dönmesinin sağlanması da önem arz ediyor.

Çelebi’de, HAVAŞ’ta, TGS’de işini kaybeden insanlarımızın yeniden iş başı yaptırılması da ayrı bir güzellik olacak.

Güzellikleri yaşadıkça, güzel şeyleri yazmak bizim en büyük temennimizdir. Havayolu şirketlerimizin uçakları ne kadar uçarsa o kadar ekonomimize katma değer sağlayacaktır.

Hep birlikte bu güzel günleri yaşamayı arzu ediyoruz.

Kalın sağlıcakla.

“Oh be” dedirten gelişmeler…

Yorumlar Tüm Yorumlar (108)

Tgs ~ 3 yıl önce
İkramiye hakkında bir bilgi istiyoruz Ali bey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kötü yönetim ~ 3 yıl önce
yemin ederim dünyanın en kötü yönetimi TGS yönetimi işcilere zarar veren ve onları düşünmeyen yeönetim ikramiye istiyoruz hakkımızı istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEI ~ 3 yıl önce
Prof.Sabotaj ve ekibi boş reklam peşinde.Bir şey yapmadan cemaat yapılanmasını korumak adına yalan haberlerle medyada.MMU un motorunu ithal edeceğiz yaprak kıpırdamazken cemaatine çıkar sağlama peşinde.Çiftliğindeki sürüsü ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 3 yıl önce
Ani biz ayleydik çikolata kandil simidi ilk bizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DOCO ~ 3 yıl önce
DOCO için bir gelişme var mı aldığınız haberlerde DOCO da yüzde otuz kesinti yapmıştı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dertli derman ~ 3 yıl önce
Pazar alışverişi yaptım. Artık bazı yaz meyvelerini yemek lüks. Domates 4-5 lira yazın ortasında. Allah asgari ücretle geçinen, zor durumda olan herkese sabır versin. İşimiz çok zor. TGS yönetimi hala işcilere zam yapmama derdinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs li ~ 3 yıl önce
Tek söz tek kelime zehri zıkkım olsun yedikleri haklarımız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ve kokpit ~ 3 yıl önce
THY kabin ve kokpit ayrılmalıdır. Kabin, kokpitin boynuna yüktür. Kabin yüzünden kokpit hakettiği zammı alamamaktadır. Daha iyi otellerde konaklayamamaktadır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fiiliyatta ayridir ~ 3 yıl önce
Gercekte ayridirlar, bu zafer Stewartlarindir
İlahi sen ~ 3 yıl önce
Ayırın lütfen ayırın da , kendilerine verilen kıymeti hala görmemekte ısrarcı olanlar yaşadıkları durumun sebebi olarak başkalarını görmemeleri gerektiğini anlasın. Zihni sinirler dolu ülkemde sanki maaşımı cebinden veriyor. Gerçekten kalite yok "KALİTE"
Daha iyi otel mi ~ 3 yıl önce
Boyle de mi bi derdiniz vardi sizin, ne bos adamlarsiniz ya siz.
Haklı ~ 3 yıl önce
Adam haklı. Km’ler bile kabul ediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGs ~ 3 yıl önce
Öncelikle cift maaslari geri istiyoruz. Thy yüzde 18.5 yaparken tgs ye neden bişi leri geri vermiyorsunuz okadar yogunki isi tgs yapiyor insaf Sonucta sizin iştirakiniz abi Sizin ucaklarinizi yapıyor Sonucta tgs yönetiminde thy yokmu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000