01 Temmuz 2019, Pazartesi
Çetin ÖZBEY
Çetin ÖZBEY [email protected]
  • Çetin beyin , Türk Hava Yollarındaki calsimasinin son zamanlarına denk geldim. Havacılık ile ilgili birikimlerine şapka cikartirim. O zaman ki on goruleri, önerileri halen faydalanilacak düzeyde.Emekli olan büyüklerimizde anlatirdi bize çetin beyin başarılarını.Türk hava yollarında çalışanların nasıl Dostlukları olduğunu kimsenin kimseyi harcamadigini da söylerlerdi. .Şimdi anlıyorum ne demek istediklerini. Barış ve saygı dolu iletişim diliyorum herkese
  • BUNDAN SONRA BENİM KÖŞEMDEN BAŞKALARINA SESLENEMEYECEKSİNİZ.NASIL BİRİYSENİZ BİLMİYORUM DEDİĞİNİZ VPN'İ KULLANIYORSUNUZ.BU TÜR YORUMLARI BENDE YAYINLAMAYACAĞIM ARTIK.TAKDİRİNİZ BENDEB UZAK OLSUN.
  • 3-4 sene önce Abd'de yaşayan kuzenimle konuşurken bana 'şirketin yeni ceo seçimi için kendisine form gönderdiğini onu doldurmaya çalıştığını' söylemişti ben de hayret etmiştim,meğer orada çoğu büyük şirket başkan ve ceo'larını çalışanlarından aldıkları fikirle seçiyormuş. Adayların kişisel,sosyal,eğitim,kariyer vs ile ilgili bilgileri verilip çalışanlardan seçim yapmaları isteniyormuş sonunda da yönetim kurulu karar veriyormuş. Sonra da niye Abd dünya'ya hükmediyor,şirketleri bu kadar güçlü diyoruz. İlker'in cv'sine bakınca neyin ne olduğu ortada,sigorta,tanıtım fonu,thy gibi birbiriyle alakasız kurumlarda hep tepeden inme yönetici olmuş. En büyük rakibimiz dedikleri Lufthansa ceo'sunun cv'sine bakınca insan acı acı gülüyor. Ekonomik kriz yoksa niye döviz,faiz,işsizlik,ithalat rekorları kırılıyor,iktidar niye boyuna paket açıklıyor,vergileri arttırıyor,her şeye zam geliyor? Ayrıca işinizi sevin,dört elle sarılın diyorsunuz güzel de işi yönetenler bizi sevmiyorsa,dışlıyorsa,ötekileştiriyorsa,mobbing uyguluyorsa ne yapalım peki? Ülkemizde torpil,hemşehricilik,nepotizm bitmedikçe,adalet ve eşitlik olmadıkça insanlar işlerini de sevemez,gelecekten de umutlu olamaz,ekonomik,sosyal olarak da büyüyemeyiz.Saygılarımla.
  • SİZ HAYAL GÖRÜYOR VEYA BENİ BİR BAŞKASI İLE KARIŞTIRIYORSUNUZ.BEN İLKER BEYİ HİÇ BİR YERE YAKIŞTIRAN BİR YAZI YAZMADIM.SİZDE BÖYLE BİR YAZIM VARSA BENİ MAHCUP EDİN. KENDİSİNİ HİÇ BİR YERE YAKIŞTIRAMAM.LAYIK OLMADIĞINDAN DEĞİL. BELKİ LAYIKTIR. KENDİSİNİ TANIMADIĞIM İÇİN.BEN SİZİN GİBİ VPN KULLANARAK YAZMIYORUM.ADIM,SANIM BELLİ.NEDEN İLKER BEYİN ALEYHİNDE YAZMAMIN NEDENİNİ SİZ YAZIN. BEN YAYINLARIM. TABİİ İÇİN DE YALAN, DOLAN VE İFTİRA YOKSA. HAYDİ BAKALIM.
  • TEŞEKKÜRLER EDİYORUM. DİNLEDİM. EVET SOHBET TARZINDAKİ KONUŞMADA 211' LER DİLE GETİRİLİYOR. SEVİNDİM TABİİ Kİ. ANCAK RESMİ OLAN BELGE GENEL KURUL TOPLANTILARI SONUNDA TUTULAN TUTANAKLARDIR. TUTANAKTA BU KONULARA NEDENSE DEĞİNİLMEMİŞ.EMİNİMKİ SN.SAFA BEYDE BUNUN FARKINA VARMIŞTIR.
  • İLKER BEYİN BİZİM YAZDIĞIMIZ YAZILARLA İŞTEN UZAKLAŞTIRILACAĞINI DÜŞÜNMEK NASIL BİR GÖRÜŞTÜR ANLAYAMADIM. AMACI BELLİ ETMEK İSE DAHA TUHAF. AMACI ZATEN AÇIK AÇIK YAZIYORUM.İLKER BEYİN VİZTONU VE DURUŞU İLE TÜRKİYEDEKİ TEK YÖNETİCİ OLDUĞUNU SÖYLEYEN BİRİNE NE CEVAP VEREBİLİRİM Kİ.ASLINDA BU CEVABI ESKİ GAZETELERDE ARARSANIZ BULABİLİRSİNİZ.
  • Ali bey de sizde çok ugrastiniz öyle ettiniz böyle ettiniz ama olmadı artık kabullenin ilker bey iyi bir yönetici adamın vizyonu duruşu konuşması koca turkiyede bir tane yönetici de yoktur hep eleştiri yapmayın amacınızı belli ediyorsunuz biriniz siyaset mi yapıyor gezetecilikmi yapıyor belli değil sizde uzun uzun yazıyorsunuz sonuç belli değil ülkenin böyle adamlara ihtiyacı var ilker bey ve ekibine Allah yardım etsin
  • https://www.youtube.com/watch?v=b5BVhdgLl48&t=304s
  • TEK TEK İSİM Mİ YAZMAMI İSTİYORSUNUZ. SİZ İŞE ALDIKARINI SAYIN, BİR O KADARINI ATMİŞTİR.İLK GELDİĞİ ZAMAN PERSONELE YAPTIĞI DUYURUYU OKUYUN. ŞARTLANMAMIŞ ÇALIŞANLARIN HEPSİ BU DURUMLARA VAKIF.
  • GÖRMEDİM. DUYDUM. GÖNDERİN DE İZLEYELİM.

Gitti, Gidecek, Gidiyor Dendi, Yine Kaldı. Gitmedi.



Evet; bizi idare edecek siyasileri biz seçiyoruz. Bir adım öte Cumhurbaşkanımızı bile seçiyoruz artık. Gel gelelim insanlar işyerlerindeki üstlerini kendi seçemiyor. Sanki yukarıdan gönderiliyorlar gibi. Ne getirilmelerinde ne gönderilmelerinde bir rolü olmuyor insanın. Birlikte yaşamaya mecburuz. Beğen veya beğenme, sev veya sevme.

Birileri çıkıyor. Bir takım nedenler sıralıyor. Ve de tepelerin “ Toplu Sözleşmeyi bitir ve eşyalarını topla “ dediğini söylüyor. İnanıyorsun. Zira içinden istiyorsun gitmesini. 211’lerde, 305’ler de öyle, Hava Sen’cilerde öyle.  Birkaç yere soruyorsun. O bitti ve gitti cevabını alıyorsun. Tek parmağın 100 parmağa galebe çaldığı Genel Kurul toplantısı yapılıyor. Ve de bakıyorsun. Gitti gidiyor denilen zat yine aynı yerinde.

Siyasi iktidarın gözünden düşmüş olup görevden alınması beklenilen bir bürokrat, hükümetin her anlamda etkin olduğu şirketinin Yönetim Kuruluna, bu göreve atanmadan önce çalışmış olduğu kuruluştaki bir çalışma arkadaşın her ne kadar kariyeri uygun ise de YK üyesi olarak getiremez. Bu bir anlamda güç gösterisidir. Ve THY YK Başkanı Aycı bu gösteriyi yapmış ve ben buradayım ve kuvvetliyim demiştir.

Sayın Aycı, Sizi kutlamak içimden gelmiyor. Bakın Cumhurbaşkanımız bile yarın parti meclisini toplayıp sistemdeki aksaklıkların nasıl giderilebileceği konusunda çalışma yapacağı haberini verdi ajanslar. Sizde her ne kadar tek adam görüntüsü vermek istiyorsanız da aynı çalışmayı yapmanız aile içinde korkudan oluşan otoritenizi zedelemeyecektir.

Temmuz 2015’ de atanmanızı takiben personele yaptığınız duyuruyu hatırlayın. Onu yazan başka bir İlker Aycıydı herhalde. Derdinizi bana anlatın diyordunuz. Şimdi aynı sözü tekrarlasanız bile bazı çalışanlarınızın gözünde hiçbir şey ifade etmeyecektir. Size karşı duyulan güveni zedelediniz. Yanlış yazdım. Sıfırladınız. Yine de denemekte fayda var.

BU KISA YAZIYI ANNE VE BABANIZ,  EŞİNİZ BEĞENECEKTİR.

Evet; onlar bu yazıyı beğenecektir zira sizi herkesten fazla sevdiklerine eminim. Sizi onlar kadar düşünen, hep iyi olmanızı isteyen başkalarının olmadığına da eminim.

Ekonomik kriz var mı? Yok mu? Kimine göre var. Baştakilere göre yok.  Birçok ülkenin sıkıntısı olan İşsizlik bizde ne boyutta?  Türkiye İstatistik Kurumu ( TUIK )  açıklıyor. Doğru değil diyorlar. Daha fazla diyorlar. Doğru veya değil, bu bile konudaki durumumuzu ortaya koyuyor. Hangi partinin temsilcisi söylerse söylesin, kısa veya orta vadede halledilebilecek bir sorun değil bu. Enflasyon ve pahalılık bildiğiniz gibi. Gelirler ise malum. Evet; kısaca hal-i pürmelâlimiz işte bu minvalde. Allah herkese kolaylıklar versin.

Evet:  Bu şartlar altında en iyi iş hangisi? Bu sualin cevabı yukarıda sıralanan hususlar ile ilgili.  Görünen o dur ki, en iyi iş, sahip olduğumuz iş.  Bunun farkına varmak için o işi kaybetmemize gerek yok Anlayacağınız, yöneticinin kaşının üzerinde gözü var diye efelenmenin zamanı değil. İşe siyasi görüşleri karıştırıp maraza çıkartmanın hiç zamanı değil. Bazı arkadaşlarımızın beni haksızlıklara karşı sessiz mi kalalım diye cevaplayacaklarını biliyorum. Tabii ki söylemek istediğim bu değil. Ancak bu güne kadar sessiz kalmadığınız, haykırdığınız konulardan nasıl sonuçlar elde ettiğinizi iyi düşünün ve değerlendirin. Bu arada, benzeri şeyleri yaşamadan önce hepimiz önce kendine dönmeli ve kendimizi mümkün olduğunca realist bir gözle değerlendirmeliyiz. Tabii ki ülkenin durumunu ve de kişisel  özelliklerimizle kariyerimizin iş yaşamında ne derece aranılır olduğunu da.

Ne hikmettir bilinmez. Kimse işinden memnun ve mutlu değildir. Ben onun, oda başkasının işine imrenir. Herkes birbirine kendi işinin kötü taraflarını anlatır. Esasen her zaman için özellikle içerisinde bulunduğumuz bu ve benzeri dönemlerde gereksiz ve gereksiz olduğu kadar da kişisel hiç bir amaca hizmet etmeyecek bir davranıştır bu. 

Evet:  özellikle bu dönemde insanların işine dört elle sarılması gerekir ve de insanların işlerini daha fazla sevmeleri ve daha fazla çalışmaları şart. Bu dönemde çalışanların işlerini, sağlıktan sonra  sahip oldukları en kıymetli "yaşam unsuru " olarak görmeleri ve ona göre davranmaları gerekir.  İşin kutsallığı bu dönemlerde daha belirgin olarak ortaya çıkıyor.

Hiç unutmamak gerekir ki " daha iyisini bulana kadar en iyi iş, sahip olduğun iştir " İsterseniz annenize, babanıza ve eşinize sorun. Bakın ne diyecekler.

BÜYÜDÜK. BÜYÜYORUZ. DAHA DA BÜYÜYECEĞİZ

Büyüdük. Büyüyoruz. Daha da büyüyeceğiz. Avrupa Havayolları içinde bu konuda birinciyiz. Ciromuz falana yükseldi. Dünyada en fazla noktaya uçuş yapan havayoluyuz vb.. vb..

Bir İşletmenin büyüklüğü “ girişim tarafından bir araya getirilen üretim araçlarının tümünün hacmi ” olduğuna göre büyüklük ifadesinin içinde bulunan bu ” tüm “ kelimesi neleri, hangi unsurları kapsıyor?

Büyümenin İşletmeler açısından “ temel amaç “ olduğu ortada. Tüm firmalar büyümeye odaklanır, Bu konuda hırsa kapılmak kaybetmeye neden olabilir. Örnekleri çoğunlukla görülmüş olduğu üzere büyüme çoğu zaman birçok sorunu da beraberinde getirecektir. Yazının girişindeki sıralamada THY Yöneticileri neyi atlıyor dersiniz? Evet;  tarifteki “ tüm “ kelimesinin kapsadığı bütün unsurları sıralayabiliyorlar mı peş peşe? Önem derecesi kişiye göre değişmekle birlikte büyümenin unsurlarından biri olan ve aynı zamanda üretimin önde gelen araçlarından sayılan İnsan Kaynağını nereye koyuyorlar acaba?

Özetle şirketlerin; yenilikçi, üretken, analitik düşünebilen sektörleri ve piyasayı takip eden,  uluslar arası standartlarda düşünebilen insanlarla çalışmaları büyümeye yardımcı olan en önemli faktörlerden biri.  Her ne kadar tüm personel arama ilanlarında bu hususlar not edilirse de mülakatlarda dikkate alınmadıkları ve çoğunlukla başka faktörlerin değerlendirilmesi cihetine gidildiği bilinmekte ve görülmekte..  Malum zamanımızda çalışanlar şirketin varlıkları olarak kabul ediliyor.  Kişilerin beceri ve bilgi durumuna göre yapılacak sınıflandırmayı takiben şirket ünitelerinin  ‘işinin ehli’ kişilere emanet edilmesinde fayda var. İstihdamın büyümeye katkı sağlayabilmesi ancak böyle olur.

Gitti, Gidecek, Gidiyor Dendi, Yine Kaldı. Gitmedi.

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

tgs ~ 5 yıl önce
Çetin beyin , Türk Hava Yollarındaki calsimasinin son zamanlarına denk geldim. Havacılık ile ilgili birikimlerine şapka cikartirim. O zaman ki on goruleri, önerileri halen faydalanilacak düzeyde.Emekli olan büyüklerimizde anlatirdi bize çetin beyin başarılarını.Türk hava yollarında çalışanların nasıl Dostlukları olduğunu kimsenin kimseyi harcamadigini da söylerlerdi. .Şimdi anlıyorum ne demek istediklerini. Barış ve saygı dolu iletişim diliyorum herkese

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP TGS ~ 5 yıl önce
SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. SAĞOLUNUZ. HER ŞEY O DÖNEMLERDEKİ ÇALIŞANLAR SAYESİNDE ŞEKİLLENMİŞTİ. SAĞLIKLAR DİLİYORUM.
CVP CVP CVP'A ~ 5 yıl önce
BUNDAN SONRA BENİM KÖŞEMDEN BAŞKALARINA SESLENEMEYECEKSİNİZ.NASIL BİRİYSENİZ BİLMİYORUM DEDİĞİNİZ VPN'İ KULLANIYORSUNUZ.BU TÜR YORUMLARI BENDE YAYINLAMAYACAĞIM ARTIK.TAKDİRİNİZ BENDEB UZAK OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çetin bey'e ~ 5 yıl önce
Haddim olmayarak,affınıza sığınarak naçizane bir şey söylemek isterim,sizin demokratlığınız,kaliteniz,görgünüz,insanlığınız böyleleri ile muhatap olup,yorumlarını yayınlamaya uygun değil lütfen böyle boş ve kalitesizlerin kendileri gibi kalitesiz ve boş yorumlarını yayınlamayınız. Hürmetler sunarım.
CVP ÇETİN BEY'E ~ 5 yıl önce
aIRPORTHABER' DE YAZMAYA BAŞLADIĞIM İLK YAZIDA BÖYLE BİR SÖZ VERMİŞTİM.KENDİ ALEYHİMDE OLAN YORUMLARI DA YAYINLAYACAĞIMI İFADE ETMİŞTİM İNSANLARIN BU DENLİ YANLIŞ YAPACAKLARINI DÜŞÜNEMEMİŞTİM.SONUÇ: MAALESEF HAKLISINIZ. TEŞEKKÜRLER EDİYORUM.
Ama sen ~ 5 yıl önce
Ingiltere kraliyet ailesine mensupsun zaten insanlari ayristirmayin bu ulkede herkes diledigi herseyi yazar cizer dogru veya yanlis
Sn Çetin bey ~ 5 yıl önce
3-4 sene önce Abd'de yaşayan kuzenimle konuşurken bana 'şirketin yeni ceo seçimi için kendisine form gönderdiğini onu doldurmaya çalıştığını' söylemişti ben de hayret etmiştim,meğer orada çoğu büyük şirket başkan ve ceo'larını çalışanlarından aldıkları fikirle seçiyormuş. Adayların kişisel,sosyal,eğitim,kariyer vs ile ilgili bilgileri verilip çalışanlardan seçim yapmaları isteniyormuş sonunda da yönetim kurulu karar veriyormuş. Sonra da niye Abd dünya'ya hükmediyor,şirketleri bu kadar güçlü diyoruz. İlker'in cv'sine bakınca neyin ne olduğu ortada,sigorta,tanıtım fonu,thy gibi birbiriyle alakasız kurumlarda hep tepeden inme yönetici olmuş. En büyük rakibimiz dedikleri Lufthansa ceo'sunun cv'sine bakınca insan acı acı gülüyor. Ekonomik kriz yoksa niye döviz,faiz,işsizlik,ithalat rekorları kırılıyor,iktidar niye boyuna paket açıklıyor,vergileri arttırıyor,her şeye zam geliyor? Ayrıca işinizi sevin,dört elle sarılın diyorsunuz güzel de işi yönetenler bizi sevmiyorsa,dışlıyorsa,ötekileştiriyorsa,mobbing uyguluyorsa ne yapalım peki? Ülkemizde torpil,hemşehricilik,nepotizm bitmedikçe,adalet ve eşitlik olmadıkça insanlar işlerini de sevemez,gelecekten de umutlu olamaz,ekonomik,sosyal olarak da büyüyemeyiz.Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP CEVAP CEVAP ~ 5 yıl önce
SİZ HAYAL GÖRÜYOR VEYA BENİ BİR BAŞKASI İLE KARIŞTIRIYORSUNUZ.BEN İLKER BEYİ HİÇ BİR YERE YAKIŞTIRAN BİR YAZI YAZMADIM.SİZDE BÖYLE BİR YAZIM VARSA BENİ MAHCUP EDİN. KENDİSİNİ HİÇ BİR YERE YAKIŞTIRAMAM.LAYIK OLMADIĞINDAN DEĞİL. BELKİ LAYIKTIR. KENDİSİNİ TANIMADIĞIM İÇİN.BEN SİZİN GİBİ VPN KULLANARAK YAZMIYORUM.ADIM,SANIM BELLİ.NEDEN İLKER BEYİN ALEYHİNDE YAZMAMIN NEDENİNİ SİZ YAZIN. BEN YAYINLARIM. TABİİ İÇİN DE YALAN, DOLAN VE İFTİRA YOKSA. HAYDİ BAKALIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cvp Cvp cvp ~ 5 yıl önce
Vpn nedir bilmem çetin bey ali cengiz oyunlarını siz ve basinizdaki ali bey bilir ben anlamam siz yazdınız demedim zaten ali bey den bahsettim yazdı çizdi öyle yaptı böyle yaptı gene olmadı başaramadıniz el birliği ile dedim kabul edin ve önünde eğilin artık bu böyle ilker bey başta ve iki sene şirketi yönetecek sizde meyve veren ağacı taslarken yorgunluktan bilgisayar başında sadece yazacaksınız
CVP CVP CVP ~ 5 yıl önce
BRAVO. BU YORUMU GONDERİRKEN KULLANDIĞINIZ VPN'İ BİLMİYORSUNUZ DEMEK Kİ. KARGALAR GÜLER. ALİ BEYE HİTAP EDİYORSANIZ ONA YAZIN. BEN YANLIZ AKSAKLIKLARI KALEME ALIRIM. İLKER BEYİN VEYA HERHANDİ BİR YÖNETİCİNİN BAŞARISI BENİ MUTLU EDER.
Cvp cvp cvp ~ 5 yıl önce
Vpn bilmem pekde bisey kaybettigimi sanmiyorum bilmeyetek ama sizlerin ne pesinde oldugunu biliyorum basaramayacaksiniz zafer inananlarindir sizlerin degil cetin bey ali bey e yazin diyorsunuz ama takdir ettigim tek vasfiniz butun yorumlari yayinlamaniz ve yorumlari cevaplamaniz bundan dolayi takdir ediyorum sizi ama ali bey begenmedigini yayinlamiyor onuda oyle kabul ettik
CVP VİDEO ~ 5 yıl önce
TEŞEKKÜRLER EDİYORUM. DİNLEDİM. EVET SOHBET TARZINDAKİ KONUŞMADA 211' LER DİLE GETİRİLİYOR. SEVİNDİM TABİİ Kİ. ANCAK RESMİ OLAN BELGE GENEL KURUL TOPLANTILARI SONUNDA TUTULAN TUTANAKLARDIR. TUTANAKTA BU KONULARA NEDENSE DEĞİNİLMEMİŞ.EMİNİMKİ SN.SAFA BEYDE BUNUN FARKINA VARMIŞTIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP ÇOK UĞRAŞ.... ~ 5 yıl önce
İLKER BEYİN BİZİM YAZDIĞIMIZ YAZILARLA İŞTEN UZAKLAŞTIRILACAĞINI DÜŞÜNMEK NASIL BİR GÖRÜŞTÜR ANLAYAMADIM. AMACI BELLİ ETMEK İSE DAHA TUHAF. AMACI ZATEN AÇIK AÇIK YAZIYORUM.İLKER BEYİN VİZTONU VE DURUŞU İLE TÜRKİYEDEKİ TEK YÖNETİCİ OLDUĞUNU SÖYLEYEN BİRİNE NE CEVAP VEREBİLİRİM Kİ.ASLINDA BU CEVABI ESKİ GAZETELERDE ARARSANIZ BULABİLİRSİNİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap cevap ~ 5 yıl önce
Çetin bey sizin yazdığınız yazıları ciddiye alan olsaydı zaten ülke başka yerlerde olurdu sizin yazdıklarınız doğru değil yalan dolan iftira karalama neden mi zamanında buyuksehir belediye başkanlığına bakanlığa millet vekilliğine yakistirdiginiz ilker bey i ne olduda yerde yere vurdunuz bir anda ben soyliyeyimmi yada gerçek gazeteci olarak siz söyleyin tabi yürek varsa
CVP CEVAP CEVAP ~ 5 yıl önce
İZ HAYAL GÖRÜYOR VEYA BENİ BİR BAŞKASI İLE KARIŞTIRIYORSUNUZ.BEN İLKER BEYİ HİÇ BİR YERE YAKIŞTIRAN BİR YAZI YAZMADIM.SİZDE BÖYLE BİR YAZIM VARSA BENİ MAHCUP EDİN. KENDİSİNİ HİÇ BİR YERE YAKIŞTIRAMAM.LAYIK OLMADIĞINDAN DEĞİL. BELKİ LAYIKTIR. KENDİSİNİ TANIMADIĞIM İÇİN.BEN SİZİN GİBİ VPN KULLANARAK YAZMIYORUM.ADIM,SANIM BELLİ.NEDEN İLKER BEYİN ALEYHİNDE YAZMAMIN NEDENİNİ SİZ YAZIN. BEN YAYINLARIM. TABİİ İÇİN DE YALAN, DOLAN VE İFTİRA YOKSA. HAYDİ BAKALIM.
cevap cevap'a ~ 5 yıl önce
arkad aşım ne kadar safsınız. ne çetin beyin yazıları ilker beyi yerinden eder, ne de sizin onu koruma altına almanız ilker beyi yerinde tutar. yorum yazmış olmak için bir şeyler karalıyorsunuz. Bir de VPN tanımam, bilmem diyorsunuz ama yorumunu o sistemi kullanıp kendinizi gizleyerek yapıyorsunuz. sizin gibi dost düşman başına.Allah akıl fikir versin. Çetin bey size kızıyoruz, zira seviyesizce yorum diye kaleme alınan saçmalıkları yayınlıyor bize de okutuyorsunuz.
Çok ugrastiniz ~ 5 yıl önce
Ali bey de sizde çok ugrastiniz öyle ettiniz böyle ettiniz ama olmadı artık kabullenin ilker bey iyi bir yönetici adamın vizyonu duruşu konuşması koca turkiyede bir tane yönetici de yoktur hep eleştiri yapmayın amacınızı belli ediyorsunuz biriniz siyaset mi yapıyor gezetecilikmi yapıyor belli değil sizde uzun uzun yazıyorsunuz sonuç belli değil ülkenin böyle adamlara ihtiyacı var ilker bey ve ekibine Allah yardım etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogruya dogru ~ 5 yıl önce
Artik elestirmek yerine asil isinizi yapin.genel kurul bitti ve icra kurulu baskani Ilker bey secildi.Ne yaparsaniz yapin degisen hic birsey olmayacak artik bunu kabullenseniz gayet iyi olacak.
buyrun ~ 5 yıl önce
https://www.youtube.com/watch?v=b5BVhdgLl48&t=304s

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP YANLIŞ ~ 5 yıl önce
TEK TEK İSİM Mİ YAZMAMI İSTİYORSUNUZ. SİZ İŞE ALDIKARINI SAYIN, BİR O KADARINI ATMİŞTİR.İLK GELDİĞİ ZAMAN PERSONELE YAPTIĞI DUYURUYU OKUYUN. ŞARTLANMAMIŞ ÇALIŞANLARIN HEPSİ BU DURUMLARA VAKIF.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP VİDEO ~ 5 yıl önce
GÖRMEDİM. DUYDUM. GÖNDERİN DE İZLEYELİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000