20 Nisan 2020, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Bu Cemil geldiği yere geri gönderilsin yoksa özel kalemi de karıştırır içine eder her şeyden haberim var der aslında hiç bir şeyden haberi yoktur.
  • Har içinde biten gonca güle minnet eylemem Arabi farisi bilmem, dile minnet eylemem Sırat-i müstakim üzre gözetirim rahimi İblisin talim ettiği yola minnet eylemem Bir acaip derde düştüm herkes gider karına Bugün buldum bugün yerim, hak kerimdir yarına Zerrece tamahım yoktur şu dünyanın varına Rızkımı veren hüda'dır, kula minnet eylemem
  • Acar demek işini bilen demek kurumdakilerinde ve sendikaların işine geldi hülle aldı gitti başını günlük havalimanı müdürlüğü ve havalimanı müdür yardımcılığı . Günlük müdürlük sonrası şube müdürlüğü günlük müdür yrd sonrası şeflik git geri gel merkeze kimseyi takmadılar ne sayıştay ne başka yetkili merci kul hakkı yemede tek yetkili merci oldular. Kimsecikler olaya ses çıkarmadı aman ben atanayımda ondan sonra ne olursa olsun diye. İşletme daire başkanlığı türbeye dönmüştü hediyesini alıp gelen kadro talebini yapıyordur. Referanslı gelenler ve oraya haftalarca kamp kuranlar aldı diğerleri hava aldı. Bakalım daha bilinmeyen ne icraatları çıkacak Almayın mazlumların ahını çıkacak aheste aheste
  • Yarab sessiz çığlımızı en iyi duyan Sensin. Yıllar oldu suçsuz bir şekilde kenara atıldık. İşimizden, aşımızdan ettiler. İftiracılar iftiralarında boğulacaktır. Ve iftiracıların yalanlarıyla bizi işten atanları Allahım sana havale ediyoruz. Herşeyin en doğrusunu sen bilirsin. Rahmetinden, merhametinden asla şüphe etmedik. Bu mübarek güzel günler hürmetine müjdeli günlerin geleceğini biliyoruz ve ümit ediyoruz.
  • Kendi gözü ile görmeden, anlamadan, dinlemeden iftira ederek yıllarca bir kişinin ekmeğinden, aşından, işinden olmasına vesile olanlara bu mübarek günler hürmetine Allahın laneti üzerlerine olsun.
  • Şeflik sınavına hazırlanıyorum, sınavı kazanamazsam Müdür Yardımcısı olacağım :)
  • gerçekler eninde sonunda aydınlığa çıkar.
  • Antalyaya gidiyor. Müdürleri topluyor. İşletmeci firmaya sorun çıkaran pazarlama müdürü kim diyor. İlgili müdür de oazarlama müdürü benim diyor. Aldım seni müdürlükten deyip kendine hizmet edecek adamını müdür yapıyor. Yazıklar olsun.
  • torpil adam kayırma ayrımcılığa her zaman her dönem hayır
  • KURUM YERLE BİR MÜTHİŞ MÜDÜR DARMADAĞIN SİVAS MEDET

DHMİ’nin içine etti

Yeni bakan akıllı adammış. İlk işi DHMİ’ye el atmak ve işi hep dalavere olan bir adamı görevden uzaklaştırmak oldu. Açıkçası kutluyorum bakanı. Neler yazacağım dikkatle okuyun lütfen. Cemil Acar denen adamla ilgili gelen bilgiler aklımı yitireceğim kadar feci.

Dönelim en başa. Cemil Acar’ın adı İşletme Daire Başkanı olarak dolanırken, atamayı düşünen ilgili kişiye açık açık yazdım. Durumu anlattım. Benden belge istedi. Ben diyorsam doğrudur. Benden belge istemek kendime güvensizlik olarak kabul ederim. Gönderdim mi “hayır”. “Gel göstereyim, ya da ben gelip göstereyim” dedim. Her ikisi de kabul görmeyince malum acar arkadaş gelip oturuverdi İşletme Daire Başkanlığı’na.

Hiç görülmemiş şekilde yetki kullandı. Bugüne kadar hiçbir daire başkanına tanınmayan haklar ona tanındı. Makam arabası dahil olmak üzere, atamaların tamamında da söz sahibi oldu.

Ama gel gör ki bana gelen bilgilere göre şef atamalarında dahi çıkar elde ettiği iddiaları mevcut.

Olmazdı, olamazdı Cemil Acar. Ve dediğimiz bir kez daha çok geçmeden anlaşıldı. Gerçek niyetler ortaya çıktı.

“Bedel ödedim” deyip işin içinden kimse sıyrılamaz. Allah’ın sana ödettiği bedel demek ki yetmemiş.

Durun Cemil Acar ile ilgili bir bilgi aktarayım. Bu arkadaşın Batman’da Havaş’a eleman sağlayan ve bunu maddi çıkar karşılığı yaptığı iddia edilen bir akrabası var. Bu akraba Cemil Acar gibi bu işleri seviyor. Söyledikleri yapılmayınca Havaş’tan bir kişiyi silah tehdidi ile dağa kaldırıyor. Dağda işkence yapılıp bırakılıyor. Konu emniyete intikal ediyor. Cemil Acar o vakitler Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nde. Defalarca dağa kaldırılan kişiyi arayıp şikayetini geri almasını istiyor ve kendi adının verilmemesi için yalvarıyor.

Bütün bunlar kayıt altında iken, adamın her yaptığı iş devlet lehine değil de kendi lehine olunca böyle sonuçlar doğuruyor.

DHMİ havacılığımızın temel direği. Koca kurumu rüşvetle anılan bir kişi ile yönettirmeye kalkarsanız olacağı da budur.

Cemil Acar denen kişi DHMİ’de kendisine trol ekibi de oluşturmuş olmalı ki aklı sıra bana saldırı yaptırıyor sosyal medya üzerinden. Turan Ayanlar bunlardan biri. Tıpkı Cemil Acar gibi hiç sevmememe rağmen “Reis, reis” diye peşimden ayrılmayan biri idi. Şimdi Ali Kıdık düşmanı oluverdi. Nedenini hala çözemedim. Makam mı aldın, mevkiin mi yükseldi? Dernek Başkanı iken yalvarıyordu bana. 

Pardon ya adam meydan müdürü olmuş. Ama ARFF dernek başkanlığından niye düşürüldün, mahkemelik oldun mu, akçeli işlere karıştın mı bunları bir açıkla da herkes öğrensin trol müdür.

Ha bu arada siz devlet memuru değil misiniz? Açıklama yapmak, sosyal medya dahi olsa görüş belirtmek 657 sayılı devlet memuru kanununa aykırı değil mi? Hangi kurumdan izin alıp açıklama yapabiliyorsunuz bunları da bir açıklayın da bilelim.

Cemil Acar’a yeniden dönelim.  Korona virüs sebebiyle meydanlara talimat verildiği iddiası var. Dezenfektanlar için “şu firmadan alacaksınız” talimatları doğru mudur? Doğru ise neden firma önerilir, bu firma ile ne gibi bağlantı vardır?

Aslında olan sana olmadı Cemil Acar, olan sana inanan Hüseyin Keskin’e oldu, olan DHMİ’ye oldu. Eğer Hüseyin Keskin’in başına bir talihsizlik gelirse bil ki müsebbibi de sen olacaksın.

Acar adam, bundan sonra özel kalemde görev yapacakmışsın. Özel kalem de hangi görevde olacaksın onu bilmek isteriz. Özel işleri mi takip edersin, DHMİ adına mı iş takip edersin bilemem ama adımlarını dikkatli at.

DHMİ’nin içine etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (152)

lagari hasan ~ 4 yıl önce
Bu Cemil geldiği yere geri gönderilsin yoksa özel kalemi de karıştırır içine eder her şeyden haberim var der aslında hiç bir şeyden haberi yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Minnet eylemem..! ~ 4 yıl önce
Har içinde biten gonca güle minnet eylemem Arabi farisi bilmem, dile minnet eylemem Sırat-i müstakim üzre gözetirim rahimi İblisin talim ettiği yola minnet eylemem Bir acaip derde düştüm herkes gider karına Bugün buldum bugün yerim, hak kerimdir yarına Zerrece tamahım yoktur şu dünyanın varına Rızkımı veren hüda'dır, kula minnet eylemem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cavit 19 ~ 4 yıl önce
Acar demek işini bilen demek kurumdakilerinde ve sendikaların işine geldi hülle aldı gitti başını günlük havalimanı müdürlüğü ve havalimanı müdür yardımcılığı . Günlük müdürlük sonrası şube müdürlüğü günlük müdür yrd sonrası şeflik git geri gel merkeze kimseyi takmadılar ne sayıştay ne başka yetkili merci kul hakkı yemede tek yetkili merci oldular. Kimsecikler olaya ses çıkarmadı aman ben atanayımda ondan sonra ne olursa olsun diye. İşletme daire başkanlığı türbeye dönmüştü hediyesini alıp gelen kadro talebini yapıyordur. Referanslı gelenler ve oraya haftalarca kamp kuranlar aldı diğerleri hava aldı. Bakalım daha bilinmeyen ne icraatları çıkacak Almayın mazlumların ahını çıkacak aheste aheste

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duamız... ~ 4 yıl önce
Yarab sessiz çığlımızı en iyi duyan Sensin. Yıllar oldu suçsuz bir şekilde kenara atıldık. İşimizden, aşımızdan ettiler. İftiracılar iftiralarında boğulacaktır. Ve iftiracıların yalanlarıyla bizi işten atanları Allahım sana havale ediyoruz. Herşeyin en doğrusunu sen bilirsin. Rahmetinden, merhametinden asla şüphe etmedik. Bu mübarek güzel günler hürmetine müjdeli günlerin geleceğini biliyoruz ve ümit ediyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herkes Ettiğini Bulacak ~ 4 yıl önce
Kendi gözü ile görmeden, anlamadan, dinlemeden iftira ederek yıllarca bir kişinin ekmeğinden, aşından, işinden olmasına vesile olanlara bu mübarek günler hürmetine Allahın laneti üzerlerine olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şeflik sınav var ~ 4 yıl önce
Şeflik sınavına hazırlanıyorum, sınavı kazanamazsam Müdür Yardımcısı olacağım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DEYA PARK ~ 4 yıl önce
gerçekler eninde sonunda aydınlığa çıkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cemile ~ 4 yıl önce
Antalyaya gidiyor. Müdürleri topluyor. İşletmeci firmaya sorun çıkaran pazarlama müdürü kim diyor. İlgili müdür de oazarlama müdürü benim diyor. Aldım seni müdürlükten deyip kendine hizmet edecek adamını müdür yapıyor. Yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
demokrasi ~ 4 yıl önce
torpil adam kayırma ayrımcılığa her zaman her dönem hayır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SİVAS'I GÖR ~ 4 yıl önce
KURUM YERLE BİR MÜTHİŞ MÜDÜR DARMADAĞIN SİVAS MEDET

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000