01 Kasım 2021, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Simdi elime gecen para aylik 2 asgari ucret ve egitimdeyim. 2.pilot olunca maasim ne olacak biliyormusunuz, 22k lira.nasilngecimecegim ben bu parayla boýle nitelikli isim olacak ama 22k alicam gulerler ...yabancilar bize
  • Adamı(!) 2007den beri bilirim. Adını birkez dahi iyi bir şeyle duymadım. Ali kıran baş kesen, höt, höt, yerim uleyyn modunda bir bürokrattır(!) İstediğini yapar ve yaptırır. Ne patronları önünde diz çöktürmüştür... Kimlerle birlikte, nasıl zengin olmuştur. DHMİ'den kovulup kapağı deniz işletmelerine atmış fakat havada mangırın bol olması nedeniyle bir şekilde geri dönmüştür. Suçlu tek başına bu adam(!) değil. Bundan korkan tüm havacılık patronları, havacılık yöneticileri ve devlettir.
  • Güzel kar açıklamış THY bu yerden yere vurduğunuz Aycının başarısı değilse kimin başarısı
  • maalesef ülkemizin ve özellikle kamu kurumlarının en büyük sorunu LİYAKAT. bu kurumda şef olmak, müdür/daire başkanı olmaktan daha zor. hülleyle atanan ve bunları atayanlara sorsan kesin kendilerince liyakatı ön planda tutuyordur. o kadar sayıştay raporları vs yayınlandı ama sonuç koca bir sıfır. torpilli adamdan, donanımlı kendini iyi yetiştirmiş adama sıra gelmiyor maalesef. Allah sonumuzu hayr etsin.
  • Cemil Holding i bizden bile açık açık rüşvet istedi. Maalesef aldık.((( İyi adamdır.. )) SHGM üzerinde de çok baskısı var. Oradaki AMİR/MÜDÜR/BAŞKANLARI da çok sever, onlarda O nun bir dediğini iki yapmazlar.
  • böyle indanlara o kadar alıştık ki ne şaşırıyoruz ne de umrumuzda. konunun üzerine gitmesi gereken o bahsettiğiniz savcılarda kılını kıpırdatmaz. neden mi? ucu belki kendilerine, belkide biat ettiği birilerine veyahut biat ettiği kişilerin yakınlarına dokunur dabaşları belaya girer diye. hangi taşın altından kimin çıkacağı o kadar belli değil ki hiç kimse hiç bir taşın altını kaldırmaya cesaret edemiyor.
  • Biri sazı çalıyor biri söylüyor, biri de dinliyor..sesi güzel olan belli..şarkıları gruplarda dolaşıyor..ne güzel dünya..ama hesap günü yakınlaştı.
  • DHMİ'de bu işleri araştıracak kimse yok mu?
  • Ne haberler çıktı bu köşede dinç Er vardı acar gibi, ne oldu kahramanınıza Ali Bey...
  • Ilk bahsisimi orada verdim maalesef

DHMİ’nin gayrimenkul zengini acar bürokratı…

Yazımızın başında soralım Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nde çalışan memurundan şube müdürüne, daire başkanından genel müdür yardımcılarına kadar kaç personelin son 7 yıl içerisinde altı adet gayrimenkulü var? Cevap verelim Cemil Acar’ın…

Bu ülkenin tüm savcılarına, hakimlerine sesleniyorum, bu ülkenin namuslu, şerefli bürokratlarına sesleniyorum lütfen haksız zenginleşmeye izin vermeyin. Savcılarımız bu bürokratın tüm gelirlerini ve kaynaklarını sorgulasın. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sesleniyorum, Ulaştırma Bakanına sesleniyorum, DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin’e sesleniyorum bu adam bu kadar gayrimenkulü nasıl elde etti hiç merak ediyor musunuz?

Sırasıyla yazalım. Cemil Acar nasıl bu kadar zengin oldu bir düşünün bakalım.

Yıllar önce Çukurambar mahallesinde bir dairenin sahibi olduğunu biliyordum. Hatta evladını kaybettiğinde taziyeleri de burada kabul etmiş. Kimseyi de evine sokmamış. Sitenin girişinde bir taziye merkezi gibi bir alanda kabul etmiş gelen misafirleri.

Allah rahmet eylesin evladına. Lakin yakın çevresine “hanım burayı sevmiyor taşınacağım” demiş. Bildiğim kadar Angora villalarına taşınmış. Kira mıdır yoksa güvendiği bir kişinin üzerine mi alındı bilemem ama Angora evlerine taşındığı konuşuluyor.

Mimar Cemil Acar’ın neleri var diye merak ediyorsunuz değil mi?

Zenginleşme 2013 yılından itibaren kendisini göstermeye başladı.

Neleri mi var?

Ankara Yenimahalle ilçesi Pamuklar Mahallesi’nde bir garimenkul. Büyük ihtimal daire.

İstanbul Sultanbeyli Adil Mahallesi’nde bir gayrimenkul.

Mersin Mezitli İlçesi TECE mahallesinde iki ayrı daire. Bu dairelerin bir özelliği var. Deniz kenarında ve nasıl alınmış biliyor musunuz. Beş gün ara ile alınmış. Darieler 20 Ocak 2021 ve 25 Ocak 2021 tarihlerinde satın alınmış. Acar bürokrat diye boşuna demiyoruz.

Ve eşi üzerine de iki ayrı gayrimenkul.

Bu dairelerin birisi Ankara Yenimahalle İvedikköy diğeri ise yine Mersin ilçesi Mezitli ilçesi TECE Mahallesi’nde.

Bu arada eşinden de ayrılmış görünüyor. Birlikte yaşayıp ayrı görünmenin anlamını biliyorsunuz artık. Yani zenginleşmenin gizlenmesi gibi. Akıllı davranış gibi görünse bile gözden kaçmayacak kadar açık ve net.

Tam da burada sormak isterim. Kendisi daire başkanı idi. Şimdi müşavir olarak sağda solda dolaşıp devletten 12-13 bin lira arası maaş alıyor. Bir bağ bostan yan gel yat Osman. Devlette çalışan tüm daire başkanlarına soruyorum. 13-14 bin lira maaş ile hem ev geçindirip hem de bu kadar mal varlığı olan var mı aranızda?

Kendi kendime hesap yapıyorum yıllık 168 bin TL para giriyor hesaba. Hiç para harcamasa 10 yılda 1 milyon 680 bin tl para girer hesaba. O da aynı şartlarda kazansa bile. Kaç daire alabilirsiniz bu paraya.  İki bilemedin üç.

Yukarıda sıraladım gayrimenkulleri. Tabi binilen araçları hesaba koymuyoruz.

Kaynak şu olabilir mi acaba!

Acar bürokrat KAÇUV (Kanserli Çocuklar Umut Vakfı)’un ürünlerini pazarlıyormuş. Havacılık sektörüne sürekli mesajlar atıyor, hatta baskı yapıyormuş destek olun diye. Acaba sattığı ürünlerin bedellerini cebine atıyor olabilir mi? Ben KAÇUV ile görüştüm üç ay önce 180 TL yatırmış başka da bağış yok. 180 lira da iki tişört bedeli.

Şimdi soruyorum, KAÇUV için ne kadar satış yaptın ve paraları ne yaptın?

Ve Cemil Acar’ın son oyunları ne biliyor musunuz?

Çakma internet siteleri üzerinden havacılık sektörüne iftira atmak, attırmak ve bu yolla insanlara korku salarak çıkar elde etmek.

Bende kanıtları ile birlikte duruyor.

Cemil Acar, DHMİ’de görevine son verilmiş olsa bile hükümranlığı devam ediyor. Personele emirler yağdırıyor, istediğini yaptırıyor.

Bu gidişle Hüseyin Keskin’in başını  yiyecek. Vanlı bir DHMİ personeli (A.T) aracılığı ile sektör aratılıp tehdit ediliyor. “Şu şirketle iş yapmayın bu şirketle iş yapın” şekline yabancı havayolu şirketleri yönlendiriliyor, tehdit ediliyor.

Velhasıl Acar bürokrat zenginleştikçe zenginleşiyor ama dur diyen olmuyor.

DHMİ’nin gayrimenkul zengini acar bürokratı…

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Cadet hüsnü thy ~ 2 yıl önce
Simdi elime gecen para aylik 2 asgari ucret ve egitimdeyim. 2.pilot olunca maasim ne olacak biliyormusunuz, 22k lira.nasilngecimecegim ben bu parayla boýle nitelikli isim olacak ama 22k alicam gulerler ...yabancilar bize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Efsunlu mu? ~ 2 yıl önce
Adamı(!) 2007den beri bilirim. Adını birkez dahi iyi bir şeyle duymadım. Ali kıran baş kesen, höt, höt, yerim uleyyn modunda bir bürokrattır(!) İstediğini yapar ve yaptırır. Ne patronları önünde diz çöktürmüştür... Kimlerle birlikte, nasıl zengin olmuştur. DHMİ'den kovulup kapağı deniz işletmelerine atmış fakat havada mangırın bol olması nedeniyle bir şekilde geri dönmüştür. Suçlu tek başına bu adam(!) değil. Bundan korkan tüm havacılık patronları, havacılık yöneticileri ve devlettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhteşem ~ 2 yıl önce
Güzel kar açıklamış THY bu yerden yere vurduğunuz Aycının başarısı değilse kimin başarısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaşın biri ~ 2 yıl önce
maalesef ülkemizin ve özellikle kamu kurumlarının en büyük sorunu LİYAKAT. bu kurumda şef olmak, müdür/daire başkanı olmaktan daha zor. hülleyle atanan ve bunları atayanlara sorsan kesin kendilerince liyakatı ön planda tutuyordur. o kadar sayıştay raporları vs yayınlandı ama sonuç koca bir sıfır. torpilli adamdan, donanımlı kendini iyi yetiştirmiş adama sıra gelmiyor maalesef. Allah sonumuzu hayr etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi tanırım ~ 2 yıl önce
Cemil Holding i bizden bile açık açık rüşvet istedi. Maalesef aldık.((( İyi adamdır.. )) SHGM üzerinde de çok baskısı var. Oradaki AMİR/MÜDÜR/BAŞKANLARI da çok sever, onlarda O nun bir dediğini iki yapmazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şaşırıyormusunuz ~ 2 yıl önce
böyle indanlara o kadar alıştık ki ne şaşırıyoruz ne de umrumuzda. konunun üzerine gitmesi gereken o bahsettiğiniz savcılarda kılını kıpırdatmaz. neden mi? ucu belki kendilerine, belkide biat ettiği birilerine veyahut biat ettiği kişilerin yakınlarına dokunur dabaşları belaya girer diye. hangi taşın altından kimin çıkacağı o kadar belli değil ki hiç kimse hiç bir taşın altını kaldırmaya cesaret edemiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havalı ~ 2 yıl önce
Biri sazı çalıyor biri söylüyor, biri de dinliyor..sesi güzel olan belli..şarkıları gruplarda dolaşıyor..ne güzel dünya..ama hesap günü yakınlaştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Günaydın ~ 2 yıl önce
DHMİ'de bu işleri araştıracak kimse yok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vayyy ki vayyy ~ 2 yıl önce
Bilen,TAV,havaş,fly denince akla gs gs gs gelir. Gelir mi gelir.yazin ali bey. Boş durmak yok yola devam
Kör sağır dilsiz... ~ 2 yıl önce
Teftiş kurulu yok mu dhminin
dinç Er... ~ 2 yıl önce
Ne haberler çıktı bu köşede dinç Er vardı acar gibi, ne oldu kahramanınıza Ali Bey...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ilk ~ 2 yıl önce
Ilk bahsisimi orada verdim maalesef

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000