24 Nisan 2023, Pazartesi
Çetin ÖZBEY
Çetin ÖZBEY [email protected]
  • Bugun veya devam ederlerse yarin AO AÇ MY ve Birazda Bola t’in sevdikleri yada çıkarları olmadığı birde kendi elemanlarına iş yaptıramayacakları ama çalışması gereken veya mayın eşşeği olmayı kabul etmeyen hiçbir kimse yurtdışı müdürü olamaz veya bu dört çevreyide baskılayıp üsten gelecek bir isim olmazsa mümkün değil. İçerde kaldiğini düşünüpte bunlardan olmayan müdürcükler ise devam etmesi halinde ilk firsatta ya emekli yada malum sonla kavuşacaklardır. Yurtiçi ise tamamen tarikat az da işypn
  • Allah sizi ıslah etsin derken kimi,niye kast ediyorsun? İftira,yalan dediklerinin mahkeme kararları var onlar da mı yalan?
  • Görevden alınmadan emekli ol, bıktık seni ve o samimiyetsiz hallerini gormekten.Allah sana hesap soracak o günü bekle.
  • Çetin bey, ben yönetici sayılmam. Yöneticiyim. Uygulamalarımız çalışanlara saygı, maaşlarına zam, prim, ikramiye vb. Peki karşıtlar ne diyor? Psikolojik şiddet, Nerede? Kim yapıyor? Kime yapıyor. Tümü Yalan, tümü iftira. Ne demiş Mahatma Gandhi. Şiddet karşıtlarınca üretilen güç kesinlikle insan yeteneğinin icat ettiği tüm silahların gücünden üstündür ve sevgi insanlığın, şiddet hayvanlığın kanunudur ve de biz insanız. Düşüncemiz budur. Allah sizi ıslah etsin.
  • sen de bizim gibi bir insansın değil mi?
  • Durmadan yalan yazıyorsun. Ben 18 sene önce girdim THY’ na. Sizin ha babam tenkit ettiğiniz insanlar Türk Hava Yollarının bu güne kadar gördüğü en iyi yöneticiler. Düşünsenize siz bile yöneticilik yapmışsınız bu şirkette. Ben de yönetici sayılırım. Ne olmuş bunlardan bir kısmı falan okul mezunuysa. O okul Türkiye'nin en iyi okullarından biri .Bunlar Boğaziçili olsalardı yine yazar mıydınız. Bu şirkette ayrımcılık falan yok. Uydurmayın. İyi olanlar THY’ de her zaman yerini buluyor. Ahmet Bolat’a ve Abdülkerim Çay beye ve diğer yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Onların sayesinde buradayız.
  • hani anlatımınız, belgeleriniz nerede. cevap yok. demek ki ezbere yazıyorsunuz. hepimiz o üniversiteyi tanıyoruz. geçmişini de biliyoruz. söz konusu beyin neye inandığını da. orada okuduğunu da. unvanını orada aldığını da. Eminim yazar da biliyordur.
  • KANAATİMCE BU GÜNKÜ DURUMDAN FARKLI BİR TABLO YAŞANMAZ. SİZ BOLAT BEYİN BİR ŞEYLERE ENGEL OLABİLDİĞİNİ Mİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ.
  • Dolarla kazanıp ,Rekor kar diye açıklamalar yapılırken pandemi zamanı özveri beklerken tam zam zamanı çalışanın üç kuruşuna göz diken yönetim üç kuruş kıdem tazminatı ödeyip çalışanı işinden çıkarıyor sonrada siz şaşırken bir bakıyorsunuz sponsorluklardan vazgeçmiyorlar.. Olan çalışanlara oluyor .. Yazıklar olsun
  • EVET YORUMLARIN DOĞRULUĞUNDAN BEN DE KUŞKU DUYUYORUM BAZEN. KULLANILIYOR OLABİLİRMİYİM DİYE DÜŞÜNMÜYOR DEĞİLİM. ANCAK BAŞKA ÇARE YOK. BU YAŞIMA KADAR KENDİMİ BOZMADIM.79-80 NİNDE BOZULURSAM AYIP OLUR. HÜKUMET DEĞİŞMEZ İSE YİNE DE BAY BOLAT GİDER ZANNEDERİM. YERİNE GELEN İYİ OLURSA MUHALEFET ETMENİN MANTIĞI OLMAZ. HÜKUMET DEĞİŞİR YENİ GELEN SON İKİ'YE BENZER İŞLER YAPARSA ONA'DA KARŞI OLMAK GÖREV OLUR.BOZULACAK OLSAYDIM THY' DE ÇALIŞTIĞIM DÖNEMDE YÖNETİME MUHALEFET ETMEZ O ZAMAN DA KOVULMAZDIM.CAN ÇIKAR HUY ÇIKMAZMIŞ. HAYIRLISI DİYELİM. ALLAH ÖMÜR VERSİN BEKLEYELİM VE GÖRELİM.

ÇALIŞAN, KENDİSİNİ KÖTÜ VE AŞAĞILANMIŞ HİSSETMESİNE NEDEN OLANLARI ASLA UNUTMAZ



Sizi de unutmayacaklar. Unutmayacağız Bay Bola
t. AKP ilk iktidar olduğu günlerde Türk Hava Yollarının eski Genel Müdürüne THY’ de birlikte çalışma teklifinde bulunulmuştu. Bunu duymuş ve sevinmiştik. Bu teklif geçiş dönemi için miydi, yoksa samimi miydi bunu bilemem. Ama öneri götürülen insan AKP’li değildi. Şu an için hayal oldu ama AKP’nin ilk 3 belki de 4 senesi ülke yönetiminden memnunduk ve de böyle devam ederse bu siyasi teşekkülün takipçisi olmamız kaçınılmazdı. O günleri yaşayanlar bunu bilirler. Bugün için aynı durum maalesef yok.

Ne isterdim biliyor musunuz? Bugüne kadar Türk Hava Yollarına gelmiş en iyi Yönetim Kurulu Başkanlarından biri olun. Tüm personelin mutluluğunu görelim. Bizler de bunu hissedelim. Ve de seçimlerde iktidar değişse bile sizin görevde kalmanızı içtenlikle bekleyelim ve dileyelim. Ve de eğer iktidar değişirse size göreve devam eder misiniz diye sorsunlar. Tabii ki durum 2004’ deki gibi değil. Takip eden senede çalışanların yaşadıklarından ötürü bugün için aynı hisleri besleyenler az. Onlarda sizin “bizimkiler” dediğiniz gruptandır. Dolayısı ile bugün aynı durum maalesef yok.

Siz bu göreve ilk atandığınızda insanlar karşı görüş yazıyorlardı yorumlarında. Kendilerine ne bekliyordunuz? Bu hükumetin CHP’li birini atamasını mı umuyordunuz diye sormuş ve sonra akademik unvanınızın beni ümitlendirdiğini anlatarak, bekleyelim, görelim diye seslenmiştim. Sizin ve ağabeyinizin iktidar partisi ile olan ilişkisini bilerek Kotil beyin sizi şirkete kabul ettiğini bilerek sizi kabullenmiştik. Aslında kabullenmekten başka yapacağımız bir şey de yoktu. Bekledik ve gördük. Siz ülkemizin 2 büyük akademik unvanına sahip birisiniz. Ona göre davranışlar bekleyerek belki de kendimizi kandırdık.   Bir şeyi ise hiç düşünmemiştim. Aynı görüşte olduğunuz çalışanlara farklı davranmanız da insan yapısının gereği desem herkes itiraz eder. Ama kendileri de olsa öyle davranır. Ama siz diğer çalışanlarınızı tamamen yok farz ettiniz. Onları var gibi yok haline getirdiğiniz şirkette. Ve maalesef size yakın yöneticileriniz sizden beter davrandılar.

Geçen haftaki yazımda bana gelen bir yorumu (Aslı sitede kayıtlıdır) rahmetli İsmail Dümbüllü’ nün resmi ile yayımlamıştım. Ne diyordu çalışanınız.” Yıllar içinde çok yönetici gördüm. Fakat hem para verip hem de bizi bu kadar mutsuz edenini ilk defa gördüm” diyordu.

Bir dönem MHP 57. Koalisyon Hükumetine ortak olmuştu. Demokratik Sol Parti, ANAP ve MHP. Ulaştırma Bakanı da MHP’liydi ve o zaman THY Özelleştirmeye bağlıydı. Hepimiz olacakları düşündükçe içimizi korku sarmıştı. MHP’liler şirketi dolduracak üst kademeleri işgal edeceklerdi. Belki bir çoğumuzu uzaklaştıracaklardı kurumdan.  Düşüncemiz buydu. Ama düşündüklerimizi yaşamadık. Biz şirkete üşüşecek hayli bir kalabalık beklerken on, on beş kişiyi aldılar işe. Hem de memur olarak. Zaman içerisinde bir tanesi şefliğe terfi etti zannederim.



Tam hatırlamıyorum ama belki bir iki nahoş hadise yaşamış olabiliriz. Ama genelde hep saygı gördük onlardan. Eminim ki bugün bu yazdığımı okusalar memnun olurlar. Neticeten hiç MHP’li Müdürümüz, üst yöneticimiz olmamıştı.  MHP’nin Gençlik Kolları şirketten çok uzaklardı.  Bizim hakkımız değil diyen birini bile tanımıştım.

Her ne ise bu halim selim siyasi birlikteliğin bana şahsen zararı dokundu. Belgesi elimde. Altında Rahmetli Bülent Ecevit’ in, Sn. Devlet Bahçelinin, Devlet Bakanı Yılmaz Karakoyunlu’nun Devlet Bakanı Kemal Derviş’in, Maliye Bakanı Sümer Oral’ın, Sanayi ve Ticaret Bakanı Ahmet Kenan Tanrıkulu’nun imzaları ve de T.C. Başbakanlığının kapı gibi mührü var. 2 ci Başbakan Yardımcısının imzası neden yok derseniz, herhalde başka bir toplantısı vardı.

O dönemde ve daha sonraki süreçte Türk Hava Yolları çalışanlarının şirket ömrü ortalaması söz konusu bilginin kamuoyundan saklanmasını gerektirecek boyutta düşmedi O dönemde çalışanların şirket ömür ortalamalarına ilişkin bilgi kimse öğrenmesin diye 3 aylık faaliyet raporlarından sinsice kaldırılmadı.

THY insanlarına bu süreçte yaşattıklarınızı eskilerle mukayese edebilir misiniz?  İşte bu nedenle beni işten atan THY Yöneticilerine halen saygı duyuyorum. Başka bir şey anlatmama gerek var mı?  Umarım yeterinde açıktır.

UZUN VADELİ PLANLARLA ŞİRKETİ YÖNETMEK İÇİN ÖNCE BUGÜNÜ YÖNETEBİLMEK GEREK.  

Son zamanlarda Bay Bolat sık sık ileriye yönelik planlamalarını anlatıyor. İlk önce 11 Mart tarihinde Airport haberde “Ahmet Bolat 2023 ve sonrasındaki hedefi paylaştı; '10 bin yeni çalışan daha yüksek kâr' başlığı ile yayımlandı. Bu yazıyı okuduktan sonra; 3 Nisan 2023 tarihinde Airporthaber’ deki yazımda” Evet Bay Bolat’ın yaptığı açıklamanın başlığı ve konusu her ne kadar “2023 ve 2024 senelerine ilişkin hedefler” ise de metin de istihdam konusu haricinde 2023 özellikle sonrasına ait tek bir detay açıklama bulamadım.  “2023 yılında benzer başarıyı tekrarlamak için var gücümüzle çalışıyoruz cümlesi ve 2023 yılında da siyasi istikrarın sürmesiyle, on bin yeni çalışanımızla, el birliğiyle ve TEK YÜREK olarak daha yüksek bir kâr yapmak üzere hedefe kilitlendik cümlesi hariç” Yönetim Kurulu Başkanı anlatımının adını böyle koymuş oysa ki söyleşisinde 2022 yılını anlatmış.” demiştim. Evet başlığı hariç bu yazıda

İleri’ye yönelik hiçbir bilgi bulunmuyordu. Pardon unuttum 10.000 yeni personel alınacağı bilgisi vardı birde. Bundan yaklaşık bir ay sonra 13 Nisan 2023, perşembe günü THY (KAP’ a) kamuoyuna 100’üncü yıl hedeflerini açıkladı. 10 yıllık planı ne ara yaptılar anlayamadım. Bu iş bu kadar kolay mı?  Hazırdı derlerse neden 11 Mart tarihli “Ahmet Bolat 2023 ve sonrasındaki hedefi paylaştı” başlıklı haber de bunlara yer vermediniz diye sormak gerek. Hiç olmaz ise başlık yazı muhteviyatı haberler ile uyumlu olurdu.

Daha sonra ise Bay Bolat 15 Nisan 2023 tarihinde Posta gazetesi yazarı Bilal Emin Turan’a “THY'den dev hamle! Ha bu da birilerine kapak olsun “gibi veciz bir başlıkla ile yayınlanan bilgileri vermişler. Haberin isminin Bay Bolat ile ilgili olduğunu zannetmediğimi ifade etmek isterim. Ama söz konusu gazeteci bunu Bay Bolat’ın şükranla karşılayacağını düşünmüştür. Doğru mu düşünmüş, hatalı mı bilemiyorum.

Türkiye’ de hele THY’ nin açıklamalarını bir seçim yatırımı olarak hele yabancı ülkelerle ilgili durumlarda o yıllık plan yapmak ve uygulamak hayli zor. Turizm’ de işte böyle bir faaliyet. Geçen yazında bunu belirtmiş ve yapılanın bir seçim yatırımı olduğuna ilişkin düşüncemi sizlere nakletmiştim. Şirketle ilgili olarak yapılan bilgi sunumunda siyasi partinin sloganını kullanmayı ancak böyle ifade edebiliyorum. Maalesef halen aynı görüşteyim.

Baksanıza TGS çalışanlarına konut müjdesi veriyor. 19 Nisan’ da. Hem de çok güzel (?) Fiyatlar belli ve de duyurunun sonunda tüm detaylar daha sonra açıklanacak diyor Bay Bolat. Biz hep detaylar da boğuluruz ya. Evet önemsiz detaylarda açıklandı. Ödemelere bakınca başka söyleyecek bir şey bulamadım. Bu yatırım uymadı Bay Bolat. Korkarım amaca hizmet etmeyecek.


Bay Bolat, bana göre mensubu olduğunuz siyasi kuruluş ile ilgili en müspet propagandayı thy’ nı düzgün, ayrımcılık yapmadan, hak ve hukuka saygı göstererek kendinize ve akademik unvanınıza yakışır bir şekilde yöneterek yapabilirdiniz. Uygulamalarınızla partinize ve kendinize o kadar kötülük yaptınız, o kadar insanı soğutturdunuz ki? Bundan kasıt yalnız çalışanlar değil. Bir aile kaç kişi onu da bir hesaplayın lütfen.     



ASLINDA GEÇEN HAFTAKİ YAZIMDA YAYIMLADIĞIM OKUR YORUMU HER ŞEYİ ANLATIYORDU. NE DİYORDU ÇALIŞANINIZ. “YILLAR İÇİNDE ÇOK YÖNETİCİ GÖRDÜM. FAKAT HEM PARA VERİP HEM DE BİZİ BU KADAR MUTSUZ EDENİ İLK DEFA GÖRDÜM” DİYORDU. EVET ÖZETİ BU BAY BOL-AT. İNSANLARI ÇOK MUTSUZ ETTİNİZ. BU SİZE HİÇ YAKIŞMADI.

İNSANLAR KULAKLARINA GÖZLERİNDEN FAZLA İNANIYOR. KARTAL İMAM HATİP LİSESİ VE…….

24 Mayıs 2021 günü “İnsanlar kulaklarına gözlerinden daha fazla inanıyorlar. Kartal İHL ve …….” başlıklı bir yazı yazmıştım. Bu yazının hazırlığı sırasında İstanbul Kartal İmam Hatip okulunu geniş açıdan incelemiş ve ziyaret ettiğim 3 adet okul mensubu ile hayli görüşmüştüm. Kendi arzuları üzerine bu hususu yazıda belirtmemiş ve yalnız 3.cü şahıslarla görüştüğümü ifade etmiştim. Yazımın linki aşağıda. (https://www.airporthaber.com/kose-yazilari/insanlar-kulaklarina-gozlerinden-daha-fazla-inaniyorlar-kartal-ihl--ve-mikail-akbulut.html)

Bugün Kartal İmam Hatipliler isimli kitabın tüm yayınevleri stantlarında yer alacağını öğrendikten sonra aşağıda görüşlerinize sunduğum görseli hazırlayarak bunu “AIRPORTHABER OKURLARININ VE İLGİLENEN ESKİ VE GÜNÜN THY MENSUPLARININ DİKKATİNE.” Başlığı ile facebook’ da yayınladım. Meramım odur ki, aşağıda ifade ettiğim hususlar bu günkü görüşlerim değil.

O zaman da vurgulamıştım. HANİ GENÇLER ÜMİDİMİZDİ? Ümidimiz gençler diyoruz. Onlarda bu milletin gençleri değil mi? Birileri yanlış diye onlara başka bir gözle mi bakacağız? Bu pek akıllı ve adil bir yaklaşım değil.” Şimdi de aynı görüşteyim. Beni takip eden okurlarımdan ricam Mayıs 2021 tarihli yazıma bir göz gezdirmeniz. “TGS Personeli Emrah “rumuzlu okur ve yorumcunun da yazıyı okumasını isterim. Belki utanır.

ÇALIŞAN, KENDİSİNİ KÖTÜ VE AŞAĞILANMIŞ HİSSETMESİNE NEDEN OLANLARI ASLA UNUTMAZ

Yorumlar Tüm Yorumlar (55)

Durum bu ~ 11 ay önce
Bugun veya devam ederlerse yarin AO AÇ MY ve Birazda Bola t’in sevdikleri yada çıkarları olmadığı birde kendi elemanlarına iş yaptıramayacakları ama çalışması gereken veya mayın eşşeği olmayı kabul etmeyen hiçbir kimse yurtdışı müdürü olamaz veya bu dört çevreyide baskılayıp üsten gelecek bir isim olmazsa mümkün değil. İçerde kaldiğini düşünüpte bunlardan olmayan müdürcükler ise devam etmesi halinde ilk firsatta ya emekli yada malum sonla kavuşacaklardır. Yurtiçi ise tamamen tarikat az da işypn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yurtiçi istasyon müdürlükleri ~ 11 ay önce
Yurtiçi Satış başkanlığına bağlı Anadolu istasyonlarında müdür olmak istiyorsanız hüdayi tarikatından selam getirmeniz gerekiyor. Aşkıncım o zaman hemen gönderiyor sizi
çetin bey rumuzuna ~ 11 ay önce
Allah sizi ıslah etsin derken kimi,niye kast ediyorsun? İftira,yalan dediklerinin mahkeme kararları var onlar da mı yalan?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bolat ~ 11 ay önce
Görevden alınmadan emekli ol, bıktık seni ve o samimiyetsiz hallerini gormekten.Allah sana hesap soracak o günü bekle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çetin bey. ~ 11 ay önce
Çetin bey, ben yönetici sayılmam. Yöneticiyim. Uygulamalarımız çalışanlara saygı, maaşlarına zam, prim, ikramiye vb. Peki karşıtlar ne diyor? Psikolojik şiddet, Nerede? Kim yapıyor? Kime yapıyor. Tümü Yalan, tümü iftira. Ne demiş Mahatma Gandhi. Şiddet karşıtlarınca üretilen güç kesinlikle insan yeteneğinin icat ettiği tüm silahların gücünden üstündür ve sevgi insanlığın, şiddet hayvanlığın kanunudur ve de biz insanız. Düşüncemiz budur. Allah sizi ıslah etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP ÇETİN BEY'E ~ 11 ay önce
STANDART ÇALIŞAN OLMADIĞINIZ BELLİ. GANDHİ’NİN SÖZLERİ ÇOK GÜZEL. OTURMUŞ. O KADAR HOŞUMA GİTTİ Kİ KALIBA UYDURUP (VURUŞ SAYISI AÇISINDAN) BİR YAZIMIN BAŞLIK VE GİRİŞ METNİ BÖLÜMÜNDE KULLANACAĞIM. HEM DE ARAYA TEK KELİME YORUM KATMADAN. UYGULAMALARINIZIN SAYGI İLE BAŞLAMASI DİKKATİMİ ÇEKTİ. TABİİ BUNU ÇALIŞANLAR SÖYLERSE DAHA ŞIK OLUR. KOLAYLIKLAR DİLİYORUM
Doğrucu'ya ~ 11 ay önce
sen de bizim gibi bir insansın değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğrucu ~ 11 ay önce
Durmadan yalan yazıyorsun. Ben 18 sene önce girdim THY’ na. Sizin ha babam tenkit ettiğiniz insanlar Türk Hava Yollarının bu güne kadar gördüğü en iyi yöneticiler. Düşünsenize siz bile yöneticilik yapmışsınız bu şirkette. Ben de yönetici sayılırım. Ne olmuş bunlardan bir kısmı falan okul mezunuysa. O okul Türkiye'nin en iyi okullarından biri .Bunlar Boğaziçili olsalardı yine yazar mıydınız. Bu şirkette ayrımcılık falan yok. Uydurmayın. İyi olanlar THY’ de her zaman yerini buluyor. Ahmet Bolat’a ve Abdülkerim Çay beye ve diğer yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Onların sayesinde buradayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP DOĞRUCU ~ 11 ay önce
SİZİ KUTLUYORUM. TARAFSIZ BİR YORUM YAPMIŞSINIZ. ALLAH THY' NA SİZİN EKSİKLİĞİNİZİ GÖSTERMESİN.SİZİ YÖNETİCİLERİNİZE BAĞIŞLASIN.ÇETİN ÖZBEY
Doğrucu ya ~ 11 ay önce
Trollük maaşı ne kadar ? Bu yazı için kaç para aldın merak ettim
doğrucuya ~ 11 ay önce
seni müdür yapmayanı allan kahretsin.
Doğrucu ya ~ 11 ay önce
Çıkarken sifonu çek diyeceğim ama fayda etmeyecek ,logarlar sizle dolu ..
doğrucu yazana ~ 11 ay önce
İroni yapmıyorsan ya bu ülkede yaşamıyor ve thy'de çalışmıyorsun ya da tam bir sahibinin sesi,yalancısın ! Ayrımcılık vs yoksa 13 bin civarı insan niye atıldı ve hemen hepsi işe iade davalarını kazandı o zaman?
cvp cvp universite ~ 11 ay önce
hani anlatımınız, belgeleriniz nerede. cevap yok. demek ki ezbere yazıyorsunuz. hepimiz o üniversiteyi tanıyoruz. geçmişini de biliyoruz. söz konusu beyin neye inandığını da. orada okuduğunu da. unvanını orada aldığını da. Eminim yazar da biliyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP HÜLYA HN. ~ 11 ay önce
KANAATİMCE BU GÜNKÜ DURUMDAN FARKLI BİR TABLO YAŞANMAZ. SİZ BOLAT BEYİN BİR ŞEYLERE ENGEL OLABİLDİĞİNİ Mİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herşeyin içerisinde ~ 11 ay önce
Bolat her sürecin kendi şahsi menfaati doğrultusu neresiyse onun içerisinde.Engel olmak isteme gibi bir hassasiyeti hiç olmadı.O yüzden yıllardır THY ve TAI gibi kurumlarda varlığını sürdürebiliyor.
Aynen ~ 11 ay önce
Dolarla kazanıp ,Rekor kar diye açıklamalar yapılırken pandemi zamanı özveri beklerken tam zam zamanı çalışanın üç kuruşuna göz diken yönetim üç kuruş kıdem tazminatı ödeyip çalışanı işinden çıkarıyor sonrada siz şaşırken bir bakıyorsunuz sponsorluklardan vazgeçmiyorlar.. Olan çalışanlara oluyor .. Yazıklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CVP YAZAR'A ~ 11 ay önce
EVET YORUMLARIN DOĞRULUĞUNDAN BEN DE KUŞKU DUYUYORUM BAZEN. KULLANILIYOR OLABİLİRMİYİM DİYE DÜŞÜNMÜYOR DEĞİLİM. ANCAK BAŞKA ÇARE YOK. BU YAŞIMA KADAR KENDİMİ BOZMADIM.79-80 NİNDE BOZULURSAM AYIP OLUR. HÜKUMET DEĞİŞMEZ İSE YİNE DE BAY BOLAT GİDER ZANNEDERİM. YERİNE GELEN İYİ OLURSA MUHALEFET ETMENİN MANTIĞI OLMAZ. HÜKUMET DEĞİŞİR YENİ GELEN SON İKİ'YE BENZER İŞLER YAPARSA ONA'DA KARŞI OLMAK GÖREV OLUR.BOZULACAK OLSAYDIM THY' DE ÇALIŞTIĞIM DÖNEMDE YÖNETİME MUHALEFET ETMEZ O ZAMAN DA KOVULMAZDIM.CAN ÇIKAR HUY ÇIKMAZMIŞ. HAYIRLISI DİYELİM. ALLAH ÖMÜR VERSİN BEKLEYELİM VE GÖRELİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hülya ~ 11 ay önce
Çetin bey çalışanlar olarak en büyük korkumuz kartallı birinin Bay Bolat yerine yk başkanı olmasıdır. O zaman adam kayırmacılık, bu okulun mensuplarının görevlere gelmesi, mobing ve kibirleri zirve yapacaktır. O yüzden umudumuz 15 mayısda. Saygılar sunarım
Yazara cevapa cevap ~ 11 ay önce
Genel Mudurluk binasinda en az 500 kisi sizi takip ediyor en cokta yorumlari. Yorumlar kismi da haber kaynagi sayilir. Insan Kaynaklari tum calisanlari airport haberi takip ettiginden adimiz gibi eminiz. Tabiki cep telefonindan, Sabirsizlikla yeni yazilarinizi bekliyoruz . Ancak yazilarinizda haber butunlugu kaybolmasin lutfen.
yazara cevaba cevap ~ 11 ay önce
söyleyelim, sizi de siteye alsınlar. bütünlüğü bozulmamış yazılar yazarsınız. Ayıp ediyorsunuz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000