12 Aralık 2016, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Yaw biraz ucus okullarina deginsene yan gelip yatma yeri 20 ucak var 2 si ucuyor sadece
  • Devletin ve milletin menfaati için, tez elden kokuşmuş thk ve universitemsi olgusu kapatılmalıdır.. Yeter bu millete verdikleri zarar...
  • PGSUS 12,35 12,35 12,36 12,40 12,27 -0,12 -0,96% __________ hal böyle iken pegasus nasıl toparlayacak merak konusu . Bittin pegasus kabul et artık
  • Öyle bir döneme girdikki herkes safını açıkça belli etmelidir. Gri renklerde dolaşanlara çok dikkat edilmeli. Ya siyah ya beyazız. Ya devletten yanasınız ya teröristlerden.. ortası yok bu işin.. çünkü devlet tek, terörist çok..7 kocalı hürmüzmü olmak istiyorsunuz. Olaylara göre pozisyon alanlar dansöze döndü iyice. Fetö,ABD ve AB nin konuştuğunu içerde konuşan da onların içerdeki temsilcileridir. Zannetmesinler ki belli olmuyorlar...Safı belli olana devletin muamelesi bellidir. Sözlere değil icraata bakılır. Devlet her zaman kazanır, eşkıya dünyaya hükümdar olmaz...1000 yıllık vatanı 1 günde ele geçireceklerini zannedip bunların arkasından koşan herkes salaktır, cahildir. herkes aklını başına devşirsin artık..
  • Ali bey bu yönetim samimiyse sormak gerek Genel Sekreter hariç osmandan kalan hangi üst yöneticiyi (Genel Müdür Vs) değiştirdi yada niçin değiştirme yoluna gitmedi. Anlatılan bunca şeyi acaba osman tek başına mı yaptı.
  • Eski rektörün hiçmi foyası yok? Yagemin eski müdürünün hiçmi suçu yok? Savcının yigenini ünive alan kimler? Bir partinin gençlik kolları başk Yardımcısını dekan yapan kimler?
  • Ali Bey Osman Yıldırım hakkında her zaman size hak verdim ve katıldım. Ama burada katılmadığım bir nokta var. O da şu ki; Kürşat Atılgan sizden çok daha zeki. ve size nasıl yazmanız gerektiğini hissettirecek kadar. Zira Kürşat Atılgan ile Osman Yıldırım halen aynı kaptan yemek yemeye devam eden kişileri. Salim Kaya ise Kürşat Atılganın önündeki siper. Bu siperle Atılgan şube başkanlarına "ben Osman Yıldırımın karşısındayım" algısı oluşturuyor. Ama şu var ki; Salim her ne kadar Osman Yıldırım'ın adamları tarafından dövülse de, en son Vacit Öktemin gitmesi için Osman Yıldırım'ın taraftarları arasına geçmişti. Oyun çok büyük Ali Bey. Göreceksiniz ki Kürşat = Osman olacak. ve bunu Savcı dahil anlayana kadar belki de çok geç olacak. Buraya not alın....
  • Ulkemiz havaciliginin zor gunler gecirdigi bu zamanlarda SHGM kimsenin onunu tikamasin. Bilakis yardimci olsunki gene turizm ve yolcu sayisinda artisa gidelim.
  • THK Üniversitesinden THK Uçuş Akademisi A.Ş.'ye ihalesiz aktarılan faiş uçuş ücretlerinin hesabını kim soracak? Uçup giden paraların hesabını kim verecek?
  • Çankaya Üniversitesinden resmi yazıyla gelen THK Üniversitesine ait sahte transkript, sosyal bilimler enstitüsünde hediye ile öğrenci notlarının değiştirilmesini, personelin çalınan parasını, evrakta sahtecilik yapılarak YÖK'e bildirilen karaman myo hocalarını sorsunlar. Bu nasıl iştir? Neden susuyor ilgililer. Gereği yapılsın hesabı sorulsun.

Bir özür bekliyorum...

Aslına bakarsanız elim-kolum kısacası kanadım kırık gibi yazmak için sebep bulamıyorum. Yaşamın anlamsızlaştığı bu günlerde üst üste gelen şehit haberleri üzüntü bir yana kahrediyor. Allah hepimize sabır versin. Ancak yapmamız gereken görevlerimizi yapmak zorundayız.

Yazmam gereken konular var. Önceliğim benim bizzat ilgilendiğim Türk Hava Kurumu. Bugün halen yerinde duruyorsa kum tanesi kadar katkımız var diye düşünüyorum.

Eski başkan Osman Yıldırım'ın yeni foyaları ortaya çıkıyor. THK'nın mallarını haraç-mezat elden çıkarmalar. Kimini ise kahvehane kiralar gibi kiraladığı anlaşılıyor.

Türk Hava Kurumu'nun mevcut başkanı Kürşat Atılgan, durdu, durdu en sonunda bombayı patlattı.

Anlaşılan o ki, belge ve bilgi topluyormuş. Ayağı yere basan bir açıklama ile toplumun karşısına geçmek istiyormuş. Osman Yıldırım gibi, "Onur Air'i satın alacağız, Etimesgut Havalimanı'nı askerden geri alacağız" gibi üfürükten laflarla milleti oyalamadı.

Türk Hava Kurumu'nun Laleli'deki en kıymetli taşınmazı kahvehane kiralar gibi kiralanmış. Laleli'deki otel THK'nın geleceğinin teminatı bir otel. O kadar kıymetli bir otelin komik rakamlarla kiralanmasının altında mutlak bir çıkar ilişkisi olmalı.

Bu sebeple ki Kürşat Atılgan suç duyurusunda bulundu.

Ankara Cumhuriyet Mehmet Taştan bu konu ile ilgili uzun bir araştırma yapmış. Araştırmalarının sonucunda elde ettiği belge ve bilgilere kendi kanaatini de ekleyerek bir iddianame hazırladı.

Savcı özetle şunu vurguluyor iddianamede. Osman Yıldırım'ın kira sözleşmesine tek başına imza atarak "Tek başına ve keyfi bir şekilde, derneği 2035'ten itibaren 20 yıl süreyle ilzam edecek bir sözleşmeye imza atmasının ciddi şekilde menfaat temini şüphesi doğuran bir işlem olduğu, ancak şüphelinin menfaat temin ettiğinine dair somut delillere ulaşamadığı için eylemin mevcut delillere göre görevi kötüye kullanmak olarak yorumlanması mecburiyeti doğduğu anlaşılmakla" cezalandırılmasını istiyor.

Dikkat edin savcı delillere şüphesini de ekliyor.

Şimdi ben şunu söylüyorum. Osman Yıldırım ciddi bir şekilde sorgulanmalı. Hele hele "Etimesgut Havaalanını askerden alacağım" demesini bugünlerde değerlendirdiğimde FETÖ tarafından organize edilen darbe girişiminin ardından daha da anlamlandırabiliyorum. FETÖ konusunda Osman Yıldırım'ın bütün ilişkileri, seyahatleri incelenmeli.

Kurumun genel sekreteri Salim Kaya'ya da kumpas kurdukları mahkeme kararı ile tescillendi. Hatta bu kumpasın Sincan Savcısı üzerinden yapılması da çok daha acı verici. Sincan Savcısı'nın kardeşi THK'ya teftiş kurulu başkanı yapılınca işler Osman Yıldırım'ın istediği gibi planlandı ve Sincan'da uygulamaya konuldu.

Salim Kaya, kurum lehine Osman Yıldırım'a karşı çıktıkça, Osman Yıldırım'ın hedefi haline geldi. Hatta öldüresiye dövüldü. Ama yılmadı ve sonunda kuruma geri döndü. Tüm yapılanları da belgeledi. Aslında THK'nın kara kutusu da denilebilir.

Osman Yıldırım'ın kendisine yaptıklarını hukuk nezdinde ıspatladı ve sonuç olarak Osman Yıldırım'ın emekli maaşına bile haciz koydurdu.

Niyetler, ameller. Osman Yıldırım koca bir kurumu çökertirken namuslu insanların varlığını düşünemedi bile.

Şimdi yeniden adalet karşısına çıkacak. Umarım THK'ya verdiği zararın hesabını verir.

Bu arada dipnot olarak düşeyim. Daha önce yazdım mı bilmiyorum ama kendisi beni de hedef haline getirdi. Hatta adamlar tuttuğu "Kolunu kandını kırın" şeklinde talimat verdiğini biliyorum. Biz "demirden korksak trene binmeyiz" misali yaşıyoruz.

Ben THK için Osman Yıldırım'ın yaptıklarını yazarken hakkımızda dedikodu üretenlerden ve THK camiasında bu anlamda bize inanmayanlardan bir özür bekliyorum.

Gelelim Mehmet Nane açıklamalarına...

Gerçekleri yazmak ve konuşmak gerekir. Pegasus'a negatif ayrımcılık yapılıyor. Sebeplerini az çok biliyorum.

Ama doğru değil. Pegasus'un sahibi Ali Sabancı'nın medya üzerinden devlete ne kadar saldırdığını, iktidara ne kadar iftira attığını, kendi emelleri doğrultusundan medya üzerinden özellikle bugünün başbakanı geçmişin Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ı zor durumda bırakmak, dizayn etmek için yaptığı atraksiyonları biliyorum.

Bu sebeple Ali Sabancı'nın yaptığı hatalar Pegasus'a negatif geri dönüyor.

Devlet babadır, atadır. Bu sebeple insanların yaptığı hata onlara fatura edilmemeli.

Mehmet Nane, "40 noktaya uçmak istiyoruz ama SHGM izin vermiyor" diyor. O halde SHGM ne işe yarar? Bu ülkeye dolar gelmesini, turist gelmesini istemiyor mu?

Havacılık sektörünün çöküşünde SHGM'nin net bir kusuru olduğu anlaşılıyor buradan.

Pegasus zor durumda. Bunun farkındayız. Bütün şirketler öyle.

Sözün özü; Pegasus veya diğerleri. Kim olursa olsun SHGM tarafından dövülmemeli.

Bir özür bekliyorum...

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

thk ~ 7 yıl önce
Yaw biraz ucus okullarina deginsene yan gelip yatma yeri 20 ucak var 2 si ucuyor sadece

Yanıtla

Kalan karakter 1000
roger ~ 7 yıl önce
Devletin ve milletin menfaati için, tez elden kokuşmuş thk ve universitemsi olgusu kapatılmalıdır.. Yeter bu millete verdikleri zarar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasusun hali ~ 7 yıl önce
PGSUS 12,35 12,35 12,36 12,40 12,27 -0,12 -0,96% __________ hal böyle iken pegasus nasıl toparlayacak merak konusu . Bittin pegasus kabul et artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 7 yıl önce
Öyle bir döneme girdikki herkes safını açıkça belli etmelidir. Gri renklerde dolaşanlara çok dikkat edilmeli. Ya siyah ya beyazız. Ya devletten yanasınız ya teröristlerden.. ortası yok bu işin.. çünkü devlet tek, terörist çok..7 kocalı hürmüzmü olmak istiyorsunuz. Olaylara göre pozisyon alanlar dansöze döndü iyice. Fetö,ABD ve AB nin konuştuğunu içerde konuşan da onların içerdeki temsilcileridir. Zannetmesinler ki belli olmuyorlar...Safı belli olana devletin muamelesi bellidir. Sözlere değil icraata bakılır. Devlet her zaman kazanır, eşkıya dünyaya hükümdar olmaz...1000 yıllık vatanı 1 günde ele geçireceklerini zannedip bunların arkasından koşan herkes salaktır, cahildir. herkes aklını başına devşirsin artık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AN-2 ~ 7 yıl önce
Ali bey bu yönetim samimiyse sormak gerek Genel Sekreter hariç osmandan kalan hangi üst yöneticiyi (Genel Müdür Vs) değiştirdi yada niçin değiştirme yoluna gitmedi. Anlatılan bunca şeyi acaba osman tek başına mı yaptı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 7 yıl önce
Hadi Ali bey bir düşün bakalım kim değişmiş orada. Aynı pısırık tipler yine başkanın yalakası
Rektör ~ 7 yıl önce
Eski rektörün hiçmi foyası yok? Yagemin eski müdürünün hiçmi suçu yok? Savcının yigenini ünive alan kimler? Bir partinin gençlik kolları başk Yardımcısını dekan yapan kimler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK Foss ~ 7 yıl önce
Kesinlikle eski rektör de bu işlerin içine idi. Zaten hakkında 20'nin üzerinde dava açıldı. Ama işin enteresan yanı bu olaylar olurken THK'nın tam göbeğinde oturan ve THK'yı yöneten Osman Yıldırım'ı yöneten VY ve diğerleri halen Kürşat Atılgan'ın himayelerinde kurumda keyif sürmektedir.
THK Fıss ~ 7 yıl önce
Ali Bey Osman Yıldırım hakkında her zaman size hak verdim ve katıldım. Ama burada katılmadığım bir nokta var. O da şu ki; Kürşat Atılgan sizden çok daha zeki. ve size nasıl yazmanız gerektiğini hissettirecek kadar. Zira Kürşat Atılgan ile Osman Yıldırım halen aynı kaptan yemek yemeye devam eden kişileri. Salim Kaya ise Kürşat Atılganın önündeki siper. Bu siperle Atılgan şube başkanlarına "ben Osman Yıldırımın karşısındayım" algısı oluşturuyor. Ama şu var ki; Salim her ne kadar Osman Yıldırım'ın adamları tarafından dövülse de, en son Vacit Öktemin gitmesi için Osman Yıldırım'ın taraftarları arasına geçmişti. Oyun çok büyük Ali Bey. Göreceksiniz ki Kürşat = Osman olacak. ve bunu Savcı dahil anlayana kadar belki de çok geç olacak. Buraya not alın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ulke ~ 7 yıl önce
Ulkemiz havaciliginin zor gunler gecirdigi bu zamanlarda SHGM kimsenin onunu tikamasin. Bilakis yardimci olsunki gene turizm ve yolcu sayisinda artisa gidelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK ~ 7 yıl önce
THK Üniversitesinden THK Uçuş Akademisi A.Ş.'ye ihalesiz aktarılan faiş uçuş ücretlerinin hesabını kim soracak? Uçup giden paraların hesabını kim verecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sahtekarlıklar ~ 7 yıl önce
Çankaya Üniversitesinden resmi yazıyla gelen THK Üniversitesine ait sahte transkript, sosyal bilimler enstitüsünde hediye ile öğrenci notlarının değiştirilmesini, personelin çalınan parasını, evrakta sahtecilik yapılarak YÖK'e bildirilen karaman myo hocalarını sorsunlar. Bu nasıl iştir? Neden susuyor ilgililer. Gereği yapılsın hesabı sorulsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000