25 Nisan 2022, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Bordo yayınladı BAYRAM HARCLİGİ YOK ..İKRAMİYE YOK..ARTİK SİRKETİMİZ OVUNMESİN YOK SOYLEYİZ YOK BOLE SİRKETİZ SUYUZ BUYUZ..BİZİM SİRKETİMİZ BU KONULARDA BASARİSİZ VE CİMRİ İSCİ CALİSSİN ..MUDURLER KAHVE İCSİN .YAZİK UTANİYORUM HAKKİMİ HELAL ETMİYORUM ...HAVASLİ OLARAK SİRKETİMDEN UTANİYORUM ..GELEN İSCİLERE ALLAH SABİR VERSİN...
  • Kurban bayramında da Bayram havası yaşatacaklar mı personele ikramiye ile :))
  • Sayin ahmet polat başkana allah için geçinemiyoruz ev sahibi kiray 3 bin lira yaptı 5000 geçinemiyoruz sesimiz olun yapsa yapsa siz yaparsınız çoluk çocuğumuz sesimiz olun sayin başkan bizim yetkililer bizi duymak istemiyor sayın başkan geçinemiyoruz utaniyoruz..
  • Yazıklar olsun diyorum başka birşey demiyorum.Unifree kadar bencil bir şirket görmedim
  • Unifree duy sesimizi
  • Unifree duty free şirketinin personele verdiği değer sıfır
  • Sayın unifree yetkilileri daha neyi bekliyorsunuz,iga,thy,tgs kadar personelinize değer vermiyormusunuz.Bayram harçlığı bizimde hakkımız
  • İga,thy ,thy bayram harçlığı açıklaması yaparken,unifree duty free yetkilileri neyi bekliyor onu anlamadım,moral motivasyon sıfır.Personel olarak değerimiz sıfır.Unifree duty free personelleri olarak bizde bayram ikramiyesi istiyoruz
  • Unifree duty free personeline değer vermiyormuş bunu anladık.Tgs,iga kadar olamadı
  • Unifree duty free ceosu Ali Bey cuma günü bayram için mail atar.Enflasyonu hesaba katmaz.İga,thy,tgs kadar kurumsal bir şirket değiliz bunu anladım,personelede değer veriliyormuş.Bayram harçlığını çok gördü şirketimiz

Bayram Harçlığı ve Rize Havalimanı…

Bütün şirketlerin emekçi çalışanlarından mesajlar alıyorum. Mesajın özü “Bayram İkramiyesi” Motivasyon anlamında önemli. Birinci konu bu, ikincisi ise Rize Havalimanı ve kurulan sistem.

Pandemiden çıkmış bir havacılık. Ekonomik çöküşe ramak kalmış bir süreç. Yaşam şartları zor. Yine de umudun bitmediği bir havacılık. Diğer sektörlere rağmen hareketliliği devam eden bir sektör. Diğer sektörlere göre daha avantajlı çalışanlar.

Bazı şirketlerimizin bu yönde adım atması diğer şirket çalışanları için de umut ışığı yakmasına sebep oldu. Bayram harçlığı olarak prim verilmesi, çalışanları motive edecektir ve bu yönde adım atan şirketlerimizi alkışlamak lazım.

Aslında bayram harçlığı bizim geleneklerimizde de var.

Ama asıl beklenti büyük şirket çalışanlarında var. Her gün her saat mail postamıza bu minvalde mailler düşüyor.

Özellikle THY ve iştirakleri, taşeron çalışanlar. İGA’nın bu yönde öncü şirketlerden olması da taktir edilmesi gereken bir davranış.

Bayram harçlığını diğer şirketlerimiz de mutlaka düşünmeli ve uygulamalı.

Rize Havalimanı’nda garip şeyler…

Rize Havalimanı en popüler, en çok ilgilenilen bir havalimanı. Önce şunu söyleyelim. Rizeliler vefakar insanlar, hizmet edeni, değerlerini ve büyüklerini unutmayan insanlar. Havalimanı yapılmaya başlandıktan sonra havalimanı adının Mesut Yılmaz olması yönünde ısrarlılar. Mantıklı bir talep. Kesinlikle Mesut Yılmaz olmalı.

Mesut Yılmaz, Rize için önemli bir isim ve gerek ülkemize ve gerekse Rize’ye önemli katkıları oldu. Bu nedenle Rize’de açılışına günler kala talepler yoğunlaşırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu taleplere kayıtsız kalmayacağını düşünüyorum.

Kendi adına üniversite olan şehirde Mesut Yılmaz adının yaşaması ona da “Ahde vefalı adammış” dedirtecek bir hamle olacak.

Ancak Rize Havalimanı çalışanları için bir alicengiz oyunu oynandı. Net bilgimi paylaşıyorum. Çalışmak için yapılan başvuruların oldukça yoğun olduğunu, üç bin kişiden fazla kişinin havalimanında çalışmak üzere başvuru yaptığını biliyorum.

Airporthaber’de de okumuşsunuzdur ama okuduğunuz haber bize aktarılan bilgiler idi. Lakin öğrendik ki, havalimanında çalışma yeterliliği olan bu kişiler arasında yapılan noter huzurlu çekiliş bir aldatmacaydı.

Kurgu idi, senaryo idi. Doğrusu ise şu; çalışacak olanlar önceden belirlendi ve noter çekilişi bir göstermelik idi.

O yüzden oraya başvuru yapan arkadaşlar çekilişte çıkmadım diye üzülmesinler. Zaten alınmayacaklardı.

Kimlerin alınacağı isim isim önceden belirlenip ve Rize Havalimanı’na bildirildi. Yani işe girenlerin tamamı siyaseten belirlenmiş isimler.

Diğer bir konu ise şu; Rize Havalimanı için THY adeta seferberlik ilan etti. DHMİ ise tam gaz kalibrasyon uçuşlarına devam ediyor.

THY İstanbul’un ardından Ankara’dan da Anadolujet marifeti ile uçuşlara başlayacağını ve bilet satışlarına başlandığını duyurdu.

Henüz hiçbir yolcu analizi yapılmayan meydana ne kadar sefer koyulacak açılıştan sonra talebe göre şekilleneceğini göreceğiz.

Tek başına Rize yolcuları ne kadar uçak doldurur bilinmez ama Artvin bir avantaj.

THY’nin ardından Pegasus Havayolları ne yapacak onu da göreceğiz.

Yapılan her yatırım kutsaldır. Umarım Rize Havalimanı da tıpkı Giresun Havalimanı gibi çalışır.

Bayram Harçlığı ve Rize Havalimanı…

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

HAVAS BİTMİS.. ~ 2 yıl önce
Bordo yayınladı BAYRAM HARCLİGİ YOK ..İKRAMİYE YOK..ARTİK SİRKETİMİZ OVUNMESİN YOK SOYLEYİZ YOK BOLE SİRKETİZ SUYUZ BUYUZ..BİZİM SİRKETİMİZ BU KONULARDA BASARİSİZ VE CİMRİ İSCİ CALİSSİN ..MUDURLER KAHVE İCSİN .YAZİK UTANİYORUM HAKKİMİ HELAL ETMİYORUM ...HAVASLİ OLARAK SİRKETİMDEN UTANİYORUM ..GELEN İSCİLERE ALLAH SABİR VERSİN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Kurban bayramında da Bayram havası yaşatacaklar mı personele ikramiye ile :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Sayin ahmet polat başkana allah için geçinemiyoruz ev sahibi kiray 3 bin lira yaptı 5000 geçinemiyoruz sesimiz olun yapsa yapsa siz yaparsınız çoluk çocuğumuz sesimiz olun sayin başkan bizim yetkililer bizi duymak istemiyor sayın başkan geçinemiyoruz utaniyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmed ~ 2 yıl önce
Yazıklar olsun diyorum başka birşey demiyorum.Unifree kadar bencil bir şirket görmedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmed ~ 2 yıl önce
Unifree duy sesimizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmed ~ 2 yıl önce
Unifree duty free şirketinin personele verdiği değer sıfır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmed ~ 2 yıl önce
Sayın unifree yetkilileri daha neyi bekliyorsunuz,iga,thy,tgs kadar personelinize değer vermiyormusunuz.Bayram harçlığı bizimde hakkımız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmed ~ 2 yıl önce
İga,thy ,thy bayram harçlığı açıklaması yaparken,unifree duty free yetkilileri neyi bekliyor onu anlamadım,moral motivasyon sıfır.Personel olarak değerimiz sıfır.Unifree duty free personelleri olarak bizde bayram ikramiyesi istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmed ~ 2 yıl önce
Unifree duty free personeline değer vermiyormuş bunu anladık.Tgs,iga kadar olamadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmed ~ 2 yıl önce
Unifree duty free ceosu Ali Bey cuma günü bayram için mail atar.Enflasyonu hesaba katmaz.İga,thy,tgs kadar kurumsal bir şirket değiliz bunu anladım,personelede değer veriliyormuş.Bayram harçlığını çok gördü şirketimiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000