06 Mayıs 2019, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Ali bey iyiki varsınız tşk
  • Önünüzdeki hafta Tgs şef atamaları hakkında yazın lütfen.özhan Altan 6 aylık adam tgsde harekat şefi nasıl oldu,istasyon müdürü bacanagı olmasaydı olabilirmiydi? Kaan denen kişi şeflikten istasyon müdürlüğüne nasıl yükseldi.Allahtan Korkmaz kuldan utanmazlar
  • Ali bey birde Antalya havalimanına el atsanız taşeron firmalarla alakalı yakıt ikmal işi yapıyoruz......
  • Namazla,niyazla güya işi olanları da yıllardır görüyoruz,Allahı,kitabı para,çıkar,makam...Sanırım Almanya'da yaşıyorsun madem dinine de çok düşkünsün niye orada yaşıyorsun? Hepiniz takiyyecisiniz o yüzden de yorumlarınızın hiçbir anlamı manası yok.
  • Ali Bey siz havacılık sektörü çalışanları için çok önemli bir değersiniz. Çok defa yapılan yolsuzlukları burada öğrendik. Aklını vicdanını rafa kaldıranların bunları eleştirmesi çok normal. Hastaneye yattığınızda bile insanlık yoksunu yorum yazanlar olmuştu, bunları bile kendi sitenizde yayınlayacak kadar her fikre saygılı birisiniz. Doğruyu söylemek cesaret işidir ve sizde sonuna kadar var
  • B kapısında ramp şefi,giriş kapısında doğru bağırıyor “gelen yokum,devir alan yokmu “ hergün zebani gibi o kapıda bekliyor,kafasının yani başının büyüklüğünden rizeli oldugu çok belli,yani demem oki at pazarında bile insanlar daha medeni!
  • Bu börtü böcek Istanbul havalimanina mahsus galiba.Bu yaratiklar sizin tabaginizdan mi çikti? Gödunuzmu siz yoksa yalancinin yalancisimisiniz?Bunu burada yazmaniz milleti havaalanindaki yiyecekler konusunda uyarmak degil bence havaalanina bok atmak icin yazilmis bir yazi. Yabanci birinin tabaginda bocek olmadi hos birsey degil tabi ama sizin yazdiginiz bu yazida bunu okuyanlar icin ayni yemekten bocek cikmasi kadar rezalet.Seni elestirenlerden de hoslanmiyorsun ama isini adam gibi yapmalisin.
  • Kalp temizliğinden bahsediyorsunuz Bunu Ekseriyette Namaz Niyazla işi olmayanlar söylüyor Acaba sizinki ne kadar Temiz sadece eleştirmek başka birşey bildiğiniz yok oradak insanları tiksindirip satışları engellemek mi istiyorsunuz ve bu hayvanları belkide kimlerin bırakmış olacağını nereden biliyorsunuz Zanla yazmayın ve insanların günahına girmeyin bölücülük yapmayınız
  • thy teknik ENGELLİ HASTA calışanını işten attı
  • Öncelikle bizlerin yanında durarak böyle bir yazı yayımlandığı için teşekkür ederiz Personel için dinlenme alanı ve WC de en büyük sorun açlığa dayanıyor yorgunluk da cabası wc lerin ya kapısı kırık yada musluk bozuk elle tutulur hiç bir yanı yok

Allah kalbinizdeki pisliği temizlesin!

İstanbul Havalimanı ile ilgili herhangi bir olumsuzluğu sadece kendinize ait sosyal medya hesabından paylaşınca hemen tepki yağıyor. Anladım ki her türlü pislik muteber olsun, bu pisliklere göz yumanların veya dikkatli olmayanların yanına kar kalsın, bunları dile getiren bizler de ülke düşmanı olalım.

İnanın bu hale geldik. Nasıl insanlar olduk biz anlayamıyorum. Anlamak da istemiyorum.

Durun bir örnek vereyim size. Geçen hafta üst üste İstanbul Havalimanı yemekhanelerinden görüntüler geldi. Biri salyangoz diğeri kurt ve yemekhane içinde cirit atan fareler. Üstelik bir noktadan da değil, farklı farklı noktalarda.

Bizim görevimiz nedir? Bunları yazıp ilgili şirketin daha dikkatli olmasını, hele hele gıda ürünlerindeki hijyenik kurallara harfiyen uyulmasını sağlamak.

Salyangozdan bahsediyoruz, küçük bir böcekten değil. AHA adlı yemek şirketinin elemanları koca salyangozu göremiyorsa o işi yapmasınlar. Yok efendim o salata yapıldıktan sonra salyangoz ortaya çıktıysa hangi hormon ile beslenip oraya getirildi onun da cevabını yine AHA vermeli.

Peki, kurt ne ola salatanın içinde!

Bütün bunları bir kenara bırakalım da asıl konuşulması gerekeni konuşalım.

Mesele ne biliyor musunuz? İnsanların kalbi kirlenmiş, kalbi sadece nema ile mamaya kilitlenmiş. Niye böyle söylüyorum biliyor musunuz? Adamın biri sosyal medya mesajımın altına şunu yazıyor. Diyor ki, İstanbul Havalimanı’ndan nemalanamadığınız için kötülüyorsunuz.

Bre gafil arkadaşım ben yazmasam sana küflenmiş peynir, bozuk tavuk, bırak canlısını ölmüş salyangoz bulunan salata yedirecekler. Teşekkür etmen gerekirken, salyangozlu salata yemek istemediğini söylemen gerekirken kalbindeki nema aşkını ortaya koyuyorsun.

Allah kalbini temizlesin kardeşim. Salatada salyangozu nemaya bağladın ya başka da söze gerek yok. Allah nemanı da mamanı da bol etsin. Haramla yediğin lokma helal olarak karşına çıkacak sanma.

Değerli okurlar, İstanbul Havalimanı bizim için artık prestij meselesidir. Bir tarihi yok ederek başka tarih yazmak üzere yapılmış olan bu havalimanı dünyaya açılan kapımız olmuştur. Hani hep “dünya bizi kıskanıyor” diyoruz ya. İşte oraya dem vuruyorum ben, işte oradan çekiniyorum ben.

Düşünsenize yabancı birinin önüne kocaman salyangozlu salata götürdüğünüzü, düşünsenize fareli bir ortamda birini ağırladığınızı.

Bunları önlemeye çalışıyoruz, dikkatli olmalarını sağlıyoruz. Bakın ne olmuş? İGA’yı tebrik etmek lazım. Benim sosyal medyadan paylaştıklarımı takip ediyorlar. Başka bir takipçimin “Ali Bey burası IGA F PR’ı. Buradan yaklaşık 7 veya 8 gün önce bir işçi yürüme bantlarının üzerine düştü, hiçbir havacılık sitesinde olaya yer verilmedi” şeklindeki paylaşımına anında cevap vererek hassasiyetini ortaya koydu. Dedi ki İGA; “Değerli misafirimiz, konu hakkında gerekli araştırma ve tespitlerin yapılması adına iletişim bilgileriniz özel mesaj aracılığıyla paylaşmanızı rica ederiz”.

Burada ciddiyet var. Ancak bu paylaşımı yapan değerli takipçim şunu bilmeli ki bur tür hadiseleri bizden başkası yazamaz. Bu dün de böyle idi bugün de böyle yarın da böyle olacaktır.

Yapmamız gereken bu ülkede başkalarının niyet okuyuculuğunu bırakıp gerçeklerle yaşamayı yeniden tesis etmektir.

Allah kalbinizdeki pisliği temizlesin!

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Tgsli ~ 5 yıl önce
Ali bey iyiki varsınız tşk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali bey ~ 5 yıl önce
Önünüzdeki hafta Tgs şef atamaları hakkında yazın lütfen.özhan Altan 6 aylık adam tgsde harekat şefi nasıl oldu,istasyon müdürü bacanagı olmasaydı olabilirmiydi? Kaan denen kişi şeflikten istasyon müdürlüğüne nasıl yükseldi.Allahtan Korkmaz kuldan utanmazlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt airpırt ~ 5 yıl önce
Ali bey birde Antalya havalimanına el atsanız taşeron firmalarla alakalı yakıt ikmal işi yapıyoruz......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
almanyalı'ya ~ 5 yıl önce
Namazla,niyazla güya işi olanları da yıllardır görüyoruz,Allahı,kitabı para,çıkar,makam...Sanırım Almanya'da yaşıyorsun madem dinine de çok düşkünsün niye orada yaşıyorsun? Hepiniz takiyyecisiniz o yüzden de yorumlarınızın hiçbir anlamı manası yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 5 yıl önce
Ali Bey siz havacılık sektörü çalışanları için çok önemli bir değersiniz. Çok defa yapılan yolsuzlukları burada öğrendik. Aklını vicdanını rafa kaldıranların bunları eleştirmesi çok normal. Hastaneye yattığınızda bile insanlık yoksunu yorum yazanlar olmuştu, bunları bile kendi sitenizde yayınlayacak kadar her fikre saygılı birisiniz. Doğruyu söylemek cesaret işidir ve sizde sonuna kadar var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs İst c ekibi ~ 5 yıl önce
B kapısında ramp şefi,giriş kapısında doğru bağırıyor “gelen yokum,devir alan yokmu “ hergün zebani gibi o kapıda bekliyor,kafasının yani başının büyüklüğünden rizeli oldugu çok belli,yani demem oki at pazarında bile insanlar daha medeni!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekrem ~ 5 yıl önce
Bu börtü böcek Istanbul havalimanina mahsus galiba.Bu yaratiklar sizin tabaginizdan mi çikti? Gödunuzmu siz yoksa yalancinin yalancisimisiniz?Bunu burada yazmaniz milleti havaalanindaki yiyecekler konusunda uyarmak degil bence havaalanina bok atmak icin yazilmis bir yazi. Yabanci birinin tabaginda bocek olmadi hos birsey degil tabi ama sizin yazdiginiz bu yazida bunu okuyanlar icin ayni yemekten bocek cikmasi kadar rezalet.Seni elestirenlerden de hoslanmiyorsun ama isini adam gibi yapmalisin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almanyalı ~ 5 yıl önce
Kalp temizliğinden bahsediyorsunuz Bunu Ekseriyette Namaz Niyazla işi olmayanlar söylüyor Acaba sizinki ne kadar Temiz sadece eleştirmek başka birşey bildiğiniz yok oradak insanları tiksindirip satışları engellemek mi istiyorsunuz ve bu hayvanları belkide kimlerin bırakmış olacağını nereden biliyorsunuz Zanla yazmayın ve insanların günahına girmeyin bölücülük yapmayınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 5 yıl önce
Komplo teorileriyle uğraşmaktan kafayı yediniz iyice. Sanki Alman disiplini ile iş yapanlardan bahsediyoruz. Bu ülkede çocuklar öldürülüp yandaşını bulunca örtbas ediliyor böcek hayvan mi sorun olacak???
tk ~ 5 yıl önce
thy teknik ENGELLİ HASTA calışanını işten attı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isimlerini belirtiniz ~ 5 yıl önce
Lutfen atilan kisi ve vesile olanlari yazabilir misiniz. Bu konu ile ilgilenilecektir.
Zafer ~ 5 yıl önce
Öncelikle bizlerin yanında durarak böyle bir yazı yayımlandığı için teşekkür ederiz Personel için dinlenme alanı ve WC de en büyük sorun açlığa dayanıyor yorgunluk da cabası wc lerin ya kapısı kırık yada musluk bozuk elle tutulur hiç bir yanı yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000