08 Mayıs 2023, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Hukuki olarak kazanılan pazar mesaisi konusunda Ahmet beyden güzellik bekliyoruz
  • Bence muhasebeci arkadaslarda bu tur uyusturucu testlerinden gecirilmeli. Ben bizzat cok sahitlik ettim, her nekadar kullnmasamda.
  • Şu ekonomideki tosta tavuk koyduran arkadas(lar). Bir tatsaydınız eserinizi. Tavuğun sakatatını mı koyuyorsunuz tüm tost mundar oluyor...
  • Kamu işçisine %45 zam yapıldı. A harfinde Teknik destek arkadaşım bu ay 17 bin küsür aldı. Ahmet bolat, maaşımız eridi sayın başkanım. Eridi gitti. Teknisyenin teknik desteğin ve memurun maaşları eriyip gitti. Her çalışanın gitti. Hakkımızı gözetin. Lütfen
  • Yorumları paylaşmamanız çok objektif olmuş hazımsız gazeteciler
  • uyuşturucu olayı doğru
  • Güya havacılık haberi yapıyorsunuz ya. Güya tarafsız habercisiniz ya. Neden Dün gece Sabiha Gökçen de yaşanan izdihamı yazmadınız işinize mi gelmedi. Ha gelmez tabi mağdur edebiyatı yapan sizin ortağınız dimi. İmamoğlu yüzünden binlerce insan uçuşunu kaçırdı havaalanı trafiği tıkandı ilerlemedi onlarca uçak geç kaldı ve geç kalktı İmamoğlu yüzünden orada insanların ve çalışanların mağdur olması işinize gelmedi sanırım. Asıl haber yapılması gerekenleri haber yapmıyorsunuz buda sizin tamamen taraflı habercilik yaptığınızın ispatı
  • Yeter be kabinle uğraştığınız....gidin pudracilarla uğraşın..
  • Sayın editör, Türk hava yolları personeli için gereğini yapmış . Suçu işleyenler için de işlemeye devam edecekler için de . Hangi şirket hangi kurum hatta aile bile böyle hasas konuda olayın duyulup yayılmasını ister . Sizin de aynı hassasiyeti göstermenizi rica ediyorum. Kalın sağlıcakla .
  • Paradan haber yokmu paradan para bitti

Ahmet Bolat ile Konuştum

İddialar, iddialar. Yenilir yutulur, unutulur gibi değil. Antalya Havalimanı ihalesini bizzat izlemiş ve hatta ihalenin her etabını canlı yayınlamış bir sitenin, Airporthaber’in sahibi olarak aklımda deli sorular var. Hele/hele vazgeçilemeyen genel müdürün bunda parmağı var mı diye düşünmeden edemiyorum.

Değerli okurlarım;

THY ile ilgili yazdığım haberlerin tamamı doğru. Ahmet Bolat ile konuştuk. Haberin doğruluğunu kabul etmekle birlikte bahse konu içeriğin THY imajına zarar verdiğini ifade etti. Bu konuda katılabilirim. Lakin olayların gerçekliğini örtmek de doğru değil.

Tabi bu arada elektronik sigara ve elektronik eşya kaçakçılığı devam ediyor. Her ne kadar THY bu konuda hassas davransa bile maalesef engellenemiyor: Bu açıdan istasyonlar sıkı bir şekilde denetlenmeli ve bu gibi yollara tevessül edenlerle ilgili hem suç duyurunda bulunulmalı hem de iş akitleri bir daha geri dönemeyecek şekilde kapatılmalı.

Bu arada THY yönetimi iyi tarafından bakarak söyleyelim yazılara engel getirdi. Hukuk maalesef tek taraflı işliyor. Hakimler maalesef olayın doğruluğuna bakmıyor. Gücün yanında yer alıp ne denirse yapılıyor.

Siz anladınız. Umarım doğru haberlerin düzgün bir şekilde kamuoyuna ulaşacağı özgür bir ortamın sağlanacağı günleri yaşarız.

Ve gelelim Antalya Havalimanı konusuna.

Ortalık yangın yeri dememin sebebi son birkaç gündür sosyal medyada dönen videolar, paralar, milyar dolarlar.

İddialar ve iddialar.

Airporthaber o günlerin canlı şahididir. İhale salonundan tüm bu büyük havalimanlarının ihalesini sadece ve sadece Airporthaber canlı yayınlayıp kamuoyu ile paylaşmıştı.

Tüm talipliler Mavi Salon meşhur ihale salonunda idi. Tıklım tıklımdı diyebiliriz salonu ve salon dışını. İhale başlayıp komisyon üyeleri evrak incelemeye başladığında mola verilir. Tüm katılımcılar kendinde emin idi.

Bir yanda dünya devi Fraport ki asla taviz vermez rüşvet mi yanında konuşamazsınız ortağı İbrahim Çeçen’in sahibi oldu IC İçtaş. Diğer yanda TAV ki bu işin parlamasının tek sahibidir, havalimanı işletmeciliğinde dünyaya örnek olmuş şirkettir. Ve Çelebi; Canan Hanımı tanırım bir rüşvet sarmalının içinde olabileceğini düşünmek dahi korkunç.

O gün çok sinirlenmişti. Hatta sigara üstüne sigara yakmıştı. Haksızlığa uğradığını düşünüp kızgın bir şekilde salonu terk etmişti.

Bu şirketler haricinde gizli eller operasyonu olduysa bilinmez. Yani dosyalar teslim olunduktan sonra, o dosyaların içine konduğu paketlere bir müdahale olundu mu Allah bilir bir de yapan bilir.

Benim tek merak ettiğim şey vazgeçilemeyen genel müdür bu yüzden mi vazgeçilemezdir?

Ahmet Bolat ile Konuştum

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Pazar mesaisi ~ 11 ay önce
Hukuki olarak kazanılan pazar mesaisi konusunda Ahmet beyden güzellik bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Melike Ordu ~ 11 ay önce
Bence muhasebeci arkadaslarda bu tur uyusturucu testlerinden gecirilmeli. Ben bizzat cok sahitlik ettim, her nekadar kullnmasamda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekonomi tostu ~ 11 ay önce
Şu ekonomideki tosta tavuk koyduran arkadas(lar). Bir tatsaydınız eserinizi. Tavuğun sakatatını mı koyuyorsunuz tüm tost mundar oluyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 11 ay önce
Kamu işçisine %45 zam yapıldı. A harfinde Teknik destek arkadaşım bu ay 17 bin küsür aldı. Ahmet bolat, maaşımız eridi sayın başkanım. Eridi gitti. Teknisyenin teknik desteğin ve memurun maaşları eriyip gitti. Her çalışanın gitti. Hakkımızı gözetin. Lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoşunuza gitmeyen ~ 11 ay önce
Yorumları paylaşmamanız çok objektif olmuş hazımsız gazeteciler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saglıkcı ~ 11 ay önce
uyuşturucu olayı doğru

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın Ali bey ~ 11 ay önce
Güya havacılık haberi yapıyorsunuz ya. Güya tarafsız habercisiniz ya. Neden Dün gece Sabiha Gökçen de yaşanan izdihamı yazmadınız işinize mi gelmedi. Ha gelmez tabi mağdur edebiyatı yapan sizin ortağınız dimi. İmamoğlu yüzünden binlerce insan uçuşunu kaçırdı havaalanı trafiği tıkandı ilerlemedi onlarca uçak geç kaldı ve geç kalktı İmamoğlu yüzünden orada insanların ve çalışanların mağdur olması işinize gelmedi sanırım. Asıl haber yapılması gerekenleri haber yapmıyorsunuz buda sizin tamamen taraflı habercilik yaptığınızın ispatı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi yapmislar ~ 11 ay önce
Yeter be kabinle uğraştığınız....gidin pudracilarla uğraşın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAKAN ~ 11 ay önce
Sayın editör, Türk hava yolları personeli için gereğini yapmış . Suçu işleyenler için de işlemeye devam edecekler için de . Hangi şirket hangi kurum hatta aile bile böyle hasas konuda olayın duyulup yayılmasını ister . Sizin de aynı hassasiyeti göstermenizi rica ediyorum. Kalın sağlıcakla .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 11 ay önce
Paradan haber yokmu paradan para bitti

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000