13 Şubat 2010, Cumartesi 11:02:57

TAKSİ YOLUNDAN KALKIŞ YAPTI

KLM Havayolları’na ait B737-300 tipi uçak taksi yolundan kalkış yaptı.
  • eh arkadaslar, ne yani. thy bir kac sene once, bir dogu ulkesinde, uluslar arasi bir hava alani yerine bir askeri havalanina inmedi mi. bence o daha kotu. cogu pilotun basina gelebilecek bir olay bence
  • RKADAŞIM YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM DEMİŞTİM.YORUMUMDADA BELİRTTİM.AYRICA SÖYLEMEK DOĞRU OLMADIĞIYDI AMA SEN İÇİNE OTURAN O YORUMUMUN ETKİSİNİ ATTIYSAN FARK ETMEZ BİR İŞE YARAMIŞ OLUR.BİR BİRİMİZE DÜŞMAN OLMAYA GEREK YOK .AYRICA ÇOCUKÇA DAVRANAN KİM ACABA...
  • kuyruk acım filan yok Allah'a şükür, sadece son yıllardaki istatistiklere bakın anlarsınız neyin ne olduğunu..
  • gerçek yazan kuyruk acılı kim acaba...ya da acısı nereden...????
  • gecenlerde THAI ile ilgili bir yazima yine super yorumlarindan birini yaparak beni havaciliktan anlamamakla suclamistin cocukluguna verip bir sey dememistim ama buradaki super yorumunu gorunce bayagi guldum ispanya tenerife adasindaki KLM/Pan am kazasini hawai ye tasimissin bravo sen once google a girmeyi ogren sonra uc
  • hadi canım kardeşim hadi, bırak iç hatı filan, basbayağı bütün kazalar pilotaj hatası işte.. özeller de aynı havalimanlarında uçuyor s0n 20 yılda kaç tane ölümlü kazası var? öyle yok efendim ben F104'de uçtum, yok efendim ben F4'ü araba gibi kullanırım vs vs.. o iş başka, bu iş başka...THY'nin astronotlarının daha çok öğreneceği şeyler var..
  • thy nin yaptıgı 11 kazanın 9 u ic hatda olmustur !! sebep?? yetersiz havalanı sartları Allah a emanet ucagı onder kar da siste bekleki insin..
  • Ben Türküm ve de gurur duyuyorum. Ama bir de gerçekler var. Sis nedeni ile İst. a inemeyip Ankara ya divert edilen KLM yolcusu idim. Kaptanın sorumluluğu ve mecburiyeti olmadığı halde kaptan ve yardımcısı yolcularla tek tek ilgilendi ve hatta yaşlı insanları ellerinden tutarak merdivenlerden indirdi. THY uçuşlarımın hiçbirinde böyle birşey görmedim. Bizim kaptanlar kral. Uçağı indirdim işim bitti.
  • Neden görüşlerimi zavallı insanlardan yapayım ki. Asıl cahilce konuşan sensin. Biz uçaktan bahsediyoruz. Bir kişinin hatasını 0nlarca veya yüzlerce kişi canları ile ödüyorlar. Evet allah rahmet eylesin ölmüşler ama hatalı olsalar bile anıtlarını mı dikelim, ailelerini ömür boyu maaşa mı bağlıyalım. Ben yazımda THY nin Tiflis e inişinden de bahsediyorum. Ölü yok. Adam ışıkları yanmayan piste iniyor. Bu hata değil midir? Sadece gerçekleri konuşalım.
  • yasaklasınlar kendi KLM'lerini. en ufacık konularda ortalığı ayağa kaldıranların başına kimsenin burnu kanamadan ne güzel şeyler geliyor.

KLM Havayolları’na ait PH-BDP kuyruk tescilli Boeing 737-300 tipi yolcu uçağının, KL1369 sayılı seferi için 36C pistinde kalkış pozisyonunu alması beklenirken ilginç bir olay yaşandı. B737-300 tipi uçak, beklenmedik bir şekilde taksi yolundan kalkış yaptı.

Amsterdam–Varşova seferini sorunsuz şekilde gerçekleştirdikten sonra kabin ekibi yaptığı açıklamada, pilotların bu hatayı havanın karanlık olması nedeniyle yapmış olabileceğini belirttiler.

Meteorolojiden alınan bilgilerin sonrasında havanın açık görüş mesafesinde sorun olmadığı belirtildi. Olay hakkında detaylı soruşturma sürüyor.

TAKSİ YOLUNDAN KALKIŞ YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Misafir ~ 14 yıl önce
eh arkadaslar, ne yani. thy bir kac sene once, bir dogu ulkesinde, uluslar arasi bir hava alani yerine bir askeri havalanina inmedi mi. bence o daha kotu. cogu pilotun basina gelebilecek bir olay bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
RKADAŞIM YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM DEMİŞTİM.YORUMUMDADA BELİRTTİM.AYRICA SÖYLEMEK DOĞRU OLMADIĞIYDI AMA SEN İÇİNE OTURAN O YORUMUMUN ETKİSİNİ ATTIYSAN FARK ETMEZ BİR İŞE YARAMIŞ OLUR.BİR BİRİMİZE DÜŞMAN OLMAYA GEREK YOK .AYRICA ÇOCUKÇA DAVRANAN KİM ACABA...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kuyruk acım filan yok Allah'a şükür, sadece son yıllardaki istatistiklere bakın anlarsınız neyin ne olduğunu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gerçek yazan kuyruk acılı kim acaba...ya da acısı nereden...????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gecenlerde THAI ile ilgili bir yazima yine super yorumlarindan birini yaparak beni havaciliktan anlamamakla suclamistin cocukluguna verip bir sey dememistim ama buradaki super yorumunu gorunce bayagi guldum ispanya tenerife adasindaki KLM/Pan am kazasini hawai ye tasimissin bravo sen once google a girmeyi ogren sonra uc

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hadi canım kardeşim hadi, bırak iç hatı filan, basbayağı bütün kazalar pilotaj hatası işte.. özeller de aynı havalimanlarında uçuyor s0n 20 yılda kaç tane ölümlü kazası var? öyle yok efendim ben F104'de uçtum, yok efendim ben F4'ü araba gibi kullanırım vs vs.. o iş başka, bu iş başka...THY'nin astronotlarının daha çok öğreneceği şeyler var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy nin yaptıgı 11 kazanın 9 u ic hatda olmustur !! sebep?? yetersiz havalanı sartları Allah a emanet ucagı onder kar da siste bekleki insin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben Türküm ve de gurur duyuyorum. Ama bir de gerçekler var. Sis nedeni ile İst. a inemeyip Ankara ya divert edilen KLM yolcusu idim. Kaptanın sorumluluğu ve mecburiyeti olmadığı halde kaptan ve yardımcısı yolcularla tek tek ilgilendi ve hatta yaşlı insanları ellerinden tutarak merdivenlerden indirdi. THY uçuşlarımın hiçbirinde böyle birşey görmedim. Bizim kaptanlar kral. Uçağı indirdim işim bitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Neden görüşlerimi zavallı insanlardan yapayım ki. Asıl cahilce konuşan sensin. Biz uçaktan bahsediyoruz. Bir kişinin hatasını 0nlarca veya yüzlerce kişi canları ile ödüyorlar. Evet allah rahmet eylesin ölmüşler ama hatalı olsalar bile anıtlarını mı dikelim, ailelerini ömür boyu maaşa mı bağlıyalım. Ben yazımda THY nin Tiflis e inişinden de bahsediyorum. Ölü yok. Adam ışıkları yanmayan piste iniyor. Bu hata değil midir? Sadece gerçekleri konuşalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yasaklasınlar kendi KLM'lerini. en ufacık konularda ortalığı ayağa kaldıranların başına kimsenin burnu kanamadan ne güzel şeyler geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000