06 Haziran 2014, Cuma 12:20:55

İNİŞ TAKIMLARINDA CESET BULUNDU!

Norveç’in başkenti Oslo yakınlarındaki Sandevik Havalimanı'ndan Hollanda’nın Amsterdam Schipol Havalimanı'na giden KLM Havayolları'na ait bir uçak Amsterdam'dayken teker boşluğunda bir ceset bulundu.

Norveç’in başkenti Oslo yakınlarındaki Sandevik Havalimanı'ndan Hollanda’nın Amsterdam Schipol Havalimanı'na giden KLM Havayolları'na ait bir uçak Amsterdam'dayken teker boşluğunda bir ceset bulundu. Cesedin 17 yaşındaki Norveçli bir gence ait olduğu ortaya çıktı.

Sandvik polisinden Merete Torp Nielsen, söz konusu gencin çarşamba günü ortadan kaybolduğuna dair ailesinin kendilerine başvuruda bulunduğunu belirterek ”Hollanda polisi ölen gencin üzerinde resimli kimlik kartı bulmuş. Verilen bilgiler ve yapılan incelemeler, kayıp genci gösteriyor” dedi.

Perşembe sabahı saat 08.15’te inen Amsterdam uçağının teker boşluğunda bulunan gencin alisinin polise başvurmasının ardından, yaşadığı Sandevik bölgesinde, polis, sivil savunma ve askerler tarafından başlatılan aramaların da durdurulduğu bildirildi.

Merete Torp Nielsen, söz konusu gencin havalimanına nasıl girdiğinin araştırıldığını söylerken, havalimanı müdürü Gisle Skansen de rutin güvenlik önlemlerinin her zamanki gibi devam ettiğini bildirdi.

Norveç Havacılık Kuruluşu, teker boşluğunun 1,5 metre küp büyüklüğünde olduğunu belirterek, gencin ölüm nedeni ve havalimanındaki güvenlik zaafının araştırıldığını açıkladı. (Hürrüyet)

İNİŞ TAKIMLARINDA CESET BULUNDU!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000